metuljcek321
|
, fruška, za sejem! tetka rdečka - eko, zdaj sem pa res ven padla iz te kombinatorike ... uf, že zdajle bi jo mogla met ... jaz pa šele 5. 2. dobila prejšnjo Kr neki, tale PCO, res. zimska, kdaj v koledarček zapišemo babyshower? Še je čas mojček, kako je Živa danes? Any better? Srce se mi je trgalo, k si pisala, kako trpi pikica mala Upam, da bo kmalu bolje in spet bp. Poljub in objem za malo miss! Kar pokazat se pojdita. Pa še k drugemu dr magar. Te pa popolnoma razumem, kako je pri dohtarju, k si le eden od mnogih, vse gre kot po tekočem traku, tvoj otrok je le še en pacient ... vse prevečkrat se površno oceni, kaj je otročku, ker se P preprosto ne zdi/ne da, bla, bla, bla ... tole, kar opisuješ, mi ni niti najmanj všeč. Morda jo res lahko posnameš - slikce, filmček & neseš pokazat. V par minutkah oceniti, kaj je konkretno z otročkom narobe, je res impossible, še posebej, če gre za kakšno malce bolj nenavadno/netipično reč. Srečno, vse bo v redu, samo pogumno, mislimo na vaju in vama pošiljamo pozitivne vibracije/misli/tople želje, ... julijke smo vse za eno, ena za vse - ko mušketirji populis, si uspela dobit slike moških? A George Clooney tud paše sem? Pa Brad? A dgurač se slikce lahko kar dol sname in uporabi? Ni tu posredi kakšnega kršenja avtorskih pravic? AAA, , iskreno sožalje neboglasnica, dobro smuko tvojim želim! In prima, da je malečki bojše Go, Staš, go. Ekola, Lukatov flek se manjša - to je lep napredek. Samo, da ne gre naprej, nadloga nadležna S čim že mažeš? glugluglu, naužijta se še današnjega dneva. Še doooolg je Inigo, a zdaj je pa OK al se ta revma še kdaj vrne? Je bla povezana z rastjo in to je blo to? populis - vau, vau, vau, kakšni posnetki ... tukej pa še mene en mal prime, da bi šla smučat - hi, hi.