Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 21:05:18
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici zoey - spet sva istočasno Imava obe preveč časa Čakam Housija, pol bom mogoče mal z zamikom delovala. Čeprav sem tudi zdaj še na Skypu in G-talku
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 21:05:44
|
|
|
|
plamen
|
DOber večer! Najprej čestitke sončku za Sanjo ! Pa isti PDP kot jaz pa takole pohitela, hm hm, tole gre pa zares Bravo tudi za novo temo! Jaz počasi ratujem vlakec, sem vedno bolj zadihana, ampak na telovadbi še vztrajam. Šla sem danes na lov za kozmetiko in mi manjka le še hladilno mazilo. Drugače punce, ki bi rade šle v P imate moj žegn, kar prehitite me, jaz bi bila še ene 3 tedne kinder surprise . Zdaj pa dr. House vabi v horizontalo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 21:06:31
|
|
|
|
lunka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoey IZVIRNO SPOROČILO: lunka1 IZVIRNO SPOROČILO: zoey Jaz bom probala od začetka, ja. Čeprav so mi take ogromne za tiste male ritke Se mi pa zdi, da potem niti ni treba široko povijat, kar v Po še zahtevajo, pa tud men se zdi fajn za kolke. Sem pa kupila tamale prekrivne take s Hello Kitty, je lubija skor kap Samo so rumene, ne roza, mačkica je pa zakon Kje pa si jih dobila, če ni skrivnost? http://www.pleniceracman.com/si/prekrivne-hlacke-racman-bombaz-mikropor-i325.shtml?tselimage=919#images Sem kar prek neta naročila. Hvala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 21:06:38
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoey IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici zoey - spet sva istočasno Imava obe preveč časa Čakam Housija, pol bom mogoče mal z zamikom delovala. Čeprav sem tudi zdaj še na Skypu in G-talku Ja jaz ga definitivno imam ja.. še pod tuš moram, pa se sploh ne moram spravit dol z RR-a. Si multipraktik. Čvekaš na vseh koncih.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 21:07:44
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: plamen DOber večer! Najprej čestitke sončku za Sanjo ! Pa isti PDP kot jaz pa takole pohitela, hm hm, tole gre pa zares Imela je 2 dni za tabo. Midve pa sva na isti dan ja, hehe . Mislim ti in jaz.. smotano pišem . Ona je imela pa rok 26.3.
< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 23.2.2010 21:08:34 >
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 21:12:51
|
|
|
|
Zvezdici
|
Ali se vam tudi včasih trebušček premika tako kot, da bi vadil dihanje.. prav tisti gibi vdiha izdiha. Ne res meni je prav smešno, ker se res tako dviga. Ali to vadi še vodno dihanje ali kako? Moram nehat pisat ane? Preveč pišem, pa grem sigurno kateri na živce .
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 21:17:22
|
|
|
|
vekybel
|
zvezdici evo mene nazaj . Sem vidla da ni nikjer nobene sem šla kar likat pa še sebe sem uredila in namučila z bušijem . Bravo za odprto temo , res si pridna.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 21:25:49
|
|
|
|
Zvezdici
|
vekybel - si bla pridna . Jaz sem ubistvu bila nonstop tukaj. Samo nisem nonstop pisala tako kot sedaj. Saj pravim, da upam, da ne grem kateri na živce. Ampak tako to je, ko primanjkuje sogovornikov, potem se pa skorajda sama s sabo pogovarjam.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 21:26:11
|
|
|
|
vekybel
|
No jz grem tud malo v horizontalo pred TV gledat dr. House pa razočarane gospodinje seveda.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 21:26:36
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici Ali se vam tudi včasih trebušček premika tako kot, da bi vadil dihanje.. prav tisti gibi vdiha izdiha. Ne res meni je prav smešno, ker se res tako dviga. Ali to vadi še vodno dihanje ali kako? Moram nehat pisat ane? Preveč pišem, pa grem sigurno kateri na živce . Moj bauhi se ne premika tako ... moj brcaček je bolj usmerjen na karatejske udarce kot na dihanje Pa prosim brez sekiranja, a gremo komu na živce al ne ... smo že 1 dan zaradi tega stran vrgle in kakšen živček tudi
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 21:27:53
|
|
|
|
vekybel
|
Ja sej prav......jz sem si prenosnik prinesla v dnevno in tako da mal pišem in malo gledam TV . A imaš tudi ti zdej prenosnik ali?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 21:30:36
|
|
|
|
vekybel
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoey IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici Moram nehat pisat ane? Preveč pišem, pa grem sigurno kateri na živce . Pa prosim brez sekiranja, a gremo komu na živce al ne ... smo že 1 dan zaradi tega stran vrgle in kakšen živček tudi Ja se strinjam. Zdej imamo itak še malo časa da se družimo in zato lahko kr na polno čvekamo .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 21:33:57
|
|
|
|
Zvezdici
|
zoey - pa saj imaš prav. Očitno je moja mala spet nekaj čudnega. Se mi zdi, da bo po meni. Spadam tudi jaz med čudake . vekybel - joj jaz ta svoj prenosnik čakam že 2 meseca . Bom še sama prej rodila. Naj bi ga pa naslednji teden dobila. In takrat ko ga bom, bom pa iz postelje pisala, ker že težko sedim. Odtrgati od RR-a se pa tudi ne uspem .
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 21:42:53
|
|
|
|
vekybel
|
zvezdici glede racmank pa jih jz ne bom imela, sem kot jessy. jessy sigurno si pred TV in gledaš dr.House a ne???
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 21:44:32
|
|
|
|
vekybel
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici vekybel - joj jaz ta svoj prenosnik čakam že 2 meseca . Bom še sama prej rodila. Naj bi ga pa naslednji teden dobila. In takrat ko ga bom, bom pa iz postelje pisala, ker že težko sedim. Odtrgati od RR-a se pa tudi ne uspem . Kaj si ga prek neta naročla da ga toliko časa čakaš?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 21:53:16
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel zvezdici glede racmank pa jih jz ne bom imela, sem kot jessy. jessy sigurno si pred TV in gledaš dr.House a ne??? Itak! Med pavzo pa sem priletim. Imam sicer prenosnika, ampak kam naj ga postavim??? Na trebuh mi ne gre!!! Na to me je moj spomnil včeraj, ko sem imela idejo o tem, da bi bila na kavču z njim.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 21:54:19
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici vekybel - joj jaz ta svoj prenosnik čakam že 2 meseca . Bom še sama prej rodila. Naj bi ga pa naslednji teden dobila. In takrat ko ga bom, bom pa iz postelje pisala, ker že težko sedim. Odtrgati od RR-a se pa tudi ne uspem . Kaj si ga prek neta naročla da ga toliko časa čakaš? Se boš smejala ko ti bom povedala. Ker pomoje tudi če bi ga preko neta bi manj čakala . Mož od sestre se ukvarja z računalniki in ga on rihta. Pa zdaj že kar dolgo traja ane . No.. ampak bo pa prišel ceneje kot če bi ga naročila prek neta ali kupila v trgovini.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 21:55:43
|
|
|
|
Zvezdici
|
No jaz sem kar zaključila za danes. Saj veste krčki ne počivajo. Jih grem zadušit s kovtrom . Jutri, pa spet pasenje dolgčasa tukaj! Lepo spite punce!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 22:01:34
|
|
|
|
vekybel
|
zvezdici vsekakor se splača počakat. No lepo pančaj pa se ju3 pišemo. Nočko
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 22:02:49
|
|
|
|
vekybel
|
Zdej pa je na vrsti moja nadaljevanka, ha ha ha.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 22:25:24
|
|
|
|
ursa_p
|
Cer! Jaz sem imela danes poslovilno "zabavo" v sluzbi. Sem kar sla, ker se mi je ze zjutraj odluscil cep, kar pomeni, da bom po vsej verjetnosti v roku enega tedna sla rodit. Upam, da ne prej. ;) Tako da sem jih razveselila, oni pa mene se bolj. Dobila sem Darilni bon za v Rim - povratna za eno osebo in enosmerna za drugo osebo, allinclusive, 2-3 nocitve ... v glavnem ful lepo Potem pa sem v drugi kuverti dobila se financno "injekcijo" in morm rect, da so me prijetno presenetili! Pa zraven se zahvalno pismo za moj trud, natancnost, itd in da upajo, da se vrnem k njim v "objem". Res lepo ... mi je bilo kar hudo, ampak zdej me caka prijetnejse delo. Pri meni je bil cel dan mir, zdej grem pa raje spat, da se ne bo kej zacelo. Rozca ... kako je napovedalo nihalo ... prav ali narobe? Zoey ... super za stran! Pa lepe slikce! Bom pa se jaz verjetno moje zadnje nosecniske fotke prilimala cez par minutk. Lp, Ursa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 22:31:22
|
|
|
|
Jessy
|
Poglejte, kaj je 3Soncek3 včeraj napisala okrog 0.30! Kako dobro je vedela, kaj bo!!! Srečkica!!! Punce, če js danes nebom rodila, pol do roka nebom. Že od učerej ponoči mam "krče" v spodnjem delu trebuha. Ampak nevem če so to popadki ker mi je sestra v P rekla da so popadki čez ceu trebuh, mene pa špika samo cca.15cm dolžine vodoravno v spodnjem delu. Pa sm šla mert in usak tale krč traja 30 sek, na kolk časa se pojavljajo pa nism uspela. Uglavnm zaspana sm ko norc, boli pa ko dva norca in ne morm zaspat. Me je pa G naroču jutr zutrej ob 8-ih tko da komej čakam da ga vidm, upam da me bo tut na CTG prklopu in da me bo tut jutr tko krčlo, da vidm če je to to al kaj za enga .
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 22:32:32
|
|
|
|
Jessy
|
Jaz pa nimam nobene ideje kaj naj jutri skuham za kosilo, pa da ni preveč dela.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 22:36:45
|
|
|
|
vekybel
|
ursa_p lepo od tvojih sodelavcev, zdej saj veš da te imajo resnično radi. Čuvaj se te dni in ob prvem znaku pejdi v P. jessy skuhaj testenine v paradižnikovi omaki z solato!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?