|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
18.2.2010 20:56:40   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: NM

IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

ekola...v momentu sem našla elektronsko sporočilo za odvzem mat. celic. Tista, ki rabi, naj mi sporoči e-mail.

Jessy sem ti posredovala mail, ker uni tam s transf. zavoda so se res tko obnašal, kot da jim je vseeno. Kako pa ti gledaš na uporabnost celic pri nas?

Kam si ga pa posredovala, ker na RR nisem nič dobila? user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
18.2.2010 20:58:08   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Jessy, kar se pa tiče, da si me šokirala - jest sm se ti res predstavljala kt Nejo, sam mal starej user posted image  Pa vem, da si rekla, da je možu podobna, sam še vseeno. Tista tvoja slikca v avatarju je pa čist mim udarjena. Prov fejst si user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  No, no....da ne bom avatarja menjala! user posted image user posted image user posted image  Drgač je pa ta avatar mišlje za motivacijo za po porodu....najprej sem dala za nekaj minutk drugega hyppota gor, pa sem si potem raje motivacijo dala, ker tale tle je sexy varianta...saj piše na majčki!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
18.2.2010 20:59:36   
rožca26

Jessy, kar se pa tiče, da si me šokirala - jest sm se ti res predstavljala kt Nejo, sam mal starej user posted image  Pa vem, da si rekla, da je možu podobna, sam še vseeno. Tista tvoja slikca v avatarju je pa čist mim udarjena. Prov fejst si user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  No, no....da ne bom avatarja menjala! user posted image user posted image user posted image  Drgač je pa ta avatar mišlje za motivacijo za po porodu....najprej sem dala za nekaj minutk drugega hyppota gor, pa sem si potem raje motivacijo dala, ker tale tle je sexy varianta...saj piše na majčki!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ja, sej je res sexy. Manjka sam še tutu, da bi zgledal k baletka user posted image user posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
18.2.2010 20:59:49   
Jessy

Kako pa ti gledaš na uporabnost celic pri nas?

V bistvu je meni vseeno, kdo porabi te celice. Močno upam, da jih mi nikoli ne bomo rabili, bom pa zelo vesela, če bodo prav te komu drugemu pomagale.

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
18.2.2010 21:00:18   
Jessy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ja, sej je res sexy. Manjka sam še tutu, da bi zgledal k baletka user posted image user posted image user posted image

Pol bi bilo pa že prekičasto! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
18.2.2010 21:01:27   
NM
IZVIRNO SPOROČILO: naty28

Jaz sem zaj izpolnila ta vprašalnik za matične celice, pa bom ju3 verjetno poslala, samo ne vem če nebo prepozno, ker sem že 36 teden, tam pa piše da treba poslat do 34 tedna user posted image

Tud jst sem že v 38., pa upam, da bodo poslali. Sva predolgo oklevala, kaj naj narediva, pa smo že tako daleč.

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu naty28)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
18.2.2010 21:02:22   
rožca26
Ah ne, Jessy. Kičasto pa ne bi bilo. Jest sm take hipote vidla v risanki - oblečene v roza tutuje, pa na drsalkah. Aja, pa dres se je še svetil user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
18.2.2010 21:04:00   
Jessy

Ah ne, Jessy. Kičasto pa ne bi bilo. Jest sm take hipote vidla v risanki - oblečene v roza tutuje, pa na drsalkah. Aja, pa dres se je še svetil user posted image

Ampak, jaz nisem iz risanke...in jaz bom tak tiny hyppo ratala čez nekaj mesecev....user posted image  Pa ne morem jaz tutujev nosit,noooo....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
18.2.2010 21:04:20   
rožca26
Glede mleka še to - otrok adaptirano mleko sprejema tudi glede na okus materinega mleka (ene majo bolj sladkasto ...) in otrok naj bi baje izbral pol tisto mleko, k je najbolj podobno materinemu user posted image  Ampak tak sem jaz to slišala - ne me za 100% vzet

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
18.2.2010 21:06:01   
rožca26

Ampak, jaz nisem iz risanke...in jaz bom tak tiny hyppo ratala čez nekaj mesecev....user posted image  Pa ne morem jaz tutujev nosit,noooo....user posted image user posted image user posted image

glede na frizurco bi ti roza prov pasala user posted image  Vem da meni ful. Pa ti boš tiny hyppo še 10x bolj od tega na slikici. Kr verjemi - 2 majhna otroka ... ti povem, da nas bodo z lučjo iskal v belem dnevu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
18.2.2010 21:13:49   
Jessy

glede na frizurco bi ti roza prov pasala user posted image  Vem da meni ful. Pa ti boš tiny hyppo še 10x bolj od tega na slikici. Kr verjemi - 2 majhna otroka ... ti povem, da nas bodo z lučjo iskal v belem dnevu user posted image user posted image user posted image

No, no...saj tudi razni napotki, da če dojiš, da fulll hitro shujšaš, so pri meni čisto nedelujoči...nič mi ni pomagalo...sem se morala prav konkretno v roke prijeti in vem, da bo tokrat isto...
Dva majhna otroka že lahko kaj pripomoreta k temu, če sta zahtevna, ampak eden pri nas glede tega itak avtomatsko odpade, ta prihajajoči pa upam, da tudi ne bo prezahteven.user posted image  Ehhh...bomo že...user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
18.2.2010 21:14:35   
Jessy
Aja...roza mi pa res paše, ampak je ne nosim prav rada....imam jo bolj za poletne dni...user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
18.2.2010 21:19:10   
NM
Jessy, hvala.

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
18.2.2010 21:21:13   
Jessy

Jessy, hvala.

Ni za kaj! user posted image

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
18.2.2010 22:14:17   
Anonimen
lakaya...ja mene ornk žoka naš mulc...že zdej me zajebava, kaj šele bouser posted image . Ma sej je logično da me tišči, če je pa vedno večji. Pri meni je tudi najhuje ko sedim, drugače sploh ni panike. Včerej ko smo šli v ikeo in sem morala bit 1 uro v avtu na riti me je skor pobralo...sem ga kr z roko dol tiščala in je blo boljš. Sem imela prej med joški (malo ničje na sredini) kr bulo in sem pol s strahom mal porinla tisto bulo dol in se je cel trebuh premaknil na desnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pomoje so ble noge.

matične celice: mi bomo dali v javno banko, sem to že ene tri tedne nazaj zrihtala in dobila paket za odvzem, ki je že pripravljen zraven moje torbe za v P.

lenčy... te čist razumem kako je, če nisi nekje na svoje in ti skos nekdo za vratom visi in ti plane podirauser posted image , pri nama je to pač njegova familija, ki mislijo da bomo vsi skupaj (midva,user posted image , starša od mojega in še sestra in tip od mojega) one big happy family-my ass. Midva sva se zdaj dokončno odločila, da tole kuhinjo še spacava na hitro skupej nekaj poceni, potem pa ne vloživa nič več v to bajto, ker itak ni nič najinega in bogvedi če kdaj bo...bova iskala druge alternative, da greva enkrat (po možnosti kmalu) čisto na svoje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2540
18.2.2010 22:47:54   
Tjasa27
Oj!

Jz sem imela v P aptamila kukr ga je mali rabil, nisem nič rabila prosit. Pa vložkov sem tud dobila kukr sem jih porabila. Pa hrane je čist zadost (zame še preveč) je moj vsak dan kej odnesu domov.

Drugač je pa Urban danes dopolnil 3 tedne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in ima že čez 2,800!!!!! Bravo mami, za matranje pri hrani.

Jz sem tud mislila it k frizerju preden rodim, no pa ni šlo, tko da sem na slikah z obupnim narastkom, ampak bo že. Sem si šla pa takoj ko sem prišla iz P uštimat frizurco in sem bila takoj bolj srečna user posted image user posted image user posted image

Drugač smo pa že dve noči prespali - jupiiii

nočka, jz šibam v mižule, mam do 3 čas, pol bo pa alarm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
19.2.2010 1:45:26   
lucika
samo malo vas naj pozdravim. sem se do zdaj metala po postelji in končno obupala., ma, sploh ne morem oči skup držat, ne vem kaj je to...mogoče prespanost, glede na to da zadnje dni spim do desetih:)

oooooo, tjasa27, me veseli, da berem lepe novičke, super...kr lepo rastite in spite še naprej:)

nosecka24, jap, kr sanjajta dalje in enkrat naredita nekaj v tej smeri. je fino bit za sebe. midva sva najprej od njega (kjer sva kr nekaj vložila, za pol takratnega stanovanja kupit sigurno) spokala v najem. in po vsej trmi sva zdaj v hiški in je super. sicer zakreditirana da glava boli, a to je pač cena, ki se jo plača. in se splača. čeprav je tudi druga resnica: ob življenju s starši, taščo, v najemu in za sebe....VEDNO obstaja nekje nekdo, ki te poskuša nadzirati, komandirati, se vtika, bla bla...če ne oni ki živijo s tabo, pa sosedi, mejaši, ma ni da ni. to je današnji svet, žal.

jessy, me, polne vode, bomo shujšale kot za šalo. se tudi sama tolažim... se dnevno vagam in mi teža tudi po 2 kg variira. se je dva dni nazaj prav vidlo po pol litra v vsakem gležnju....aja, no, samo morte tud vedet, da imam jaz malo ohlapna merila. če pridem na isto težo kot pred nosečnostjo, sem že srečna. čeprav je takrat bila uuu prevelika. kaj češ, jaz sem taka skromna dušca:)))

matične celice
: še vedno verjamem, da je mala šansa, da pašejo komu drugemu kot tvojemu otroku. če že, hvala bogu; še boljše da to nikdar ne izveš. imam pripravljen paket.

lenčy, glede tega na koga bodi jezna: na tvojega seveda. kaj se to pravi, zadnji čas, da zareže po mizi. ja, pridem, takoj ko s svojo drago zrihtam kar je treba. razen če je bila zadeva fuuul pomembna, te pa tak veš da ni mel kaj...

čeprav stare prekrenit, je misija nemogoče. sem bila danes v gledališču, pa mi je mamica pobožala trebuh pred celim mestom, kaaaaaak si naše detece??? aja, a te zanima kak smo=? v skor 9 mesecih ji ni uspelo vprašat kak smo, če mogoče kaj rabimo, če lahko kaj pomaga. da mogoče čaka vnuka, da se kaj veseli.... jaaaa, za publiko pa ja. se trudim to odklopit, a me pol vsake tolko razpizdi tak da se mi meša. nič ne rabim od nikogar, sam ne se mi nekaj lepo delat pred drugimi ljudmi. sem kr fauš vsem, ki se imate z mamami normalen odnos. no,to je itak skor vsem, ker tak model mislim da imamo redke.
pri prvem sem dobila sms ob rojstvu, v 17 dneh bolnice je prišla 2x, ko smo prišli domov tretji dan mal pogledat, za rojstvo je dobil 5 tankih pravljic (vsa druga darila do treh let gredo v eno vrečko, pa neee, niso kuverte ampak poceni klump), če ga vidi ali ne, ni važno. je pa ultra pomembno, da je imela žur na firmi, da je imela žur na gori kamor hodi s planinci, uuu, halooo, vnuka pač ne dobiš vsak dan. no evo, sem se malo "izlila", ko spat ne morem. ja, atija tudi imam, ampak on je senčka moje mamice, tak ko mati rečejo, tak je in se mu sploh ne da vklapljat svojih možganov. le malega ima iskreno rad, ker se mu vsaj po tleh ni težko metat z njim in igrat. no, to je pa tudi vse.

malicki, pridna. evo, imaš moj sistem pospravljanja. če nimam žaklja in mečem stran, nisem nič naredila. oni prahci ni take zadevice mi nič ne pomenijo. mora se konkretno videt, po žaklju:)

sara 2007
, čiiisto malo še imaš, drži se. tri dni imaš edinko doma. nikoli več ne bo. daj se nacartajta in naužijta ena druge, zdaj ko je še čas!

hrana v porodnišnici
: 17 dni neslane diete, ..že po parih dneh sem se jokala ob kosu starega slanega kruha in marmeladi. pol sem se skulirala, šla v trgovino (ena stavba ob porodnišnici), si kupila vsaj becel za pod tisto k* marmelado...tebi sara verjetno nosijo večkrat, da ti inzulin ne pade.. navadnim "dietam" pač ne. sem odločena, da nočem nobene diete tam, magari podpišem, na lastno odgovornost. ker to moje ni bila nobena neslana dieta, kosilo že, zajtrk pa ziher ne...in vsaj on teden, ko sem ćže rodila, bi mi lahko dali hrano da se reče, neee, sem že bila v računalniku...

nič, grem poskusit, če bo zdaj kaj s spanjem. še tule ni nič fino, če se pa nič ne dogaja. a spite vse, al kako?:)))

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
19.2.2010 5:36:09   
lunka1
Dobro jutro. Se pripravljam na pregled, ki ga imam danes in vam ob kavici sporočam, da je danes ponoči rodila ena marčevka. Sicer ni bila na forumu, ampak vseeno. Dobila je punčko Mašo user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
19.2.2010 7:37:56   
3Sonček3
Dobro jutro!

NM tut js bom darovala popkovnično kri, predrago je da bi jo shranila za svojo user posted image pa tut (baje) lahko zdravjo z njo samo ko je otrok težek 20kg tko da sva se odločla da jo darujeva, mogoče pa komu prou pride. Js mam še vedno vprašalnik, ki so mi ga poslali, tko da ti ga lahko js pošljem.

Drgač sm pa že od šestih pokonci, zaspala sm ob polnoči in se ponoči nisem tut 1x zbudila za na wc user posted image user posted image user posted image . Zdej pa nevem al čm it še mal poležavat do desetih al čm album delat naprej, se mi neda ne eno ne drugo user posted image user posted image user posted image .
Čestitke marčevki ki ni bila med nami user posted image user posted image user posted image .
Js sm se odločla, no razmišlala sm, da bom šla v P kar z rešilcem. Ker ko se bo začelo bo moj sigurno ves nervozen in paničen, tko je pa bolš da greva z rešilcem in tut če rodim na poti bo normalno prisoten, ne pa z enim očkom na cesti z drugim pri meni. No sej če bom mogla it v P ponoči me ne skrbi tolk k je skoraj prazna cesta (za policaje se mi pa je*e, bi že razumeli). No user posted image je najprej razumeu moj predlog oz. se je z njim strinjou, potem pa v minuti spremenil svoje mišljenje. Pravi da bo zmogu ... aha da mi je to vidt. No sej časa res nisem mela velik da bi se pregovarjala z njim ker je mogu na šiht, sm se nebo zmuznu temu pogovoru, nebi bla rada še zanga v skrbeh na poti do P user posted image user posted image user posted image . Držte pestke da si bo premislu in reku da je najbolš tko kukr js rečm user posted image user posted image user posted image . Ja nč grem še kr mal ležkat.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
19.2.2010 7:53:26   
lunka1
No, jaz sem s pregleda, sem bila ekspresno fertig. Kri imam spet baje pohvale vredno, hemoglobina 131, kg je 15 več kot na začetku, G pravi, da imam precej velik trebuh in krepkega otroka - kako to ve samo na videz user posted image ? Mi je pomerila s/f in je že 40, trebuh je šel tudi že malo dol pa poslušala je srčka. Potem sva se pogovarjali o otrdevanju trebuha in možnih popadkih in mi je ravno takrat trebuh ful otrdel. Pregledala (če sem že kaj odprta) me ni, le dala mi je napotnico za CTG in porodnišnico. In po njenem mnenju naj bi na CTG čakala do 8.3., halooooo user posted image , jaz mislim rodit takrat user posted image . Tako da sem klicala v P in se naročila za 1.3. - že to komaj čakam...

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
19.2.2010 7:57:29   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

No, jaz sem s pregleda, sem bila ekspresno fertig. Kri imam spet baje pohvale vredno, hemoglobina 131, kg je 15 več kot na začetku, G pravi, da imam precej velik trebuh in krepkega otroka - kako to ve samo na videz user posted image ? Mi je pomerila s/f in je že 40, trebuh je šel tudi že malo dol pa poslušala je srčka. Potem sva se pogovarjali o otrdevanju trebuha in možnih popadkih in mi je ravno takrat trebuh ful otrdel. Pregledala (če sem že kaj odprta) me ni, le dala mi je napotnico za CTG in porodnišnico. In po njenem mnenju naj bi na CTG čakala do 8.3., halooooo user posted image , jaz mislim rodit takrat user posted image . Tako da sem klicala v P in se naročila za 1.3. - že to komaj čakam...

user posted image user posted image user posted image To je bla pa res brzina od preleda (mislm zaradi ure) kaj že ob petih začnejo delat user posted image user posted image user posted image . Pri nas se čaka ko pr norcih, še dobr da mam od zdej naprej samo še CTG da me takoj uzamejo in mi nebo več potrebno po tri ure čakat.
Drgač pa user posted image user posted image user posted image da je use uredu.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
19.2.2010 8:03:55   
Zvezdici
Dobro jutro!
Čestitke za punčko Mašo!user posted image

lunka - to pa je bil res ekspresni pregled. user posted image user posted image za opravljen pregled. Si ga imela pa res zgoodaj zjutraj.

No jaz, pa sedaj zjutraj peljem mojega morskega prašička (pujsa na kratko user posted image ) k veterinarju, je čisto bogi user posted image . Tako, da ne hodim samo jaz k zdravnikom nonstop. Sva midva kar lepo usklajena user posted image . V ponedeljek pa še moj servis user posted image .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
19.2.2010 9:51:08   
Anonimen
jutroo...zako zaspano, na wc me, lačna sem... sam morem prej neki napisatuser posted image .

Lucika...seveda želja je, realnost bomo pa vidli kako bo, ker nikoli ne veš kaj te doleti, sploh v teh časih in ob teh službah.

Jaz se z mojimi starši štekam super že od nekdaj. Ok itak so bili prepiri, sicer pa, kdor jih pa nima vsaj kdaj ni normalen zameuser posted image . Mami je že od začetka navdušena nad prvim vnukom, sem ji že zdej zagrozila, da ji bom kartico zaplenila, če bo pretiravala z nakupi zauser posted image , ati je tak, da ne pokaže rad svojih čustev, ampak vsi vidimo da se ful veseli vnuka, moja mlajša sestra in brat pa prav tako. Skratka če potegnem črto imam super familijo in jih imam vse zelo, zelo rada, na žalost pa z "nadomestno familijo" nimam take sreče- očitno je že res tako, da ne moreš imeti vsegauser posted image , tu je polno problemov ampak brezveze vas obremenjevat s tem, tko da bom tukaj kr zaključila s tem.

tjaša27user posted image user posted image user posted image bravo za mami in sinkota

nč, jst grem čokolešnik jestuser posted image se tipkamo!

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 2548
19.2.2010 9:53:52   
Zvezdici
No, pa sem še jaz od veterinarja (ne svojega user posted image ) prišla domov.
Zdaj pa zajtrk na vrsti. user posted image

nosečka - dober tek!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
19.2.2010 10:05:11   
Zvezdici
Ni nobene za dolgčas pasit? user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?