|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
17.2.2010 10:22:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2351
   [Brisano sporočilo]
17.2.2010 10:22:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2352
   RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del
17.2.2010 10:25:11   
metuljcek321
user posted image , fruška, za sejem!

tetka rdečka - eko, zdaj sem pa res ven padla iz te kombinatorike ... uf, že zdajle bi jo mogla met ... jaz pa šele 5. 2. dobila prejšnjouser posted image  Kr neki, tale PCO, res.

zimska, kdaj v koledarček zapišemo babyshower? Še je časuser posted image

mojček, kako je Živa danes? Any better? Srce se mi je trgalo, k si pisala, kako trpi pikica malauser posted image  user posted image  Upam, da bo kmalu bolje in spet bp. Poljub in objem za malo miss! Kar pokazat se pojdita. Pa še k drugemu dr magar. Te pa popolnoma razumem, kako je pri dohtarju, k si le eden od mnogih, vse gre kot po tekočem traku, tvoj otrok je le še en pacient ... vse prevečkrat se površno oceni, kaj je otročku, ker se P preprosto ne zdi/ne da, bla, bla, bla ... tole, kar opisuješ, mi ni niti najmanj všeč. Morda jo res lahko posnameš - slikce, filmček & neseš pokazat. V par minutkah oceniti, kaj je konkretno z otročkom narobe, je res impossible, še posebej, če gre za kakšno malce bolj nenavadno/netipično reč.user posted image  user posted image  user posted image  Srečno, vse bo v redu, samo pogumno, mislimo na vaju in vama pošiljamo pozitivne vibracije/misli/tople želje, ... julijke smo vse za eno, ena za vseuser posted image  - ko mušketirjiuser posted image

populis, si uspela dobit slike moških? A George Clooney tud paše sem?user posted image  Pa Brad? A dgurač se slikce lahko kar dol sname in uporabi? Ni tu posredi kakšnega kršenja avtorskih pravic?

AAA, user posted image , iskreno sožaljeuser posted image  user posted image

neboglasnica, dobro smuko tvojim želim! In prima, da je malečki bojšeuser posted image  Go, Staš, go.

Ekola, Lukatov flek se manjša - to je lep napredek. Samo, da ne gre naprej, nadloga nadležnauser posted image  S čim že mažeš?

glugluglu, naužijta se še današnjega dneva. Še doooolg jeuser posted image

Inigo, a zdaj je pa OK al se ta revma še kdaj vrne? Je bla povezana z rastjo in to je blo to?

populis - vau, vau, vau, kakšni posnetki ... tukej pa še mene en mal prime, da bi šla smučat - hi, hi.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
17.2.2010 10:27:54   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

Mogoče pa raste, to tudi peklensko boli.

možno možno. kaj pa otroška revma? jst sm jo mela kot otrok. bilo ne nekako takole, da nisem hotela hodit, se skos drla buba buba, nisem spala... po dolgem času so potem ugotovili, da imam poskok v rasti in otroško revmo. kolena in ramena so mi celo zatekala... baje je blo grozno. jst se ne spomnim, sm mela komaj 3 leta. no, podobno se je potem ponovilo v puberteti. s tem da so me bolele pete. nism mogla hodit, cela zatečena... trajalo skoraj en mesec... in takrat vm v enem mescu zrasla za 5cm. koordinacija nikakava, skor nism znala hodit user posted image , ne tečt, vse je šlo kr po svoje. to je bil kr lep problem, sploh za punco. HB je za tem u kratkem zbolel še prijatelj, ki sva skupaj trenirala skoke, da sm mela tolažbo, da nism edina. in on tudi. zdravila za to pa ni...user posted image

jao - take stvari človek prvi sliši... da sploh obstaja! HB za vas - ker sigurno se kje kakšne izkušnje, pa lažje iščeš oz si še na kaj pozoren, na kaj opozorit pediatra.

kako pa so ti potem končno postavli diagnozo?

bom vprašala mami popoldan, ker je zdaj v službi... pa ti sporočim.

Neposredna povezava do sporočila: 2354
17.2.2010 10:28:20   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: populis

netki & metuljčica;luuuštne fotke ni kajuser posted image user posted image user posted image user posted image .

thanks

mala je potem v vrtcu iz rolce WC papirja naredila še klovnčka (+ noge, roke, klobuk) - tko kjut, ej ... klovnesa + mali klovn ... moram pa še dol dat s fotkiča, ob priliki

so tko ustvarjalni, ej

glih včeraj so mi na USB ključek posneli vragolije muckov v mesecu januarju - ma, ni, da ni ... tud na kahlico že hodijo, barvajo sneg, se sankajo, delajo prevale/stoje itd., plešejo, pečejo, kuhajo, gledajo igrice, ustvarjajo izdelke in podobne scene - I'm fascinated & impressed, indeeduser posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2355
17.2.2010 10:28:33   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: populis

netki & metuljčica;luuuštne fotke ni kajuser posted image user posted image user posted image user posted image . Netki Tilen je pa res tak drobižek tudi. Koliko si že rekla da ima kil?

10 kguser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2356
17.2.2010 10:29:52   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

glih včeraj so mi na USB ključek posneli vragolije muckov v mesecu januarju - ma, ni, da ni ... tud na kahlico že hodijo, barvajo sneg, se sankajo, delajo prevale/stoje itd., plešejo, pečejo, kuhajo, gledajo igrice, ustvarjajo izdelke in podobne scene - I'm fascinated & impressed, indeeduser posted image

no vidiš....po moje ti zdej ni žal da sta jo vpisala v vrtecuser posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
17.2.2010 10:30:51   
metuljcek321
nekaj čist off topic:

zbiram nalepkice iz Insterspara (za Dormeo zadevice) ... se priporočam, če ima katera kaj viška ... any time ... do 28. 4.

thanks a lot, love ya

(author unknown)

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
17.2.2010 10:31:46   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: netki

absolutely NOT

navdšena sem, vidim, kako napreduje, uživa, raste, se razvija, druži, ............

G R E A T

kako ste vi? sta fanta zdaj zdrava?

(author unknown)

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
17.2.2010 10:32:35   
Inigo
Inigo, a zdaj je pa OK al se ta revma še kdaj vrne? Je bla povezana z rastjo in to je blo to?

vse ok. nč se pol ni več pojavilo. to je otroška revma, ki se lahko pojavi v času rasti. pol pa feritk. ne vem pa če obstaja kaka povezava, da bi pol kot starejša bla bolj izpostavljena oziroma bolj dovzetna za revno. pomoje ja... al pa ne... ma kaj vem! upam, da ne.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
17.2.2010 10:32:57   
metuljcek321
sandrine, kako Tjan? Je bil kaj maškarca?

A veš, da je že minilo 1 leto, odkar si mi naredila uslugo za Orto u nulo (merci še 1x) ... tko, da zdaj sem glih dobila račun za 15 evrov (prej pa 1 leto 5 evrov naročnine - carsko, res carsko)

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2361
17.2.2010 10:33:56   
metuljcek321

vse ok. nč se pol ni več pojavilo.

user posted image  user posted image

jaz se pa samo spomnim, kako sem rastla - kot goba po dežju

rekord je bil 12 cm v enem letu (tam okoli 11-ega/12-ega leta)

noro

(author unknown)

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
17.2.2010 10:34:33   
Inigo

nekaj čist off topic:

zbiram nalepkice iz Insterspara (za Dormeo zadevice) ... se priporočam, če ima katera kaj viška ... any time ... do 28. 4.

thanks a lot, love ya

mam 10, kr sm jih našla user posted image naslov na ZS bitte user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2363
17.2.2010 10:35:07   
metuljcek321
telefon

my cousin's on the way

čauči, lep dan vsem

PS: Umpa, jaz bi kar šla pokazat - to še ne zgleda dobr - a je vsaj kaj svetlejše barve? Se začenja lomit v manjše flekce? Srečno!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2364
17.2.2010 10:35:56   
metuljcek321

nekaj čist off topic:

thanks a lot, love ya

o, odlično

pa imaš zdaj novejše - od 10. 2. je namreč akcija - čist novo

(author unknown)

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
17.2.2010 10:36:55   
Inigo

vse ok. nč se pol ni več pojavilo.

user posted image  user posted image

jaz se pa samo spomnim, kako sem rastla - kot goba po dežju

rekord je bil 12 cm v enem letu (tam okoli 11-ega/12-ega leta)

noro

ja ja! mislim, da sm bla ravn 12 takrat stara. ma mene je skos puberteto nekaj matralo. mogoče tudi zaradi športa... npr. user posted image sm dobila šele pr 17 letih. prvič. pol pa dooooooooooooooolgo nič.

Neposredna povezava do sporočila: 2366
17.2.2010 10:37:14   
netki

IZVIRNO SPOROČILO: netki

absolutely NOT

navdšena sem, vidim, kako napreduje, uživa, raste, se razvija, druži, ............

G R E A T

kako ste vi? sta fanta zdaj zdrava?

no lepo slišat!user posted image men je tud lepo gledat kako veliko se naučita v vrtcu....meni je recimo žiga zdej vse povedu kako dojenček pride na svet, kaj se zgodi ko poje hrano......res veliko odnese od vrtca, vsako malenkost si zapomne

mi smo ok, zdravi HB, tako da sta oba v vrtcuuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2367
17.2.2010 10:37:59   
Inigo

nekaj čist off topic:

thanks a lot, love ya

o, odlično

pa imaš zdaj novejše - od 10. 2. je namreč akcija - čist novo

ja ja, so ble nalepljene na kartonček. so pa zihr prave, kr sm jih zadnč vidla vmamini denarnci pa so glih take user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2368
   [Brisano sporočilo]
17.2.2010 10:39:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2369
17.2.2010 10:43:49   
glugluglu

PS: Umpa, jaz bi kar šla pokazat - to še ne zgleda dobr - a je vsaj kaj svetlejše barve? Se začenja lomit v manjše flekce? Srečno!

jaz tudi ne bi odpovedala dr., ampak šla pokazat

Neposredna povezava do sporočila: 2370
   [Brisano sporočilo]
17.2.2010 10:48:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2371
17.2.2010 10:49:18   
glugluglu

nekaj čist off topic:

thanks a lot, love ya

ok, bomo zbiraliuser posted image

včeraj sem bila pa tam na samopostrežni blagajni in jih nisem vzela,user posted image

če katera rabi še Merkatorjeve, lahko pošljem

Neposredna povezava do sporočila: 2372
   [Brisano sporočilo]
17.2.2010 10:49:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2373
17.2.2010 10:54:24   
neboglasnica

vse ok. nč se pol ni več pojavilo. to je otroška revma, ki se lahko pojavi v času rasti. pol pa feritk. ne vem pa če obstaja kaka povezava, da bi pol kot starejša bla bolj izpostavljena oziroma bolj dovzetna za revno. pomoje ja... al pa ne... ma kaj vem! upam, da ne.

Vidim, da nisem tolk mimo pihnila s tole revmo.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
17.2.2010 10:55:42   
neboglasnica
No, mami čveka po telefonu, Staš pa pomije wc. Priden ja... Na, zdaj se je pa zaprl v Sarino sobo in počne vragolije. Ma, ga bom kar v vrtec peljala, lump!

Avto pa jutri peljem k cenilcu oz. na zavarovalnico, da oceni škodo. Poročam.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.