rožca26
|
Ahoj! Se jest javljam, da povem, da še nism nikamor ušla. Še nič ne bo z vami ... Me boste mogle počakat - pa magari potem 1 s za mano rodite (Jessy, si zadovoljna z odg.???) Zvezdici - si spraševala, kdo je internist ... no, kdo točno je, ne vem, je pač navadni dr.med, je pa on ta, ki ti naredi EKG + te malo zasliši o družinski anamnezi. Pa še preveri ti lab. preiskave. Glede na to, da boš imela isti pregled kot sem ga jaz imela v tor., se mi zdi, da boš mogla it to v 4. nads. Čakala pa boš na vse preiskave 5 ur!!! Vsaj tak je bilo pri meni. Aja, pa internist je v ta stari P. Ampak ne skrbi, te bo prijazna sestra lepo usmerila, če se tam ne znajdeš preveč Drgač pa sem bila jest res bizi danes - pri kavici smo se pošteno zaklepetale, tak da sem mogla zlo hitet, da sem naredila kosilo. Pa na srečo ste že dobile obvestilo glede sare, ker pol jest nism mogla napisat (sm pol zvezdico klicala, da bi sporočila, pa je na srečo že sarina teta). Sm pa sms jest dobila ob 14.00, rodila je pa neki do 9.00. Bosta pa ju3 že skupaj v sobici v oddelku za otročnice. Je pa še neki rekla: RABILA JE 4 URE, DA JE K SEBI PRIŠLA, TAK DA CR SVETUJE LE, ČE JE NUJEN. Moram pa rečt, da so te kavice prov koristne - kolk info zveš na takih srečanjih . No, če se kej spomnete pred 2 tednoma, ko sem prišla ful slabe volje iz 1. CTG, češ da naj ne bi bil ok ... No, puncam sem pokazala moj listek in punce so ugotovile, da sem imela popadke Jest nisem čutila NIČ - še otrdevanja ne Sklepam, da so bili to lažni, sam hribčki so bili pa do 100tke Na, ni čudno, da pupa takrat ni muvala. Zgleda se je dr. ustrašla, da je hotla kr vn uit Torej - plamen, pikapolonca, girl - hvala za to info. Mi je kar nerodno, glede na to, da sem že 2.