|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
9.2.2010 14:52:02   
zoey
He he, še tole. Povem G, da me 2 dni na polno spika downstairs, če je to ok. Pa pravi, da ne bi bilo, če me ne bi. On že ve, ker je tolikokrat rodil, a ne. Tako da, drage moje, če imate rok tam nekje kot jaz in vas ne špika, ste čudne. Samo v vednost user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
9.2.2010 14:54:24   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

He he, še tole. Povem G, da me 2 dni na polno spika downstairs, če je to ok. Pa pravi, da ne bi bilo, če me ne bi. On že ve, ker je tolikokrat rodil, a ne. Tako da, drage moje, če imate rok tam nekje kot jaz in vas ne špika, ste čudne. Samo v vednost user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ma, dej nehi, no! Se bom še polulala! user posted image user posted image user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
9.2.2010 14:54:24   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Sonček, jaz že čakam na slikco!

Sej bi jo poslala pa mi je lubi slikarja nekam skriu, pa nemorm nrdit tko k znam. Bom ga mal zdreserala k pride domou pa jih pošljem takoj ko bo mogoče. Lahko mi daš pa svoj mejl pa ti pošljem celotno knjigico da vidš kaj delam user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
9.2.2010 14:55:01   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Sonček, jaz že čakam na slikco!

Sej bi jo poslala pa mi je lubi slikarja nekam skriu, pa nemorm nrdit tko k znam. Bom ga mal zdreserala k pride domou pa jih pošljem takoj ko bo mogoče. Lahko mi daš pa svoj mejl pa ti pošljem celotno knjigico da vidš kaj delam user posted image

Zmenjeno! Ti pošljem na zs!

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
9.2.2010 15:22:16   
Jessy
user posted image

Mmmmm, kako je dober!!!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
9.2.2010 15:23:38   
zoey
Lumpa!!!! user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
9.2.2010 15:24:01   
plamen
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

Imam zgleda ful lepo auro, baje jo tamali vidijo user posted image

Ja zoey, baje imamo nosečke zlato auro. Mi je prijateljica, ki se ukvarja s tem to povedala in mi za darilo tudi prinesla v majhni steklenički 24 karatne zlate lističe. Namenjeno je nosečkam in deluje pozitivno na obdobje user posted image in porod. Z njim ravnaš kot s kamni, ga čistiš na polni luni, drugače pa je fino, če ga imaš ob sebi. Ga bom v torbo dalauser posted image .

girl - hvala za info, upam da greva ćez vikend!

rožca - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za donošenost! Jaz sem bila tudi v Mullerju danes, sva se sfalili.

Mi bomo imeli danes rižotko, pa še gora cunj me čaka in če bom sposobna še telovadba. Pa bo dan okoli. Pa tudi mene mede tale praznik, sem skoz prepričana, da je ponedeljekuser posted image .

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
9.2.2010 15:24:03   
rožca26

user posted image

Mmmmm, kako je dober!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vem, ker sm prej enga zmazala user posted image user posted image user posted image

Drgač je pa rižotka kuhana. Čakam še svoja 2 gospoda, da prideta iz sprehoda, pol se pa vsi spravmo na rižotko user posted image  Komaj čakam user posted image

< Sporočilo je popravil rožca26 -- 9.2.2010 15:25:00 >

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
9.2.2010 15:26:45   
Jessy
Ga je že zmanjkalo! Sem ga imela v rezervi v skrinji! Za hude cajte! user posted image  Trojanci z borovničevo pa še čakajo, da pridejo na vrsto. user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
9.2.2010 15:27:29   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: plamen

rožca - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za donošenost! Jaz sem bila tudi v Mullerju danes, sva se sfalili.

Mi bomo imeli danes rižotko, pa še gora cunj me čaka in če bom sposobna še telovadba. Pa bo dan okoli. Pa tudi mene mede tale praznik, sem skoz prepričana, da je ponedeljekuser posted image .

Jest sm bla v BTC Mullerju okol 12ih. Sva se pa zgleda danes zmenili, da bova obe neki isto delale user posted image user posted image user posted image  Če si hotla rižotko kuhat, bi meni rekla, pa bi sam mal več piščanca not vrgla, pa več riža. Zakaj bi se pa 2 matrali??? user posted image

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
9.2.2010 15:27:46   
Jessy
Se mi zdi, da me spet utrujenost prijemlje! user posted image  A ste ve tudi tako potrebne dnevnega spanca?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
9.2.2010 15:28:49   
rožca26
Jessy, a je Neja slučajno tebi podobna???? Ker če ni, pol ma gvišen po teb ta nasmeh - navihan. Če pa je tebi, se te pa čist predstavljam kaka si user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
9.2.2010 15:28:59   
Jessy

Mi bomo imeli danes rižotko, pa še gora cunj me čaka in če bom sposobna še telovadba. Pa bo dan okoli.

A ste zmožne še telovadit? Men se ne daaaaaaa......user posted image

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
9.2.2010 15:29:36   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Jessy, a je Neja slučajno tebi podobna???? Ker če ni, pol ma gvišen po teb ta nasmeh - navihan. Če pa je tebi, se te pa čist predstavljam kaka si user posted image

Pravijo, da je atiju podobna! user posted image  Sam karakter ima pa po meni! user posted image

Pa na sliki se pači, samo je sličica tako majhna, da ni videt najbolj. user posted image  Pači se pa ne po men. To ima po atu. user posted image

< Sporočilo je popravil Jessy -- 9.2.2010 15:31:21 >

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
9.2.2010 15:29:39   
rožca26

Se mi zdi, da me spet utrujenost prijemlje! user posted image  A ste ve tudi tako potrebne dnevnega spanca?

Jp, dons pa sploh. Sem zjutraj pozabla vzet železov tablet, pa me zdej to tepe user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
9.2.2010 15:30:18   
Jessy
Ma mene kljub železu ovihuje....

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
9.2.2010 15:30:46   
rožca26

Mi bomo imeli danes rižotko, pa še gora cunj me čaka in če bom sposobna še telovadba. Pa bo dan okoli.

Jest mam telovadbe dost, ko grem v 3. nadstropje. user posted image  Pa še takrat sopiham kt stara lokomotiva user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
9.2.2010 15:31:20   
rožca26

Ma mene kljub železu ovihuje....

Sej mene tudi, sam se mi zdi da manj če ga vase zjutraj spravim.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
9.2.2010 16:09:55   
Anonimen

A ste zmožne še telovadit? Men se ne daaaaaaa......

Mah kakšna telovadba. Zame je že podvig vstat s postelje z tok velikim trebuhomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1294
9.2.2010 16:11:21   
Anonimen
Vekybel javi če boma skup rodile!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1295
9.2.2010 16:23:25   
plamen

Zaenkrat še gre, ampak bolj počasi. Smo 3 marčevke, pa pridejo še majske in junijske user posted image , pa so bolj utrujene od nas, tako da verjetno smo še kar dobreuser posted image .

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
9.2.2010 16:24:52   
plamen
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Jest sm bla v BTC Mullerju okol 12ih. Sva se pa zgleda danes zmenili, da bova obe neki isto delale user posted image user posted image user posted image  Če si hotla rižotko kuhat, bi meni rekla, pa bi sam mal več piščanca not vrgla, pa več riža. Zakaj bi se pa 2 matrali??? user posted image

Tudi jaz, sam ko sem jaz odšla, si ti prišla v M.
Drugič pa le povej, da se prej zmeniva za kosilo, da ne bova tolk posode mazaliuser posted image Se takoj priporočam, pa uletim iskat in seveda obratno tudiuser posted image !

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
9.2.2010 16:29:16   
plamen
Imam še eno vprašanje: Vem, da ste ene kupovale posteljnino od Galeba. Zanima me ali je katera tudi njihov kovtrček vzela in kakšna je debelina/kvaliteta tega? Tist v paketku od Nadje je zelo tanek.

Hvala za odgovore že v naprej!user posted image user posted image

Ah, nič ne bo s telovadbo, je tršica zbolela in odpadeuser posted image . Sicer pa dela ne zmanjka, če pa ne bo drugega, pa ne bom imela nič proti ležanju na kavčuuser posted image .

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
9.2.2010 16:41:15   
vekybel
Dan!

Da se javim na raport in sicer mali se je obrnil na glavco tako, da zaenkrat ne bo treba CR user posted image user posted image user posted image .
Teški smo 2.700kg in lepo rastemo. Dala sem kri in vodo in me je ginekološko pregledal in vzel bris. Dal mi napotnico in me naročil za naslednji pregled 25.02.

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
9.2.2010 16:45:58   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

Da se javim na raport in sicer mali se je obrnil na glavco tako, da zaenkrat ne bo treba CR user posted image user posted image user posted image .
Teški smo 2.700kg in lepo rastemo. Dala sem kri in vodo in me je ginekološko pregledal in vzel bris. Dal mi napotnico in me naročil za naslednji pregled 25.02.

Sm vedla, da ne boš ti v tistih 3%. Bravo, da se je mali obrnil na glavico user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?