plamen
|
Najprej aygo za malo JUlijo! Tjaša - en folk je pa res tečen in najhuje k morajo to 100x povedat, da se ti le še bolj sekiraš, ne pomislijo pa, da tudi to vpliva morda na pomanjkanje mleka. Namesto, da bi te vzpodbujali, kako si pogumna, kako lepo se znajdeš s to malo štručko (te tukaj pohvalim jaz , pa po moje vse, ki smo bile v sredo na srečanju z Urbanom). Sicer pa težijo taki osebki tudi mamicam donošenčkov. Moja sestra je imela na začetku težave z dojenjem, vsi okoli so bili pametni kaj naj je, česa ne, kaj oblečt, kako to, zakaj tist in je bila kak dan tut čist fertik. Tako, da če imamo take ljudi okoli je to za pričakovati. Zato se bom jaz čimdalj izogibala obisku takih "pametnih" osebkov. Mene že to moti, ker je folk tolk pesimističen. Ti tut razumeš, k si mela na začetku težave, jaz sem tudi krvavela in prvo k je kdo zvedu je bilo o šit, kaj pa zdaj, a je to dobr, kaj še bo SS? Sama seb sem pa govorila, da sva borca, da sva premagala in da bo zdaj super - in sem imela prav . Isto zdaj k sem zvedela da leži prečno je bilo tako, kaj če se ne obrne, a je to nevarno... Jaz pa se trudim + razmišljat, da bo vse OK, da se obrne, da bo,... Eh, saj se razumemo a ne , sem pa mogla mal dodat. Danes sem imela tudi jaz lepotni spanec, skoraj do 10h. Jedla sem že, mali se je tudi malo kasneje zbudil, zdaj pa že miga. Včeraj zvečer je spet špikalo, pa sem šla raje spat . Me sam skrbi, da bom se lohk prej stuširala, se ornk najedla in da ne bom zaspana . V bistvu, hrana je na 1. mestu! Evo moj spis, se še kaj javim!
|