|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mRRhe 2010
18.2.2010 9:35:01   
pridna_janja
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR

Hojla! Kako ste drage moje?

Evo jz doma pijem kavico in komaj sedim in hodim..... kolki me bolijo za znoretuser posted image ne vem kaj je to včeraj zvečer me je začelo in celo no pa neče nehat.... kolegica me straši da je vrjetno vnetje da se to lahko zgodi po zdravljenju z AB?? katere kej ve o tem?? auč... tud premaknem se komaj, sam če prilezem na šiht danes moram ituser posted image

jaz imam tudi tako težavo samo desni kolk me boli in to je posledica 14 let gimnastike in ko me začne bolet traja 3 dni ne morem ne sedet ne hodit če takoj ne ukrepam,in ukrepam na tak način da si namazem s kremo ketonal,vzamem tableto nagelsin S ali pa si namazem hladilno kremo ali pa kaj toplega polagam gor in to moraš takoj ukrepat preden pride do tahujšo bolečino,ko začutiš da te bo bolelo,sem šla na prejskave in so rekli da je to revma potem ko sem bla v tujini so ugotovili da je pač okvara.Če bi imela kakšno vnetije tam spodaj pa bi te začelo tudi rezat notri tako bolečino bi čutila čudno ko da te nekdo reže in bi tudi imela trebuh napihjen in te bi začelo bolet ko bi šla na vodo

< Sporočilo je popravil pridna_janja -- 18.2.2010 9:36:17 >

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
18.2.2010 9:37:16   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: gita10
Ta zadnja mi je rekla, da ne lika in pospravlja cunj. user posted image  Poleg tega mi je ko je bila prvič naročila kako moram knjige vsakič ko ona pride zložit iz polic- halo naj ona zlaga, razlaga zato je plačana.
Prejšna je hotela, da sem jaz zraven doma ko ona dela mislim katastrofa kar one same postavljajo pravila.  Še prejšna pa je enkrat prišla, enkrat ne -kakor se ji je zdelo.

Fascinantno. user posted image
Prej sem imela žensko, ki mi je vse naredila - nikoli ji nisem razlagala kaj mora narediti - niti prvič ne.

Kaj pa se je z njo zgodilo (da je ni več pri vas)?

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
18.2.2010 9:41:06   
noranate
Gita, jaz mislim, da so popolne pomočnice sam še v španskih nadaljevankahuser posted image . Mislim, da je tista stara šola že redka. Danes je pri mladih interes čimlažje in čimhitrej zaslužit in noge v luft dat, Žaluser posted image .

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
18.2.2010 9:51:54   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Shorty, mRRhe so sklenile, da moraš TAKOJ k zdravniku! Zoper to odločbo ni možen ugovoruser posted image .šalo na stran, s takimi bolečinami se ni za hecat. Shorty, pot pod noge z zdravstveno kartico v rokiuser posted image
nE sHORTY GRE NA ŠIHT KER MORA ITuser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
18.2.2010 9:52:16   
hektorina

Hojla! Kako ste drage moje?

Evo jz doma pijem kavico in komaj sedim in hodim..... kolki me bolijo za znoretuser posted image ne vem kaj je to včeraj zvečer me je začelo in celo no pa neče nehat.... kolegica me straši da je vrjetno vnetje da se to lahko zgodi po zdravljenju z AB?? katere kej ve o tem?? auč... tud premaknem se komaj, sam če prilezem na šiht danes moram ituser posted image

Mala, ne se igrat z zdravjem. Poslušaj tete mRRhe in pojdi raje do dohtarja. nikol ne veš kaj se kuha. Vse, kar je "južno" od popka boš v življenju krvavo rabla, tak, da je bejž. Sem pa jaz imela en res tak čuden porod in fasala okvaro medenice, beri: razmik medeničnih kosti in pristala na berglah za tri mesece. Tako, da vem, da vse kar je v dolini spodaj boli! user posted image user posted image user posted image za tebe in da bolečine izginejo.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
18.2.2010 9:53:03   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Shorty, mRRhe so sklenile, da moraš TAKOJ k zdravniku! Zoper to odločbo ni možen ugovoruser posted image .šalo na stran, s takimi bolečinami se ni za hecat. Shorty, pot pod noge z zdravstveno kartico v rokiuser posted image
nE sHORTY GRE NA ŠIHT KER MORA ITuser posted image

Kam te naj pridem "skup" zmetat!!!????

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
18.2.2010 9:53:18   
Kerensa*
sHORTY GRE NA ŠIHT KER MORA ITuser posted image

Shorty ima redno službo in gre lahko na plačan bolniški dopust.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
18.2.2010 9:54:26   
noranate
Shorty, pa pejt na šiht in povej kakšna je stvar. Saj bodo tud sami videli, da je bolj da greš do dohtarjauser posted image .
Punca, drži se user posted image

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
18.2.2010 9:57:32   
Arwenko
gita, jaz imam zlato gospodinjsko pomočnico, sicer ne vem, če bi še koga vzela, ampak vpraša se pa lahko, če rabiš info, me zahakljaj na FB-ju...

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
18.2.2010 10:01:59   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

shorty ima danes en pomemben sestanek, bila sem že 6 dni odsotna ta mesec in imam pač zelo slab filing če ostanem doma, pojedla sem Nalegesin čakam da prime pol pa na šiht, če bo slabše bom šla prej domov, sam na sestanku pa skoraj moram bit...
Če ne bi bilo sestanka in če ne bi bila na dopustu bi ostala doma.... hvala za skrb punce ampak sej bouser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
18.2.2010 10:03:01   
Shorty_

Draga moja ja, samo sem komaj en teden do zdej delala v februarju, in ne bi bilo fajn da grem po dopustu na bolniško

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
18.2.2010 10:23:58   
noranate
Shorty, bomo mislile nate user posted image .

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
18.2.2010 10:30:23   
Klemy82
Hej, hej. Kako smo danes?user posted image  

Jst.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
18.2.2010 10:32:36   
noranate
Klemy, danes sem vsestransk nadarjena user posted image . najprej sem bila čistilka, sedaj sem pomočnica kuharice (lupim krompir, čistim solato...), čvekica sem vmesuser posted image , potem bom pa šef kihinje, pa ko mož pride tud zapeljivkauser posted image , s prihodom otrok mama oz. varuška in učiteljica.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
18.2.2010 11:39:15   
viroza

sem spet odpustila gospodinjsko pomočnico. V letošnjem letu sem zamenjala že tri

Zakaj pa?

Zato ker pričakujem od njih, da so samostojne. Ta zadnja mi je rekla, da ne lika in pospravlja cunj. user posted image  Poleg tega mi je ko je bila prvič naročila kako moram knjige vsakič ko ona pride zložit iz polic- halo naj ona zlaga, razlaga zato je plačana.
Prejšna je hotela, da sem jaz zraven doma ko ona dela mislim katastrofa kar one same postavljajo pravila.  Še prejšna pa je enkrat prišla, enkrat ne -kakor se ji je zdelo.

Prej sem imela žensko, ki mi je vse naredila - nikoli ji nisem razlagala kaj mora narediti - niti prvič ne.
No sedaj me je moj klical, da je našel spet eno, da pride danes na razgovor.

Ej Gita pridem jaz sam če dobro plačaš.Prnas menda ne bo plače ta mesec user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
18.2.2010 14:47:07   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: viroza

sem spet odpustila gospodinjsko pomočnico. V letošnjem letu sem zamenjala že tri

Zakaj pa?

Zato ker pričakujem od njih, da so samostojne. Ta zadnja mi je rekla, da ne lika in pospravlja cunj. user posted image  Poleg tega mi je ko je bila prvič naročila kako moram knjige vsakič ko ona pride zložit iz polic- halo naj ona zlaga, razlaga zato je plačana.

No sedaj me je moj klical, da je našel spet eno, da pride danes na razgovor.

Ej Gita pridem jaz sam če dobro plačaš.Prnas menda ne bo plače ta mesec user posted image user posted image user posted image

Sra.je Viroza. Poznam to, pravzaprav, to da ne dobimo plače...niti ne. Le manjšo imamo vsaki mesec za 10%. Še malo pa bomo vsi na minimalcu!

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
18.2.2010 15:01:57   
Anonimen
hey babnice...par dni ne sledim mRRham , pa sem cist out!user posted image

sploh se ne morem nazav v debato vklopituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4367
18.2.2010 15:06:18   
Arwenko
Ja, kje pa hodiš miška.. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
18.2.2010 15:09:53   
Anonimen
zahotelo se mi je malo skakljanja po drugih forumihuser posted image

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 4369
18.2.2010 15:16:07   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

zahotelo se mi je malo skakljanja po drugih forumihuser posted image

Ti, ti, miška...če že skačeš čez plot delaj to na skrivajuser posted image . Nikol priznat!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
18.2.2010 15:17:32   
Anonimen
najboljs je direkt po pravici povedat.

in pol itak ne verjamejo....kaj nisi tega vedla?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4371
18.2.2010 15:21:27   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

najboljs je direkt po pravici povedat.

in pol itak ne verjamejo....kaj nisi tega vedla?user posted image

Pri 40. pa kusur, pa naivna ko tele. Vsak me lahko nap...i

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
18.2.2010 15:35:32   
kasso
viroza, če ni skrivnost, na kateri firmi pa delaš?

Neposredna povezava do sporočila: 4373
18.2.2010 16:58:43   
Klemy82
Dan. Katera miga tu okoli?user posted image

Jst.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
18.2.2010 17:48:42   
barika
Gita, če bi jaz imela avto in če bi bila ti malo bližje, ti z veseljem pridem čistit user posted image

mene pa cel dan glava boli za pop****, kljub tabletam, pa še noga me neki boli.

Tamali mi trenutno parket glanca user posted image , tavečji pa v bata škornjih hodi po stanovanju user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?