|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
1.3.2010 22:10:52   
vekybel
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

Punce, odkar sem imela tista dva močna krča, to je zadnje tri ure, bila na wc-ju kar 3x in to tekoče blato user posted image  Kaj se dogaja user posted image
normalno pred porodom, tudi jaz sem jo imela eno uro pred odtekom plodovniceuser posted image si še z nami zdaj???

Ja še sem z vami sedaj a za koliko časa pa ne vem user posted image .
A mi lahko poveš če čutiš kaj predno ti odteče plodovnica? Npr.: kot ko ti user posted image  pritisne na mehur morda ali sploh nič ne čutiš, se sam vlije?

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
1.3.2010 22:10:52   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

dajte se spravit v P tiste, ki vam je že vse preveč no...user posted image jessy- ti sploh se mi zdi da si najbolj nestrpna...bi te kr zavlekla tja če bi lahkouser posted image  

Lepo prosim, če prideš zdaj k meni in se zmeniš z mojim podnajemnikom, ker mene noče ubogat! Še vedno nori po bajti, namesto, da bi iskal izhod iz teme!!! user posted image
a da bi vletela? bom v mislih s tabo, ti bom pomagala...mogoče se ppa pripravlja,eni se ne umirijo kot pravijo, kot sem danes že napisala , lukec je norel pune preden mi je šel mehur in še potem tam do 3 cm skoz ej...medtem ko taje prvič nisem nič čutla

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
1.3.2010 22:13:40   
Jessy
O, Čmrlika, kako si me zdaj potolažila! Se pravi, da lahko kar vzpodbujam zabavo mojega dečkota, ker bo tako lahko predrl mehur? Super!!! Saj nohtki so jim tudi že malo pognali, pa morda z njim prereže!!! user posted image user posted image user posted image

Vekybel, po moje se nič ne čuti in da se ti voda samo ulije. Vem pa ne, ker nimam še izkušenj. Nekak upam, da jih kaj kmalu dobim. user posted image  A se ti kaj dogaja????

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
1.3.2010 22:14:26   
zoey
Bom pozdravila Rožco, hvala.
Grem počasi spat, da bom sposobna prit ju3 do Ljubljane, da se pustim presenetit na pregledu ... yeah, right user posted image
Lepo spite, če se pa kak user posted image odloči rodit, pa srečno user posted image user posted image user posted image

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
1.3.2010 22:15:56   
Čmrlika

Punce, odkar sem imela tista dva močna krča, to je zadnje tri ure, bila na wc-ju kar 3x in to tekoče blato user posted image  Kaj se dogaja user posted image
normalno pred porodom, tudi jaz sem jo imela eno uro pred odtekom plodovniceuser posted image si še z nami zdaj???

Ja še sem z vami sedaj a za koliko časa pa ne vem user posted image .
A mi lahko poveš če čutiš kaj predno ti odteče plodovnica? Npr.: kot ko ti user posted image  pritisne na mehur morda ali sploh nič ne čutiš, se sam vlije?
jaz sem se ene tri ure prej ful drugače počutla, ne vem, ne znam opisat, o kakem pritisku al kakem takem drugem občutku pa ni blo govora... lepo sem sedela na kavču, noge na mizi, naenkrat blup, pa se primem ,grem na wc...je bil kroges premera ene tri štiri cm...na hlačkah...potem je minlo eme dvajset inut pa nič, sem šla v postlo pa ležim , pa spet blup, se vstanem, me kao občutek da moram lulat...pa lulam, pol pa kr nekaj teče, kar ne moreš kontrolirat, sem kr roko potisnila spodaj , povonjala , vstala je kapnio na čr tepih, vidim da je brez barve, po vonju ni bil urin...grem dragemu povedat naj vstane da je plodovnica za čela tečt...potem pa ne vprašaj, ko je začelo lit...  na vsake tolko časa...groza meni fu lnelagoden občutek...neprijetna stvar.grrr

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
1.3.2010 22:18:53   
vekybel
jessy ne nič se ne dogaja, ker sem šla likat, da se zamotim user posted image . Tako me je bolela moja leva stran trebuha, ko nek rahel krč da me je držal precej časa ali se je mali nekako čudno naštimal ne vem, ker ponavadi ko se naguzi točno vem kako je a to je bilo nekaj čudnega. Se spomnem na tebe ko si takrat razlagala da te je držal krč skoraj cel dan. Razmišljam zdej ko pride lubi domov da bi probala mal user posted image  morda pa kaj pospešiva. user posted image

< Sporočilo je popravil vekybel -- 1.3.2010 22:21:04 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
1.3.2010 22:23:20   
vekybel
čmrlika hvala za informacije. Veš to mi je prvič sedaj in nimam pojma kako in kaj. Bravo za Lukca ki je tako priden. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
1.3.2010 22:24:27   
Jessy

jessy ne nič se ne dogaja, ker sem šla likat, da se zamotim user posted image . Tako me je bolela moja leva stran trebuha, ko nek rahel krč da me je držal precej časa ali se je mali nekako čudno naštimal ne vem, ker ponavadi ko se naguzi točno vem kako je a to je bilo nekaj čudnega. Se spomnem na tebe ko si takrat razlagala da te je držal krč skoraj cel dan. Razmišljam zdej ko pride lubi domov da bi probala mal user posted image  morda pa kaj pospešiva. user posted image

Ma, saj sploh nisem imela krča, samo trd trebuh je bil. Po moje je zavzel tako pozicijo, da mi je napelo vso kožo. user posted image

Čmrlika, zanimivo to, kar se je dogajalo s teboj!!! A potem ti vložek drži vso to vodo al kaj narediš???

Zoey, fajn opravi jutri!!!

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
2.3.2010 0:11:15   
naty28
Pozdravljene! 

Čeprav malo pozno, ker tak že vse spite zgleda, ampak se bom vseeno malo razpisala.
Zaj sem eno uro brala,kaj ste vse danes napisale, medtem ko me ni bilo.
Danes sma z mojim user posted image celi dan samo letala okrog, pa zapravljala dnaruser posted image .

Sem  dobila računalniško mizico,ki sem jo ful iskala, pa to ful poceni za 35€user posted image ,  pa prenosnika sma si kupila oz. ga je moj dobo za roj. dan od mene, tak da boma zaj lahko mela rač. v sobi.
Pol sma doma sestavljala rač. mizico, pa previjalno sma postavla na svoje mesto, da sem si jaz lahko končno vse pripravla tak ko more bituser posted image , pa nalepkice sma nalepla nad previjalno, tak da je zaj ful lepo . Zaj je končno res vse perajt.
Mojuser posted image pa je zaj celi mehki, ko si prenosnika rihta skup pa programe gor inštalira, al kaj dela.To je ko mali otrok, ko mu daš ne vem kako vlko igračo user posted image

Aja glede nosečnisti, pri meni še ni nobenih znakov, vse normalno, zgleda, da jaz nebom nič prej ko 24.3. šla ko mam rok, al pa še ki aprilauser posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Evo tak pa zaj zgleda previjalni kotiček, čisto dokončanuser posted image

< Sporočilo je popravil naty28 -- 2.3.2010 0:17:53 >

5.4.2010 ob 5.04 min. nas je razveselila lepotička Lara!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
2.3.2010 0:37:51   
Jessy
Naty, zelo, zelo lepo imate zrihtano!!! user posted image user posted image user posted image Kje sta to kupovala???

Midva pa popadke meriva. Jih imam že od 23h na 5 min. Ker se mi ne zdijo močni, kar čakava. Se mi zdi, da bom prehitro priletela v P. user posted image

(odgovor članu naty28)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
2.3.2010 5:31:32   
Jessy
Dobro jutro!

Se javljam iz PO, kjer so me obdržali. Ne spim že celo noč, saj imam popadke na 2-3 min, odprta pa še 0!!! Pa da ne govorim, kako me bolijo in da jih CTG sploh ne zaznava. Sem skoraj znorela, ker jih ni risalo in mi je potem babica z roko tipala, ko sem imela popadek in je pritrdila, da je res, a da je to le zgolj v začetku. user posted image Kako v začetku, če pa že tako boli???

V glavnem, čakam, da bo ura 7, da pride ekipa in rečem za CR! Tega se jaz ne grem več!

Držte pesti!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
2.3.2010 6:29:48   
Anonimen
Jessy: navijam zate in ti želim, da čim prej stisneš k sebi user posted image , seveda pa predvsem  čim manj boleč poroduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naty: ful, ful lepaaaa previjalna in vse kar sodi zraven-kje sta kupila te nalepkice?user posted image

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4512
2.3.2010 6:38:29   
NM
Jessy - držim pesti in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate, da se vse čimprej izteče.

Naty - lep kotiček sta prpravla. Si prebrala uno v zvezi z računalniki?

Zdej grem pa še malo spat.

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
2.3.2010 7:43:47   
lucika
jessy, držim pesti, da bo vse čimprej za tabo; mogoče se pa že cartate:)))) presenetljivo zanimiva novička za dobro jutro. lepo.

no, jaz sem pa še vedno tu... a bo sploh ostala katera z rokom pred 20., uf uf...

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
2.3.2010 8:54:24   
malicki
Dobro jutro!

Jessy držim pesti.

Mene so popadki tudi zelo boleli, na CTG je bila črta še ful nizko in me je babica malo "skregala" češ saj ne more tako boleti, kaj šele bo, ko bo črta višje. Je pa res da sem imela umetne popadke in teh se sedaj tudi ful bojim. Zato pa sem se tudi dogovorila za epiduralno - za vsak slučaj.

Vas moram prav pohvaliti kako ste pridne s pisanjem, verjetno boste načvekale še za 4. del user posted image

Jaz sem imela včeraj kontrolo v P, samo CTG in ta je bil ok. Se še nič ne dogaja, tako da tokrat bom verjetno tudi jaz morala čakati do konca.

Jutri pa imam končno pregled pri mojem G in ne morem verjet da bom dočakala celo še en UZ user posted image S sabo bom vzela tudi hčerkico, ki si je zaželela videt bejbija.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
2.3.2010 8:56:17   
plamen
Dobro jutro!

lucika - jaz sem še tukaj in verjetno še nekaj časa bom tako, da ne boš samauser posted image

Jessy - user posted image user posted image user posted image , da se čim prej odpreš in bo akcija oz. upam, da si že tik pred koncem in čakamo veselo novičko!

naty - lepa sobica. Mi2 sva včeraj tudi naročila nalepko, sem se za Puja odločila in je malo večja, da bo prišla čez pol stene. Že komaj čakam, da pride. Sem želela GArfielda, pa jih nimajo na eBayu.

Danes bom spet leteča, sam tale dežek mi ni čisto nič všečuser posted image . Udarmo kakšen nosečniški ples za sonceuser posted image ?? Kandidatke na plan!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
2.3.2010 9:09:05   
Zvezdici
Dobro jutro.
Jaz spet nisem uspela kaj dosti spati. Sem res čisto hin user posted image .

jessy - no vidiš, pa si le na vrsto prišla user posted image user posted image ! Držim pestke, da bo hitro vse mimo ter, da se konkretno začne!
Drži se!

natty - lepa previjalna user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
2.3.2010 9:12:37   
lucika
zvezdici, daj ne nas strašit:)))) saj si še vedno ti zadolžena za sms je, a ne?
a sonček je že doma ,ali še ne? javila se ni nič...

pa vekybel, kje si ti??? držimo pesti?

jaz pa grem počasi na pregled in ctg. in teoretično še malo v porodnišnico se pokazat. praktično pa v jok in domov.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
2.3.2010 9:15:21   
Anonimen
Uf, jst sem dans že od 5h pokonci.Sem šla na stranišče in do sedaj nisem uspela nazaj zaspatuser posted image , potem sem pa čez dan čisto brez energije in zaspanauser posted image .
Joj, kdaj bo tega že enkrat konec...no sej potem bodo pa drugi motilci spanjauser posted image

(odgovor članu plamen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4519
2.3.2010 9:16:26   
Zvezdici
lucika - strašim samo ponoči, ko  ne moram spat user posted image . Sem sem še vedno jaz za sms-e seveda. Razen, če si katera izbere koga drugega user posted image . Sonček, pa kolikor vem je že doma. Predvidevam, da se še privajajo drug na dugega, hehe. Upam, da se kaj hmalu javi user posted image .
Dobro opravi na pregledu!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
2.3.2010 9:16:52   
lucika
nosecka24, a tebe so sami dali domov iz bolnice, ali si jih prosila?
tak s strahom to pisem, pa saj sem si menda prav zapomnila, ti si bila zarad pritiska not?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
2.3.2010 9:17:49   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

Uf, jst sem dans že od 5h pokonci.Sem šla na stranišče in do sedaj nisem uspela nazaj zaspatuser posted image , potem sem pa čez dan čisto brez energije in zaspanauser posted image .
Joj, kdaj bo tega že enkrat konec...no sej potem bodo pa drugi motilci spanjauser posted image

Pri meni je enako. user posted image
Pa še tile lažni popadki me napadajo.. a kaj ko so brez efekta user posted image . Ko bi vsaj imelo vse to kakšen učinek bi bilo super in se ne bi sekirala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
2.3.2010 9:27:36   
naty28
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Dobro jutro!

Se javljam iz PO, kjer so me obdržali. Ne spim že celo noč, saj imam popadke na 2-3 min, odprta pa še 0!!! Pa da ne govorim, kako me bolijo in da jih CTG sploh ne zaznava. Sem skoraj znorela, ker jih ni risalo in mi je potem babica z roko tipala, ko sem imela popadek in je pritrdila, da je res, a da je to le zgolj v začetku. user posted image Kako v začetku, če pa že tako boli???

V glavnem, čakam, da bo ura 7, da pride ekipa in rečem za CR! Tega se jaz ne grem več!

Držte pesti!

Joj boga ti. kak je te to možno, da maš tak boleče popadke pa 0 odprta???user posted image
Joj me je zaj strah gratalo. jaz bom mela sicer epiduralno, samo če moreš bit do 4 cm odprta, da ti jo dajo! Pol to te vseeno boli na začetku ful prej ko ti jo dajouser posted image user posted image user posted image , joj groza, zaj pa sem čisto prestrašenauser posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
2.3.2010 9:32:48   
naty28
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

Jessy: navijam zate in ti želim, da čim prej stisneš k sebi user posted image , seveda pa predvsem  čim manj boleč poroduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naty: ful, ful lepaaaa previjalna in vse kar sodi zraven-kje sta kupila te nalepkice?user posted image

Te nalepke sma kupila v Baby centru, majo ful izbire, pa podlago previjalno roza tudi, previjalno pa sma si dala delat pri mizarju, te ročaje-rožice zelene pa sma kupila v Merkuru

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
2.3.2010 9:36:01   
Anonimen
Lucika: ja sem jih mogla skor na kolenih prositda so mi dali odpustnico. Je bila ena fina G na viziti v soboto, pa je že hotla it, pa sem začela jamrat, kaj je sploh narobe z mano, kakšni so izvidi...skratka je rekla da izvidi so OK, sam me je prej dala še enkrat na ctg in pritisk so mi 2x namerli, pa je bil tud ok, tko da sem šla lahk domov. Če nebi zatežila bi bila še cel vikend notri-ker ni skor nikogar in jim je mal dolgčas, pa še od zavarovalnice morejo mal pokasirat, pol te pa hitr kr notr mrcvarijouser posted image .

(odgovor članu naty28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trombofilija lahko v nosečnosti povzroča z...
Ženska s trombofilijo se lahko sooča tudi z zmanjšano možnostjo zanositve, in če ostane noseča, s pogostimi spontanimi s...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.