|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
23.2.2010 21:05:18   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

zoey - spet sva istočasno user posted image user posted image

Imava obe preveč časa user posted image user posted image user posted image
Čakam Housija, pol bom mogoče mal z zamikom delovala. Čeprav sem tudi zdaj še na Skypu in G-talku user posted image user posted image user posted image

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
23.2.2010 21:05:44   
plamen
DOber večer!

Najprej čestitke sončku za Sanjouser posted image user posted image ! Pa isti PDP kot jaz pa takole pohitela, hm hm, tole gre pa zaresuser posted image

Bravo tudi za novo temo!

Jaz počasi ratujem vlakec, sem vedno bolj zadihana, ampak na telovadbi še vztrajam. Šla sem danes na lov za kozmetiko in mi manjka le še hladilno mazilo. Drugače punce, ki bi rade šle v P imate moj žegn, kar prehitite me, jaz bi bila še ene 3 tedne kinder surpriseuser posted image user posted image .

Zdaj pa dr. House vabi v horizontalouser posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
23.2.2010 21:06:31   
lunka1

IZVIRNO SPOROČILO: zoey

IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

Jaz bom probala od začetka, ja. Čeprav so mi take ogromne za tiste male ritke user posted image Se mi pa zdi, da potem niti ni treba široko povijat, kar v Po še zahtevajo, pa tud men se zdi fajn za kolke. Sem pa kupila tamale prekrivne take s Hello Kitty, je lubija skor kap user posted image Samo so rumene, ne roza, mačkica je pa zakon user posted image user posted image user posted image

Kje pa si jih dobila, če ni skrivnost?

http://www.pleniceracman.com/si/prekrivne-hlacke-racman-bombaz-mikropor-i325.shtml?tselimage=919#images

Sem kar prek neta naročila.

Hvala

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
23.2.2010 21:06:38   
Zvezdici

zoey - spet sva istočasno user posted image user posted image

Imava obe preveč časa user posted image user posted image user posted image
Čakam Housija, pol bom mogoče mal z zamikom delovala. Čeprav sem tudi zdaj še na Skypu in G-talku user posted image user posted image user posted image

Ja jaz ga definitivno imam ja.. še pod tuš moram, pa se sploh ne moram spravit dol z RR-a. user posted image
Si multipraktik. Čvekaš na vseh koncih. user posted image user posted image user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
23.2.2010 21:07:44   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: plamen

DOber večer!

Najprej čestitke sončku za Sanjouser posted image user posted image ! Pa isti PDP kot jaz pa takole pohitela, hm hm, tole gre pa zaresuser posted image

Imela je 2 dni za tabo. Midve pa sva na isti dan ja, hehe user posted image . Mislim ti in jaz.. smotano pišem user posted image .
Ona je imela pa rok 26.3.

< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 23.2.2010 21:08:34 >

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
23.2.2010 21:12:51   
Zvezdici
Ali se vam tudi včasih trebušček premika tako kot, da bi user posted image vadil dihanje.. prav tisti gibi vdiha izdiha. Ne res meni je prav smešno, ker se res tako dviga. Ali to vadi še vodno dihanje ali kako? user posted image

Moram nehat pisat ane? Preveč pišem, pa grem sigurno kateri na živce user posted image .

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
23.2.2010 21:17:22   
vekybel
zvezdici evo mene nazaj user posted image . Sem vidla da ni nikjer nobene sem šla kar likat pa še sebe sem uredila in namučila z bušijem user posted image .
Bravo za odprto temo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , res si pridna.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
23.2.2010 21:25:49   
Zvezdici
vekybel - si bla pridna user posted image . Jaz sem ubistvu bila nonstop tukaj. Samo nisem nonstop pisala tako kot sedaj. Saj pravim, da upam, da ne grem kateri na živce. Ampak tako to je, ko primanjkuje sogovornikov, potem se pa skorajda sama s sabo pogovarjam. user posted image  

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
23.2.2010 21:26:11   
vekybel
No jz grem tud malo v horizontalo pred TV gledat dr. House pa razočarane gospodinje seveda.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
23.2.2010 21:26:36   
zoey

Ali se vam tudi včasih trebušček premika tako kot, da bi user posted image vadil dihanje.. prav tisti gibi vdiha izdiha. Ne res meni je prav smešno, ker se res tako dviga. Ali to vadi še vodno dihanje ali kako? user posted image

Moram nehat pisat ane? Preveč pišem, pa grem sigurno kateri na živce user posted image .

Moj bauhi se ne premika tako ... moj brcaček je bolj usmerjen na karatejske udarce kot na dihanje user posted image
Pa prosim brez sekiranja, a gremo komu na živce al ne ... smo že 1 dan zaradi tega stran vrgle in kakšen živček tudi user posted image

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
23.2.2010 21:27:53   
vekybel
Ja sej prav......jz sem si prenosnik prinesla v dnevno in tako da mal pišem in malo gledam TV user posted image .
A imaš tudi ti zdej prenosnik ali?

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
23.2.2010 21:30:36   
vekybel

Pa prosim brez sekiranja, a gremo komu na živce al ne ... smo že 1 dan zaradi tega stran vrgle in kakšen živček tudi user posted image

Ja se strinjam. Zdej imamo itak še malo časa da se družimo in zato lahko kr na polno čvekamo user posted image .

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
23.2.2010 21:33:57   
Zvezdici
zoey - pa saj imaš prav. user posted image Očitno je moja mala spet nekaj čudnega. Se mi zdi, da bo po meni. Spadam tudi jaz med čudake user posted image .

vekybel - joj jaz ta svoj prenosnik čakam že 2 meseca user posted image . Bom še sama prej rodila. Naj bi ga pa naslednji teden dobila. In takrat ko ga bom, bom pa iz postelje pisala, ker že težko sedim. Odtrgati od RR-a se pa tudi ne uspem user posted image .

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
23.2.2010 21:42:53   
vekybel
zvezdici glede racmank pa jih jz ne bom imela, sem kot jessy. user posted image

jessy sigurno si pred TV in gledaš dr.House a ne??? user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
23.2.2010 21:44:32   
vekybel

vekybel - joj jaz ta svoj prenosnik čakam že 2 meseca user posted image . Bom še sama prej rodila. Naj bi ga pa naslednji teden dobila. In takrat ko ga bom, bom pa iz postelje pisala, ker že težko sedim. Odtrgati od RR-a se pa tudi ne uspem user posted image .

Kaj si ga prek neta naročla da ga toliko časa čakaš?

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
23.2.2010 21:53:16   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

zvezdici glede racmank pa jih jz ne bom imela, sem kot jessy. user posted image

jessy sigurno si pred TV in gledaš dr.House a ne??? user posted image

Itak! Med pavzo pa sem priletim. Imam sicer prenosnika, ampak kam naj ga postavim??? Na trebuh mi ne gre!!! user posted image  Na to me je moj spomnil včeraj, ko sem imela idejo o tem, da bi bila na kavču z njim. user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
23.2.2010 21:54:19   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

Kaj si ga prek neta naročla da ga toliko časa čakaš?

Se boš smejala ko ti bom povedala. Ker pomoje tudi če bi ga preko neta bi manj čakala user posted image .
Mož od sestre se ukvarja z računalniki in ga on rihta. Pa zdaj že kar dolgo traja ane user posted image . No.. ampak bo pa prišel ceneje kot če bi ga naročila prek neta ali kupila v trgovini.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
23.2.2010 21:55:43   
Zvezdici
No jaz sem kar zaključila za danes. Saj veste krčki ne počivajo. Jih grem zadušit s kovtrom user posted image .

Jutri, pa spet pasenje dolgčasa tukaj!

Lepo spite punce! user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
23.2.2010 22:01:34   
vekybel
zvezdici vsekakor se splača počakat. No lepo pančaj pa se ju3 pišemo. Nočko

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
23.2.2010 22:02:49   
vekybel
Zdej pa je na vrsti moja nadaljevanka, ha ha ha.....user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
23.2.2010 22:11:08   
Anonimen
jst bom tudi uporabljala pralne plenice, ampak ne racmanke, ker so mi preširoke. Midva imava pripravljenih 18 takih:

http://www.tviga.si/index.php?page=shop.product_details&flypage=tviga_detail.tpl&product_id=146&category_id=30&option=com_virtuemart&Itemid=53

pa dvoje prekrivnih hlačk:

http://www.tviga.si/index.php?page=shop.product_details&flypage=tviga_detail.tpl&product_id=148&category_id=31&option=com_virtuemart&Itemid=53

za čisti začetek (tam en teden) imam pa nabavljene tamale pamperske.

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 3296
23.2.2010 22:25:24   
ursa_p
Cer!

Jaz sem imela danes poslovilno "zabavo" v sluzbi. Sem kar sla, ker se mi je ze zjutraj odluscil cep, kar pomeni, da bom po vsej verjetnosti v roku enega tedna sla rodit. Upam, da ne prej. ;) Tako da sem jih razveselila, oni pa mene se bolj.
Dobila sem Darilni bon za v Rim - povratna za eno osebo in enosmerna za drugo osebo, allinclusive, 2-3 nocitve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... v glavnem ful lepo user posted image user posted image user posted image
Potem pa sem v drugi kuverti dobila se financno "injekcijo" in morm rect, da so me prijetno presenetili! Pa zraven se zahvalno pismo za moj trud, natancnost, itd in da upajo, da se vrnem k njim v "objem". Res lepo ... mi je bilo kar hudo, ampak zdej me caka prijetnejse delo.

Pri meni je bil cel dan mir, zdej grem pa raje spat, da se ne bo kej zacelo. user posted image

Rozca ... kako je napovedalo nihalo ... prav ali narobe?

Zoey ... super za stran! user posted image user posted image user posted image Pa lepe slikce! user posted image user posted image user posted image

Bom pa se jaz verjetno moje zadnje nosecniske fotke prilimala cez par minutk.

Lp, Ursa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
23.2.2010 22:31:22   
Jessy
Poglejte, kaj je 3Soncek3 včeraj napisala okrog 0.30! Kako dobro je vedela, kaj bo!!! user posted image  Srečkica!!!

Punce, če js danes nebom rodila, pol do roka nebom. Že od učerej ponoči mam "krče" v spodnjem delu trebuha. Ampak nevem če so to popadki ker mi je sestra v P rekla da so popadki čez ceu trebuh, mene pa špika samo cca.15cm dolžine vodoravno v spodnjem delu. Pa sm šla mert in usak tale krč traja 30 sek, na kolk časa se pojavljajo pa nism uspela. Uglavnm zaspana sm ko norc, boli pa ko dva norca in ne morm zaspat. Me je pa G naroču jutr zutrej ob 8-ih tko da komej čakam da ga vidm, upam da me bo tut na CTG prklopu in da me bo tut jutr tko krčlo, da vidm če je to to al kaj za enga user posted image .

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
23.2.2010 22:32:32   
Jessy
Jaz pa nimam nobene ideje kaj naj jutri skuham za kosilo, pa da ni preveč dela. user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
23.2.2010 22:36:45   
vekybel
ursa_p lepo od tvojih sodelavcev, zdej saj veš da te imajo resnično radi. Čuvaj se te dni in ob prvem znaku pejdi v P.

jessy skuhaj testenine v paradižnikovi omaki z solato! user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?