lenčy
|
b]lenčy, glede tega na koga bodi jezna: na tvojega seveda. kaj se to pravi, zadnji čas, da zareže po mizi. ja, pridem, takoj ko s svojo drago zrihtam kar je treba. razen če je bila zadeva fuuul pomembna, te pa tak veš da ni mel kaj... čeprav stare prekrenit, je misija nemogoče. sem bila danes v gledališču, pa mi je mamica pobožala trebuh pred celim mestom, kaaaaaak si naše detece??? aja, a te zanima kak smo=? v skor 9 mesecih ji ni uspelo vprašat kak smo, če mogoče kaj rabimo, če lahko kaj pomaga. da mogoče čaka vnuka, da se kaj veseli.... jaaaa, za publiko pa ja. se trudim to odklopit, a me pol vsake tolko razpizdi tak da se mi meša. nič ne rabim od nikogar, sam ne se mi nekaj lepo delat pred drugimi ljudmi. sem kr fauš vsem, ki se imate z mamami normalen odnos. no,to je itak skor vsem, ker tak model mislim da imamo redke. pri prvem sem dobila sms ob rojstvu, v 17 dneh bolnice je prišla 2x, ko smo prišli domov tretji dan mal pogledat, za rojstvo je dobil 5 tankih pravljic (vsa druga darila do treh let gredo v eno vrečko, pa neee, niso kuverte ampak poceni klump), če ga vidi ali ne, ni važno. je pa ultra pomembno, da je imela žur na firmi, da je imela žur na gori kamor hodi s planinci, uuu, halooo, vnuka pač ne dobiš vsak dan. no evo, sem se malo "izlila", ko spat ne morem. ja, atija tudi imam, ampak on je senčka moje mamice, tak ko mati rečejo, tak je in se mu sploh ne da vklapljat svojih možganov. le malega ima iskreno rad, ker se mu vsaj po tleh ni težko metat z njim in igrat. no, to je pa tudi vse. tudi tebi hvala. imaš prav in jaz to vem, da bi se mogu zavzet za naju. sicer je pa reku, da sva v mestu, ampak moj fotr take stvari presliši, ker je on bolj pomemben. moj je ful dobrosrčen in mu je težko zavrnt ampak ne vem no, kaj bo pa ko otrok pride. a bodo tud drugi bolj pomembni. sicer ga pa ne morm krivit, ker ima dobro srce... res mi je težko, tako da sm včeri rekla stvari, ki jih ne bi smela (da mogoče pa le ne bi smela zanosit). predvsem me je strah, da bom zarad tega stresa izgubila mleko. in pri vsem tem po naj... moj otrok, tega si pa res nisem nikol želela... res se bo treba enkrat ornk usekat, da se ga bo kaj prijelo, ker zame bo otrok na prvem mestu
< Sporočilo je popravil lenčy -- 19.2.2010 11:13:38 >