zoey
|
Evo mene, vidim, da sem bila pogrešana, iiii Bila v Po, imela 1. ornk pregled v nosečnosti, je vse ok, malemu je lepo notri, tako da, če me ne bo ubogal in v nedeljo prišel ven, tko kot mama hoče, imam potem naslednji pregled v P naslednji petek, 5.3. Je pa dr. čisti zakon, vse porihta in še več. je čist navdušen nad njim Glede poroda bi pa probal z epiduralno vaginalno, če se pa kaj zakomplicira, pa s CR s spinalnim blokom. Tako da je moje teoretiziranje o naravnem porodu šlo rakom žvižgat, ampak bom pa z nasmehom rodila, a ne. Potem sva jo mahnila še v Lipico, na sonček in ogled lokacije za naslednjo poroko in je bil en zakon vodič, ful razgledan in je bilo res fajn. Sicer sem komaj stala na koncu, ampak se je splačalo potrpet. Sledil je še en obisk kolegov, imata 7-mesečnega korenjaka in smo se imeli prav lušno. To dvoje ni bilo planirano, sem mislila še letet do Lj, da vidim Tjašinega Urbana, ampak ni zneslo. Upam, da so se nosečke in mamica dobile in se nacrkljale malega škratka. Zdaj sem pa okupirala komp, namest da bi kuhala kosilo Ampak želodec se nekaj pritožuje, tako da bo treba za štedilnik