Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: vekybel Punce, odkar sem imela tista dva močna krča, to je zadnje tri ure, bila na wc-ju kar 3x in to tekoče blato Kaj se dogaja normalno pred porodom, tudi jaz sem jo imela eno uro pred odtekom plodovnice si še z nami zdaj??? Ja še sem z vami sedaj a za koliko časa pa ne vem . A mi lahko poveš če čutiš kaj predno ti odteče plodovnica? Npr.: kot ko ti pritisne na mehur morda ali sploh nič ne čutiš, se sam vlije? jaz sem se ene tri ure prej ful drugače počutla, ne vem, ne znam opisat, o kakem pritisku al kakem takem drugem občutku pa ni blo govora... lepo sem sedela na kavču, noge na mizi, naenkrat blup, pa se primem ,grem na wc...je bil kroges premera ene tri štiri cm...na hlačkah...potem je minlo eme dvajset inut pa nič, sem šla v postlo pa ležim , pa spet blup, se vstanem, me kao občutek da moram lulat...pa lulam, pol pa kr nekaj teče, kar ne moreš kontrolirat, sem kr roko potisnila spodaj , povonjala , vstala je kapnio na čr tepih, vidim da je brez barve, po vonju ni bil urin...grem dragemu povedat naj vstane da je plodovnica za čela tečt...potem pa ne vprašaj, ko je začelo lit... na vsake tolko časa...groza meni fu lnelagoden občutek...neprijetna stvar.grrr
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|