metuljcek321
|
.... pa da mal pokomentiram ... potem pa hitr kosilo premešat ... vzporedno kuham, pa da ne bo kaj smrdet začelo ... shranila sem ... ker če bi pa tole šlo v franže, pa tud doživim enga živčnga .... Vau, uro & pol dolg test, populis - tega pa naša niti slučajno ne bi zdržala. Se že zdaj sprašujem, če bo sploh hotla Denverja narest konec februarja. Pridna, Lara! leče & računalnik - točno tko, ja, če ne mežikaš dovolj, se oči preveč osušijo & potem začnejo skelet/pečt. leče & jaz - imela mehke, letne, je bklo super, potem pa kar naenkrat vnetje na enem očesu ... blo grozno ... od takrat sem jih imela le tu in tam za na morje ipd. (ker je pa res beda, k si v vodi brez očal --> tam vidim NULA ... srhljivo ... kaj pa, če bi priplaval mimo morski pes - I'm dead meat v sekundi ) dioptrija - jaz jo imam ulala - obe očesi okoli minus 5 (eno mal več, drugo mal manj) ... slepček, ja, I know ... operacija oči - bili 2 sodelavki - ena pred 8-imi leti, druga pred 2 --> obe zadovoljni, stanje OK, le oči so (kot je baje to velikokrat po tem posegu) mnogo bolj občutljive na svetlobo (sneg, sonce ipd.) ... tista, k je dala pred 8-imi leti, je imela prej zelo visoko dioptrijo, zdaj je na minus 1 (malo se je vseeno poslabšalo) ... leto mlajša od mene & v teh dneh pričakuje dojenčico, btw ... držim pesti zanjo ... Btw: zimska, koliko vas je v familiji? Ste že štirje? Bom brala naprej, pa da vidim. vozniški izpit - OMG, nanka, a tolk to stane v današnjih časih? Ful velik, ej. Pa Tjaši za uspešno opravljen izpit. ŽElim ji fuuuuul srečno prevoženih kilometrov & veliko uživancije ob tem. netki, sta že doma? Upam, da .... aha, berem, da ja - odlično, odlično! Zdaj bo pa Tilen kmalu spet v redu, boš vidla. Sam, da so mu KONČNO pomagali, revčku malemu. Odlične novice, 3jemi, sem vesela, da je Lovrov nosek popustil in izpustil vsebino. Bravo, zdaj bo pa res kmalu OK. Kako Tariqov uček? Gre na bolje? Mazanje notri-ven ali ven-notri ... jaz sem tu zmeraj čist zgubljena. Upam, da ti napiše katera druga, kaj in kako. Aha, je boljše - great news mirjam, lepo, da si se mal javla. Veliko zdravja želim, čim prej se pocajtajte flower, za prvo plačo, to pa ni kar tko. Upam, da si kupiš kaj lepega, si zaslužiš. Danska & baby home v nekaj urah ... vau, to je pa res hitro. In Danska naj bi bla ful razvita, s socialnim čutom, dobrim zdravstvenim/šolskim, bla, bla, bla sistemom itd., ampak po 3-h urah že bit doma z bebejem ... najbrž bo res držalo, da je potem patronažka na dosegu roke 24/7 ... iskrene čestitke frendici za malega-velikega Alexandra, 3jemi. Ej, kolk imajo pa porodniške? 12 tednov najbrž, a ne? Almera, jaz pa sožalno pismo/telegram vedno kar od doma pošljem - oz. kličem na njihovo 080 cifro, na netu izberem, katero sožalnico, povem, kaj naj piše & gre kar z domačega telefona ... lahko bi pa tud preko neta - tko ti ni treba na pošto. Enako velja tudi za telegrame za porodnišnico in podobne reči. Žal sem tud jaz ta teden pošiljala sožalnico - sodelavki-anglistki je umrl oče po boju z rakom Almera, na čigavem pogrebu sta bla pa vidva, če ni skrivnost? hd, greetings v Celje. Dobr opravi svoj prvi sejem ... saj veš, prvega ne pozabiš nikoli džanika, kulsko za uspešno pravljeno morfo & fajn privajanje big brotherja na vrtčevsko življenje Driska/vročina upam, da sta bli le prehodnega značaja in sta do zdaj že long gone. rebeca, ful sem se nasmejala, k si napisala, da imata tvoja 2 novo sošolko - kolk simpatično, ej ... pa pikica mala ... manj kot leto dni ... v primerjavi s takimi so naši res že pravi orjaki in seniorji inigo, how was it? glugluglu, a to je šel Tian v tisto sobico na koncu? IZVIRNO SPOROČILO: populis metuljčica;te pogrešam, nič ne napišeš, da bi pol lahko pokomentirala . Si bizi, utrujena, kej druzga?? hi, hi, si me nasmejala thanks za skrb (& glugici in rebeci & majuški) - bla na uživanju ohne internet access but now I'm back to Slo Jackass - ajme, tipčki so odbiti do konca ... a to sicer še snemajo? Meni je glavni - Johnny Knoxville - tko kjut - too bad, da je čist preveč osštekan ... je pa pred kratkim (decembra '09) postal očka fantka Rockota Upam, da ne bo z njim ali na njem izvajal kakšnih divjih stuntov. Aha, Majuška, v našem štuku se tretjina prebivalcev izjemno rada postavlja na glavo, pa rito v zrak & se prekobacava sem in tja, rine kot buldožer in se krohota k en smešen žabon ... to je tud pri nas ena najljubših telovadnih prvin v teh zimskih dneh ... še dobr, da se zunaj ne gre tega populis , ja, smola, no. Od kod te je pa tale angina uhvatila? Packa smotana! In berem, da v nankini familiji tud kosi ista smotka ... šcccc, šccc, hitr stran ... bliža se pomlad ... kaj je zdaj to z anginami? Almera, ti si se pocajtala? Jaz sem že od prejšnjega četrtka nekam čudna ... no, zdaj sem že ene 98%-na, ampak se mi pa kar noče in noče čist poštimat grlo, pa nos tud še every now and then obrišem ... ni mi jasn, od kje tolk zelenila ... da nisem začela klorofil producirat Bom potem za pusta lahko kar roža anika, vidim, da imaš čist simple način pozdravitve - samo zanosit je treba, pa je ... se pripravljaš na ta korak? Pozdravčki Filipu! Uživajte nedeljo, ju3 je pa še en frej dan