Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 11:47:49
|
|
|
|
krfjolca
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Mogoče bi ti pa lahko pomagali v lineasnelli ... sledi še sprostitev v Bodywarmu, neke vrste savni, kjer s pomočjo kisikoterapije, aromaterapije, kromoterapije in vlažne atmosfere negujemo kožo, da ostaja mehka in elastična, ne glede na izgubo kilogramov. Ja, sam cena je pa pomojem kar primerljiva z dr. Fabijanom .
|
|
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 11:53:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute vazicke! a ti pa nisi, boš rekla ....sem te vidla na slikah, pa ne vem če se maš glih kaj za pritoževat na kerih slikah? na fb so pred tretjim porodom...na RR pa je povecini sestra na slikah A sestra je bila pri RR-ovki s Kerenso, ko ste peljale darila? ne...tisto pa JE moja malenkost
|
|
|
|
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 11:57:27
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute A sestra je bila pri RR-ovki s Kerenso, ko ste peljale darila? ne...tisto pa JE moja malenkost no vidiš
|
|
|
|
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 12:00:30
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca IZVIRNO SPOROČILO: kasso Mogoče bi ti pa lahko pomagali v lineasnelli ... sledi še sprostitev v Bodywarmu, neke vrste savni, kjer s pomočjo kisikoterapije, aromaterapije, kromoterapije in vlažne atmosfere negujemo kožo, da ostaja mehka in elastična, ne glede na izgubo kilogramov. Ja, sam cena je pa pomojem kar primerljiva z dr. Fabijanom . sej lahko vpraša, pa bo točno izvedela
|
|
|
|
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 12:05:30
|
|
|
|
Raho
|
Jaz si bom pa čez kakšen mesec kar usnjeno jakno dala nardit
|
|
|
|
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 12:15:08
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Jaz si bom pa čez kakšen mesec kar usnjeno jakno dala nardit Jaz pa imam nov usnjen plašč... In ne pomaga - ko sem gledala špičaste mladenke na setričninem maturancu, mi je še bolj postalo jasno, kaka špehnača sem postala....
|
|
|
|
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 12:16:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Jaz si bom pa čez kakšen mesec kar usnjeno jakno dala nardit bos dala ustrojit?
|
|
|
|
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 12:19:09
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: Raho Jaz si bom pa čez kakšen mesec kar usnjeno jakno dala nardit bos dala ustrojit? Normalno, pa pobarvat na črno.
|
|
|
|
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 12:33:00
|
|
|
|
Anonimen
|
To tudi mene zanima,se posebej ker sem imela 3cr,prerezane misice in mi spodaj koza kar fejst visi...to me najbolj moti Je pa sigurno res,da je veliko v genih.Sem ravn vceraj na tv gledala eno mamico z osmimi otroci,postavo pa kot manekenka.Sama sem trenutno se na plus 80kg,niti se nisem pricela hujsat,bo pa treba,a nimam pojma ktero dieto naj udarim,da ne bo prevec stresno.Poleg dveh majhnih otrockov,prav rabim se zivcnost zaradi stradanja
|
|
|
|
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 13:19:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pri zdravniku vedno rečem, da imam 10 kil manj, kot jih imam v resnici, pa nimam nič slabe vesti. Zakaj ne? Zato ker se teh 10 kil skriva v joškah in trebuhu, in to seveda ne morem šteti v svojo kilažo. To itak visi. A ne? V bistvu imam dost idealno težo, če odštejem joške in trebuh in rit.
|
|
|
|
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 13:30:50
|
|
|
|
krfjolca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Jaz pri zdravniku vedno rečem, da imam 10 kil manj, kot jih imam v resnici, pa nimam nič slabe vesti. Zakaj ne? Zato ker se teh 10 kil skriva v joškah in trebuhu, in to seveda ne morem šteti v svojo kilažo. To itak visi. A ne? V bistvu imam dost idealno težo, če odštejem joške in trebuh in rit. Inside every fat woman there is a thin woman and a looooot of chocolate!
|
|
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 13:32:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, oziroma kot sem nekje nekoč pobrala - sem pač malo premajhna za svojo kilažo Kakšnih 8 metrov
|
|
|
|
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 13:36:26
|
|
|
|
ZARA
|
Imaš pa zato blazen smisel za humor, Metonja. VRHUNSKI.
|
|
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 13:38:10
|
|
|
|
Anonimen
|
meta!
|
|
|
|
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 13:45:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Imaš pa zato blazen smisel za humor, Metonja. VRHUNSKI. Ja no, če že na prvi pogled bolj malo dedcev omedli, so pa vsaj tisti ta vztrajni (beri: grdi, zakompleksani, zavrnjeni in geji) nagrajeni
|
|
|
|
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 15:04:18
|
|
|
|
TRIŠ
|
Sedaj je še špehek,ko bo visela samo koža bo OK
|
|
|
|
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 15:06:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Sedaj je še špehek,ko bo visela samo koža bo OK ja sj.....zdj se ne visi, ko je speh....ko gre pa speh stran pa.....
|
|
|
|
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 17:54:37
|
|
|
|
cmokec
|
Jaz imam tudi visečo kožo in trebuh je brez špeha videti še slabše. Sploh poleti je težko sedeti, ker se mi vse kar nabere v plasti. Bila sem pri lepotnem kirurgu in mi druge rešitve kot poseg ne zna svetovati glede na strukturo moje kože. Veliko je v genih. Na operacijo nisem šla, morda nekoč, ko bom lahko rekla, da imam 3000 eurov preveč. Če bi bilo ceneje, bi se operacije sigurno poslužila.
|
|
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 17:56:05
|
|
|
|
Anonimen
|
3000 eurov ???????!!!!!!!!!!!banda izkoriSCEVALSKA!!!!!! Na mamicah sluzijo!!!!!!
|
|
|
|
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 18:31:04
|
|
|
|
TomTaylor
|
o mater, Meta, mam že 1/3manjši trebuh
|
|
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 21:34:41
|
|
|
|
Ulla80
|
ampak pogledat trebuh ko visi preko hlač.. grrrr.. jaz povem da si dolgega puščam
|
|
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 21:35:57
|
|
|
|
Ulla80
|
me pa zanima tud to, zakaj se joške skrčjo nazaj, same od sebe, trebuh pa ne
|
|
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 21:40:31
|
|
|
|
cmokec
|
Očitno cene estetske kirurgije rastejo: Abdominoplastika od 3.400,00 do 4.900,00 € (kopirano s naključnega cenika)
|
|
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 21:47:03
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 me pa zanima tud to, zakaj se joške skrčjo nazaj, same od sebe, trebuh pa ne Ne vem, meni se je oboje nazaj skrčilo. Pa sem imela ogroooomen trebuh. Pa tudi 20 kil sem se zredila v eni nosečnosti. PO moje je to odvisno od kože.
|
|
|
|
RE: vprašanje za večrodke - kam z odvečno kožo? 26.1.2010 22:01:21
|
|
|
|
skuštrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 me pa zanima tud to, zakaj se joške skrčjo nazaj, same od sebe, trebuh pa ne Ne vem, meni se je oboje nazaj skrčilo. Pa sem imela ogroooomen trebuh. Pa tudi 20 kil sem se zredila v eni nosečnosti. PO moje je to odvisno od kože. Po kolkem času približno? Mogoče je še upanje
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?