Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 19.2.2010 14:34:05
|
|
|
|
3Sonček3
|
Madonca smo brane če bi vsaka k spremla našo temo kej napisala bi kmal pršle do 4. dela
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 19.2.2010 14:36:53
|
|
|
|
naty28
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 IZVIRNO SPOROČILO: lakaya 3Sonček3 in Muren ja men moj še zmer spusti noter, je pa res, da sm mela včer pregled im mam kljub popadkom še zmer zaprt MV! Drgač je pa moj bil včer že mal manj za stvar kot ponavadi, pa je men tolk bolj zapasal, tko da ni mel nobene izbire Pri meni je pa 2 dni nazaj zaspau prej ko js in se je kasneje zbudu in me ko že dougu ne. Sm bla kr presenečena, je biu tko divji, ampak na trebušček pa vedno tko lepo čuva. Ponavadi ma roko gor da ga ne "ruka" preveč joj ob takih temah me kr grabi, dobr da bo kmal doma, upam da bom zdržala Pozdravljene, vidim da še se ve vse veselo , meni pa sploh ni več, že en lepi cajt ne. Če mi je tak neprijetno, ko se začne med mala premikat not, da mi kuj mine zaradi tega. Pa tudi moj je občutljiv glede tega ful, pa ga je strah, da nebi blo kaj narobe, tak da midva mama sušo že ...nevem več kdaj sva nazadnje
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 19.2.2010 14:37:55
|
|
|
|
3Sonček3
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty28 IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 IZVIRNO SPOROČILO: lakaya 3Sonček3 in Muren ja men moj še zmer spusti noter, je pa res, da sm mela včer pregled im mam kljub popadkom še zmer zaprt MV! Drgač je pa moj bil včer že mal manj za stvar kot ponavadi, pa je men tolk bolj zapasal, tko da ni mel nobene izbire Pri meni je pa 2 dni nazaj zaspau prej ko js in se je kasneje zbudu in me ko že dougu ne. Sm bla kr presenečena, je biu tko divji, ampak na trebušček pa vedno tko lepo čuva. Ponavadi ma roko gor da ga ne "ruka" preveč joj ob takih temah me kr grabi, dobr da bo kmal doma, upam da bom zdržala Pozdravljene, vidim da še se ve vse veselo , meni pa sploh ni več, že en lepi cajt ne. Če mi je tak neprijetno, ko se začne med mala premikat not, da mi kuj mine zaradi tega. Pa tudi moj je občutljiv glede tega ful, pa ga je strah, da nebi blo kaj narobe, tak da midva mama sušo že ...nevem več kdaj sva nazadnje kmal bo bolš
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 19.2.2010 14:38:31
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama5 V UKC MB velja ta prepoved do nadaljnega . Si sploh ne predstavljam, ko pomislim, da se s hčerkico ne bova videli nekaj dni in bo lahko prišel samo mož. Sem klicala in vprašala, če je to res tako strogo in so rekli, da absolutno in da se vsaki dan prepirajo na hodnikih. Kako boste pa druge, ki že imate otročke doma, to "zdržale" ? Danes je očitno res bila ena nemogoča noč . Nisem vedela, če mam drisko al popadke ali še kaj tretjega ........... Mi je sedaj kar malo odleglo, ko vas berem. Vse dobro vam želim in ko želi iti zares, naj gre - brez nepotrebnih lažnih opozoril . se kregajo ja...je pa odvisno kdo je v službi, žal...marsikaj sem videla pred dvema tednoma pa decembra ko sem ležala v P. jaz tud ne vem kako bom zdržala, še sreča da smo meli že dve generalki, da sem se vsj potolažla da malecka to dobro prenaša...bom morala tud jaz mene je tudi zvijalo ponoči.
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 19.2.2010 14:44:40
|
|
|
|
naty28
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama5 V UKC MB velja ta prepoved do nadaljnega . Si sploh ne predstavljam, ko pomislim, da se s hčerkico ne bova videli nekaj dni in bo lahko prišel samo mož. Sem klicala in vprašala, če je to res tako strogo in so rekli, da absolutno in da se vsaki dan prepirajo na hodnikih. Kako boste pa druge, ki že imate otročke doma, to "zdržale" ? Danes je očitno res bila ena nemogoča noč . Nisem vedela, če mam drisko al popadke ali še kaj tretjega ........... Mi je sedaj kar malo odleglo, ko vas berem. Vse dobro vam želim in ko želi iti zares, naj gre - brez nepotrebnih lažnih opozoril . Jaz bom tudi rodila v MB, pa mi je to, da niso dovoljeni obiski kar fajn , ampak zato, da jih ona, ko bo v sobi zraven mene, ne bo imela nevemkolko, ker eni so nemogoči, kolko jih pride na obisk, pa vsaki ma kake bacile, pa kašlajo pa kihajo...pol pa to gre vse po sobi do tvojega otroka... Zaradi tega mi je to fajn,če pa maš doma še enega otroka, pa res ni fajn da ne sme prit zraven..,.ampak mislim da se vseeno da, ne morjo ti preprečit, da ti otrok pride na obisk v treh dneh.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 19.2.2010 14:46:52
|
|
|
|
3Sonček3
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty28 IZVIRNO SPOROČILO: mama5 V UKC MB velja ta prepoved do nadaljnega . Si sploh ne predstavljam, ko pomislim, da se s hčerkico ne bova videli nekaj dni in bo lahko prišel samo mož. Sem klicala in vprašala, če je to res tako strogo in so rekli, da absolutno in da se vsaki dan prepirajo na hodnikih. Kako boste pa druge, ki že imate otročke doma, to "zdržale" ? Danes je očitno res bila ena nemogoča noč . Nisem vedela, če mam drisko al popadke ali še kaj tretjega ........... Mi je sedaj kar malo odleglo, ko vas berem. Vse dobro vam želim in ko želi iti zares, naj gre - brez nepotrebnih lažnih opozoril . Jaz bom tudi rodila v MB, pa mi je to, da niso dovoljeni obiski kar fajn , ampak zato, da jih ona, ko bo v sobi zraven mene, ne bo imela nevemkolko, ker eni so nemogoči, kolko jih pride na obisk, pa vsaki ma kake bacile, pa kašlajo pa kihajo...pol pa to gre vse po sobi do tvojega otroka... Zaradi tega mi je to fajn,če pa maš doma še enega otroka, pa res ni fajn da ne sme prit zraven..,.ampak mislim da se vseeno da, ne morjo ti preprečit, da ti otrok pride na obisk v treh dneh. Ja pa ti žal lahko. Če velja nek hišni red naj velja za use enako, čeprou bi bli do takih otrok res lahko dosledni in upoštevali da pogreša mamico in tko naprej ampak žal tko je. Sm kr vesela da sm prvorodka in se mi ni treba s takim uprašanjem ukvarjat kr bi se mi zmešalo vrjetno
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 19.2.2010 14:49:32
|
|
|
|
Čmrlika
|
naty28 jaz sem se pred dvema tednoma fino spičla z eno kljuso od sestre, ker je moj malo pripeljal na oddelek... ona pa na hodniku z enim dečkom od ene pacientke, pa mi pravi da ni obiskov.grrrr sem rekla vidim ja... je kr zavezala
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 19.2.2010 14:51:21
|
|
|
|
Čmrlika
|
naty 28 mi je všeć tvoj nick, tudi mene kličejo nekateri naty in mislim da imava obe enako ime ... od kod si okolica maribora? mogoče se poznamo?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 19.2.2010 14:55:10
|
|
|
|
Čmrlika
|
Sara2007 --- pa kamm zdaj ti to hodiš... na ptuj ali v maribor... daj zruži malo... si jih sploh kaj uspela vprašat prej? sem te že enkrat spraševala pa si zgleda spregledala... ej, držim pesti ob štirih...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 19.2.2010 14:56:43
|
|
|
|
lucika
|
joj, čmrlika...so se mi kr solze vlile, ko samo pomislim, da bi mi ga na vratih obrnili in bi moral domov, moj lupček... edina varianta je verjetno, da pride zraven še kdo, pa da ata počaka pri dojenčku, jaz pa šibnem dol se z malim nalupčkat. al spustijo otroka not, če je že enkrat tam? meni se bo res vtrgalo, vsak dan več o tem razmišljam... ma, pismo so ****jeni...saj folk je bolan celo leto. pa vsak ki mal pokašla na tistih 38 stopinjah in nič lufta v bolnici, tud nima tuberkuloze. a mislite, da se doma lekadolov nažrejo in zberejo vse moči, da pridejo novorojenčka gledat. po moje tud ni folk tolk nor no.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 19.2.2010 14:58:30
|
|
|
|
naty28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika naty 28 mi je všeć tvoj nick, tudi mene kličejo nekateri naty in mislim da imava obe enako ime ... od kod si okolica maribora? mogoče se poznamo? Hvala, ja jaz sem Nataša, sem pa iz Dupleka
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 19.2.2010 15:00:57
|
|
|
|
Čmrlika
|
tudi jaz bom šibala dol ziher, nekaj se kregala e bom, ker je res, čse pravila taka pol naj bodo...ampak za vse...ker ko pa prvega otroka vidim, tako kot sem jih nazdnje zdaj ko sem ležala taam, pa niti men nič več ne ustavi, krivice pa ne prenesem.. se je baaje v mariboru pred kratkim v p razširil kao virus noric tudi in so pol kao mogli cepit vse po vrsti, to sem slišala zdaj ko sem ležala apmak prosim to sem tako slišala ...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 19.2.2010 15:02:28
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty28 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika naty 28 mi je všeć tvoj nick, tudi mene kličejo nekateri naty in mislim da imava obe enako ime ... od kod si okolica maribora? mogoče se poznamo? Hvala, ja jaz sem Nataša, sem pa iz Dupleka blizu sva, jaz sem pobrežanarka...si na FB? imaš res lepo ime
< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 19.2.2010 15:03:31 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 19.2.2010 15:03:38
|
|
|
|
naty28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: naty28 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika naty 28 mi je všeć tvoj nick, tudi mene kličejo nekateri naty in mislim da imava obe enako ime ... od kod si okolica maribora? mogoče se poznamo? Hvala, ja jaz sem Nataša, sem pa iz Dupleka blizu sva, jaz sem pobrežanarka...si na FB? ja sem
< Sporočilo je popravil naty28 -- 19.2.2010 15:04:01 >
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 19.2.2010 15:10:01
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty28 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: naty28 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika naty 28 mi je všeć tvoj nick, tudi mene kličejo nekateri naty in mislim da imava obe enako ime ... od kod si okolica maribora? mogoče se poznamo? Hvala, ja jaz sem Nataša, sem pa iz Dupleka blizu sva, jaz sem pobrežanarka...si na FB? ja sem če želiš me dodaj, da se spoznava... najino ime in ime moje hčerkice pa me maš
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 19.2.2010 15:13:05
|
|
|
|
tejči28
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 Madonca smo brane če bi vsaka k spremla našo temo kej napisala bi kmal pršle do 4. dela ja,priznam,jaz sem tudi kriva. Ne vem zakaj ampak zanimivo mi vas je brat,ker ste že proti koncu.Babji firbec pač. Jaz sem drugače septembrka 2010.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 19.2.2010 15:14:41
|
|
|
|
lucika
|
uf tejči, tebe pa še čaka dooolga pot:) ampak nič bat, vprašaj nas, parkrat greš spat in si na koncu:)))) jaz sem začela brat, ko so bile decembrke za rodit it. pa januarke, zdaj februarke...tak da ja, imam kar dela s tem:)))
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 19.2.2010 15:16:56
|
|
|
|
naty28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: naty28 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: naty28 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika naty 28 mi je všeć tvoj nick, tudi mene kličejo nekateri naty in mislim da imava obe enako ime ... od kod si okolica maribora? mogoče se poznamo? Hvala, ja jaz sem Nataša, sem pa iz Dupleka blizu sva, jaz sem pobrežanarka...si na FB? ja sem če želiš me dodaj, da se spoznava... najino ime in ime moje hčerkice pa me maš Sem te dodala
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 19.2.2010 15:28:29
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty28 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: naty28 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: naty28 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika naty 28 mi je všeć tvoj nick, tudi mene kličejo nekateri naty in mislim da imava obe enako ime ... od kod si okolica maribora? mogoče se poznamo? Hvala, ja jaz sem Nataša, sem pa iz Dupleka blizu sva, jaz sem pobrežanarka...si na FB? ja sem če želiš me dodaj, da se spoznava... najino ime in ime moje hčerkice pa me maš Sem te dodala hvala, sem te že potrdila...ja si mi znana na videz-
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 19.2.2010 15:31:55
|
|
|
|
naty28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: naty28 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: naty28 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: naty28 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika naty 28 mi je všeć tvoj nick, tudi mene kličejo nekateri naty in mislim da imava obe enako ime ... od kod si okolica maribora? mogoče se poznamo? Hvala, ja jaz sem Nataša, sem pa iz Dupleka blizu sva, jaz sem pobrežanarka...si na FB? ja sem če želiš me dodaj, da se spoznava... najino ime in ime moje hčerkice pa me maš Sem te dodala hvala, sem te že potrdila...ja si mi znana na videz- Sem vidla ja, mogoče sem ti znana ker sem v frizerskem salonu na pobrežju delala
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 19.2.2010 15:52:48
|
|
|
|
naty28
|
Čmrlika- zaj sem tvoje slike pogledala in ste vse trije fuul simpatični in lepi Ful lepe slike maš
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 19.2.2010 17:16:17
|
|
|
|
naty28
|
Pa ki te ste vse, vse spite v tem grdem vremenu al že rodite ?? Nič grem jaz malo likat pa zlagat cotike za Laro
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 19.2.2010 17:23:58
|
|
|
|
Anonimen
|
evo mene s CTG-ja. vse je ok. V nedeljo sprejem, v ponedeljek pa nizki štart
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 19.2.2010 17:41:02
|
|
|
|
NM
|
NM tut js bom darovala popkovnično kri, predrago je da bi jo shranila za svojo user posted image pa tut (baje) lahko zdravjo z njo samo ko je otrok težek 20kg tko da sva se odločla da jo darujeva, mogoče pa komu prou pride. Js mam še vedno vprašalnik, ki so mi ga poslali, tko da ti ga lahko js pošljem. 3Sonček3 - hvala, mi je včeraj poslala Jessy. Pa še iz zavoda so mi dons, ko sem jih neki spraševala.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 19.2.2010 18:54:00
|
|
|
|
7lina7
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 evo mene s CTG-ja. vse je ok. V nedeljo sprejem, v ponedeljek pa nizki štart no, evo ga! pa da si ne premisliš pa jim spet pobegneš...
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?