|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
2.3.2010 13:42:17   
Zvezdici

IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p

Zvezdici ... kdaj imas jutri pregled? Ob kateri uri?

Jaz moram biti tam ze ob 7.30h in bom cel dopoldan notri. Do ene 3h.
Kdaj imaš ti? Ti maš samo pregled ali boš tudi notri?

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
2.3.2010 13:51:42   
mama5
Zdravo mamice!

Evo mene, no naju dva - že iz porodnišnice user posted image . Rodila sem 26. 2. ob 00.19.

Imamo fantka, zdravega korenjaka. Zdaj nimam časa kaj več napisat, niti prebrati, koliko vas je še v pričakovanju .....

Sva v redu, razen saj veste........ navala mleka, pa utrujenosti, pa.

Vsem, ki še čakate, naj hitro mine to čakanje, lep porod, zdrave dojenčke, hiter prihod domov in dobro okrevanje user posted image .

Mama 5

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
2.3.2010 13:54:20   
Pikapolonica80
evo me, sem rabila celo dopoldne da sem prišla skozi user posted image .

Malo sem se prehladila tako da danes bolj čajčkam doma, upam da bo kmalu bolje ker ne želim zdej bolna rojevat, sm se celo nosečnost tko dobro držala user posted image user posted image .

Me pa kakih 3 dni daje utrujenost pa ne vem al je posledica prehlada al je že to to, pripravljalna doba...ker upam da mine, ker mi ni za čakat doma da se bo začelo user posted image .

Ampak vseeno grem jaz na sprehod da se preluftamuser posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
2.3.2010 13:58:19   
lucika
sem nazaj iz pregleda. tokrat sva se z g konkretno pogovorila, tudi pretoki so ok, jetrni testi super, voda čisto bp. še hemoglobin je ok..samo pritisk in zatekanje ni. sem rekla, da dobro vem, ko bom šla not, ne pridem več ven. in da nočem not, dopkler se nič ne dogajat začne. pa se je strinjal in mi dal prav....v petek imam še ctg, v ponedeljek pa grem v porodnišnico, če do takrat ne bo nič.

sem že marsikdaj napisala, da je tole s stanovanjem pri starših večinoma v glavi. koliko si vzameš do srca in to... ampak, ko se odločiš, da tako ne gre, POJDITE. ne vem sicer kje živite, in koliko je s stanovanjem pri vas stroškov..pri nas na štajerskem lahko dobiš lepo, novejše stanovanje, tam za cca. 200 eur, pa še enkrat toliko stroškov. je denar, a če ga imaš, da lahko daš, je vredno. itak pa je tako da se denar zapravi, tako ali drugače. prej ste ga tako, pol ga boste pa za komunalo in elektriko:) ampak, kot pravim, če si želite, je vredno.
ampak lenčy, pri tebi me skrbi, če tvoj ne menja službe, te bo isto pizdilo ,le na drugi lokaciji in dražje te bo prišlo...

nosečka, tvojo zgodbo pa tudi poznam. tašča je mojemu in sestri rekla, kdo si prvi zgornji štuk zrihta, tist ga bo imel. sta imela vsak svojo sobo, potem si je moj še dnevno izdelal, ko sem pa še jaz prišla, pa še kopalnico in nove parkete po celem. a on dogovor, kdo prvi naredi ni več veljal. sestra ni imela niti najmanjše volje, da kam spoka, še več, še širila se je, kje je le šlo. češ, umaknite stvari iz hodnika, tule si bom dala omaro s svojimi gatami...en dan sem znorela in se prijavila na listo za neprofitna stanovanje. sva ga dobila in se odselila. boli te, kaj si mislijo. glede na to, da nobenega nič ne boli, ko ti trpiš....5 let sva bila v najemu, zdaj smo v hiški. smo dobili zemljo od taiste tašče, ampak smo zdaj na svojem. 10 metrov stran od prejšnje hiše, pa ok. tašča mi sadi čebulice po moji trati, a ok, to so malenkosti....nikoli ni vse gladko... je pa res, če bi on denar, ki sva ga v zgornji štuk vložila, dala za stanovanje, bi zdaj bili v hiši brez kredita. toliko so cene zdaj zrastle, za tisti denar bi pa sigurno več kot pol stanovanja plačala. a ker človek ne ve...
jaz vama želim, da se lepo zmenite, probate odklopit, in da se za nazaj vidi, da je odločitev bila prava, kakršnakoli je. saj veste: na koncu je vse dobro. če ni, še ni konec.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
2.3.2010 14:05:10   
branka28
IZVIRNO SPOROČILO: mama5

Zdravo mamice!

Evo mene, no naju dva - že iz porodnišnice user posted image . Rodila sem 26. 2. ob 00.19.

Imamo fantka, zdravega korenjaka. Zdaj nimam časa kaj več napisat, niti prebrati, koliko vas je še v pričakovanju .....

Sva v redu, razen saj veste........ navala mleka, pa utrujenosti, pa.

Vsem, ki še čakate, naj hitro mine to čakanje, lep porod, zdrave dojenčke, hiter prihod domov in dobro okrevanje user posted image .

Mama 5

čestitke mama5 za bebiko.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji sončici Marisa in Žanet.

(odgovor članu mama5)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
2.3.2010 14:22:26   
NM
lenčy - jst nisem doma že od 1996, ko sem šla študirat. je pa en problem, ker sem edinka, pa še moža mam, ko si je pri njemu doma spodaj že pred mano začel delat. Tko da bi vsak na svoje vlekli. Zame je pa najpomembneje, da sva sama, čeprav je podnajemništvo jama brez dna in upam, da se ga kmalu rešiva. Od svojih pa non stop poslušam, saj sem jst v PO oni pa na Štajerskem. Sej tudi meni bi bolj odgovarjal, da bi bili bliže, sam kaj ko pa je moj s Krasa. Krasna kombinacija kar se tiče oddaljenosti. Pomembno je, da znamo gledat nase, pa še pol se bolj s starši razumeš.

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
2.3.2010 14:23:30   
NM
mama5- čestitke in vse lepo z malo štručko. Pa tudi kaj spanja ...

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
2.3.2010 14:33:49   
lenčy

IZVIRNO SPOROČILO: lucika

sem nazaj iz pregleda. tokrat sva se z g konkretno pogovorila, tudi pretoki so ok, jetrni testi super, voda čisto bp. še hemoglobin je ok..samo pritisk in zatekanje ni. sem rekla, da dobro vem, ko bom šla not, ne pridem več ven. in da nočem not, dopkler se nič ne dogajat začne. pa se je strinjal in mi dal prav....v petek imam še ctg, v ponedeljek pa grem v porodnišnico, če do takrat ne bo nič.

sem že marsikdaj napisala, da je tole s stanovanjem pri starših večinoma v glavi. koliko si vzameš do srca in to... ampak, ko se odločiš, da tako ne gre, POJDITE. ne vem sicer kje živite, in koliko je s stanovanjem pri vas stroškov..pri nas na štajerskem lahko dobiš lepo, novejše stanovanje, tam za cca. 200 eur, pa še enkrat toliko stroškov. je denar, a če ga imaš, da lahko daš, je vredno. itak pa je tako da se denar zapravi, tako ali drugače. prej ste ga tako, pol ga boste pa za komunalo in elektriko:) ampak, kot pravim, če si želite, je vredno.
ampak lenčy, pri tebi me skrbi, če tvoj ne menja službe, te bo isto pizdilo ,le na drugi lokaciji in dražje te bo prišlo...
nosečka, tvojo zgodbo pa tudi poznam. tašča je mojemu in sestri rekla, kdo si prvi zgornji štuk zrihta, tist ga bo imel. sta imela vsak svojo sobo, potem si je moj še dnevno izdelal, ko sem pa še jaz prišla, pa še kopalnico in nove parkete po celem. a on dogovor, kdo prvi naredi ni več veljal. sestra ni imela niti najmanjše volje, da kam spoka, še več, še širila se je, kje je le šlo. češ, umaknite stvari iz hodnika, tule si bom dala omaro s svojimi gatami...en dan sem znorela in se prijavila na listo za neprofitna stanovanje. sva ga dobila in se odselila. boli te, kaj si mislijo. glede na to, da nobenega nič ne boli, ko ti trpiš....5 let sva bila v najemu, zdaj smo v hiški. smo dobili zemljo od taiste tašče, ampak smo zdaj na svojem. 10 metrov stran od prejšnje hiše, pa ok. tašča mi sadi čebulice po moji trati, a ok, to so malenkosti....nikoli ni vse gladko... je pa res, če bi on denar, ki sva ga v zgornji štuk vložila, dala za stanovanje, bi zdaj bili v hiši brez kredita. toliko so cene zdaj zrastle, za tisti denar bi pa sigurno več kot pol stanovanja plačala. a ker človek ne ve...
jaz vama želim, da se lepo zmenite, probate odklopit, in da se za nazaj vidi, da je odločitev bila prava, kakršnakoli je. saj veste: na koncu je vse dobro. če ni, še ni konec.

ne vem, kaj si hotla s tem povedat, lahko razložiš? kako je pa stemi neprofitnimi stanovanji? aja naj povem še to-sj moj je hotu že rečt mojemu očetu za zemljo, pa js ne pustim, ker potem bo pa ves cajt tečnaru, kaj nama je dal, js pa tega ne mislm poslušat... si že raj drugje hišo kupim al pa stanovanje, definitivno pa ne bi šla v najem...

mama5 tudi od mene prejmi čestitke za malo bebouser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
2.3.2010 14:35:16   
girl79
mama5- čestitke za bebeico, pa čim lepše dojenje in veliko prespanih noči

pikapolonca- lepo da si se po dolgem času oglasila, upam da te tale prehladek čim prej mine...

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
2.3.2010 14:38:10   
vekybel
mama5 čestitke in veliko lepega cartanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zvezdici kaj jessy ti ni nič še javila?
Se vidi da je ni, ker tu na forumu je malo aktivnosti.

branka28 kako si ti? Imaš kaj krčov?

Kaj ve počnete danes na tak čuden dan? Jz kao nekaj pospravljam pa mal na net in tako dolgčas.
Drugače pa čakam tudi jz da kej začne pa slabo kaže.

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
2.3.2010 14:52:56   
Anonimen
stanovanja pri nas so kar draga, pa še moj noče v blok živet in ga ne premaknem za bogauser posted image

lenčy...če dobiš zemljo si že na konju, da bi pa kupoval zemljo in potem še bajto gradil je pa mal utopično danes pri teh službah. Midva sva računala, da če bi hotela kupiti zemljo tam kjer nama je všeč, bi dala za 500m2 ene 80.000€ (m2 zemlje se pri nas prodaja za minimalno 160€), potem pa še dovoljenja in gradnja (definitivno bi delala montažno, da bi bila hitreje notr), pa oprema, pa si zakreditiran za celo življenje, kje so šele tekoči stroški...skratka midva sva zračunala, da bi morala imeti vsak vsaj 1500€ neto plače, da bi si lahko to sploh zamislila, pa še to ne veš a boš imel vedno tako službo garantirano, tako da, če imata šanso dobit zemljo jo vzemita, ampak naj bo napisana na vaju in vaju pol baš malo briga kaj bo tvoj oče motovilil in govoril.
Poznam primer, ko sta dva gradila hišo, na zemlji katera je bila napisana na očeta od nje. Ona je očetu brezmejno zaupala, oče je vodil dokaj uspešno podjetje, njen mož torej zet je delal pri njem. Ne vem zakaj sta potem še dovolila, da je hiša tudi na njegovo ime, čeprav sta jo gradila onadva z svojimi lastnimi sredstvi. Skratka, njen oče je zafural podjetje, hiša je šla pod hipoteko, njen mož je videl kaj se dogaja a ni mogel narediti čisto nič, saj hiša na papirju ni bila od njiju. Ona je še zmeraj zagovarjala očeta...posledično sta se ločila (imata tri otroke), on je odprl svojo firmo in šel živet na svoje, ona se je morala lani s tremi otroci izselit iz hiše, ker jim jo je "požrla hipoteka". Sedaj živijo v hiši staršev, in jim grozi, da bodo morali tudi od tam-ker je njen oče tudi to hišo dal pod hipotekouser posted image .

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 4561
2.3.2010 15:04:35   
branka28
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

branka28 kako si ti? Imaš kaj krčov?

Kaj ve počnete danes na tak čuden dan? Jz kao nekaj pospravljam pa mal na net in tako dolgčas.
Drugače pa čakam tudi jz da kej začne pa slabo kaže.

Hvala vredu, sicer mi ful dol pritiska in prej me je zgrabil krč v levem delu trebuha.
Jaz tudi čakam da se kaj začneuser posted image , ker ne morem več.user posted image user posted image user posted image
V četrtek imam spet ctg in pa pregled v rizični ambulanti, upam da me ne bodo spet not obržali, ker jim bom rekla naj kar sprožijo porod, te bom vsaj vedela zakaj ostanem v P.user posted image user posted image user posted image

Moji sončici Marisa in Žanet.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
2.3.2010 15:16:53   
Anonimen
Kaj je z JESSY kaj novega??

Pri nas je Zara dobila tako vnetje očk, da smo na antibiotikih........ Pa še Živa se še kar ni navadila na vse to in imamo frko v bajti

(odgovor članu lenčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4563
2.3.2010 15:20:47   
vekybel
branka28 veš da je men tako učeraj zgrabil krč v na levi strani trebuha, prav zanimivo ne. Prej sem imela 2 krča in sm mislila spet zdej bo morda kaj pa se je umirilo. Jz imam v petek CTG v P pa me prav zanima kaj bo pokazalo. Veš kaj grem jz na en sprehod zdej sama, ker lubi je šel delat, mogoče bo kej. user posted image

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
2.3.2010 15:22:52   
vekybel
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

Kaj je z JESSY kaj novega??

Pri nas je Zara dobila tako vnetje očk, da smo na antibiotikih........ Pa še Živa se še kar ni navadila na vse to in imamo frko v bajti

jessy je v P in čakamo novičke. user posted image user posted image user posted image

Joj samo še to ti je rabilo. Sej bo. user posted image user posted image user posted image
Kako je pa rožca, danes bi mogla pridet domov če se ne motim???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
2.3.2010 16:10:04   
Anonimen
mene je zdej spet neki zvijat začelouser posted image , sam pomoje bodo spet ene prebavne motnje in nič konkretnegauser posted image . Mam občutek, da bo našuser posted image v hotelu mama kar se da dolgo.

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 4566
2.3.2010 16:19:48   
zoey
Juhuhu, firbec potešen - sms od Jessy user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa smo ga zbegali na dan. V Postojni je prišel na svet Tobija, 3550g in 54 cm. Vsi smo ok!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
2.3.2010 16:19:57   
lenčy
js sm bla pa mal zuni, da si zbistrim možgančke...
nosečka24 res smola za tvoje kolege, očitno je res tako, da zmeri pa tud ne morš s starši držat. ampak k praviš, da bo pol vseeno, ko bo na naju pisano ni res, ker poznam svojga fotra. ko bo hotu, da mu kaj pomagamo pa ne bomo hotl, bodo pa sami očitki letel, tako da to ni rešitev.
ja zdj pa še tebe zvija...upam da ne zarad mene in vseh stvari, ki sem jih omenjala danesuser posted image pozabi ti na moje težave pa se mal skoncentriraj na svojega bušija. zdj če bi rada rodila, ti želim vso srečo, če ne pa tudiuser posted image sj moj je tud fejst dejaven dons, ampak kr naj še malo notr ostane, mu bo definitivno lepše kot pa zunej, kjer bom vsa živčna...

Rada te imava!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
2.3.2010 16:21:14   
lenčy

IZVIRNO SPOROČILO: zoey

Juhuhu, firbec potešen - sms od Jessy user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa smo ga zbegali na dan. V Postojni je prišel na svet Tobija, 3550g in 54 cm. Vsi smo ok!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke končno dočakanemu Tobiju in mamici ter očkuuser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
2.3.2010 16:21:36   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

Kako je pa rožca, danes bi mogla pridet domov če se ne motim???

Rožci sem zjutraj pisala in je rekla, da sta planirani za odhod, tako da upam, da sta šli in se cartajo že vsi skupaj doma user posted image user posted image user posted image

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
2.3.2010 16:24:28   
*pupsa*

BRAVO JESSY!!!!!user posted image user posted image user posted image  ISKRENE ČESTITKE!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
2.3.2010 16:30:11   
sandrica23

Jeeeeeee,Bravo!!!! Mislim da smo ga vse že pošteno čakale cel dan!

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
2.3.2010 16:36:44   
Anonimen
Jessy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Tobijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lenčy...vem da je težko to narest ker sem sama ista pesimistka, samo zdaj moreš mal skrbi in živčnost porinit na stran in ja, rada bi že rodilauser posted image , tko da upam da ima to zvijanje kaj haska-čeprav dvomim...sem dans tako hrano jedla, da me že ma za zvijatuser posted image in ne, nisi ti krivauser posted image .

(odgovor članu sandrica23)
  Neposredna povezava do sporočila: 4573
2.3.2010 16:41:14   
lunka1
jessy čestitke user posted image user posted image user posted image , no pa je malinov čaj le pomagal user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
2.3.2010 16:47:16   
Anonimen
uf zdle sem se spomnila...oz. me je začelo skrbeti če mi bodo po tem, ko sem bila na preiskavah glede krvnega pritiska, sploh hoteli dati EA če jo bom želela? A katera kaj ve o tem?

(odgovor članu lunka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.