|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
22.2.2010 16:34:41   
naty28
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Moja sestrična je pred user posted image  imela postavco za manekenko. Zredila se je 27 kg in čez 3 mesece po porodu je bila ista kot pred user posted image ! Če ne bi videla na lastne oči, bi rekla, da se je nalagala.
V takem primeru se res nimaš kaj sekirat za kilograme. Če pa si že od prej debel (kot jaz), pa tiste kilce ne zletijo kar same od sebe stran, ampak se je treba pomatrat. Jaz že vem, da se bom.

Ja pri meni bo isto, se bo treba maloo matrat.
Pa ta tvoja sestrična verjetno ni skoraj nič jedla pol po porodu, da ji je tak hitro šlo vse dol, ker s porodom in še kaki teden po njem ti gre dol 15 kil, ostalo pa kar ostane če ne hujšaš, po moje.user posted image

5.4.2010 ob 5.04 min. nas je razveselila lepotička Lara!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
22.2.2010 16:35:48   
Zvezdici
nosečka - držim pesti. Drugače jaz sem imela danes pritisk 148/82, pa mi je rekla, da to ni visok user posted image . No ja, haha.
Samo, da si se šla pokazat in, da ni bilo nič narobe. Upam, da tako tudi ostane! user posted image user posted image user posted image user posted image za naprej!

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
22.2.2010 16:36:17   
Anonimen
Glede kilogramov...kle pri moji G imajo neki vago narobe...in to resno mislim, ker na zadnjem pregledu 10 dni nazaj mi je kazala, da sem celo shujšala 2 kg, pol pa dons po desetih dneh stopim gor mi pa kaže da sem se zredila za 5kg!!! Mislim a je to sploh mogoče ob isti prehrani kot ponavadi zredit se v 10 dneh 5kg??? Tko da sem zdej na +9user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3078
22.2.2010 16:37:02   
Jessy
Ne vem, kako je jedla in kako ni, vem samo ,da sem jo videla kakih 14 dni pred porodom in po treh mesecih. Sem dobesedno odprla usta.
Sicer pa nevem koliko stradat že ni mogla, ker je dojila, ker drugače pa mleka ne bi imela.
Sem ji pa pošteno fovš! user posted image  Jaz bi tudi rada, da bi bilo tako!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu naty28)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
22.2.2010 16:37:34   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: naty28

Moja sestrična je pred user posted image  imela postavco za manekenko. Zredila se je 27 kg in čez 3 mesece po porodu je bila ista kot pred user posted image ! Če ne bi videla na lastne oči, bi rekla, da se je nalagala.
V takem primeru se res nimaš kaj sekirat za kilograme. Če pa si že od prej debel (kot jaz), pa tiste kilce ne zletijo kar same od sebe stran, ampak se je treba pomatrat. Jaz že vem, da se bom.

Ja pri meni bo isto, se bo treba maloo matrat.
Pa ta tvoja sestrična verjetno ni skoraj nič jedla pol po porodu, da ji je tak hitro šlo vse dol, ker s porodom in še kaki teden po njem ti gre dol 15 kil, ostalo pa kar ostane če ne hujšaš, po moje.user posted image

Hmm.. jaz sem pred nosečnostjo imela moje najljubše hlače 34.. upam, da to res drži jessy kar si napisala. Če ni res.. ti slabo kaže. user posted image

(odgovor članu naty28)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
22.2.2010 16:38:12   
naty28
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

Glede kilogramov...kle pri moji G imajo neki vago narobe...in to resno mislim, ker na zadnjem pregledu 10 dni nazaj mi je kazala, da sem celo shujšala 2 kg, pol pa dons po desetih dneh stopim gor mi pa kaže da sem se zredila za 5kg!!! Mislim a je to sploh mogoče ob isti prehrani kot ponavadi zredit se v 10 dneh 5kg??? Tko da sem zdej na +9user posted image

Kako +9? Celo nosečnost samo tolko? Saj to ni nič, kaj se te sekiraš?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
22.2.2010 16:38:33   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

Najboljše, da se doma tehtaš in potem vidiš kako kaže pri G.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
22.2.2010 16:40:23   
naty28

Ne vem, kako je jedla in kako ni, vem samo ,da sem jo videla kakih 14 dni pred porodom in po treh mesecih. Sem dobesedno odprla usta.
Sicer pa nevem koliko stradat že ni mogla, ker je dojila, ker drugače pa mleka ne bi imela.
Sem ji pa pošteno fovš! user posted image  Jaz bi tudi rada, da bi bilo tako!

Te pa treba 100% dojituser posted image , mogoče je to recept, jaz se bom ful trudla da bom dolgo dojilauser posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
22.2.2010 16:41:14   
zoey
Zoey huda!!! user posted image user posted image user posted image Napišem prosti spis, pozabim kopirat, hočem objavit, pa me rukne ven user posted image user posted image Grdi grdi RR (upam, da me ne bojo ukinl user posted image )
Vidim, da dans reklame laufajo user posted image
Jaz sem se pa danes nekaj novega naučila. Ženska pri G dobi nek obrazec v 3 izvodih. No, mogoče (user posted image user posted image user posted image ) sem že kdaj omenila, da je moj G en velik šalabajzer, sestra mu pa družbo dela. In noben ne bev ne mev, liste mi je zgleda sestra zataknila med ostale, tetka na CSD je zgleda enega vzela, sicer ne vem kdaj pa kako ga je našla, ampak je že spretna. Sem bila zmenjena z bivšo sosedo, ki je tudi marčevka in pravi, da mora še v ZD to nest, pa razmontiram svojo MK in najdem 2 listka. Moj G ni bil niti toliko živahen, da bi svojo kopijo dal v kartoteko. Noooo, mogoče jo bo pa ju3 vzel ... not user posted image
Pol sva šli na en dolg čvek in kofi in je pasalo. Se mi je pa potem grozno mudilo kuhat, pa se mi v bistvu ne bi bilo treba mudit, ker je lubo v izi prišel 40' kasneje. In seveda je v času, ko je bil priden in točen, pozabil, da mi je pa fajn, če pokliče, če ga ni, a ne user posted image Ajflček naj pa strada user posted image Seveda sem ga nahranila, ampak ful ne maram sama jest kosila. Tauser posted image le domača prevzgoja mi ne gre

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
22.2.2010 16:48:36   
zoey
Oh, spet debata o kilcah ... jaz imam danes okroglo, pa ne obletnico user posted image Pa tud 10 ni user posted image user posted image user posted image Sam jaz upam, da se bomo pol skregale in bojo hotle stran user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
22.2.2010 17:22:36   
mammamia
vsem en lep pozdrav iz P!
Sem šla na kontrolo in ctg, pa so me kr not zadržali. Po tistih injekcijah flosterona je mojuser posted image postal bolj zaspan in stanje se nić ni spemenilo, vćasih se je komaj parkrat ćez cel dan pemaknil, danes pa je tudi ctg bil "zaspan", pa se je G odloćil da me kr zadrži do nadaljnega, da se stanje izboljša.

Vsem user posted image ki so že rodile od srca ćestitam!!!!!!!!!!

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
22.2.2010 17:29:33   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: mammamia

vsem en lep pozdrav iz P!
Sem šla na kontrolo in ctg, pa so me kr not zadržali. Po tistih injekcijah flosterona je mojuser posted image postal bolj zaspan in stanje se nić ni spemenilo, vćasih se je komaj parkrat ćez cel dan pemaknil, danes pa je tudi ctg bil "zaspan", pa se je G odloćil da me kr zadrži do nadaljnega, da se stanje izboljša.

O, a si malo okolje zamenjala user posted image Saj ti nisem nič fovš user posted image Ti, ti zaspanček tvoj...  No, boš pa vsaj stalno kontrolo imela in boš sigurna, da je vse ok. Drži se, pa upam, da se ne boš preveč dolgočasila, da se user posted image aktivira in se bosta šla še malo domov razvajat.

(odgovor članu mammamia)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
22.2.2010 17:29:58   
Anonimen
hmm...jst se niti ne sekiram, ker vem da te kile so izključno oduser posted image , ker hlače so mi prav še vse. Sem za foro probavala hlače izred nosečnosti, jih spravim vse čez rit, sam valda jih v trebuhu ne morem zapetuser posted image , tko da teh 9 kil je šlo izključno in samo v trebuh očitno.
Sekira se moja G, in mi teži da je to prevečuser posted image , res pa, da že prej nisem bila lih suhica, tko da mogoče zato...jah una vaga pri G je pa res krneki...no comment!
Drugač ima pa vsaka G svoje fore glede kilogramov...enim je gladko vseeno tud če se zrediš 30 kil, pa se drugače dobro počutič, no, meni teži že za +9kg, pa se tudi vso nosečnost super počutim...pol pa vedi kaj se jim plete po glavi.

Nastavki za dojenje...meni jih je priporočila kolegica in sem jih šla preventivno kupit, samo še prekuhat jih morem. Ona po dveh mesecih še zmeraj doji z njimi, ker je rekla, da je brez njih muka...zdej pa ne vem...upam sicer da jih ne bom rabila, za vsak slučaj jih pa imam.

Pa še eno vprašanje...midva sva se potem odločila da bova imela najprej zibelko, pa sva od nekje potegnila zibko staro 40 let, v kateri smo tudi mi spali, pa nato moji bratranci in sestrične...sva jo prebarvala in je kot nova. Zdej me pa zanima, če katera ve kje prodajajo drogove oz. palice za baldahin, ker je sicer bila zraven nekoč nekdaj, samo zdej pa manjka?

(odgovor članu zoey)
  Neposredna povezava do sporočila: 3088
22.2.2010 17:56:00   
naty28
Zaj sem se pa tak najedla pomela, pol sem ga ruknila, pa še en sadni jogort gor, mmm.
Zaj pa grem malo likat pa spet cotike pripravljat, kak dolgo pač bojo moje "dormeo" user posted image noge zdržale v stoječem položajuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
22.2.2010 18:02:32   
lenčy
joj punce, če bi se js sekirala glede kil, bi bla že kriza... sicer že nosečniške hlače komaj oblečem na trebuščka, ampak 1 mesec bom pa že zdržala... jih mam pa verjetn že 15kg+,ne vem točno, ker si ne upam stehtat, itak se bom pa v sredo na pregledu...

zdele sm se spomnla, da bo treba it v lekarno še par stvari nabavt. dejte mi povedat, če sm kej spustila:
- mandljevo olje
- fiziološka raztopina
- hladilno mazilo RIBODERMIN
- mazilo za bradavice BEPANTHEN ali LANOLIN (katerega priporočate?)
- alkohol (to pa sploh ne vem, zakaj rabm??).

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu naty28)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
22.2.2010 18:08:45   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

zdele sm se spomnla, da bo treba it v lekarno še par stvari nabavt. dejte mi povedat, če sm kej spustila:
- mandljevo olje
- fiziološka raztopina
- hladilno mazilo RIBODERMIN
- mazilo za bradavice BEPANTHEN ali LANOLIN (katerega priporočate?)
- alkohol (to pa sploh ne vem, zakaj rabm??).

Ti lahko samo teoretično odgovorim, prakse še ni user posted image
- alko lahko rabiš za popek, če se kaj vneme, drugače baje zadostuje izpiranje s fiziološko, ampak jaz ga imam, itak je vedno kaj za razkužit, če drugega ne, pa kak termometer
- bepanten je treba pred dojenjem dat dol, lanolina pa ne, tako da za bradavice je boljši lanolin, bepanten je pa precej univerzalen in ga imaš lahko tudi za ritko
- hladilnih mazil je tk en kup, Ribodermin pa mislim, da je una ribja mast, pa je fajn za pregibe pa gubice

Ale, izkušene mame, popravite me user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
22.2.2010 18:56:54   
plamen
najprej čestitke novima mamicama - 3vid in sara! user posted image user posted image user posted image   Lepo se cartajte!

nosečka24 - tudi jaz sem na +9kg in normalno oblečem svoje hlače, do bušija seveda, škornji in prstani mi pa povejo, da ne zatekamuser posted image . Tako da očitno kg niso šle v noge in rito, sam da gre pa toliko v bušija, joške, to je pa tut kar nekaj kg kaj?

nastavki za dojenje - jaz jih bom imela s sabo, mi jih je sestra dala. Sem prekuhala pa bo. Ona jih je že v P rabila.

V lakarno moram tudi jaz še po fiziološko in hladilno mazilo.

zoey - nam so pa ravno v MŠ rekli, da Bepanten tudi ni treba spirati pred dojenjemuser posted image

Danes je bilo pohajkovanje po user posted image , sem komaj utegnila skuhatiuser posted image . No zdaj pa zlikala celo goro perila in si zaslužim crkljanje in lenarjenje. Jutri pa nova runda kofetkanjauser posted image .

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
22.2.2010 19:00:30   
*pupsa*
evo jst ti pa lahk iz prakse odgovorim user posted image  rabiš alkohol za popek al pa fiziološko...jst sm mela oboje, fiziološko itak rabiš tud pol za nosek čistit če ne druzga k je prehlad....bepanten ni potrebno izpirat ker vzameš tistega ki je prav za bradavice mazat...neki z roza napisom user posted image  ribje mazilo rabiš za suho kožo med pregibi...odvisno če jo otroček sploh ima...mandljevo mazilo pa za otročka za kožo lahk pa tud kakšno drugo olje za telo...npr. olivno, sej ti v lekarni povedo kako pa kaj user posted image  jst sm pol stvari pol stran vrgla rabla pa sm jih full malokrat...sam nimaš kej, met pa morš user posted image
kako ste drugače...men tok dol pritiska d komi hodm, moj G me pa v 9ih mescih sploh še ni pogledu dol spodaj...lahk d sm že odprta pa sploh ne vem user posted image  a katero full boli med nožnico pa trebuhom, mene took peče d je za znort, sam ni vnetje, peče me sam če hodm. Moja prva nosečnost ni bla niti mal podobna tej in res nism mela nobenih težav, zdej me pa skoz neki boli pa matra

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
22.2.2010 19:02:59   
Jessy
Jaz sem malce izginila za nekaj ur, ker sem se ustrašla grožje od zvezdici glede kg-jev! user posted image user posted image user posted image  Malce za tolažbo...meni polno dojenje ni NIČ pomagalo pri raztapljanju maščobic....Kg-ji so bili vztrajni vse do konkretne diete, ki pa sem se je lotila šele po prenehanju dojenja.

Zoey, ti imaš pa res izbranega G, verjetno še mojega prekaša! user posted image

Mammamia, upam, da bo vse ok! Drži se! Rodit ti pa še ni treba!!!

Nosečka, kaj pa če bi kakega mizarja poprosila, da ti tisto naredi??? Ne vem niti, kaj točno ti manjka! Drgač dvomim, če kje prodajajo samo kose. Ali pa v Lip Poljčane pokliči in vprašaj.

Lenčy, alkohol se rabi za oskrbo popka. Res je nekaj patronažnih pristaš fiziološki raztopini, a se po alkoholu popek hitreje zaceli in preprečuje gnitje. Vsekakor boš tako delala kot ti bo patronažna pokazala.
Bepanthen in lanolin sta zame oba nepogrešljiva. Bepanthen je primeren za nego celotne dojenčkove kože (tako kot ribodermin), pa kakšne manjše rane hitreje pozdravi, tudi za ritko je fajn... Lanolin pa tako kot je rekla Zoey. Jaz sem oboje uporabljala, le da Bepantena nisem imela za bradavice, lahko bi ga pa tudi.

Jaz sem pa kupila eno dekco za user posted image . Sem šla najprej v eno trgovino, kjer so mi enako veliko dekco, le da je bolj na bazi kovtrčka, hoteli prodati za 36€!!! user posted image  mi je bilo čisto predrago! Sem nato zavila še v Wenice in dobila dekco iz velurja + kapco za malo manj kot 8 €.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
22.2.2010 19:29:10   
lucika
eh, pa se ta 22.2, ki mi je taaaako lep datum, izteka. torej danes očitno ne bo nič...lahko počakam do naslednjega vikenda zdaj, zdaj mi je vseeno...

nosečka, na galeb.eu vem da prodajajo posebej ta stojala za baldahin. pa verjetno tud v kakem bc ali pikapolonici, pač tam, kjer prodajajo posteljice in posteljnino.

meni pa so prvo šle kg dol v treh tednih. do moje teže izpred nosečnosti. ki je bila čisto naravna: koliko sem pač jedla preveč, tolk je bilo kg preveč..oziroma so stale ob konstantno enaki prehrani. kar je uuu preveč..ampak vsaj one v nosečnosti naložene so šle same od sebe dol. po kg na dan ko sem prišla domov.  zdaj upam na podobno, al pa kaj v minus, če si lahko zbiram:)))

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
22.2.2010 19:37:58   
lakaya
hey bejbe

Evo js sm se vrnila iz P, k sm se šla pokazat, ker mi popadki (neredni) ne popustijo in me matrajo že par dni. Tko da mi je CTG v tiste pol ure večkrat skoču na 80, pa je bla glih moja G dežurna HB da me je pogledala še dol. sm odprta 2 cm, je rekla da me zaenkrat še spusti domov, ampak če popadki začnejo bit še močnejši in bolj redni pa TAKOJ v P.

Sara 2007 in 3vid ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image , pa vse NAJ NAJ user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty28)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
22.2.2010 19:40:51   
Zvezdici

Jaz sem malce izginila za nekaj ur, ker sem se ustrašla grožje od zvezdici glede kg-jev! user posted image user posted image user posted image  Malce za tolažbo...meni polno dojenje ni NIČ pomagalo pri raztapljanju maščobic....Kg-ji so bili vztrajni vse do konkretne diete, ki pa sem se je lotila šele po prenehanju dojenja.

To se zdaj samo ven vlečeš..  Da ne bom potem huda

lucika - kako pa kaj tvoj pritisk? Se je že kaj umiril?

mammamia - user posted image user posted image user posted image user posted image da bo vse ok.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
22.2.2010 19:41:52   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: lakaya

hey bejbe

Evo js sm se vrnila iz P, k sm se šla pokazat, ker mi popadki (neredni) ne popustijo in me matrajo že par dni. Tko da mi je CTG v tiste pol ure večkrat skoču na 80, pa je bla glih moja G dežurna HB da me je pogledala še dol. sm odprta 2 cm, je rekla da me zaenkrat še spusti domov, ampak če popadki začnejo bit še močnejši in bolj redni pa TAKOJ v P.

Sara 2007 in 3vid ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image , pa vse NAJ NAJ user posted image user posted image user posted image user posted image

Potem, pa očitno bo tudi nekaj pri tebi kmalu. Še dobro da si se šla pokazat.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
22.2.2010 19:43:12   
*pupsa*
joooj punce jst ne vem kaj nej nardim...tale špikanje v nožnici je za znoret, zdej pa še na netu berem da je to kao posledica odpiranja MV....sploh ne vem kaj nej nardim, pregled imam pa šele 3.3....pa še to ne vem a me bo pogledu spodaj al ne, ker do sedaj me še ni...jst pa komi hodm tok me špikauser posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
22.2.2010 19:49:20   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: *pupsa*

joooj punce jst ne vem kaj nej nardim...tale špikanje v nožnici je za znoret, zdej pa še na netu berem da je to kao posledica odpiranja MV....sploh ne vem kaj nej nardim, pregled imam pa šele 3.3....pa še to ne vem a me bo pogledu spodaj al ne, ker do sedaj me še ni...jst pa komi hodm tok me špikauser posted image

Jaz tudi vedno jamram glede tega. In me G noče in noče pogledati če sem kaj odprta. Je rekla da ni pomembno.
Tako, da jaz ti pravim.. če ni krčov, odtekanja vode ali kakršnegakoli krvavega izcedka je brez veze. Lahko, pa vseeno mogoče pokličeš in povprašaš.
Jaz govorim iz izkušenj, ker jaz vedno to jamram, pa me do sedaj ni pogledala še niti enkrat. In to G v P user posted image . Pravi, pa tudi da je boljše pustiti čimbolj namiru.
Da pa boš sama bolj mirna pa le pokliči.

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?