Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 20:20:53
|
|
|
|
*pupsa*
|
iiiiiiiiiiiiiiiiii kok je lepa!!!!! iskrene čestitke!!!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 20:26:16
|
|
|
|
t_anja
|
Joj cukrčka...saj ne morem verjet da je tak zakladek tud v mojem bušitu komaj čakam našega Čestitke mamici in očitu za tako lepega angelčka!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 20:29:03
|
|
|
|
Zvezdici
|
lakaya čestitke za pupiko!! . sonček - a sta že doma??Prelepa pupa
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 20:32:21
|
|
|
|
Jessy
|
iiiiiiii, kakšna lepa pupika!!!! Saj se bom še stopila od tega cukra!!!! Lepo pozdravi našo Sončico!!!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 20:33:02
|
|
|
|
lenčy
|
čudovita je mala punči!! res si lahko srečen
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 20:33:08
|
|
|
|
Jessy
|
Zoey, mal me ni na netu, pa se ti totalno odpili.... Še mal zdrži...sam še do srede....pozabi na nedeljo!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 20:33:44
|
|
|
|
lenčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: *pupsa* lenčy....jst sm si kupla najprej chicco-vo in sm bla čist razočarana, potem sem kupila rabljeno od aventa in je res super!!! tud v porodnišnici sm mela aventovo in mislim, da ne boš razočarana...no zdej si me pa spomnila da grem še to prekuhat pa pospravit v potovalko ker v P ni nujno da jih imajo dovolj na zalogi hvala za nasvet, ga bom upoštevala...
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 20:35:02
|
|
|
|
rožca26
|
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kak lepe fotke in kaka lepa pupa Oči od Sanje in fant od sonček - zanima me, če je sonček že dobila potrdilo od zdravnika, da je rodila prej. Če ni, ji takoj naroči naj reče, da ji ga dajo, ker bo potem s tem dokumentom lahko uveljavljala podaljšanje porod. dopusta. Ker se je Sanja rodila pred 36 tednom, ji bodo porod. dopust podaljšal za malo več kot 1 teden (se pravi, da bo na porod. dopustu teden dalj kot če bi bila pupika donošena). Aja, ta dokument morte odnest na CSD.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 20:36:05
|
|
|
|
Jessy
|
Lenčy, jaz imam tudi aventovo in sem bila z njo zelo zadovoljna in bi jo še 1x vzela. Drugih nisem sprobavala, tako da čist možno, da je še katera ok.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 20:39:47
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Lenčy, jaz imam tudi aventovo in sem bila z njo zelo zadovoljna in bi jo še 1x vzela. Drugih nisem sprobavala, tako da čist možno, da je še katera ok. Enim aventove odgovarjajo, sm jih pa ene par poznala, k se niso nikakor štekale s to pumpico ... Jest sklepam zaradi oblike dojk Drgač pa sem jest tooooooooooooooooooooooooook jezna ZARADI FRIZURE Šele zdej, k sem si oprala lase sm videla hude kikse mlade prepotentne frizerke Joj, če bi bila tle, bi jo kr pretepla
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 20:40:34
|
|
|
|
Jessy
|
Naj povem, da name tudi hormoni že pošteno delujejo. Danes sem se skoraj skregala z eno tečno žensko, ki hodi k moji mami, pa je tudi mami ne prenaša. Če se mi ne bi mudilo peljat Nejo k telovadbi, bi se do konca skregala. Druga je bila pa doma, ko mi je prekipelo, da morata tast in tašča vsak večer priti pogledat Nejo, pa so se že videli v tem dnevu. Sem kar rekla mojemu, da me jezi, da grem đe sama sebi na živce, pol se moram pa še njima posvečati in to vsak dan, pa to ravno v tistem času, ko bi morala Neja v posteljo in se potem njeno spanje iz 20. ure premakne na skor1j 21. uro.... Pa je šel moj pol k njima in jima povedal, da nimata kaj hodit danes dol,naslednje dni pa do 19.30, ker potem gre spat. In jih ni bilo....in je zdaj nosečnica vsa srečna...
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 20:40:56
|
|
|
|
vekybel
|
3sonček3 Čestitke obema in hvala ker si nam pokazal svoj zakladek, res je lepa in luškana. Lepo jo pozdravi pa naj se drži in naj se nam javi ko bo doma.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 20:42:07
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Lenčy, jaz imam tudi aventovo in sem bila z njo zelo zadovoljna in bi jo še 1x vzela. Drugih nisem sprobavala, tako da čist možno, da je še katera ok. Enim aventove odgovarjajo, sm jih pa ene par poznala, k se niso nikakor štekale s to pumpico ... Jest sklepam zaradi oblike dojk Drgač pa sem jest tooooooooooooooooooooooooook jezna ZARADI FRIZURE Šele zdej, k sem si oprala lase sm videla hude kikse mlade prepotentne frizerke Joj, če bi bila tle, bi jo kr pretepla Pa si mislila, da boš pred porodom še frizuro v red spravila, zdaj pa tako sranje! Srugače pa ne vem, po kaj si sploh šla k frizerju, ko pa si imela čisto luštno frizuro!!! jaz bi tudi morala do nje, pa ne bom šla. Bom po porodu enkrat prosila, če pride na dom.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 20:43:23
|
|
|
|
plamen
|
lakaya in Tara, čestitke in veliko veselja še naprej. Še za NL smo skupaj plesali, pa že carta Sonček - lepa pupika je, res neverjetno kaj nosimo v . Včerajšnje špikanje je ostalo tam, danes me ni grabilo nič. Še dobro . Ziher bo kaj čez 14 dni, ko bo moj službeno v Portorožu , bo podiral rekorde. Še Poljsko so mu obljubljali, pa jih je kar umiril, še dobro . Jaz nimam časa pospravljati, upam da bom jutri kaj, pa še sobica pride . Naslednji teden bo pa stroj in likalnik laufal. Tiste ki imate že prakso, vabljene. Postrežem z domačimi piškoti, skuham kavo, čaj, čokolado, kakav.. lahko tudi pivo dobite . Pridne bodte, če bo akcija ponoči pa pogumno!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 20:44:51
|
|
|
|
vekybel
|
rožca26 zdej ne vem kako dolge lase imaš ampak jz bi šla k drugemu frizerju pa popravla na drugo dolžino. Sej bodo hitro zrastli. Pa povej nam kako je sara kaj, se dojita, kako okreva, če si jo klicala kaj? jessy kak si hudobna .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 20:45:36
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: plamen Postrežem z domačimi piškoti, skuham kavo, čaj, čokolado, kakav.. lahko tudi pivo dobite . Jaz pridem!!! Kam že???
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 20:48:14
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel jessy kak si hudobna . A zaradi mamine sosede al zaradi tasta in tašče??? Mi je prav ravno, res....mi je prišlo do pokrova in ga je danes začelo odkrivati... Sem mami že po telefonu povedala, da če bo naslednjič še utrujala s tistim snegom, da se skregam do konca z njo in ji bom tudi rekla, naj mi pove katere ure bo ona pri mami na obisku, da bom jaz prišla pozneje....no, saj če bi jo poznali, bi me popolnoma razumeli, zakaj tak odnos do nje, tako pa ste najbrž malce šokirane...pa nič zato...jaz je ne morem gledaaaat Tašča in tast sta pa druga štorija....
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 20:49:46
|
|
|
|
vekybel
|
jessy sem misla za taščo in tasta
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 20:53:48
|
|
|
|
vekybel
|
Kaj zdej kam ste šle? zvezdici si kaj pisala ursi_p kako je z njo?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 20:53:56
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel jessy sem misla za taščo in tasta Ma, ja...ta dva pa me jezita, ker ne vesta, da zmoremo dan zaključiti tudi brez njune prisotnosti. Prideta ob 19.50!!!!! na obisk, ko dobro vesta, da imam rada, da je Neja med tednom ob 20h v postelji, pol pa ob prihodu skozi vrata rečeta v Nejo: "Ja, a še ne spiš???" Potem se pa zasidrata za pol ure in se vse prestavi. Sploh pa gre Neja po ene 2x dnevno k njima na obisk in mislim, da je to čist zadosti. Me že skrbi, kaj bo potem, ko bo na svetu....pri Neji se mi je kar kravžljajo....upam, da bom tokrat bolj korajžna in kdaj tudi kaj rekla...
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 20:55:00
|
|
|
|
Jessy
|
Lakaya vas vse lepo pozdravlja!!! Pravi, da je zaenkrat zelo vredu, da Tara spi, da sta se poskusili dojiti in da zaenkrat kar gre.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 20:56:13
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel rožca26 zdej ne vem kako dolge lase imaš ampak jz bi šla k drugemu frizerju pa popravla na drugo dolžino. Sej bodo hitro zrastli. Pa povej nam kako je sara kaj, se dojita, kako okreva, če si jo klicala kaj? Neeeeee. Strižt se raj en mesec ne grem nikamor, da lasje res zrastejo. Zdej mi je nardila tako frizuro, da kuker ustriže, bodo pol kratki in ne več daljši moj mi pravi, da pretiravam, sam jest vem da ne - se obnašam čist normalno kt ena - sara je kul, glede dojenja je pa ne sprašujem, ker nočem obremenjevat mladih mamic s to tabu temo ... Še Tjašo sem spraševala po mleku sam zato, da sem ji pol rekla nej gre v laktarij po 3 dneh. Glede na to, da je malena pridna in cort (mi je sara poslala fotko), mislim da ni lačna - pa naj je adaptirano ali materino Je pa boljš. Jo pa fajn zanimajo kdo vse je že rodil ... pa skoz navija zame, da grem tut jest že enkrat na krajše potovanje v LJ
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 20:56:57
|
|
|
|
vekybel
|
jessy ja boš morala vsaj na politični način nekako povedati, če ne bo kriza. Bom vidla kako bo pri meni in bom probala nekako dat vedet, čeprav že zdaj ko sva sama nam ne hodita gor edino če jih pokličeva na kavo in moram reč da so dokaj razumni. No bomo videli a ne.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 20:58:45
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: plamen Jaz nimam časa pospravljati, upam da bom jutri kaj, pa še sobica pride . Naslednji teden bo pa stroj in likalnik laufal. Tiste ki imate že prakso, vabljene. Postrežem z domačimi piškoti, skuham kavo, čaj, čokolado, kakav.. lahko tudi pivo dobite . Veš kaj - kaj če bi ti to akcijo kr na ju3 prestavla??? Meni naslednji teden ne odgovarja, ker mi je res že prepozno Kaj praviš??? Ti pa ta čas merkaš našega Vida, če bo moj slučajno mogu it v službo. Mislim, da je ponudba ful fajna
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 25.2.2010 20:59:36
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel jessy ja boš morala vsaj na politični način nekako povedati, če ne bo kriza. Bom vidla kako bo pri meni in bom probala nekako dat vedet, čeprav že zdaj ko sva sama nam ne hodita gor edino če jih pokličeva na kavo in moram reč da so dokaj razumni. No bomo videli a ne. Tudi pri nama je bilo tako do prihoda Neje, potem pa vsako dopoldne, ko sva se umivali, pa vsako popoldne, da jo je ujčkala do onemoglosti, pa še vsak večer...grrrrr.... Saj drugače nista nič vsiljiva, zelo razumevajoča, zlata, ampak okrog otrok mi pa grejo lasje pokonci.....
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.