|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
5.2.2010 18:26:06   
Zvezdici

sonček
- pon = pica s hrenovkami             
              tor = pire krompir + piščanec s smetanovo omako
              sre = pica s pršutom
              čet = pražen krompir + piščanec s smetanovo omako
              pet = pica s šunko
              sobota = pečen krompir + piščanec s smetanovo omako
              nedelja = mesna musaka

In potem samo menjavaš dneve user posted image user posted image .
Dolgčas mi je ja user posted image .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 976
5.2.2010 18:26:19   
3Sonček3
O vekybel sm čakala kdaj se boš oglasla user posted image  user posted image  user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 977
5.2.2010 18:27:28   
Zvezdici
vekybel - ja hvala za idejo. Bom verjetno res to naredil. Sem enkrat že, pa sem dobila lep odgovor nazaj.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 978
5.2.2010 18:30:34   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

sonček
- pon = pica s hrenovkami             
            tor = pire krompir + piščanec s smetanovo omako
            sre = pica s pršutom
            čet = pražen krompir + piščanec s smetanovo omako
            pet = pica s šunko
            sobota = pečen krompir + piščanec s smetanovo omako
            nedelja = mesna musaka

In potem samo menjavaš dneve user posted image user posted image .
Dolgčas mi je ja user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si me nasmejala

da ti dam še mal za mislt
- hrenovke je samo tiste iz špara piščančje al pa tiste za hot dog aja pa še to morjo bit pečene kr kuhanih ne mara
- pršuta on nebi user posted image user posted image user posted image
- pražen krompir...me še ceu dan grdo gleda ko ga nrdim skupej s pečeim piščancem
- aja pa še to...tut testenine mu ne grejo u rit
- Tut tenstan krompir in krompirjevo solato bi mi najraj vrgu u glavo

no zdej pa bot pametn

Obožuje pa pire pa pomfri, pa klasično pico (narejeno doma) al pa pikantno iz picerije.

< Sporočilo je popravil 3Sonček3 -- 5.2.2010 18:31:29 >

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 979
5.2.2010 18:36:17   
vekybel
Ja sem se malo glasila, sej veste kako je ko so naši user posted image  bolani ne user posted image , moram ga malo cartat pa kuhat čaj pa tako sej veste ne. Sej je priden mi je pomagal pospravit stanovanje danes, kljub temu da je buban.
Kaj ve počnete?

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 980
5.2.2010 18:37:21   
3Sonček3
Ja vem kako je ko so lubiji bubani.
Čakam da se moj naspi, da se kej začne dogajat danes, kr se mi bo zmešalo od dougčasa

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 981
5.2.2010 18:42:42   
Zvezdici
sončekuser posted image user posted image user posted image no potem si pa res u riti (po domače povedano) user posted image . Prava zbirčna metka je tale tvoj, haha.

vekybel
- jaz se pa tudi dolgočasim in uživam po dolgem času spet malo tipkarit po forumu, ker že dolgo nisem user posted image . Kako si pa ti?

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 982
5.2.2010 18:44:15   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

hay user posted image

Ja zadnje čase se malo bolj malo javljam, ker zadnje dni večinoma počivam, kakor so mi naročili G v P.
Mi ni spet za hodit v P, ker bom še tak predolgo notri (1 teden).

Drugače je vse OK, sem še zmeraj 2 v 1. Našo tamalo sicer hecam, da bi prišla kaj prej na svet, ampak kot kaže ne bo iz tega ničuser posted image user posted image user posted image user posted image  Pa sej navsezadnje 22 bo kmalu tu user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 983
5.2.2010 18:47:00   
Anonimen
evo, da se malo pohvalim kakšen dober nakup sem opravila user posted image user posted image user posted image user posted image

moja Živa si je prislužila tega poganjalčka :

http://www.busi.si/shop/index.php?page=3&skupina=7&podskupina=0&artikel=157

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 984
5.2.2010 18:48:04   
3Sonček3
Ja res sm u riti. Če bi hotla sestavlat jedilnik po njegovem okusu bi rabla 2000€ plače pa polovico nament samo za hrano. Ampak ga kr navajam da tko pač je, da nemormo skos take mastne stvari jest, sej res da mu vse u riti zgori dok ustane iz stola, sm je treba tut na zdravje mislt

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 985
5.2.2010 18:48:40   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

evo, da se malo pohvalim kakšen dober nakup sem opravila user posted image user posted image user posted image user posted image

moja Živa si je prislužila tega poganjalčka :

http://www.busi.si/shop/index.php?page=3&skupina=7&podskupina=0&artikel=157

user posted image user posted image user posted image lepo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 986
5.2.2010 19:14:26   
vekybel
zvezdici jz sem ok, sam kaj ko me bolijo kolki pa sramne kosti za znoret.
Drugače pa komaj čakam torek da grem na kontrolo da vidim kaj je novega z našo bebico, če se slučajno obrnil na glavco in pol seveda bom vedla za kaj se odločit.

3sonček3 če še spi potem se pripravi, ker bo pestra noč user posted image .

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 987
5.2.2010 19:26:30   
Zvezdici
sara - lepega poganjalčka ima, hehe. user posted image

sonček - ja to ga pa kar navadi. KO bo starejši že ne bo moral tako delati kot sedaj.

vekybel
- še vedno.. evo pestke držim, da se obrne user posted image user posted image user posted image

Ali katera kaj ve kako je danes čmrlika opravila na pregledu??
Sem jo danes videla, da se je prijavila tukaj samo ni nič napsiala. user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 988
5.2.2010 19:52:49   
vekybel
Za čmrliko se ne ve nič, morda ve kaj lina.
Če ima katera št. naj jo kontaktira, mislim da je zadnjič čmrlika nekomu poslala svojo št. po ZS-ju, mislim da rožci, nisem pa sigurna.

zvezdici si kaj pisala Pušenjaku? Ali kaj zvedela. Pa hvala za pikapoke in upam da bodo pomagale. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 989
5.2.2010 19:53:48   
rožca26
Evo ga!

Pa se jest oglašam. Prej se nism mogla zaradi našega lumpa, ki je divjal kt odtrgan... Jest sm pa tak lena bla in sm še ...

Zvezdici - kar se tiče plodovnice je tako. Povedala ti bom zaradi česa jo je meni začelo primanjkovati, ni pa nujno, da je to vedno. Jest sm zgubila plodovnico zaradi slabih pretokov oz. se mi je začela počasi manjšat količina. Količina se ti lahko tudi manjša, ker ti lahko odteka kapljica po kapljici. Da bi pa bili kateri drugi razlogi pa ... user posted image  Je pa res, da počitek resnično pomaga. Bo treba zgleda še bolj ležat, pa svetujem ti kar lepo le na L boku, ker je tako oskrba maternice boljša. Upam, da nisem preveč kozlov ustrelila. Aja, pa hvala za odgovor user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 990
5.2.2010 19:56:10   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

Za čmrliko se ne ve nič, morda ve kaj lina.
Če ima katera št. naj jo kontaktira, mislim da je zadnjič čmrlika nekomu poslala svojo št. po ZS-ju, mislim da rožci, nisem pa sigurna.

Jest nimam št. od čmrlike. Bi zagotovo že kej poročala user posted image  Sej veste, da sm rada na tekočem user posted image user posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 991
5.2.2010 20:32:20   
Jessy
Kaj sem pa jaz gnila danes......Res, ta pravi lenoritis imam.

user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 992
5.2.2010 20:33:46   
Jessy
Ta mi je še bolj podobna...

user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 993
5.2.2010 20:46:43   
Zvezdici
vekybel - nisem še. Bom napisala jutri. Danes me že rit boli od sedenja user posted image . Pa še krči me spet napadajo user posted image , tako, da grem kar lepo pod tuš in spat. Bom jutri napisala. Pa bom še tukaj potem posredovala, kaj je odgovoril.

rožca
- hvala ti. Ampak me ubistvu kar malo skrbi. Ker, kako bom vedela če mi odteka. Imam namreč močan bel tok in ne moram ločiti. Na dnevnem vložku se vedno najde veliko izcedka user posted image . Pa kako bom sploh vedela če bo plodovnice premalo.. user posted image

jessy - ti ga pa pihaš zadnje čase s slikcami ja user posted image . Ampak tista z nilskim konjom je še vedno user posted image user posted image user posted image . Sem se še včeraj smejala, ko sem se spomnila na nilskega konja user posted image .

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 994
5.2.2010 21:02:54   
7lina7
evo poročilo od ČMRLIKE:

me je malo prej klicala. ostala je v P. da opravijo par pregledov. dala vodo in kri - ker malo boleha za neko virozo. odprta je 1 prst - kar pa po besedah babice v P nič ne pomeni, MV je zmehčan, user posted image je malo manjši, CTG ne kaže popadkov... v glavnem, če ne bo kake spremembe gre v nedeljo domov. pa počivat mora!!
so ji v P rekli, da je G verjetno malo prenapihnil stvar ( je isti dan 4 poslal z napotnicami v P)

lepo vas vse pozdravlja!!

< Sporočilo je popravil 7lina7 -- 5.2.2010 21:04:56 >

Lin@

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 995
5.2.2010 21:07:28   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

evo poročilo od ČMRLIKE:

me je malo prej klicala. ostala je v P. da opravijo par pregledov. dala vodo in kri - ker malo boleha za neko virozo. odprta je 1 prst - kar pa po besedah babice v P nič ne pomeni, MV je zmehčan, user posted image je malo manjši, CTG ne kaže popadkov... v glavnem, če ne bo kake spremembe gre v nedeljo domov. pa počivat mora!!
so ji v P rekli, da je G verjetno malo prenapihnil stvar ( je isti dan 4 poslal z napotnicami v P)

lepo vas vse pozdravlja!!

Držim pesti, da bo ok in v nedeljo doma! Nima kaj prehitevat!!! Ni še njen čas!!!
Lepo jo pozdravi, če boš kaj navezovala stike z njo.

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 996
5.2.2010 21:08:20   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Jessy - ti ga pa pihaš zadnje čase s slikcami ja user posted image . Ampak tista z nilskim konjom je še vedno user posted image user posted image user posted image . Sem se še včeraj smejala, ko sem se spomnila na nilskega konja user posted image .

Jaz pa, ko sem se spomnila na nilskega konja v tangicah. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 997
6.2.2010 8:37:55   
Jessy
Dobro jutro! Pa dajmo eno spit!

user posted image

Zraven paše pa še tole:
user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 998
6.2.2010 8:45:00   
lucika
mmmm, jessy, dobra kavica:)

danes pa nisem spala skoraj nič. moj je bil v nočni, mali pa se vsake pol ure zbujal in jokal. saj ne vem, al ga je nos matral, ker ima malo zadelanega, al kaj...nekaj mi je še nogice v roke tiščal, mogoče so ga noge bolele... veliko pišejo o tem, ko rastejo mali, da jih znajo nogice bolet... no, tak da sem spala res na obroke. in ob sedmih, mamiiii, dooool. evo, in sem tu.
mi je pa bilo okoli polnoči grozno slabo. sem skoraj klicala mojga, naj pride domov. mali jokal, meni slabo, pa še pri popeku me je tako tiščalo, da bi si ga kr preluknala:( pa je minilo...

sem pa študirala, da vam vsem dam mojo telefonsko, ker mi bo pol toooolk fino sred noči sms-e sprejemat in jokat ob lepih novičkah. če mi je kaj v življenju res ganljivo, so to rojstva. že od nekdaj jočem ob prvih novoletnih dojenčkih... zdaj pa redno, ko že februarke berem:) kaj šele bo, ko boste ve na vrsti:)))))

pri nas je spet sneg. a zdaj imam tudi napotnico za rešilca. naj se oni jeb*jo s cesto:))))), če bi bilo treba kam it...

kaj boste pa danes delale, glede na to, da za ven menda sploh ne bo..vsaj pri nas, ker je res brrr, oblačno, sneži, vse zametano, predvidevam da mokro...bljak torej..ena svetla točka...tašči je dolgčas in se je odločila da bo pekla krofe. mmmmm

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 999
6.2.2010 9:14:03   
Jessy
Moja noč tudi ni bila prav rožnata, pa ne da ne bi dobro spala, ampak sem imela grozne sanje. Smo bili z nekimi ljudmi na hribu s katerega se vidi na blok, kjer živijo moji starši. Pa opazimo eno letalo, kako mu čudno sprednji kljun pleše in začne izgubljati na višini, se zaleti v hrib in se skotali direkt k bloku in se zapiči s kljunom ravno v stanovanje mojih staršev. In potem groza, ogromno kričanja, ognja, ljudje so se reševali, a mojih ni bilo od nikoder. Mislim, kaj takega.....user posted image

Pri nas pa začuda prav nič ne pada. Ne dež ne sneg.user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?