Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 22:12:09
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana IZVIRNO SPOROČILO: Gina IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 me pa zanima tud to, zakaj se joške skrčjo nazaj, same od sebe, trebuh pa ne Ne vem, meni se je oboje nazaj skrčilo. Pa sem imela ogroooomen trebuh. Pa tudi 20 kil sem se zredila v eni nosečnosti. PO moje je to odvisno od kože. Po kolkem času približno? Mogoče je še upanje Men po treh mesecih neprespanih noči in celodnevnemu joku
|
|
|
|
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 22:26:40
|
|
|
|
skuštrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana IZVIRNO SPOROČILO: Gina IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 me pa zanima tud to, zakaj se joške skrčjo nazaj, same od sebe, trebuh pa ne Ne vem, meni se je oboje nazaj skrčilo. Pa sem imela ogroooomen trebuh. Pa tudi 20 kil sem se zredila v eni nosečnosti. PO moje je to odvisno od kože. Po kolkem času približno? Mogoče je še upanje Men po treh mesecih neprespanih noči in celodnevnemu joku Mika, trebuh že, ja..Tega jaz že v porodnišnici nisem imela, samo KOŽA, tista kengeru vreča spredaj.
|
|
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 23:10:12
|
|
|
|
pravljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca IZVIRNO SPOROČILO: kasso Mogoče bi ti pa lahko pomagali v lineasnelli ... sledi še sprostitev v Bodywarmu, neke vrste savni, kjer s pomočjo kisikoterapije, aromaterapije, kromoterapije in vlažne atmosfere negujemo kožo, da ostaja mehka in elastična, ne glede na izgubo kilogramov. Ja, sam cena je pa pomojem kar primerljiva z dr. Fabijanom . bodywarm je v bistvu savna tak da se da prit ceneje skozi...preverjeno pa maš 1/3 že za fabjana prišparano
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?