Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 19.2.2010 13:51:03
|
|
|
|
3Sonček3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika pa drugače punce, razen slončkanja ? ene smo vam fauš Pa drugače se pa na veliko prpravlamo na prihod ja vidim kr z slončki jih preganjate, ma samo uživajte punce če lahko...jaz bom po 6 tednih po porodu vse nort spravla Js se pa rajš zasiguram, bolš danes, kr nikol neveš kaj te čaka čez čas
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 19.2.2010 13:55:59
|
|
|
|
Jessy
|
Lucika, jaz čaj kuham sproti, po navodilih na embalaži. Skuham si ga eno šalco zjutraj in eno zvečer in ga pijem mlačnega. Kaj več ti ne znam povedat. Midve sva od zdravnice. Naju je pohvalila, ker že zelooo dolgo nisva bili pri njej zaradi bolezni , pa sem ji rekla, da ni veliko manjkalo, pa bi v tem tednu prišli, a se je potem samo od sebe poštimalo. Neja je res imela bradavici na palčku in je takooooo jokala, ko jih je zamrzovala, da se ti srce para ....potem je jokala še skoraj 1 uro, ko sva prišli domov, ker jo zelo boli, tako da sem ji dala paracetamol, da je malce ponehalo. Mene pa še čaka popoldne, le da jih imam precej več za zamrzniti (12 komadov na desni roki in 4 komadi na levi). Jupi... Vidim, da se rade slončkate,....meni pa kar ni in ni....
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 19.2.2010 13:57:01
|
|
|
|
3Sonček3
|
No naj še js povem da je moja zavarovalniška agentka mal prej s CR rodila fantka in mu dala ime Vid , težek 4600g in velik 53 cm
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 19.2.2010 13:59:21
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 No naj še js povem da je moja zavarovalniška agentka mal prej s CR rodila fantka in mu dala ime Vid , težek 4600g in velik 53 cm Madonca, vredu dečko!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 19.2.2010 14:00:04
|
|
|
|
3Sonček3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 No naj še js povem da je moja zavarovalniška agentka mal prej s CR rodila fantka in mu dala ime Vid , težek 4600g in velik 53 cm Madonca, vredu dečko!!! Ja kr konkreten, zdej razumm zakaj je mela napovedan CR
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 19.2.2010 14:01:04
|
|
|
|
lucika
|
uf, kake kilaže imajo eni novorojenčki. jaz imam pa nekje v glavi in si tudi želim tako, da več kot 3500 ne bi imel. to mi je taka idealna teža za novorojenčka:) drgač pa čestitke za novega zemljana!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 19.2.2010 14:06:31
|
|
|
|
3Sonček3
|
Tut js upam na manjšo kilažo, moja mami je tut mela ob rojstvu 4500g, matr kaki bajski
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 19.2.2010 14:07:00
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika jaz pa ugotovaljaM da bi lahko šla še danes rodit...bi imeli točno 22 mesecev razlike! Uh kak raste moja pika! hehe, nebo šlo, kr na vrsto počakat Js sm mela v sredo občutek da bom rodila. Pol je pa HB čudežno zginu. No zdej sm pa že dva dni nekej slaba, tko mal drgač se počutm, kukr da je telo užaljeno kr bo bistveno več naporov kukr do zdej. Js bi pa rada rodila po 21. marcu...nč prej ma ne bi jaz več v vrsti stala
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 19.2.2010 14:08:02
|
|
|
|
3Sonček3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika jaz pa ugotovaljaM da bi lahko šla še danes rodit...bi imeli točno 22 mesecev razlike! Uh kak raste moja pika! hehe, nebo šlo, kr na vrsto počakat Js sm mela v sredo občutek da bom rodila. Pol je pa HB čudežno zginu. No zdej sm pa že dva dni nekej slaba, tko mal drgač se počutm, kukr da je telo užaljeno kr bo bistveno več naporov kukr do zdej. Js bi pa rada rodila po 21. marcu...nč prej ma ne bi jaz več v vrsti stala Pa se usedi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 19.2.2010 14:08:24
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika pa drugače punce, razen slončkanja ? ene smo vam fauš Pa drugače se pa na veliko prpravlamo na prihod ja vidim kr z slončki jih preganjate, ma samo uživajte punce če lahko...jaz bom po 6 tednih po porodu vse nort spravla Js se pa rajš zasiguram, bolš danes, kr nikol neveš kaj te čaka čez čas prav maš, jaz bi tudi če ne bi G rekel da mora bit suša
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 19.2.2010 14:09:53
|
|
|
|
3Sonček3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika pa drugače punce, razen slončkanja ? ene smo vam fauš Pa drugače se pa na veliko prpravlamo na prihod ja vidim kr z slončki jih preganjate, ma samo uživajte punce če lahko...jaz bom po 6 tednih po porodu vse nort spravla Js se pa rajš zasiguram, bolš danes, kr nikol neveš kaj te čaka čez čas prav maš, jaz bi tudi če ne bi G rekel da mora bit suša Ja tega sm se tut js bala da mi bo reku kej podobnega pa HB use normalno poteka in mi ni dau prepovedi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 19.2.2010 14:10:29
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika jaz pa ugotovaljaM da bi lahko šla še danes rodit...bi imeli točno 22 mesecev razlike! Uh kak raste moja pika! hehe, nebo šlo, kr na vrsto počakat Js sm mela v sredo občutek da bom rodila. Pol je pa HB čudežno zginu. No zdej sm pa že dva dni nekej slaba, tko mal drgač se počutm, kukr da je telo užaljeno kr bo bistveno več naporov kukr do zdej. Js bi pa rada rodila po 21. marcu...nč prej ma ne bi jaz več v vrsti stala Pa se usedi to je še težje
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 19.2.2010 14:11:38
|
|
|
|
3Sonček3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika jaz pa ugotovaljaM da bi lahko šla še danes rodit...bi imeli točno 22 mesecev razlike! Uh kak raste moja pika! hehe, nebo šlo, kr na vrsto počakat Js sm mela v sredo občutek da bom rodila. Pol je pa HB čudežno zginu. No zdej sm pa že dva dni nekej slaba, tko mal drgač se počutm, kukr da je telo užaljeno kr bo bistveno več naporov kukr do zdej. Js bi pa rada rodila po 21. marcu...nč prej ma ne bi jaz več v vrsti stala Pa se usedi to je še težje Bi se raj ulegla? S kakšno prijetno masažico?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 19.2.2010 14:12:18
|
|
|
|
vekybel
|
Dan! Evo mene od frizerja, sem se malo postrigla pa uredila frizurco, tako da zdej pa lahko grem rodit. Danes smo dopolnili 38 tednov, bravo mi.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 19.2.2010 14:13:17
|
|
|
|
3Sonček3
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel Dan! Evo mene od frizerja, sem se malo postrigla pa uredila frizurco, tako da zdej pa lahko grem rodit. Danes smo dopolnili 38 tednov, bravo mi. za frizurco in dopolnjene tedne. Sm te kr mal pogrešala k nisi nč brbljala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 19.2.2010 14:14:58
|
|
|
|
Čmrlika
|
JIZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika jaz pa ugotovaljaM da bi lahko šla še danes rodit...bi imeli točno 22 mesecev razlike! Uh kak raste moja pika! hehe, nebo šlo, kr na vrsto počakat Js sm mela v sredo občutek da bom rodila. Pol je pa HB čudežno zginu. No zdej sm pa že dva dni nekej slaba, tko mal drgač se počutm, kukr da je telo užaljeno kr bo bistveno več naporov kukr do zdej. Js bi pa rada rodila po 21. marcu...nč prej ma ne bi jaz več v vrsti stala Pa se usedi to je še težje Bi se raj ulegla? S kakšno prijetno masažico? ja, bi rekel kdo ki me dobro pozna vmojem imenu...ampak ne boš verjela tud to mi ne bi več pasalo me zdaj spustiš naprej?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 19.2.2010 14:16:15
|
|
|
|
3Sonček3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika JIZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika jaz pa ugotovaljaM da bi lahko šla še danes rodit...bi imeli točno 22 mesecev razlike! Uh kak raste moja pika! hehe, nebo šlo, kr na vrsto počakat Js sm mela v sredo občutek da bom rodila. Pol je pa HB čudežno zginu. No zdej sm pa že dva dni nekej slaba, tko mal drgač se počutm, kukr da je telo užaljeno kr bo bistveno več naporov kukr do zdej. Js bi pa rada rodila po 21. marcu...nč prej ma ne bi jaz več v vrsti stala Pa se usedi to je še težje Bi se raj ulegla? S kakšno prijetno masažico? ja, bi rekel kdo ki me dobro pozna vmojem imenu...ampak ne boš verjela tud to mi ne bi več pasalo me zdaj spustiš naprej? Madonca si zahtevna. A tut kak burek nebi pomagou?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 19.2.2010 14:17:09
|
|
|
|
3Sonček3
|
V Splošni bolnišnici Novo mesto so zaradi povečanega števila virusnih obolenj omejili obiske na porodniškem in otroškem oddelku. Kot so sporočili iz bolnišnice, so obiski mogoči v času od 15. do 16. ure, in sicer vse dni v tednu (velja tudi za sobote, nedelje in praznike). Pri porodnici oziroma otroku je hkrati lahko le ena zdrava oseba. Tovrstnega ukrepa v Splošni bolnišnici Brežice niso uvedli. Sporočilo objavljeno 18.2.2010 ob 7.00. Tko da uiiii, tetika bo lahko pršla pogledat k si tko želi da je kr za znort
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 19.2.2010 14:21:32
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika JIZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika jaz pa ugotovaljaM da bi lahko šla še danes rodit...bi imeli točno 22 mesecev razlike! Uh kak raste moja pika! hehe, nebo šlo, kr na vrsto počakat Js sm mela v sredo občutek da bom rodila. Pol je pa HB čudežno zginu. No zdej sm pa že dva dni nekej slaba, tko mal drgač se počutm, kukr da je telo užaljeno kr bo bistveno več naporov kukr do zdej. Js bi pa rada rodila po 21. marcu...nč prej ma ne bi jaz več v vrsti stala Pa se usedi to je še težje Bi se raj ulegla? S kakšno prijetno masažico? ja, bi rekel kdo ki me dobro pozna vmojem imenu...ampak ne boš verjela tud to mi ne bi več pasalo me zdaj spustiš naprej? Madonca si zahtevna. A tut kak burek nebi pomagou? z lahkoto, medtem ko ........sem v vrsti pred vsemi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 19.2.2010 14:23:21
|
|
|
|
3Sonček3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika JIZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika jaz pa ugotovaljaM da bi lahko šla še danes rodit...bi imeli točno 22 mesecev razlike! Uh kak raste moja pika! hehe, nebo šlo, kr na vrsto počakat Js sm mela v sredo občutek da bom rodila. Pol je pa HB čudežno zginu. No zdej sm pa že dva dni nekej slaba, tko mal drgač se počutm, kukr da je telo užaljeno kr bo bistveno več naporov kukr do zdej. Js bi pa rada rodila po 21. marcu...nč prej ma ne bi jaz več v vrsti stala Pa se usedi to je še težje Bi se raj ulegla? S kakšno prijetno masažico? ja, bi rekel kdo ki me dobro pozna vmojem imenu...ampak ne boš verjela tud to mi ne bi več pasalo me zdaj spustiš naprej? Madonca si zahtevna. A tut kak burek nebi pomagou? z lahkoto, medtem ko ........sem v vrsti pred vsemi Naj ti bo k maš še samo 17 dni do konca, ampak saro pa morš še pustit pred sabo, pol pa maš moj žegn
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 19.2.2010 14:24:31
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika JIZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika jaz pa ugotovaljaM da bi lahko šla še danes rodit...bi imeli točno 22 mesecev razlike! Uh kak raste moja pika! hehe, nebo šlo, kr na vrsto počakat Js sm mela v sredo občutek da bom rodila. Pol je pa HB čudežno zginu. No zdej sm pa že dva dni nekej slaba, tko mal drgač se počutm, kukr da je telo užaljeno kr bo bistveno več naporov kukr do zdej. Js bi pa rada rodila po 21. marcu...nč prej ma ne bi jaz več v vrsti stala Pa se usedi to je še težje Bi se raj ulegla? S kakšno prijetno masažico? ja, bi rekel kdo ki me dobro pozna vmojem imenu...ampak ne boš verjela tud to mi ne bi več pasalo me zdaj spustiš naprej? Madonca si zahtevna. A tut kak burek nebi pomagou? z lahkoto, medtem ko ........sem v vrsti pred vsemi Naj ti bo k maš še samo 17 dni do konca, ampak saro pa morš še pustit pred sabo, pol pa maš moj žegn
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 19.2.2010 14:28:52
|
|
|
|
mama5
|
V UKC MB velja ta prepoved do nadaljnega . Si sploh ne predstavljam, ko pomislim, da se s hčerkico ne bova videli nekaj dni in bo lahko prišel samo mož. Sem klicala in vprašala, če je to res tako strogo in so rekli, da absolutno in da se vsaki dan prepirajo na hodnikih. Kako boste pa druge, ki že imate otročke doma, to "zdržale" ? Danes je očitno res bila ena nemogoča noč . Nisem vedela, če mam drisko al popadke ali še kaj tretjega ........... Mi je sedaj kar malo odleglo, ko vas berem. Vse dobro vam želim in ko želi iti zares, naj gre - brez nepotrebnih lažnih opozoril .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 19.2.2010 14:30:15
|
|
|
|
Anonimen
|
sara, a pol se večkrat na dan drlinkaš iz bistrice na ptuj? pa jaz bi popizdila. že ono me skrbi, če ne bom rodila do roka, da me bodo pol v mb pošiljali vsaka dva dni... pa to se ti zrola. rabiš prevoz, pa parking, pa čakat ko tele...vse za brez veze. no, če je vse ok, je za brez veze. itak da bo vse ok... Ma ja, tko da sem te vožnje že čist naveličana Upam, da grem danes zadnjič pred nedeljo, ker imam že bolnico p*** k****!!!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 19.2.2010 14:31:45
|
|
|
|
3Sonček3
|
Mene je pa zdejle neki začelo šponat na spodnjem delu trebuha prou na sredini. Mogoče črevesje (upam) bom še kr naprej nasmejana, sej kaj čš lepšga kot to da ti je že zutrej hvaležen da si se zbudu ob njem in še petek je in še kmal se bomo stiskali...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 19.2.2010 14:32:38
|
|
|
|
3Sonček3
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 sara, a pol se večkrat na dan drlinkaš iz bistrice na ptuj? pa jaz bi popizdila. že ono me skrbi, če ne bom rodila do roka, da me bodo pol v mb pošiljali vsaka dva dni... pa to se ti zrola. rabiš prevoz, pa parking, pa čakat ko tele...vse za brez veze. no, če je vse ok, je za brez veze. itak da bo vse ok... Ma ja, tko da sem te vožnje že čist naveličana Upam, da grem danes zadnjič pred nedeljo, ker imam že bolnico p*** k****!!!!!! prou nč ti nism fouž
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?