metuljcek321
|
... sestrična pride malo kasneje ... no, pa imam še čas, da prečekiram včerjašnje poste ... kulsko ... 8. marec - nagelj. Javni sektor mal špara, ampak je pa lepa gesta anyway. inigo, laufačica naša - bravo, bravissimo. Keep up the good work, bejba. baby shower - povprašajte mommy-to-be, česa še nima - igralna podloga, baby phone, stajca, posteljica, ... meni zvenijo kul. Ojej, neboglasnica, bogi Staš. Kako se drži? Pa drek na palci, jajca v šalci za avto - kakšna smola, ej!!! Prva praska je tko al tko daleč najbolj boleča. Jaz sem tud mojega yariska tkole - na parkingu sem se tud v steber obdrajsala - so mi ga popravli na kasko, no problem. Sem pa mela skakanja, ja. Bedno, totalno. Kaj boš naredila? zimska, a pol si se odločila, da kar na PDP rodiš, al kako? Nice, nice. Pa odlično, da pride mami na pomoč - je bil res že skrajni čas, se mi zdi ... spočij si že malo ... Lan je bolje? Je v vrtcu? barvanje las - jaz sem si jih vedno sama barvala - dolge, kratke, srednje dolge, ... potem pa me je čist minilo ... zdaj sem au naturel že nekaj let & paše, moram priznat. Preverjeno - prispevek o nasilni vzogijteljici - zimska, a je res kaj na tem? Mislim, grozljivka na kubik, ej! Vzporedno sem čekirala tud Piramido - ste vidle maximalno nabasanega Arturja? Kar flašo je imel v roki in nagibal - obup od obupa. Zakaj se že njemu tolerira takšne izpade Že zadnjič, ko so bli naši učenci na snemanju, je bil baje naklan kot mamba, smrdel, prav konkretno zaudarjal, ampak včeraj se je pa prekosil?!?! Kr neki. Hm, da ni zdaj "kao" zaigral pijanca za pusta? Ma, neeee. štosi - lol Luka? Živa?