|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
1.3.2010 21:53:46   
vekybel
Ja zakaj mislite, da se največkrat zgodi ponoči? Morda ker se telo sprosti al kako?

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
1.3.2010 21:54:44   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

IZVIRNO SPOROČILO: zoey

Ne boste verjele, da sva danes končno izbrala ime za user posted image !!!! Ne bo treba socialni izbirat! user posted image

Uuuuu user posted image user posted image user posted image user posted image A je skrivnost, al ga boš pošerala z nami?

Ime sporočim po SMS, ko bo user posted image  zunaj! user posted image

Se ga boš pa že zadrla v sosednjo porodno no user posted image user posted image user posted image

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
1.3.2010 21:55:43   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: lucika

:))) zoey, pa pravijo tudi, da če odpade, rodiš v roku par ur do tednov!

Saj zato je pa boljše, da ti kar voda odteče. Ta čep je kar nekej brez veznega.
enim sploh ne., meni  obaktđkrat ni user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
1.3.2010 21:55:44   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

Ja zakaj mislite, da se največkrat zgodi ponoči? Morda ker se telo sprosti al kako?

ne vem. To tudi mene zanima. Se mi pa zdi, da prav vsaka pravi, da se je začelo ponoči.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
1.3.2010 21:55:52   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

Punce, odkar sem imela tista dva močna krča, to je zadnje tri ure, bila na wc-ju kar 3x in to tekoče blato user posted image  Kaj se dogaja user posted image
normalno pred porodom, tudi jaz sem jo imela eno uro pred odtekom plodovniceuser posted image si še z nami zdaj???

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
1.3.2010 21:56:04   
Čmrlika
Meni je odtekla plodovnica, tudi nisem nič ležala, sem se zrihtala in šla mam 5 minut do P...nobenga klistirja pri meni... ampak takoj ležat, nič nisem smela hodit...je pa babica rekla da v njeni karieri še ni vidla pri pregledu tolko odtečt...je rekla kaj si nor, pa to je cel potok... tjaša 27 čisto drugsče kot pri tebi.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
1.3.2010 21:56:12   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

drugač jst res poznam same nočne primere rojevanja in popadkovuser posted image . Čist nobena ki jo poznam ni rodila podnevi.

Zadnji prijateljici, ki je rodila, so se popadki začeli dopoldne. Rodila je pa res že v mraku user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
1.3.2010 21:56:14   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

nič jokat, čajček im sprehodi ne odpirajo ampak mehčajo... to bo pa potem odprlouser posted image

A ti to iz izkušenj? user posted image user posted image user posted image  
ja, za čaj doktorji ne komentirajo...za druge aktivnosti pa bodo potrdili takokot sem napisalauser posted image  NM malo nižje pravi da ji je g tako tudi rekla...

Pol sem pa falila, ker jaz sem pa samo čajčkala in čičala. user posted image  Za sprehode sem pa pravi nilski konj, čeprav sem se sem pa tja tudi zmigala ven. Ti šment!!!
user posted image saj bo...itak je vse v user posted image  moči zdaj...prepusti se mami!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
1.3.2010 21:56:18   
Jessy

Ne boste verjele, da sva danes končno izbrala ime za user posted image !!!! Ne bo treba socialni izbirat! user posted image

Uuuuu user posted image user posted image user posted image user posted image A je skrivnost, al ga boš pošerala z nami?

Se ga boš pa že zadrla v sosednjo porodno no user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  A greš z mano 3.3.???user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
1.3.2010 21:56:23   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

jessy - meni otrdeva trebuh že od 27. tedna, pa poglej kje sem. user posted image Tako, da ni še nič sigurno.

in jaz sem že rodila in trebuh zadnje tri dni ni bil niti enkrat trd user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
1.3.2010 21:58:14   
zoey

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  A greš z mano 3.3.???user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne ne, me boš počakala do 5.3. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
1.3.2010 22:00:32   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

ponoči ali med spanjem je razlika, veš:?user posted image

Bi rekla, da ponoči, ker spat itak ne moreš, ker te šravfa. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
1.3.2010 22:01:13   
Čmrlika
dajte se spravit v P tiste, ki vam je že vse preveč no...user posted image jessy- ti sploh se mi zdi da si najbolj nestrpna...bi te kr zavlekla tja če bi lahkouser posted image

drugače pa, mi smo bili danes z lukcem popoldne že na balkonu smo se martinčkali user posted image user posted image user posted image user posted image   mali je priden ko šus, samo spi sicer, ga je treba budit, da malo sprazni mlekarne.user posted image ponoči pa je car...ampak ne bom ga preveč hvalilauser posted image

sem govorila z lino... je bla ful dolgo v porodnih še po porodu, ker je bla v maribosrki porodnišnici taka gužva da je na oddelku niso imeli kam datuser posted image  mali je dobil zlatenico in je prej šel pod lučko...e vprašala kaj dogajaa in sem poročala, pa popzdravlja vas. sma po številkah ugotovile da je v enem tednu rodilo 50 nosečk...

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
1.3.2010 22:02:04   
Jessy

Ne ne, me boš počakala do 5.3. user posted image user posted image user posted image

Zakaj pa zdaj 5.3.???? Samo podaljšuješ datume user posted image , namesto, da bi se odločila za kak dan prej!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
1.3.2010 22:03:50   
Jessy

dajte se spravit v P tiste, ki vam je že vse preveč no...user posted image jessy- ti sploh se mi zdi da si najbolj nestrpna...bi te kr zavlekla tja če bi lahkouser posted image  

Lepo prosim, če prideš zdaj k meni in se zmeniš z mojim podnajemnikom, ker mene noče ubogat! Še vedno nori po bajti, namesto, da bi iskal izhod iz teme!!! user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
1.3.2010 22:04:08   
zoey
Čmrlika - user posted image user posted image user posted image za Lukca in lepo pozdravi Lino.
A meni pa ne privoščiš izleta v Rim??? A se mi še ne trga zadost? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
1.3.2010 22:04:16   
Čmrlika
nič mirno nočko vsem, razen tistim, ki si tega ne želite in čakate da se začne...user posted image grem previt eno pokakano ritko, poljubčkat spečo princesko , dat zizo, , pol pa se še malo k lubeku stisnit in ....ajo bajo...
nočko

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
1.3.2010 22:05:03   
Jessy
Čmrlika, to je tako lepo slišat, da je user posted image  priden!!!! Pa res ste že lahko uživali na toplem sončku!!!! Danes je bilo prav prelepo!!!! ko bomo pa me prišle iz porodnišnice, bomo pa kidale. user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
1.3.2010 22:05:55   
Čmrlika

Čmrlika - user posted image user posted image user posted image za Lukca in lepo pozdravi Lino.
A meni pa ne privoščiš izleta v Rim??? A se mi še ne trga zadost? user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  bejž ti tudi ja! da ne boš sitna ,koboš sama...user posted image

ma privoščim vam vsem, če se le pol tak počutite bedasto in za en dr...k kot sem se jaz.

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
1.3.2010 22:06:29   
Jessy
Zoey, kaj pa Rožca kaj pravi???

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
1.3.2010 22:06:45   
zoey

Zakaj pa zdaj 5.3.???? Samo podaljšuješ datume user posted image , namesto, da bi se odločila za kak dan prej!!!user posted image user posted image user posted image

To je zdaj pesimizem, ki sili iz mene user posted image Se mi zdi, da je več šans do petka kot do srede user posted image Seveda lahko v sredo, čeprav mi datum ni najljubši. Ampak ne bom izbirčna user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
1.3.2010 22:08:32   
Čmrlika

Čmrlika, to je tako lepo slišat, da je user posted image  priden!!!! Pa res ste že lahko uživali na toplem sončku!!!! Danes je bilo prav prelepo!!!! ko bomo pa me prišle iz porodnišnice, bomo pa kidale. user posted image
a ti računaš do decembra nosituser posted image user posted image user posted image ...ja, res smo uživali, jaz sem bla z lubijem in tajo še potem  zunaj, smo šli uredit na občino za tisto nagrado, pa kosilce smo si privoščli zunaj na sončku...sem bla kot nova...babi pa je med tem prvič počuvala malega user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
1.3.2010 22:08:55   
Jessy
Saj do petka imam pa še jaz več šans kot do srede. user posted image  No, prav! Če do 3.3. nič ne bo, ciljamo na 5.3. OK?

Kam je pa Vekybel izginila?????

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
1.3.2010 22:08:57   
zoey

Nič ji nisem pol več pisala, bom ju3. Naj pride malo k sebi user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
1.3.2010 22:09:34   
Jessy

Nič ji nisem pol več pisala, bom ju3. Naj pride malo k sebi user posted image

Aha! Lepo jo pozdravi!!! Sicer bo pa šla že kmalu domov, kajne?

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.