glugluglu
|
netki , da sta doma s Tilnom, držim pesti, da to bruhanje ni nkaj resnega, glede Žiga: izcedek iz ušes pa ni kar tako - ponavadi je vnetje in je fajn, da se konkretno zdravi, jaz bi ga takoj k dežurnemu peljala. metuljcek, a taka fenica Omarja, ja povabite ga na šolski ples, resno, decembra je bil na Markovi in Ninini šoli na dobrodelnem popoldanskem šolskem plesu, naša Nina je bila čisto navdušena, in avtograme je seveda delil, je ga je Nina domov prinesla na enem majhnem listku, ker ni imela nič drugega pri roki . Sicer bi moral imeti nastop na šoli že septembra, pa je nekaj vmes prišlo, potem jih je pa razveselil za novo leto. , No potem isti dan vendar zvečer sem ga pa jaz gledala v Bachusu takrat sva šla končno malo ven z , saj sem pisala, da sva šla ven, samo nisem pa pisala takih podrobnosti . ja Tian je v tisti sobici na koncu, tapravo misliš, saj je bila že pobarvana zanj, samo pozno smo se spomnili prestavit , danes seje pa začuda samo 1x zbudil, najbrž je polna luna nanka , ampak pri vas je pa stalno nekaj, dobro, da sploh kaj zdržiš , meni bi se že čisto rolalo, če bi bili tako stalno bolni, mene bolezni pri otrocih vedno kar malo iz tira spravijo .
|