|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
17.2.2010 8:48:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2326
   RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del
17.2.2010 8:49:45   
Majuska
HD, ful sta luštni!! user posted image

neboglasnica, tudi Staš je bil luštna  maškara user posted image

AAA - moje sožalje ob izgubi user posted image user posted image user posted image user posted image

populis - jaz si pa vedno pišem M ker imam hudo zbrkljan ciklus. Si kar obkljukam dneve v mojem planerčku, najbolj ziher.  Itak sem pa počena na to, da moram vse sorte zapisovati, zgleda da se držim tistega reka iz reklame "pametni pišejo" user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
17.2.2010 8:59:41   
netki
evo še tuki mal slikic

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
17.2.2010 9:01:46   
metuljcek321
Živjo, bejbike!

Kako ste kaj? Je bil pust-hrust prijeten? Naša miss je bla klovnesa:

user posted image

V vrtcu so se zabavali na polno, jedli krofe, zganjali norčije, se mazali po obrazu - ni, da ni. Žurka na polnouser posted image  Mal sem preletela rr & vidla, da so bli julijčki krasne maškarceuser posted image  

populis, neboglasnica, odličen sproščujoč čvekec je bil včerajuser posted image  Upam, da kmalu ponovimo & da se nam pridruži še kakšna julijka. Jaz sem imela včeraj še hud tempo: šla potem še k ortodontu, pa na banko, v šoping & nato po otroka ... dogajalo, dogajalo.

Zdajle pa šibam po sestrično - pride na mini break ... jupi ... in še nove dele Losta nama prinese - MNJAAAAMuser posted image

Komentiram later ... se veselim branja ... vidim, da ste ble pridne, pridne ...

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
17.2.2010 9:24:58   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: populis

GR:kako je Staš?

Trenutno skače okrog, po sobah išče Ano, nekaj je že pojedel, celo pil je danes, malce vroč, ampak nič pretresljivega.

Netki: krofi so njami, njami in user posted image user posted image user posted image za maškari.

Majuska: nekam dietični zajtrk si nam postregla. Aja, post je. Ok, bom pa samo tole, čeprav pogrešam nutello. Drugače si pa tudi jaz vse pišem v rokovnik, drugače bi po mojem še po otroke pozabila iti, user posted image .

user posted image : prijeten obisk imaš danes, uživajta na polno in user posted image user posted image user posted image za klovneso.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
   [Brisano sporočilo]
17.2.2010 9:30:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2331
   [Brisano sporočilo]
17.2.2010 9:41:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2332
17.2.2010 9:42:31   
glugluglu
oj,

same lepe maškarceuser posted image user posted image

naš Tian je bil v vrtcu maškara, doma pa ne, se je ta velikih maškarc malo ustrašil, imeli smo sicer tudi pustno rajanje, ampak ga nisem hotela strašituser posted image .

umpalumpa, a si šla ti flek pokazat k P?

aja drugače pa uživava,...user posted image . Ta večja dva sta še vedno na smučanju, Tian hodi v vrtec. Danes je bil sicer plan smučanje, ampak okoliški hribi so nekam megleni in mi ne paše v to meglo. Sva pa končno gledala Avatarja na 3D,

no takle mamo, jutri pa po starem v službo.user posted image user posted image user posted image

Stašuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2333
   [Brisano sporočilo]
17.2.2010 9:49:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2334
   [Brisano sporočilo]
17.2.2010 9:50:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2335
   [Brisano sporočilo]
17.2.2010 9:51:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2336
   [Brisano sporočilo]
17.2.2010 10:00:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2337
17.2.2010 10:01:14   
sandrine
mojcek tala post vzami malo z rezervo, samo sem pa pomislila tudi na to moznost- imel necak lani

skrlatinka- izpuscaj http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/fa/Scarlet_fever_2.jpg/450px-Scarlet_fever_2.jpg

kar naenkrat pa ni vec hotel stopiti na nogice- ces da ga bolijo- drugace vse ok (ne spomnim se, ce je sploh imel vrocino, samo mislim, da sploh ne, ker je bil v vrtcu), v glavnem peljali so ga k dr in v bolnici je bil par dni, mnda se je virus razsiril na misice- vnetje,...

daj poglej sliko, pa ce so podobni izpuscaji, bom poklicala sestro za informacije ker sem ze malo pozabila podrobnosti

Neposredna povezava do sporočila: 2338
   [Brisano sporočilo]
17.2.2010 10:03:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2339
   [Brisano sporočilo]
17.2.2010 10:07:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2340
17.2.2010 10:08:26   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

ej, veš da nisem vedela in sem šla malo brskat ter našla članek, da je možno, da boli od rasti - kao.
bomo videli.
ob pol 12h se slišim s pediatrinjo, varuška pravi, da ima še otekle roke, rdečo kožo ter da se ne prepogne, da pa je drugače dobre volje.

rdečina, oteklost - če bi bila starejša, bi bila lahko sklepna revma

Neposredna povezava do sporočila: 2341
17.2.2010 10:09:09   
neboglasnica
  qegfnfyay

Neposredna povezava do sporočila: 2342
17.2.2010 10:09:28   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: sandrine

mojcek tala post vzami malo z rezervo, samo sem pa pomislila tudi na to moznost- imel necak lani

skrlatinka- izpuscaj http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/fa/Scarlet_fever_2.jpg/450px-Scarlet_fever_2.jpg

kar naenkrat pa ni vec hotel stopiti na nogice- ces da ga bolijo- drugace vse ok (ne spomnim se, ce je sploh imel vrocino, samo mislim, da sploh ne, ker je bil v vrtcu), v glavnem peljali so ga k dr in v bolnici je bil par dni, mnda se je virus razsiril na misice- vnetje,...

daj poglej sliko, pa ce so podobni izpuscaji, bom poklicala sestro za informacije ker sem ze malo pozabila podrobnosti

user posted image ja upam mojcek, da to ni to, samo res čudno, da se ne more tako gibat, user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandrine)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
17.2.2010 10:10:20   
metuljcek321
... sestrična pride malo kasneje ... no, pa imam še čas, da prečekiram včerjašnje poste ... kulsko ...

8. marec - nagelj. Javni sektor mal špara, ampak je pa lepa gesta anyway.

inigo, laufačica naša - bravo, bravissimo. Keep up the good work, bejba.

baby shower - povprašajte mommy-to-be, česa še nima - igralna podloga, baby phone, stajca, posteljica, ... meni zvenijo kul.
Ojej, neboglasnica, bogi Staš. Kako se drži? user posted image  Pa drek na palci, jajca v šalci za avto - kakšna smola, ej!!! Prva praska je tko al tko daleč najbolj boleča. Jaz sem tud mojega yariska tkole - na parkingu sem se tud v steber obdrajsala - so mi ga popravli na kasko, no problem. Sem pa mela skakanja, ja. Bedno, totalno. Kaj boš naredila?

zimska, a pol si se odločila, da kar na PDP rodiš, al kako? Nice, nice. Pa odlično, da pride mami na pomoč - je bil res že skrajni čas, se mi zdi ... spočij si že malo ... Lan je bolje? Je v vrtcu?

barvanje las - jaz sem si jih vedno sama barvala - dolge, kratke, srednje dolge, ... potem pa me je čist minilo ... zdaj sem au naturel že nekaj let & paše, moram priznat.

Preverjeno - prispevek o nasilni vzogijteljici - zimska, a je res kaj na tem? Mislim, grozljivka na kubik, ej!

Vzporedno sem čekirala tud Piramido - ste vidle maximalno nabasanega Arturja? Kar flašo je imel v roki in nagibal - obup od obupa. Zakaj se že njemu tolerira takšne izpadeuser posted image  Že zadnjič, ko so bli naši učenci na snemanju, je bil baje naklan kot mamba, smrdel, prav konkretno zaudarjal, ampak včeraj se je pa prekosil?!?! Kr neki. Hm, da ni zdaj "kao" zaigral pijanca za pusta? Ma, neeee.

štosi - lol

Luka? Živa?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2344
   [Brisano sporočilo]
17.2.2010 10:10:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sandrine)
  Neposredna povezava do sporočila: 2345
17.2.2010 10:11:11   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: populis

majuska;za dragega iščem slike zrelih moških(rabi za izdelavo enega oglasa). Iščem na tem naslovu www.fotosearch.com , slučajno še ti ali tvj dragi vesta za kakšnega. So pa fotke lahko tudi plačljive, vsaj na tem naslovu so.

dobr, da si razložila, zakaj, ker sicer bi blo res mal čudno vse skupajuser posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2346
17.2.2010 10:15:18   
Inigo
Mogoče pa raste, to tudi peklensko boli.

možno možno. kaj pa otroška revma? jst sm jo mela kot otrok. bilo ne nekako takole, da nisem hotela hodit, se skos drla buba buba, nisem spala... po dolgem času so potem ugotovili, da imam poskok v rasti in otroško revmo. kolena in ramena so mi celo zatekala... baje je blo grozno. jst se ne spomnim, sm mela komaj 3 leta. no, podobno se je potem ponovilo v puberteti. s tem da so me bolele pete. nism mogla hodit, cela zatečena... trajalo skoraj en mesec... in takrat vm v enem mescu zrasla za 5cm. koordinacija nikakava, skor nism znala hodit user posted image , ne tečt, vse je šlo kr po svoje. to je bil kr lep problem, sploh za punco. HB je za tem u kratkem zbolel še prijatelj, ki sva skupaj trenirala skoke, da sm mela tolažbo, da nism edina. in on tudi. zdravila za to pa ni...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2347
17.2.2010 10:17:17   
glugluglu
mojcek, sem mojemu user posted image sedaj opisala vse znake, ki jih ima Živa in ga vprašala kaj bi naredil in je rekel, da bi Tiana v takem stanju direkt na urgenco peljal, sploh ne več k zdravniku.user posted image

No ja malo pretirava, ker vem, da je drugače če si v tem, ampak ko sem začela naštevat stvari je bilo res slišati čudno.

Neposredna povezava do sporočila: 2348
   [Brisano sporočilo]
17.2.2010 10:17:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2349
   [Brisano sporočilo]
17.2.2010 10:18:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.