lunka1
|
Ja, resnično upam, da je bolj pravilna tista teža s spodnjo mejo... Mi je pa že moja G na koncu dvakrat rekla, da imam velik trebuh in da nosim krepko dete. Že tisto je podatek - da sem imela v 37t na pregledu s/f 40 cm , pa vse mere so ustrezale 40t. Res me malo skrbi, ker če bo šlo tako naprej, potem 100% vzamem EA. Strah me je tudi kakšnega CR, da se mala ne bi zagozdila... lenčy - ne skrbi, po porodu se bo vse umirilo. Midva tudi živiva pri moji mami (zdaj bo že osmo leto), vendar sva lani oktobra kupila svoj brlogec, ampak je še v teku adaptacije. Te pa razumem... Ampak enostavno mladi in stari ne gremo skupaj... Jaz tudi sebe vidim zdaj, ko sem bolj čustvena in občutljiva. Zadnjič sva se z mojim pičila nekaj čisto za brezveze... Po mojem imamo nosečke zdaj poleg tistih običajnih skrbi še milijon drugih (kako bo pri porodu, bo detece zdravo, kako bo po porodu, bom zmogla biti mama, bom dobra mama,....). Mene pestijo vse te težave, poleg tega pa sem nervozna še glede stanovanja (se nama je adaptacija zavlekla zaradi oken, sem že mislila, da se bomo tožarili, pa se je zdaj vse uredilo in sva reklamirala stara okna, v četrtek pa dobiva nova pri drugi firmi). Hvala bogu mi je vsaj diplomirat uspelo, tako da imam eno skrb manj... Ampak sva pa vesela, da sva kupila stanovanje. Jaz sem bila zadnji dve leti nezaposlena, tako da sva z nekaj privarčevanega vzela kredit in kupila stanovanje. Veliko mladih reče, da se ne da,... Vse se da, če se le hoče. Midva bova zdaj z eno plačo odplačevala kredit, ki ga ni malo (480€ vsak mesec), jaz bom dobila samo 190€ porodniške... Ampak sva optimistična, ker si tega želiva. Potem se vedno najde pot, samo naredit moraš prvi korak. Verjemi, da bo vse okej.. Mi je pa hudo, ko gledam vaše slikice in sobice, kako jih imate pripravljene za dojenčka, medtem, ko imava midva samo posteljico prištimano, ker enostavno nimava prostora. Zdaj živimo v 3sobnem stanovanju in v najini sobici bomo kmalu spali 4 (imava še psičko, ki ima svojo košarico pri nama). In bi tudi rada imela vse pripravljeno, pa pač nimam... jessy - gotovo boš ti naslednja novopečena mamica
|