Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 11:47:49
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: kasso
Mogoče bi ti pa lahko pomagali v lineasnelli ... sledi še sprostitev v Bodywarmu, neke vrste savni, kjer s pomočjo kisikoterapije, aromaterapije, kromoterapije in vlažne atmosfere negujemo kožo, da ostaja mehka in elastična, ne glede na izgubo kilogramov.
Ja, sam cena je pa pomojem kar primerljiva z dr. Fabijanom .
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 12:00:30
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: kasso
Mogoče bi ti pa lahko pomagali v lineasnelli ... sledi še sprostitev v Bodywarmu, neke vrste savni, kjer s pomočjo kisikoterapije, aromaterapije, kromoterapije in vlažne atmosfere negujemo kožo, da ostaja mehka in elastična, ne glede na izgubo kilogramov.
Ja, sam cena je pa pomojem kar primerljiva z dr. Fabijanom .
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 12:15:08
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: Raho
Jaz si bom pa čez kakšen mesec kar usnjeno jakno dala nardit
Jaz pa imam nov usnjen plašč... In ne pomaga - ko sem gledala špičaste mladenke na setričninem maturancu, mi je še bolj postalo jasno, kaka špehnača sem postala....
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 12:33:00
Anonimen
To tudi mene zanima,se posebej ker sem imela 3cr,prerezane misice in mi spodaj koza kar fejst visi...to me najbolj moti Je pa sigurno res,da je veliko v genih.Sem ravn vceraj na tv gledala eno mamico z osmimi otroci,postavo pa kot manekenka.Sama sem trenutno se na plus 80kg,niti se nisem pricela hujsat,bo pa treba,a nimam pojma ktero dieto naj udarim,da ne bo prevec stresno.Poleg dveh majhnih otrockov,prav rabim se zivcnost zaradi stradanja
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 13:19:40
Anonimen
Jaz pri zdravniku vedno rečem, da imam 10 kil manj, kot jih imam v resnici, pa nimam nič slabe vesti. Zakaj ne? Zato ker se teh 10 kil skriva v joškah in trebuhu, in to seveda ne morem šteti v svojo kilažo. To itak visi. A ne? V bistvu imam dost idealno težo, če odštejem joške in trebuh in rit.
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 13:30:50
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: Meta.
Jaz pri zdravniku vedno rečem, da imam 10 kil manj, kot jih imam v resnici, pa nimam nič slabe vesti. Zakaj ne? Zato ker se teh 10 kil skriva v joškah in trebuhu, in to seveda ne morem šteti v svojo kilažo. To itak visi. A ne? V bistvu imam dost idealno težo, če odštejem joške in trebuh in rit.
Inside every fat woman there is a thin woman and a looooot of chocolate!
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 17:54:37
cmokec
Jaz imam tudi visečo kožo in trebuh je brez špeha videti še slabše. Sploh poleti je težko sedeti, ker se mi vse kar nabere v plasti. Bila sem pri lepotnem kirurgu in mi druge rešitve kot poseg ne zna svetovati glede na strukturo moje kože. Veliko je v genih. Na operacijo nisem šla, morda nekoč, ko bom lahko rekla, da imam 3000 eurov preveč. Če bi bilo ceneje, bi se operacije sigurno poslužila.