|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
2.3.2010 9:37:04   
naty28
Tak zaj pa se grem zrihtat, ker grem na pregled, tam na seznamu sem za ju3 napisala, samo bom že danes šla, ker mi je dal G na izbiro danes al pa ju3user posted image

5.4.2010 ob 5.04 min. nas je razveselila lepotička Lara!

(odgovor članu naty28)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
2.3.2010 9:48:31   
t_anja
Dobro jutro!

Danes spet nisem spala. Sm šla ob 23 že v postlo in zaspala. Potem pa na L, pa D bok, obisk WC-ja...mala je bla tako aktvina, da me je kar premetavalo. Upam, da ne bo nočni ptiček. Pol pa res ne bomo nič spali.
Včeraj sem si za večerjo privoščila ananas, pa ni ni preveč dobro delau v želodcu. Se ga bom za nekaj časa kar izognila.
Spet imam tak občutek, kot da bom menstruacijo dobila. Verjetno spet lažni. Sm včeraj user posted image rekla, da se lahko počasi prpravla za akcijo, da ga ne bo preveč presenetilo. Pa pravi, da naj jst vse prpravim, da ne bo pol iskou user posted image . Pomoje bi biu čisto zgubljen. Dns zjutraj je šu v Lj in mi je naroču, da morem počivat in nč delat. Ko bom pa južno kuhala naj pa počivam vmes. Velikokrat mi kar zraka zmanka in mam pol kar vse odprto pri kuhanju in zravn mal vodo pijem, da skuham do konca.user posted image Saj bo kmalu konc...mendauser posted image

Sem se odločila, da bom ta zadnji mesec nosečnosti malo dnevnika pisala. Občutke, popadke,...dokler bom pisalauser posted image ...toliko, da bom mela malo spomina. Sem mislna že prej začet pa se kar nisem lotila. Zdaj, ko moram pa v Dojenčkov album zapisat 1.gibi pa ne vem točnega datuma...user posted image Bom mogla pri 2.user posted image bit malo bolj pridnauser posted image user posted image

Jessy - veliko user posted image user posted image user posted image user posted image in da ti čim lažje in hitro mine. Da bo user posted image čim prej v tvojem objemu in objemu user posted image .

(odgovor članu naty28)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
2.3.2010 9:52:22   
vekybel
naty fulll lepo sta naredla. user posted image user posted image user posted image

jessy no pa je napočil tvoj čas, držim ti pestke in pošiljam dosti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lucika jz sem še vedno 2/1 in izgleda da bo še en čas tako. Ti bom delala družbo.

3sonček3 je že doma, sam verjetno nima časa.

(odgovor članu naty28)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
2.3.2010 10:02:06   
lunka1
Živijo

Jaz sem imela včeraj tudi prvi CTG, potem pa še UZ in G pregled. Na CTG-ju smo po dolgem času poslušali srčka naše user posted image , je šel razpon od 140 do 170. Vmes je malo zaspala in smo jo mogli zbudit.. Popadki - sicer jih kaže na 5 minut, ampak pridejo nekje do 50. Zdaj vsaj vem, da vsi krči, ki spominjajo na menstrualne krče, pomenijo popadke... Seveda nosečniške, ne porodne...

Potem sem šla na UZ in pregled. Mala ima že 3800g (!!!!), no, odstopanja je 500g+/-, upam, da je bolj spodnja meja, drugače bo imela ob porodu krepoko čez 4 kg.. Potem me je še vaginalno pregledala in tisto je kar bolelo. Me zanima, če je še katero?? Sem imela občutek, kot da mi je vse še bolj notri porinla. Je rekla, da bom verjetno rahlo krvavela in sem res... Pa cel dan me je vse bolelo user posted image Danes je HB vse okej... Je pa tudi rekla, da sem čisto malo odprta, plodovnice da je še dovolj in da nič ne kaže, da bo kaj pred rokom... Razen, če mi seveda voda odteče...

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
2.3.2010 10:19:06   
lenčy
jutro user posted image !

Lunka1 tvoja punčka bo pa res že taprava punca pa še 12 dni maš do koncauser posted image

Jessy upam, da vse poteka tako kot je treba, pa naj hitro mine.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

js pa sm imela včeri spet krizo oz. živčni napad. smo se spet usekal doma, ker se meni noče noben prilagajat, jaz pa se moram vedno drugim in posledično se bo moral prilagajat tudi majhen dojenček. ne bom vam razlagala kaj je blo, ker se mi zdi, da o takih stvareh preveč jamram tle gor, vam pa tega ni treba poslušat oz. brat. dejstvo je, da to zlo zlo slabo vpliva na mojo nosečnost, hkrati pa se bojim, da bo še težje ko rodim in mi bo zaradi vsega tega stresa pošlo vso mleko... do poroda ostanem doma, potem pa se bova verjetn kr odselila, ne da bi sploh komu kaj razlagala, ker nima smisla. mal bom mogla potrpet pri tašči, ampak zdj moram gledat na svojega otroka in ne nase, upam pa, da bi kje dobila poceni stanovanje... (no pa sm se spet razpisala, res nisem hotla)...

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
2.3.2010 10:21:43   
girl79
dobro jutro punce! user posted image

najprej user posted image user posted image user posted image user posted image za jessy, smo v pričakovanju vesele novičke...

Mene pa danes tolk hrbet boli, sem očitno full čudno spala, ker se mi desna roka ni hotela zjutraj ene pol ure zbudit, je bila cela mravljinčasta, bolečina v hrbtu pa tudi nič ne popusti....joj jaz že takoooooo komaj čakam da se bom lahko malo na trebuh vlegla, čeprav sem slišala da po porodu pa itak spet ne moreš na rebuhu spat zaradi jošk...user posted image user posted image

Sicer pa mene tudi žal še nič ne daje, je zdaj že en teden od G pregleda, ko mi je G rekla, da se bo po njenem čez kakih 4-5 dni začelo že kaj dogajta, pa še vedno ničuser posted image , lunka1- ja jaz sem tudi imela ginekološki pregled, ampak mene ni nič bolelo, pa tudi krvavela nisem potem nič, edino kepo sluzi sem imela par ur po pregledu na hlačkah, ampak ne vem ali je bilo to zaradi pregleda ali česa drugega....

Ja mislim da se jaz tudi počasi pridružujem armadi tistih nestrpnic, ki bi že rade rodileuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
2.3.2010 10:32:02   
girl79
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

js pa sm imela včeri spet krizo oz. živčni napad. smo se spet usekal doma, ker se meni noče noben prilagajat, jaz pa se moram vedno drugim in posledično se bo moral prilagajat tudi majhen dojenček. ne bom vam razlagala kaj je blo, ker se mi zdi, da o takih stvareh preveč jamram tle gor, vam pa tega ni treba poslušat oz. brat. dejstvo je, da to zlo zlo slabo vpliva na mojo nosečnost, hkrati pa se bojim, da bo še težje ko rodim in mi bo zaradi vsega tega stresa pošlo vso mleko... do poroda ostanem doma, potem pa se bova verjetn kr odselila, ne da bi sploh komu kaj razlagala, ker nima smisla. mal bom mogla potrpet pri tašči, ampak zdj moram gledat na svojega otroka in ne nase, upam pa, da bi kje dobila poceni stanovanje... (no pa sm se spet razpisala, res nisem hotla)...

lenčy- ti se kar razpiši, če ti to kaj pomaga, zato pa smo tukaj da si pomagamo.... ti pa čisto verjamem da je zoprno živeti z nekom s katerim si v nenehnih prepirih in moje mnenje je da ni noben denar tega vreden in jaz se raje stiskam v malem stanovanju in plačujem visoko najemnino, kot pa da bi morala skoz pazit kako se obnašam pa se prilagajati pa se sekirat zaradi drugih...user posted image user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
2.3.2010 10:34:04   
t_anja
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

Živijo

Jaz sem imela včeraj tudi prvi CTG, potem pa še UZ in G pregled. Na CTG-ju smo po dolgem času poslušali srčka naše user posted image , je šel razpon od 140 do 170. Vmes je malo zaspala in smo jo mogli zbudit.. Popadki - sicer jih kaže na 5 minut, ampak pridejo nekje do 50. Zdaj vsaj vem, da vsi krči, ki spominjajo na menstrualne krče, pomenijo popadke... Seveda nosečniške, ne porodne...

Potem sem šla na UZ in pregled. Mala ima že 3800g (!!!!), no, odstopanja je 500g+/-, upam, da je bolj spodnja meja, drugače bo imela ob porodu krepoko čez 4 kg.. Potem me je še vaginalno pregledala in tisto je kar bolelo. Me zanima, če je še katero?? Sem imela občutek, kot da mi je vse še bolj notri porinla. Je rekla, da bom verjetno rahlo krvavela in sem res... Pa cel dan me je vse bolelo user posted image Danes je HB vse okej... Je pa tudi rekla, da sem čisto malo odprta, plodovnice da je še dovolj in da nič ne kaže, da bo kaj pred rokom... Razen, če mi seveda voda odteče...

Ko ti delajo CTG ti delajo potem še UZ in G pregled? Al moreš za to kaj sam reč? Jst bi kar rada, da me mal bl pogledajo še tam, ker se mi zdi da moj G kar mal bl nahitro vse skupaj opravi. Ali je lahko user posted image zraven? Če bi šu že z mano ga ne bi zunaj pustila. Naj vidi kako user posted image napreduje. user posted image user posted image

Glede teže user posted image - sestri so pri 1.user posted image tud rekli, da bo user posted image velika pa je mela čist povprečno težo. Ti aparato so bl tako, kot pravjo 500 gor/dol  - kar pa ni malo razlike.

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
2.3.2010 10:36:44   
lunka1
Ja, resnično upam, da je bolj pravilna tista teža s spodnjo mejo... Mi je pa že moja G na koncu dvakrat rekla, da imam velik trebuh in da nosim krepko dete. Že tisto je podatek - da sem imela v 37t na pregledu s/f 40 cm user posted image , pa vse mere so ustrezale 40t. Res me malo skrbi, ker če bo šlo tako naprej, potem 100% vzamem EA. Strah me je tudi kakšnega CR, da se mala ne bi zagozdila...

lenčy - ne skrbi, po porodu se bo vse umirilo. Midva tudi živiva pri moji mami (zdaj bo že osmo leto), vendar sva lani oktobra kupila svoj brlogec, ampak je še v teku adaptacije. Te pa razumem... Ampak enostavno mladi in stari ne gremo skupaj... Jaz tudi sebe vidim zdaj, ko sem bolj čustvena in občutljiva. Zadnjič sva se z mojim pičila nekaj čisto za brezveze... Po mojem imamo nosečke zdaj poleg tistih običajnih skrbi še milijon drugih (kako bo pri porodu, bo detece zdravo, kako bo po porodu, bom zmogla biti mama, bom dobra mama,....). Mene pestijo vse te težave, poleg tega pa sem nervozna še glede stanovanja (se nama je adaptacija zavlekla zaradi oken, sem že mislila, da se bomo tožarili, pa se je zdaj vse uredilo in sva reklamirala stara okna, v četrtek pa dobiva nova pri drugi firmi). Hvala bogu mi je vsaj diplomirat uspelo, tako da imam eno skrb manj...
Ampak sva pa vesela, da sva kupila stanovanje. Jaz sem bila zadnji dve leti nezaposlena, tako da sva z nekaj privarčevanega vzela kredit in kupila stanovanje. Veliko mladih reče, da se ne da,... Vse se da, če se le hoče. Midva bova zdaj z eno plačo odplačevala kredit, ki ga ni malo (480€ vsak mesec), jaz bom dobila samo 190€ porodniške... Ampak sva optimistična, ker si tega želiva. Potem se vedno najde pot, samo naredit moraš prvi korak. Verjemi, da bo vse okej.. user posted image
Mi je pa hudo, ko gledam vaše slikice in sobice, kako jih imate pripravljene za dojenčka, medtem, ko imava midva samo posteljico prištimano, ker enostavno nimava prostora. Zdaj živimo v 3sobnem stanovanju in v najini sobici bomo kmalu spali 4 (imava še psičko, ki ima svojo košarico pri nama). In bi tudi rada imela vse pripravljeno, pa pač nimam...

jessy - gotovo boš ti naslednja novopečena mamica user posted image

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
2.3.2010 10:42:05   
lunka1

IZVIRNO SPOROČILO: t_anja

IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

Živijo

Ko ti delajo CTG ti delajo potem še UZ in G pregled? Al moreš za to kaj sam reč? Jst bi kar rada, da me mal bl pogledajo še tam, ker se mi zdi da moj G kar mal bl nahitro vse skupaj opravi. Ali je lahko user posted image zraven? Če bi šu že z mano ga ne bi zunaj pustila. Naj vidi kako user posted image napreduje. user posted image user posted image

Glede teže user posted image - sestri so pri 1.user posted image tud rekli, da bo user posted image velika pa je mela čist povprečno težo. Ti aparato so bl tako, kot pravjo 500 gor/dol  - kar pa ni malo razlike.

Jaz sem bila na tem pregledu zdaj prvič, ker k moji G ne hodim več. Ona dela v Radovljici, to pa sem bila v porodnišnici na Jesenicah. In nima CTG-ja. Zato mi je na zadnjem pregledu dala napotnico za porodnišnico (CTG in porod), potem pa sem jaz poklicala gor in se naročila na CTG. Zato potem pomoje paše zraven, da te še spodaj pregledajo in naredijo UZ.
Je šel pa moj z mano, ampak ne h G. Bil je pri meni na CTG-ju in poslušal srčka. Sva pa ležala tam kar 45 minut, ker je mala spala in sem mogla bit tam malo dlje. Je pa res gužva zdaj na teh CTG-jih, mislim, da je jessy napisala nekje zadaj. Jaz sem bila tam že ob 7h zjutraj - takoj ko začnejo delat in smo bile 3 na CTG-ju, zunaj pa še 3 nosečke. Potem pa spodaj pri G - cela štala. Tukaj imajo res gužvo... V čakalnici so bile pomoje samo kake tri, ki so imele navadni pregled, ostale vse s trebuhi, velikimi kot ga imam jaz... Ja, res so gužve po porodnišnicah - to bo otrok user posted image

(odgovor članu t_anja)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
2.3.2010 10:45:29   
ursa_p
Dobro jutro!

Vceraj je bil tako lep dan, da sem imela sinkota doma in sva sla skupaj v Tivoli. Sva vzela s sabo kolo, da se je lahko mirno vozil in sva se sprehajala gor in dol, potem pa sla se na igrisce in v Meka na kosilo - je bil tako priden, da sva se malo svinjarije pojedla. user posted image user posted image user posted image Bilo je res super in krasen soncen dan je bil. Zato pa danes ni zelel v vrtec. Je rekel, da ce gre danes v vrtec bo SKOZ zalosten. user posted image user posted image user posted image No, potem se je omehcal in na koncu pristal v vrtcu, kjer danes praznuje rojstni dan njegova prijateljica. user posted image

Me je pa vceraj zvecer precej bolel trebuh. Na desni strani spodaj in potem do kriza. Sem klicala v P, ce je to kaj narobe, ker me je bolelo na par minut ne konstantno, pa je rekla, da sem mogoce malo prevec hodila. No, potem me je se malo zvijalo, potem pa konec. Me tale nas user posted image mal heca. user posted image user posted image

Trebuh ... obseg mojega se je v zadnjem mesecu povecal za 2 cm, ampak mislim da zato, ker se je ze precej spustil dol.
Kilogrami ... ze cel mesec na istem. user posted image user posted image user posted image Sem na +13kg.

Mehurcki v trebuhu ... a se se kateri delajo mehurcki v trebuhu. Prav cudim, kako se mi pod rebri pretaka neka voda in okoli trebuha. Sploh ne vem kaj bi to bilo. user posted image

Pa vsak dan si moram vsaj ene 5x preoblect spodnje hlacke, ker mi skoz ven curlja. user posted image user posted image

Tjasa ... jaz imam konec marca ene par opomnikov, da oddam vlogo za vrtec. user posted image user posted image user posted image Da ne bomo slucajno pozabili!

Albumi in fotografije ... kovaceva kobila je vedno bosa. Moj sinko je star 4 leta, pa nima nobenega svojega albuma. Sem rekla, da bo to ena od stvari, ki jo bom uredila med to porodnisko. Upam, da mi uspe!

Zoey ... cestitke za slikci ... pa pravis, da tam, kjer je glava gor, ni dobra fotka. Super sta. A tole je pa v Bistri slikano? Si nam pa obljubila se eno samo trebuscka. user posted image

Zvezdici ... kdaj imas jutri pregled? Ob kateri uri?

Naty28 ... a tisto za glavo masirat imate pa za dojenkca nastimano al bo to tvoj tebe masiral ... mal se hecam. Jaz imam previjalno samo sestavljeno, gor pa se nic. user posted image user posted image user posted image

Lunka1 .. a vaginalni pregled ti je naredila z roko al z UZ??? Ko sem bila jaz v P in mi je sestra naredila pregled z roko, mi je slo na jok ... tako zelo je bolelo. Sem rekla, da ce zdej ne rodim, ker mi je vse razstelala noter, pol ne bo pa nic .. no, pa nisem. Ampak bolelo je pa res ko hudic.

Pikapolonca ... se pa dolgo nisi oglasila ... vidim, da si gor. user posted image user posted image user posted image

Lorelaj ... se tebe pogresamo!

Jessy ... drzi se ... upam, da si ze konec. user posted image

Lp, Ursa

< Sporočilo je popravil ursa_p -- 2.3.2010 10:46:06 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
2.3.2010 10:54:04   
lunka1

IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p

Lunka1 .. a vaginalni pregled ti je naredila z roko al z UZ??? Ko sem bila jaz v P in mi je sestra naredila pregled z roko, mi je slo na jok ... tako zelo je bolelo. Sem rekla, da ce zdej ne rodim, ker mi je vse razstelala noter, pol ne bo pa nic .. no, pa nisem. Ampak bolelo je pa res ko hudic.

Ne ne, z roko mi je naredila pregled... Res je grozno zabolelo... Sem brala že pri februarkah, so nekatere pisale, da so vse zvezde videle... Jaz sem šla potem ven vsa omotična user posted image A ti je kaj povedala, kaj ti je naredila oz. zakaj tolko boli? Jaz sem imela filing, da mi je celo roko notr porinila...

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
2.3.2010 11:01:42   
lenčy
girl79 in lunka1 res hvala za tolažbo, ki jo nujno rabm, ker včasih se mi res zdi, da ni rešitve in da se mogoče sploh ne bi smela odločit za otroka. po drugi strani je pa ravno otrok tisti, ki me drži pokonci in mi da voljo, da si upam nardit nekaj novega, kar drugače ne bi naredila. pri nas dela probleme samo oče... moj je tudi zaposlen pri njemu in misli, da bo kar skos delal kljub otroku. to je seveda nespremenljivo in nedopustno, zato že nekaj časa išče drugo službo. jaz pa moram doma pisat računa kadar mu paše, tko da ko bova šla, bo zgubu nekaj neprecenljivega. sam se sicer ne zaveda, da imava kam it, tko da ne vem kako mu bo brez naju in me tudi ne zanima. bo pa definitivno na izgubi. sj sem vedla, da je še prehitro za posteljico sestavljat, ker se bila vedno v dvomu, da pri nas ne bo za zdržat. upam, da bom zbrala dovolj poguma, da bom šla iz mesta na samo, kjer ne bom imela nobene družbe niti miru od določenih oseb. enostavno morva na svoje, ni druge. ampak vedno sva si želelea hišo...kako jo bova pa kupila, če bova prej kupila stanovanje??

Rada te imava!!

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
2.3.2010 11:23:54   
ursa_p
Lunka1 ... samo pogledala mi je koliko sem odprta ... to je vse. Samo mene ni bolelo na "vhodu", ampak noter, tik pod trebuhom ... mi je se z drugo roko tam dol pritiskala, pa tipala. user posted image

Lency ... drzi se!

Zdej grem pa pospravljat.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
2.3.2010 11:33:07   
lunka1

IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p

Lunka1 ... samo pogledala mi je koliko sem odprta ... to je vse. Samo mene ni bolelo na "vhodu", ampak noter, tik pod trebuhom ... mi je se z drugo roko tam dol pritiskala, pa tipala. user posted image

Ja, tudi mene je bolelo notri, ne pri "vhodu", sem imela občutek, kot da bi me nekaj navzgor zabilo oz. kot da je user posted image še bolj notri porinila. Me je pa potem še cel dan bolelo, prav tak občutek je bil, kot pri kakšnem hudem udarcu ali podpludbi... Joj, joj, kaj me še čaka user posted image user posted image

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
2.3.2010 11:43:44   
Anonimen
lenčy...te čisto razumem. Imejta to moč, da spakirata drugam. Seveda se z rojstvom otroka vse skupaj zakomplicira. Nama je danes tudi zelo žal,da nisva šla nekam magari v podnajem in sva že dosti denarja vložila v stanovanje pri njem zgoraj in sedaj nimava nič našparanega, da bi pač šla, pa še jaz nimam še službe kljub diplomi. Ampak imava željo in ta želja je močna (predvsem iz moje strani), da je to začasna rešitev in ko se pokaže kakršna koli druga varianta spakirava in greva, kljub temu, koliko sva že vložila. In tudi jaz sem že velikokrat na žalost pomislila, kaj mi je bilo tega treba, da se moram tja selit, samo ta otrok je bil načrtovan in zelo zaželjen in potem se tolčem po glavi kako lahko sploh tako razmišljamuser posted image Jaz bi recimo zelo rada videla, da bi bila pri meni doma, ker se super razumemo, moja dva sta racionalna in trezno razmišljata, da mladi in stari ne gredo skupaj, ker sta to v svoji mladosti preizkusila na lastni koži, zato se ne vtikata v nobeno stvar,pri mojem je ravno obratno. Za sabo imam še mlajšega brata in sestro, tako da to ne bo šlo, razen če nihče od njiju ne bo doma, v tem primeru spakirava in greva k nam.
Ne skrbi...če se bosta odločila da gresta na svoje, bo na izgubi samo tvoj oče, saj bo uvidel, kaj je izgubil in si bo samo želel da prideta nazaj-sploh potem ko bouser posted image .

(odgovor članu ursa_p)
  Neposredna povezava do sporočila: 4541
2.3.2010 12:04:07   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Dobro jutro!

Se javljam iz PO, kjer so me obdržali. Ne spim že celo noč, saj imam popadke na 2-3 min, odprta pa še 0!!! Pa da ne govorim, kako me bolijo in da jih CTG sploh ne zaznava. Sem skoraj znorela, ker jih ni risalo in mi je potem babica z roko tipala, ko sem imela popadek in je pritrdila, da je res, a da je to le zgolj v začetku. user posted image Kako v začetku, če pa že tako boli???

V glavnem, čakam, da bo ura 7, da pride ekipa in rečem za CR! Tega se jaz ne grem več!

Držte pesti!
držim pesti, fajn opravi! rekla sem ti da je aktovnost obetavna!user posted image user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
2.3.2010 12:04:17   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

jessy ne nič se ne dogaja, ker sem šla likat, da se zamotim user posted image . Tako me je bolela moja leva stran trebuha, ko nek rahel krč da me je držal precej časa ali se je mali nekako čudno naštimal ne vem, ker ponavadi ko se naguzi točno vem kako je a to je bilo nekaj čudnega. Se spomnem na tebe ko si takrat razlagala da te je držal krč skoraj cel dan. Razmišljam zdej ko pride lubi domov da bi probala mal user posted image  morda pa kaj pospešiva. user posted image

Ma, saj sploh nisem imela krča, samo trd trebuh je bil. Po moje je zavzel tako pozicijo, da mi je napelo vso kožo. user posted image

Čmrlika, zanimivo to, kar se je dogajalo s teboj!!! A potem ti vložek drži vso to vodo al kaj narediš???

Zoey, fajn opravi jutri!!!
ma kaki drži, ni varjante...jaz sem si dala dva vir 80 not, pa brisačo na sedež v avtu... kr lije ej...pol pa še dolgo mi je teklo vseh 6 ur ko se ni še nič dogajalo, pol tioni itak dajo one plenice ogromne...pa sem tud tiste na pol ure mela total premočene......nikol mi ne bo jasno od kod toliko vode user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
2.3.2010 12:08:42   
lenčy
nosečka24 ko bova enkrat šla, zihr ni več poti nazaj. js ne vem, kako ne zastopi, da se ne vrti vse okol njega. sm mu rekla, da si naj kar odmisl, da bo tko uletu v sobo, ko bo dete spalo, pa mi nazaj zabrus, da najavlat se pa tud ne misluser posted image  normalno, da se ga bo otrok ustrašu pa še on ma tko trapast pristop do majhnih otrok, da se ga bojijo, on pa še kr rine vanje...
joj kk bi blo men lušno, če bi bli vsi trije sami. sam mir bi rada, samo to. mi je tko hudo, ker je user posted image  mogu ravno mene dobit, da mava taka sranja. glihkar gledam stanovanja v mestu... bova vidla, kolk bo mel našparano vse skupi, ko bo gozd posekal. ker zdj ko sva avto kupila, so se prihranjki zmanjšal... bi blo super, če bi mela js kej od staršev, pa si fotr raj seb kej kup, k da bi men kej dal...
ja to bo pa res nov korak in upam, da nama bo uspelo. sm da bi neki časa pri njemu zdržala, že to bi blo dost...

pri vama sicer ne vem, če mate take konflikte, vama pa tudi želim, da gresta na svoje preden bodo taka sranja kot pri naju. naj nam dajo otroci moč!!

Rada te imava!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
2.3.2010 12:09:54   
*pupsa*
Jst sm si brisačo zrolala pa v hlače dala pa k sm prišla v P je bla že čist mokra....pa mi reče sestra na oddelku da je to cca. 1/3 vse plodovnice...jst sm pa že mislila d se bom izsušilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
2.3.2010 12:20:37   
vekybel
lenčy želim ti veliko moči in da vse skupaj daš skozi z mirno glavo. Ko bo user posted image  tu boš na določene stvari pozabila in se boš z njim ukvarjala. user posted image user posted image user posted image

Kaj jessy še nič ni javila? Upam da je že rešena in carta svojega user posted image .

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
2.3.2010 12:38:48   
Anonimen
se zna zavlečt tole z Jessy. Zadnjič ko sem bila v P, je bila poleg mene ena nosečka, ki ji je na amnio voda odtekla, pa ni imela popadkov potem dva dni, kokr sem bla jst tam, niti ji ctg ni kazal le teh. No, ne vem kako je b ilo potem, ker sem jst šla ona je ostala tam in so čakali njene naravne popadkeuser posted image

lenčy:pri nama je pa sploh problem, ker v stanovanju ki si ga delava je še zmeraj sestra od mojega oz. ima zgoraj sobo. No, in to sva pač vzela v zakup, da bo tam še nekaj časa in bova midva ene 5 let dokler si ne zdela bajte še brez dnevne sobe- najbolj me je pa zdražilo ene dva tedna nazaj, ko nama je speljala še eno sobo zgoraj, kjer sva hotela imeti računalnik oz. kabinet,češ da nima kam svojih stvari dajat in je za najinim hrbtom začela jokat atiju pa mamici da jo hočeva ven vržt in da ona nima nič placa...skratka ženska 31 let stara živi s tipom 37 let starim pri starših, na njihov račun, oba imata super službe in plače, pa ju starši živijo, ker onadva sta revčka ker bajto zidata, nama ki bova imela pa otroka in ki hočeva kolikor toliko normalno živet in si ustvarit družino, se pa nikamor ne mudi, in sta jima dala še ono sobico, češ, da mi trije naj se pa mal stisnemo kolkor vemo in znamouser posted image narobe svet! Še bi lahko naštevala absurde, ki se dogajajo v tej familiji, pa jih je toliko, da bi lahko komot pisala do 4. delauser posted image .

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 4547
2.3.2010 12:46:29   
*pupsa*
Punce...a pozna katera primer, da je G ugodil sproženje poroda brez kakršnihkoli zdrastvenih težav....ubistvu na željo porodnice?? Jst bom znurela če mojga moža ne bo ob men k bom rodila....problem je v tem, da je drug teden od srede do nedelje službeno odsoten in jst mam kr feeling da bo takrat napočil D-day...zato bi rada prej rodila...a je to sploh dost tehten razlog za sproženje poroda al bo G mislu d sm mal na glavo padla user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
2.3.2010 12:51:21   
NM
lenčy -poskušaj čimbolj ignorirat in nase misli. Držim pa pesti, da bosta čimprej nekje na svojem.
Midva sva v podnajemništvu in si ne predstavljam bit pr kermu doma. Ko boste trije, je res lahko še bolj moteče, če kdo uletava, pa še pametuje po vrhu. Po moje traja nekaj časa, da se navadiš na user posted image in še več miru želiš.
Vse dobro zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
2.3.2010 13:27:18   
lenčy
nosečka24 potem se morata tudi pri vas vedva prilagajat drugim in ne drugi vama...potem je lastno stanovanje res najboljša rešitev, škoda da sta že kar nekaj vložila v to stanovanje, bi šla raje za ta denar na svoje... pa sta že dolgo v tem štuku?

NM tudi ti me razumeš. ko sta šla na svoje, a vama ni to nihče očital? ker meni se zdi, da nama bodo vsi težil, kaj nama je tega treba, k sva lhk pri starših in ena sobca je čist dost-že kr slišm jihuser posted image

vekybel tudi tebi hvala za vzpodbudo. moram ti rečt, da ne bo nič bolš, ko bo dete tukaj, ker so eni ljudje bolj pomembni za svoje pojme. tko da ne bom mogla pozabit na stvari, ki me bodo ves čas spremljale in morile.

hvala vam punce, bolj vas berem, več poguma zbiram za selitev. očitno mi manjka veliko vzpodbude, ne vem kaj bi brez vasuser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.