Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 1.3.2010 22:10:52
|
|
|
|
vekybel
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: vekybel Punce, odkar sem imela tista dva močna krča, to je zadnje tri ure, bila na wc-ju kar 3x in to tekoče blato Kaj se dogaja normalno pred porodom, tudi jaz sem jo imela eno uro pred odtekom plodovnice si še z nami zdaj??? Ja še sem z vami sedaj a za koliko časa pa ne vem . A mi lahko poveš če čutiš kaj predno ti odteče plodovnica? Npr.: kot ko ti pritisne na mehur morda ali sploh nič ne čutiš, se sam vlije?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 1.3.2010 22:10:52
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika dajte se spravit v P tiste, ki vam je že vse preveč no... jessy- ti sploh se mi zdi da si najbolj nestrpna...bi te kr zavlekla tja če bi lahko Lepo prosim, če prideš zdaj k meni in se zmeniš z mojim podnajemnikom, ker mene noče ubogat! Še vedno nori po bajti, namesto, da bi iskal izhod iz teme!!! a da bi vletela? bom v mislih s tabo, ti bom pomagala...mogoče se ppa pripravlja,eni se ne umirijo kot pravijo, kot sem danes že napisala , lukec je norel pune preden mi je šel mehur in še potem tam do 3 cm skoz ej...medtem ko taje prvič nisem nič čutla
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 1.3.2010 22:13:40
|
|
|
|
Jessy
|
O, Čmrlika, kako si me zdaj potolažila! Se pravi, da lahko kar vzpodbujam zabavo mojega dečkota, ker bo tako lahko predrl mehur? Super!!! Saj nohtki so jim tudi že malo pognali, pa morda z njim prereže!!! Vekybel, po moje se nič ne čuti in da se ti voda samo ulije. Vem pa ne, ker nimam še izkušenj. Nekak upam, da jih kaj kmalu dobim. A se ti kaj dogaja????
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 1.3.2010 22:14:26
|
|
|
|
zoey
|
Bom pozdravila Rožco, hvala. Grem počasi spat, da bom sposobna prit ju3 do Ljubljane, da se pustim presenetit na pregledu ... yeah, right Lepo spite, če se pa kak odloči rodit, pa srečno
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 1.3.2010 22:15:56
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: vekybel Punce, odkar sem imela tista dva močna krča, to je zadnje tri ure, bila na wc-ju kar 3x in to tekoče blato Kaj se dogaja normalno pred porodom, tudi jaz sem jo imela eno uro pred odtekom plodovnice si še z nami zdaj??? Ja še sem z vami sedaj a za koliko časa pa ne vem . A mi lahko poveš če čutiš kaj predno ti odteče plodovnica? Npr.: kot ko ti pritisne na mehur morda ali sploh nič ne čutiš, se sam vlije? jaz sem se ene tri ure prej ful drugače počutla, ne vem, ne znam opisat, o kakem pritisku al kakem takem drugem občutku pa ni blo govora... lepo sem sedela na kavču, noge na mizi, naenkrat blup, pa se primem ,grem na wc...je bil kroges premera ene tri štiri cm...na hlačkah...potem je minlo eme dvajset inut pa nič, sem šla v postlo pa ležim , pa spet blup, se vstanem, me kao občutek da moram lulat...pa lulam, pol pa kr nekaj teče, kar ne moreš kontrolirat, sem kr roko potisnila spodaj , povonjala , vstala je kapnio na čr tepih, vidim da je brez barve, po vonju ni bil urin...grem dragemu povedat naj vstane da je plodovnica za čela tečt...potem pa ne vprašaj, ko je začelo lit... na vsake tolko časa...groza meni fu lnelagoden občutek...neprijetna stvar.grrr
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 1.3.2010 22:18:53
|
|
|
|
vekybel
|
jessy ne nič se ne dogaja, ker sem šla likat, da se zamotim . Tako me je bolela moja leva stran trebuha, ko nek rahel krč da me je držal precej časa ali se je mali nekako čudno naštimal ne vem, ker ponavadi ko se naguzi točno vem kako je a to je bilo nekaj čudnega. Se spomnem na tebe ko si takrat razlagala da te je držal krč skoraj cel dan. Razmišljam zdej ko pride lubi domov da bi probala mal morda pa kaj pospešiva.
< Sporočilo je popravil vekybel -- 1.3.2010 22:21:04 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 1.3.2010 22:23:20
|
|
|
|
vekybel
|
čmrlika hvala za informacije. Veš to mi je prvič sedaj in nimam pojma kako in kaj. Bravo za Lukca ki je tako priden.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 1.3.2010 22:24:27
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel jessy ne nič se ne dogaja, ker sem šla likat, da se zamotim . Tako me je bolela moja leva stran trebuha, ko nek rahel krč da me je držal precej časa ali se je mali nekako čudno naštimal ne vem, ker ponavadi ko se naguzi točno vem kako je a to je bilo nekaj čudnega. Se spomnem na tebe ko si takrat razlagala da te je držal krč skoraj cel dan. Razmišljam zdej ko pride lubi domov da bi probala mal morda pa kaj pospešiva. Ma, saj sploh nisem imela krča, samo trd trebuh je bil. Po moje je zavzel tako pozicijo, da mi je napelo vso kožo. Čmrlika, zanimivo to, kar se je dogajalo s teboj!!! A potem ti vložek drži vso to vodo al kaj narediš??? Zoey, fajn opravi jutri!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.3.2010 0:11:15
|
|
|
|
naty28
|
Pozdravljene! Čeprav malo pozno, ker tak že vse spite zgleda, ampak se bom vseeno malo razpisala. Zaj sem eno uro brala,kaj ste vse danes napisale, medtem ko me ni bilo. Danes sma z mojim celi dan samo letala okrog, pa zapravljala dnar . Sem dobila računalniško mizico,ki sem jo ful iskala, pa to ful poceni za 35€ , pa prenosnika sma si kupila oz. ga je moj dobo za roj. dan od mene, tak da boma zaj lahko mela rač. v sobi. Pol sma doma sestavljala rač. mizico, pa previjalno sma postavla na svoje mesto, da sem si jaz lahko končno vse pripravla tak ko more bit , pa nalepkice sma nalepla nad previjalno, tak da je zaj ful lepo . Zaj je končno res vse perajt. Moj pa je zaj celi mehki, ko si prenosnika rihta skup pa programe gor inštalira, al kaj dela.To je ko mali otrok, ko mu daš ne vem kako vlko igračo Aja glede nosečnisti, pri meni še ni nobenih znakov, vse normalno, zgleda, da jaz nebom nič prej ko 24.3. šla ko mam rok, al pa še ki aprila Evo tak pa zaj zgleda previjalni kotiček, čisto dokončan
< Sporočilo je popravil naty28 -- 2.3.2010 0:17:53 >
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.3.2010 0:37:51
|
|
|
|
Jessy
|
Naty, zelo, zelo lepo imate zrihtano!!! Kje sta to kupovala??? Midva pa popadke meriva. Jih imam že od 23h na 5 min. Ker se mi ne zdijo močni, kar čakava. Se mi zdi, da bom prehitro priletela v P.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.3.2010 5:31:32
|
|
|
|
Jessy
|
Dobro jutro! Se javljam iz PO, kjer so me obdržali. Ne spim že celo noč, saj imam popadke na 2-3 min, odprta pa še 0!!! Pa da ne govorim, kako me bolijo in da jih CTG sploh ne zaznava. Sem skoraj znorela, ker jih ni risalo in mi je potem babica z roko tipala, ko sem imela popadek in je pritrdila, da je res, a da je to le zgolj v začetku. Kako v začetku, če pa že tako boli??? V glavnem, čakam, da bo ura 7, da pride ekipa in rečem za CR! Tega se jaz ne grem več! Držte pesti!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.3.2010 6:29:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Jessy: navijam zate in ti želim, da čim prej stisneš k sebi , seveda pa predvsem čim manj boleč porod Naty: ful, ful lepaaaa previjalna in vse kar sodi zraven-kje sta kupila te nalepkice?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.3.2010 6:38:29
|
|
|
|
NM
|
Jessy - držim pesti in zate, da se vse čimprej izteče. Naty - lep kotiček sta prpravla. Si prebrala uno v zvezi z računalniki? Zdej grem pa še malo spat.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.3.2010 7:43:47
|
|
|
|
lucika
|
jessy, držim pesti, da bo vse čimprej za tabo; mogoče se pa že cartate:)))) presenetljivo zanimiva novička za dobro jutro. lepo. no, jaz sem pa še vedno tu... a bo sploh ostala katera z rokom pred 20., uf uf...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.3.2010 8:54:24
|
|
|
|
malicki
|
Dobro jutro! Jessy držim pesti. Mene so popadki tudi zelo boleli, na CTG je bila črta še ful nizko in me je babica malo "skregala" češ saj ne more tako boleti, kaj šele bo, ko bo črta višje. Je pa res da sem imela umetne popadke in teh se sedaj tudi ful bojim. Zato pa sem se tudi dogovorila za epiduralno - za vsak slučaj. Vas moram prav pohvaliti kako ste pridne s pisanjem, verjetno boste načvekale še za 4. del Jaz sem imela včeraj kontrolo v P, samo CTG in ta je bil ok. Se še nič ne dogaja, tako da tokrat bom verjetno tudi jaz morala čakati do konca. Jutri pa imam končno pregled pri mojem G in ne morem verjet da bom dočakala celo še en UZ S sabo bom vzela tudi hčerkico, ki si je zaželela videt bejbija.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.3.2010 8:56:17
|
|
|
|
plamen
|
Dobro jutro! lucika - jaz sem še tukaj in verjetno še nekaj časa bom tako, da ne boš sama Jessy - , da se čim prej odpreš in bo akcija oz. upam, da si že tik pred koncem in čakamo veselo novičko! naty - lepa sobica. Mi2 sva včeraj tudi naročila nalepko, sem se za Puja odločila in je malo večja, da bo prišla čez pol stene. Že komaj čakam, da pride. Sem želela GArfielda, pa jih nimajo na eBayu. Danes bom spet leteča, sam tale dežek mi ni čisto nič všeč . Udarmo kakšen nosečniški ples za sonce ?? Kandidatke na plan!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.3.2010 9:09:05
|
|
|
|
Zvezdici
|
Dobro jutro. Jaz spet nisem uspela kaj dosti spati. Sem res čisto hin . jessy - no vidiš, pa si le na vrsto prišla ! Držim pestke, da bo hitro vse mimo ter, da se konkretno začne! Drži se! natty - lepa previjalna
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.3.2010 9:12:37
|
|
|
|
lucika
|
zvezdici, daj ne nas strašit:)))) saj si še vedno ti zadolžena za sms je, a ne? a sonček je že doma ,ali še ne? javila se ni nič... pa vekybel, kje si ti??? držimo pesti? jaz pa grem počasi na pregled in ctg. in teoretično še malo v porodnišnico se pokazat. praktično pa v jok in domov.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.3.2010 9:15:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf, jst sem dans že od 5h pokonci.Sem šla na stranišče in do sedaj nisem uspela nazaj zaspat , potem sem pa čez dan čisto brez energije in zaspana . Joj, kdaj bo tega že enkrat konec...no sej potem bodo pa drugi motilci spanja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.3.2010 9:16:26
|
|
|
|
Zvezdici
|
lucika - strašim samo ponoči, ko ne moram spat . Sem sem še vedno jaz za sms-e seveda. Razen, če si katera izbere koga drugega . Sonček, pa kolikor vem je že doma. Predvidevam, da se še privajajo drug na dugega, hehe. Upam, da se kaj hmalu javi . Dobro opravi na pregledu!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.3.2010 9:16:52
|
|
|
|
lucika
|
nosecka24, a tebe so sami dali domov iz bolnice, ali si jih prosila? tak s strahom to pisem, pa saj sem si menda prav zapomnila, ti si bila zarad pritiska not?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.3.2010 9:17:49
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24 Uf, jst sem dans že od 5h pokonci.Sem šla na stranišče in do sedaj nisem uspela nazaj zaspat , potem sem pa čez dan čisto brez energije in zaspana . Joj, kdaj bo tega že enkrat konec...no sej potem bodo pa drugi motilci spanja Pri meni je enako. Pa še tile lažni popadki me napadajo.. a kaj ko so brez efekta . Ko bi vsaj imelo vse to kakšen učinek bi bilo super in se ne bi sekirala.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.3.2010 9:27:36
|
|
|
|
naty28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Dobro jutro! Se javljam iz PO, kjer so me obdržali. Ne spim že celo noč, saj imam popadke na 2-3 min, odprta pa še 0!!! Pa da ne govorim, kako me bolijo in da jih CTG sploh ne zaznava. Sem skoraj znorela, ker jih ni risalo in mi je potem babica z roko tipala, ko sem imela popadek in je pritrdila, da je res, a da je to le zgolj v začetku. Kako v začetku, če pa že tako boli??? V glavnem, čakam, da bo ura 7, da pride ekipa in rečem za CR! Tega se jaz ne grem več! Držte pesti! Joj boga ti. kak je te to možno, da maš tak boleče popadke pa 0 odprta??? Joj me je zaj strah gratalo. jaz bom mela sicer epiduralno, samo če moreš bit do 4 cm odprta, da ti jo dajo! Pol to te vseeno boli na začetku ful prej ko ti jo dajo , joj groza, zaj pa sem čisto prestrašena
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.3.2010 9:32:48
|
|
|
|
naty28
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24 Jessy: navijam zate in ti želim, da čim prej stisneš k sebi , seveda pa predvsem čim manj boleč porod Naty: ful, ful lepaaaa previjalna in vse kar sodi zraven-kje sta kupila te nalepkice? Te nalepke sma kupila v Baby centru, majo ful izbire, pa podlago previjalno roza tudi, previjalno pa sma si dala delat pri mizarju, te ročaje-rožice zelene pa sma kupila v Merkuru
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 2.3.2010 9:36:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Lucika: ja sem jih mogla skor na kolenih prositda so mi dali odpustnico. Je bila ena fina G na viziti v soboto, pa je že hotla it, pa sem začela jamrat, kaj je sploh narobe z mano, kakšni so izvidi...skratka je rekla da izvidi so OK, sam me je prej dala še enkrat na ctg in pritisk so mi 2x namerli, pa je bil tud ok, tko da sem šla lahk domov. Če nebi zatežila bi bila še cel vikend notri-ker ni skor nikogar in jim je mal dolgčas, pa še od zavarovalnice morejo mal pokasirat, pol te pa hitr kr notr mrcvarijo .
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.