|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
22.2.2010 19:50:21   
7lina7

IZVIRNO SPOROČILO: *pupsa*

joooj punce jst ne vem kaj nej nardim...tale špikanje v nožnici je za znoret, zdej pa še na netu berem da je to kao posledica odpiranja MV....sploh ne vem kaj nej nardim, pregled imam pa šele 3.3....pa še to ne vem a me bo pogledu spodaj al ne, ker do sedaj me še ni...jst pa komi hodm tok me špikauser posted image

te popolnoma razumem!! jaz zadnja 2 dni komaj da še hodim.. boli ko user posted image user posted image
me pa G tud zadnji mesec več ne pregleda vaginalno, tako, da ... upam, da ne pade kr ven! user posted image

je pa tud ta moja 2user posted image čisti kontra prvi!!

Lin@

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
22.2.2010 19:52:21   
*pupsa*
ja sej to je tud men reku G....če ne boli pa ni krvavega izcedka d ni panike....sam men trebuh otrdeva, peče me v nožnici za pop..... pa dons je moja mala pikica sumljivo mirna...ker ponavad mi zdele že na polno valovi trebuh ker ni nč pri miru

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
22.2.2010 19:53:40   
Zvezdici
pupsa - če se ti zdi bolj mirna, potem se pa le pojdi pokazat. Že zaradi sebe.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
22.2.2010 19:54:16   
lenčy
hvala punce glede lekarniških zadev, bom šla v šoping, par stvari mi lhk pa tud teta zrihta k dela v bolnici...

drgač pa tudi mene že dva dni špika, da se morm kr usest. dobr da mam v sredo pregled, da bo kej pogledala.
aja to sm hotla še vprašat- prejšnič mi je dala ginekologinja en list k gor piše o streptokoku b, češ naj si ga preberem... kaj ji moram kej rečt, da naj mi bris uzeme al mi bo to kr sama?

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
22.2.2010 19:55:28   
7lina7

IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

hvala punce glede lekarniških zadev, bom šla v šoping, par stvari mi lhk pa tud teta zrihta k dela v bolnici...

drgač pa tudi mene že dva dni špika, da se morm kr usest. dobr da mam v sredo pregled, da bo kej pogledala.
aja to sm hotla še vprašat- prejšnič mi je dala ginekologinja en list k gor piše o streptokoku b, češ naj si ga preberem... kaj ji moram kej rečt, da naj mi bris uzeme al mi bo to kr sama?

glede na to, da je ta pregled samoplačniški, boš verjetno morala sama kaj rečt...

Lin@

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
22.2.2010 20:04:36   
lenčy

IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

glede na to, da je ta pregled samoplačniški, boš verjetno morala sama kaj rečt...

aja točno... k ve ste dale to čez? pa kolk ste plačale?user posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
22.2.2010 20:06:39   
Zvezdici
Ali bo še katera uporabljala racmanke? Jaz sem jih dobila od ene prijateljice.
So super!
Sicer čisto na začetku bom uporabljala še navadne (ker so že kupljene) potem, pa začnem z njimi.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
22.2.2010 20:37:23   
sandrica23
Dober večer še od mene!
Pregled uspeluser posted image 36 polnih tednov sem noseča in zato sem imela prvi CTG,nato pa še UZ.
Pred 14 dnevi sem shujšala za 1kg,danes pa je tehnica pokazala 2kg večuser posted image user posted image
AC se tudi zrastel iz 270 na 305mm,tak da počasi napredujemo.S/F imam 33,moral bi merit 36 je pa baje normalno 2cm -+ ,tak da zaostajamza 1cmuser posted image Tehtal naj bi pa 2500g.Je rekla da je bol drobčken(glede na moj trebuh bi rekla da to ne drži,še malo pa me bo naprej prevagalouser posted image )
Naslednji pregled imam naslednji ponedeljek 1.3.2010-CTG in UZ+pregled.
Baje bom ga imela vsak tedenuser posted image Drugače pa tudi mene špika spodaj da se mi meša,otrdeva mi trebuh tišči me v rebra,pa še slabo mi je na cajte,tak da čisto po nosečniškouser posted image
Grem zdaj na levi bok,pa vas jutri pridem kaj pozdravit in prebratuser posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
22.2.2010 20:44:28   
rožca26
Ahoj!

Se jest javljam, da povem, da še nism nikamor ušla. Še nič ne bo z vami ... user posted image  Me boste mogle počakat - pa magari potem 1 s za mano rodite user posted image user posted image user posted image  (Jessy, si zadovoljna z odg.???)
Zvezdici - si spraševala, kdo je internist ... no, kdo točno je, ne vem, je pač navadni dr.med, je pa on ta, ki ti naredi EKG + te malo zasliši o družinski anamnezi. Pa še preveri ti lab. preiskave.
Glede na to, da boš imela isti pregled kot sem ga jaz imela v tor., se mi zdi, da boš mogla it to v 4. nads. Čakala pa boš na vse preiskave 5 ur!!! Vsaj tak je bilo pri meni. Aja, pa internist je v ta stari P. Ampak ne skrbi, te bo prijazna sestra lepo usmerila, če se tam ne znajdeš preveč user posted image

Drgač pa sem bila jest res bizi danes - pri kavici smo se pošteno zaklepetale, tak da sem mogla zlo hitet, da sem naredila kosilo. Pa na srečo ste že dobile obvestilo glede sare, ker pol jest nism mogla napisat (sm pol zvezdico klicala, da bi sporočila, pa je na srečo že sarina teta). Sm pa sms jest dobila ob 14.00, rodila je pa neki do 9.00. Bosta pa ju3 že skupaj v sobici v oddelku za otročnice. Je pa še neki rekla: RABILA JE 4 URE, DA JE K SEBI PRIŠLA, TAK DA CR SVETUJE LE, ČE JE NUJEN.

Moram pa rečt, da so te kavice prov koristne - kolk info zveš na takih srečanjih user posted image . No, če se kej spomnete pred 2 tednoma, ko sem prišla ful slabe volje iz 1. CTG, češ da naj ne bi bil ok ... No, puncam sem pokazala moj listek in punce so ugotovile, da sem imela popadke user posted image  Jest nisem čutila NIČ - še otrdevanja ne user posted image  Sklepam, da so bili to lažni, sam hribčki so bili pa do 100tke user posted image  Na, ni čudno, da pupa takrat ni muvala. Zgleda se je dr. ustrašla, da je hotla kr vn uit user posted image user posted image user posted image
Torej - plamen, pikapolonca, girl - hvala za to info. Mi je kar nerodno, glede na to, da sem že 2. user posted image  user posted image user posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
22.2.2010 20:47:44   
naty28
Joj kriza, jaz sem si pa zaj pritisk merla, pa mi je pokazalo 150/90 pa noge mam obupno otečene, kaj naj naredim?
Sicer mam ju3 pregled pri mojem ginekologu, sem pa mela do zaj vredu pritisk vedno pri zdravniku. Pa pučutim se tudi vredu, mam ful energije da mi niti za ležat ni, samo morem it zaradi nog, pa mala tudi miga nonstop.

5.4.2010 ob 5.04 min. nas je razveselila lepotička Lara!

(odgovor članu sandrica23)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
22.2.2010 20:51:52   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Zvezdici - si spraševala, kdo je internist ... no, kdo točno je, ne vem, je pač navadni dr.med, je pa on ta, ki ti naredi EKG + te malo zasliši o družinski anamnezi. Pa še preveri ti lab. preiskave.
Glede na to, da boš imela isti pregled kot sem ga jaz imela v tor., se mi zdi, da boš mogla it to v 4. nads. Čakala pa boš na vse preiskave 5 ur!!! Vsaj tak je bilo pri meni. Aja, pa internist je v ta stari P. Ampak ne skrbi, te bo prijazna sestra lepo usmerila, če se tam ne znajdeš preveč user posted image

Hvala za odgovor!
Je ja v 4. nadstropju. Tam tudi sem bila takrat 3 dni.
Bo zanimivo dopoldne napolnjen s čakanjem user posted image .
Ja upam, da ne bom ko kokoška brez glave letala naokoli.

sandrica - user posted image user posted image za pregled in, da pridno rastete.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
22.2.2010 21:05:58   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: naty28

Joj kriza, jaz sem si pa zaj pritisk merla, pa mi je pokazalo 150/90 pa noge mam obupno otečene, kaj naj naredim?
Sicer mam ju3 pregled pri mojem ginekologu, sem pa mela do zaj vredu pritisk vedno pri zdravniku. Pa pučutim se tudi vredu, mam ful energije da mi niti za ležat ni, samo morem it zaradi nog, pa mala tudi miga nonstop.

Meni je to fuuuuulll previsok pritisk! Pojdi v P, ker pritisk in zatekanje ne gresta skupaj! Bolje, da greš tja in si zdrava obrneš, kot da je kaj narobe in se sekiraš celo življenje!
Lahko pa po tel. vprašaš v P, kaj narediti, ampak, jaz bi se šla raje osebno pokazat!!!!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu naty28)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
22.2.2010 21:06:51   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Ahoj!

Se jest javljam, da povem, da še nism nikamor ušla. Še nič ne bo z vami ... user posted image  Me boste mogle počakat - pa magari potem 1 s za mano rodite user posted image user posted image user posted image  (Jessy, si zadovoljna z odg.???)

A veš, sem se že čisto sprijaznila, da pred rokom ne bom rodila, tak da mi je čist vredu! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
22.2.2010 21:09:35   
Jessy
Glede špikanja tam spodaj.....a ni pred časom Zoey povedala, da če te ne špika, da pol nekej ni vredu? user posted image user posted image user posted image

Mene tudi boli spodaj, ampak v kolkih, če so tisto sploh kolki....mah, tam nekje, v dimljah....ma, kaj pa vem, kaj točno me boli, sam boli me....Pa čakam, da me še kak popadek prime, pa nič od nič....

Lakaya, a zdaj pa še ti??? user posted image user posted image user posted image  Pa saj to ni res, no!!! Pa že kar 2 cm odprta??? Superca!
Vse nekam hitite! Na koncu bom res sama ostala s kokicami v rokah. user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
22.2.2010 21:11:19   
naty28
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

IZVIRNO SPOROČILO: naty28

Meni je to fuuuuulll previsok pritisk! Pojdi v P, ker pritisk in zatekanje ne gresta skupaj! Bolje, da greš tja in si zdrava obrneš, kot da je kaj narobe in se sekiraš celo življenje!
Lahko pa po tel. vprašaš v P, kaj narediti, ampak, jaz bi se šla raje osebno pokazat!!!!

Danes da bi že šla? Al počakam do ju3 ko mam pregled?

5.4.2010 ob 5.04 min. nas je razveselila lepotička Lara!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
22.2.2010 21:12:51   
Jessy
Naty, takoj, ta trenutek bi šla! Pritisk je le pritisk! Meni je že pri 145 z očmi zavijal!

(odgovor članu naty28)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
22.2.2010 21:22:10   
vekybel
Čer!
Jz sem svojga dragega odpravla v nočno in sem sama doma.
Danes sem imela spet neke čustvene izbruhe, kaj ti češ tako to je v user posted image

naty pokliči in vprašaj za preventivo!

kilogrami vse je odvisno od organizma in genov ženske in pika. Moja sestrična je tudi takoj po porodu bila spet suhica in kaj češ, tako je ko je človek suh je suh. Mi ki imamo mal več kg pa bo se treba mal namučit kot ponavadi. Skratka se ne sekiram ker si sam želim da je user posted image  zdrav in še posebej me vsi poznajo bolj debelušno tako da ni panike. user posted image

nastavki jz sem jih tudi že prekuhala in čakajo v potovalki.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
22.2.2010 21:25:22   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

Danes sem imela spet neke čustvene izbruhe, kaj ti češ tako to je v user posted image

Mene pa so začele določene stvari motiti, ki me prej niso. Danes sem se morala prav zadrževati, ko sta prišla tašča in tast na obisk ravno v času, ko Nejo pripravljamo za spanje. user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
22.2.2010 21:26:15   
Jessy
Jaz sem pa navalila na Milko s celimi lešnikiuser posted image ....po moje ne bom odnehala, dokler je ne zmanjka....pa je ta velika....ne vem al na žalost al na srečo....

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
22.2.2010 21:28:52   
vekybel

Mene pa so začele določene stvari motiti, ki me prej niso. Danes sem se morala prav zadrževati, ko sta prišla tašča in tast na obisk ravno v času, ko Nejo pripravljamo za spanje. user posted image

Ma veš da mene tudi skoz neki moti pa sam iščem, kr nekaj.....a prej sem se tako zjokala kot otrok, sploh se nisem mogla ustaviti ej. Hvala bogu da je moj dragi razumljiv. 

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
22.2.2010 21:30:27   
vekybel
...jz sem pa navalila na 500g jogurt in mislim da ga bom kr celega zmazala....user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
22.2.2010 21:41:31   
Jessy

Ma veš da mene tudi skoz neki moti pa sam iščem, kr nekaj.....a prej sem se tako zjokala kot otrok, sploh se nisem mogla ustaviti ej. Hvala bogu da je moj dragi razumljiv. 

Se mi zdi, da smo čist fertik zaradi hormonov, pa naveličanosti, strahu, pričakovanj.....ja, res so naši dečkoti dobri, da vse to tolerirajo, ampak drugega jim itak ne preostane....

Ti kar navali na jogurt...mani je ostalo še 1/3 čokolade.user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
22.2.2010 21:58:37   
NM
Oj!

Današnji da se je pa takoooo vlekel. Kar nekaj sem bluzila po stanovanju, pa kr jedla bi, sploh nisem imela obstanka.
Še dobro, da se je moj strinjal s tem, da bi blo dobro obiskat še frizerja in me je peljal pa še častil, prvič user posted image user posted image user posted image .

Zdej pa še nekaj berem, pol pa bo treba probat spat.

Jessy - jaz se pa komaj branim, da ne odprem čokolade, pa ko jih je tolk v omari, sam so sam tavelike, pol bi pa cela šla.

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
22.2.2010 22:29:54   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: NM

Jessy - jaz se pa komaj branim, da ne odprem čokolade, pa ko jih je tolk v omari, sam so sam tavelike, pol bi pa cela šla.

Očitno imaš veliko volje, da jo lahko gledaš. Jaz sem zelo šibka ob čokoladah....

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
22.2.2010 22:30:00   
lucika
naty28, kaj ti naj rečem....če greš danes v p, boš tam ostala. pušenjak pravi, da je kriza pri 150/100, jaz imam navodila, da grem not pri 145/95. merilo bi se naj 4 krat zaporedoma v roku par ur, ne samo enkratna meritev. če narediš paniko, naredijo oni še večjo.

sama bi počakala do pregleda, če je jutri. oziroma bi si merila vsake pol ure, pa ležala seveda. in če bi še rastlo, bi šla. ne vem, ponoči te bodo itak v pojstlo fliknili in merili, nič drugega.

koliko si pa drugače nameriš?

v prvo sem imela take pritiske, okol 150/95, tam sem jim potem ležala več kot en teden, preden so mi sprožili. šla pa sem not, ker me je poleg meritev in groznega zatekanja, začela bolet še glava...

sicer pa ne mene poslušat, jaz imam tud napotnico v torbi, za takojšen sprejem...pa se zanašam še na 6 čut, ne sam na merilec... ok, zdaj imam večjo dozo tablet in mi pride do 150/85, več ne. pa sem glasna in pametna. odloči se kot čutiš, sama boš najboljše vedela.

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?