Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 14:52:02
|
|
|
|
zoey
|
He he, še tole. Povem G, da me 2 dni na polno spika downstairs, če je to ok. Pa pravi, da ne bi bilo, če me ne bi. On že ve, ker je tolikokrat rodil, a ne. Tako da, drage moje, če imate rok tam nekje kot jaz in vas ne špika, ste čudne. Samo v vednost
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 14:54:24
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoey He he, še tole. Povem G, da me 2 dni na polno spika downstairs, če je to ok. Pa pravi, da ne bi bilo, če me ne bi. On že ve, ker je tolikokrat rodil, a ne. Tako da, drage moje, če imate rok tam nekje kot jaz in vas ne špika, ste čudne. Samo v vednost Ma, dej nehi, no! Se bom še polulala!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 14:54:24
|
|
|
|
3Sonček3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Sonček, jaz že čakam na slikco! Sej bi jo poslala pa mi je lubi slikarja nekam skriu, pa nemorm nrdit tko k znam. Bom ga mal zdreserala k pride domou pa jih pošljem takoj ko bo mogoče. Lahko mi daš pa svoj mejl pa ti pošljem celotno knjigico da vidš kaj delam
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 14:55:01
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Sonček, jaz že čakam na slikco! Sej bi jo poslala pa mi je lubi slikarja nekam skriu, pa nemorm nrdit tko k znam. Bom ga mal zdreserala k pride domou pa jih pošljem takoj ko bo mogoče. Lahko mi daš pa svoj mejl pa ti pošljem celotno knjigico da vidš kaj delam Zmenjeno! Ti pošljem na zs!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 15:22:16
|
|
|
|
Jessy
|
Mmmmm, kako je dober!!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 15:23:38
|
|
|
|
zoey
|
Lumpa!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 15:24:01
|
|
|
|
plamen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoey Imam zgleda ful lepo auro, baje jo tamali vidijo Ja zoey, baje imamo nosečke zlato auro. Mi je prijateljica, ki se ukvarja s tem to povedala in mi za darilo tudi prinesla v majhni steklenički 24 karatne zlate lističe. Namenjeno je nosečkam in deluje pozitivno na obdobje in porod. Z njim ravnaš kot s kamni, ga čistiš na polni luni, drugače pa je fino, če ga imaš ob sebi. Ga bom v torbo dala . girl - hvala za info, upam da greva ćez vikend! rožca - za donošenost! Jaz sem bila tudi v Mullerju danes, sva se sfalili. Mi bomo imeli danes rižotko, pa še gora cunj me čaka in če bom sposobna še telovadba. Pa bo dan okoli. Pa tudi mene mede tale praznik, sem skoz prepričana, da je ponedeljek .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 15:24:03
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Mmmmm, kako je dober!!!! vem, ker sm prej enga zmazala Drgač je pa rižotka kuhana. Čakam še svoja 2 gospoda, da prideta iz sprehoda, pol se pa vsi spravmo na rižotko Komaj čakam
< Sporočilo je popravil rožca26 -- 9.2.2010 15:25:00 >
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 15:26:45
|
|
|
|
Jessy
|
Ga je že zmanjkalo! Sem ga imela v rezervi v skrinji! Za hude cajte! Trojanci z borovničevo pa še čakajo, da pridejo na vrsto.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 15:27:29
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: plamen rožca - za donošenost! Jaz sem bila tudi v Mullerju danes, sva se sfalili. Mi bomo imeli danes rižotko, pa še gora cunj me čaka in če bom sposobna še telovadba. Pa bo dan okoli. Pa tudi mene mede tale praznik, sem skoz prepričana, da je ponedeljek . Jest sm bla v BTC Mullerju okol 12ih. Sva se pa zgleda danes zmenili, da bova obe neki isto delale Če si hotla rižotko kuhat, bi meni rekla, pa bi sam mal več piščanca not vrgla, pa več riža. Zakaj bi se pa 2 matrali???
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 15:27:46
|
|
|
|
Jessy
|
Se mi zdi, da me spet utrujenost prijemlje! A ste ve tudi tako potrebne dnevnega spanca?
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 15:28:49
|
|
|
|
rožca26
|
Jessy, a je Neja slučajno tebi podobna???? Ker če ni, pol ma gvišen po teb ta nasmeh - navihan. Če pa je tebi, se te pa čist predstavljam kaka si
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 15:28:59
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: plamen Mi bomo imeli danes rižotko, pa še gora cunj me čaka in če bom sposobna še telovadba. Pa bo dan okoli. A ste zmožne še telovadit? Men se ne daaaaaaa......
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 15:29:36
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 Jessy, a je Neja slučajno tebi podobna???? Ker če ni, pol ma gvišen po teb ta nasmeh - navihan. Če pa je tebi, se te pa čist predstavljam kaka si Pravijo, da je atiju podobna! Sam karakter ima pa po meni! Pa na sliki se pači, samo je sličica tako majhna, da ni videt najbolj. Pači se pa ne po men. To ima po atu.
< Sporočilo je popravil Jessy -- 9.2.2010 15:31:21 >
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 15:29:39
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Se mi zdi, da me spet utrujenost prijemlje! A ste ve tudi tako potrebne dnevnega spanca? Jp, dons pa sploh. Sem zjutraj pozabla vzet železov tablet, pa me zdej to tepe
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 15:30:18
|
|
|
|
Jessy
|
Ma mene kljub železu ovihuje....
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 15:30:46
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: plamen Mi bomo imeli danes rižotko, pa še gora cunj me čaka in če bom sposobna še telovadba. Pa bo dan okoli. A ste zmožne še telovadit? Men se ne daaaaaaa...... Jest mam telovadbe dost, ko grem v 3. nadstropje. Pa še takrat sopiham kt stara lokomotiva
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 15:31:20
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Ma mene kljub železu ovihuje.... Sej mene tudi, sam se mi zdi da manj če ga vase zjutraj spravim.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 16:09:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: plamen Mi bomo imeli danes rižotko, pa še gora cunj me čaka in če bom sposobna še telovadba. Pa bo dan okoli. A ste zmožne še telovadit? Men se ne daaaaaaa...... Mah kakšna telovadba. Zame je že podvig vstat s postelje z tok velikim trebuhom
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 16:11:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Vekybel javi če boma skup rodile!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 16:23:25
|
|
|
|
plamen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: plamen Mi bomo imeli danes rižotko, pa še gora cunj me čaka in če bom sposobna še telovadba. Pa bo dan okoli. A ste zmožne še telovadit? Men se ne daaaaaaa...... Zaenkrat še gre, ampak bolj počasi. Smo 3 marčevke, pa pridejo še majske in junijske , pa so bolj utrujene od nas, tako da verjetno smo še kar dobre .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 16:24:52
|
|
|
|
plamen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: plamen rožca - za donošenost! Jaz sem bila tudi v Mullerju danes, sva se sfalili. Mi bomo imeli danes rižotko, pa še gora cunj me čaka in če bom sposobna še telovadba. Pa bo dan okoli. Pa tudi mene mede tale praznik, sem skoz prepričana, da je ponedeljek . Jest sm bla v BTC Mullerju okol 12ih. Sva se pa zgleda danes zmenili, da bova obe neki isto delale Če si hotla rižotko kuhat, bi meni rekla, pa bi sam mal več piščanca not vrgla, pa več riža. Zakaj bi se pa 2 matrali??? Tudi jaz, sam ko sem jaz odšla, si ti prišla v M. Drugič pa le povej, da se prej zmeniva za kosilo, da ne bova tolk posode mazali Se takoj priporočam, pa uletim iskat in seveda obratno tudi !
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 16:29:16
|
|
|
|
plamen
|
Imam še eno vprašanje: Vem, da ste ene kupovale posteljnino od Galeba. Zanima me ali je katera tudi njihov kovtrček vzela in kakšna je debelina/kvaliteta tega? Tist v paketku od Nadje je zelo tanek. Hvala za odgovore že v naprej! Ah, nič ne bo s telovadbo, je tršica zbolela in odpade . Sicer pa dela ne zmanjka, če pa ne bo drugega, pa ne bom imela nič proti ležanju na kavču .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 16:41:15
|
|
|
|
vekybel
|
Dan! Da se javim na raport in sicer mali se je obrnil na glavco tako, da zaenkrat ne bo treba CR . Teški smo 2.700kg in lepo rastemo. Dala sem kri in vodo in me je ginekološko pregledal in vzel bris. Dal mi napotnico in me naročil za naslednji pregled 25.02.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 9.2.2010 16:45:58
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel Da se javim na raport in sicer mali se je obrnil na glavco tako, da zaenkrat ne bo treba CR . Teški smo 2.700kg in lepo rastemo. Dala sem kri in vodo in me je ginekološko pregledal in vzel bris. Dal mi napotnico in me naročil za naslednji pregled 25.02. Sm vedla, da ne boš ti v tistih 3%. Bravo, da se je mali obrnil na glavico
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?