|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del
5.2.2010 22:12:01   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

user posted image user posted image user posted image mi gremo pa jutri v Radence user posted image user posted image user posted image

uživajte

meni Radenci niso niti malo všeč user posted image

mamo sorodnike tam. mamo prenočišče gratis - treba izkoristit. praktično izviram iz Prlekije... tko da mam večino sorodnikov tam... gremo opravit letne družinske obveznosti user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
5.2.2010 22:33:54   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

tudi jaz pogrešam metuljcico, pa neboglasnico

mene pa nobena ne pogreša ... user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
5.2.2010 23:08:47   
Majuska
Uh, sem se ravno spomnila na norčije našega fanta - a se vaši otroci tudi toliko postavljajo na glavo? Jaz se Aleksandru ful nasmejim - če to počne na postelji, se potlej prekopicuje na vse strani. Če je pa na tleh, pa moli svojo mini rit v luft in si gleda med noge obrnjen svet, zraven pa žlobudra in se hihita. Prav zanimivo mi je, kako je to pogruntal ...

Takole, zdaj pa res ne morem več in grem spat. Stvari bodo pač počakale na jutri.

Nočko user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
6.2.2010 8:38:06   
Majuska
'jutro,

kako pa to, da sem prva tu? Saj sem pozno vstala ... user posted image   No naju, naju je Aleksander zbudil malo pred 7h. Po flaški je bil pri nama na postelji in tako norel, da sem ga dala nazaj v njegovo posteljo. Je protestiral ene 20 minut, nato pa le zaspal.

Mene pa tako rama boli, da se mi bo zmešalo ...

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
   [Brisano sporočilo]
6.2.2010 11:47:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1430
   [Brisano sporočilo]
6.2.2010 11:55:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1431
6.2.2010 11:56:11   
3jeMi
oj, žabe!

mi smo pokonci že od 5.45... ampak nisem hotela vstat pred 7h, je kar očka vstal, itak je mali njega cel čas klical, ne mene... user posted image ... p.s. sem ga dobro natrenirala, a ne...

rebeca... spanje v vrtcu... nam je vzgojiteljica že v štartu povedala, da bodo bolj malo spali od začetka, ampak, da do novega leta bodo pa že vsi vlekli po 2-2,5 uri... pa res zakomirajo in spijo tudi po 3 ure... rabijo čas, da se navadijo...

dzanika... čestitam!

nič, grem še malo počit, potem pa, ko vojska vstane, gremo malo v šoping - BTC vabi, se ne spomnim kdaj smo bili nazadnje... pa še malo bi v Mothercare zavila...

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 6.2.2010 11:57:54 >

Neposredna povezava do sporočila: 1432
6.2.2010 11:57:07   
3jeMi
ja, ježeš marička... almera & populis... user posted image user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
   [Brisano sporočilo]
6.2.2010 12:17:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1434
   [Brisano sporočilo]
6.2.2010 12:27:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1435
6.2.2010 12:37:12   
netki
evo nas doma.....juhuhu

tilen zdej spi, je precej boljši, le še kašlja ker more še tisto sluz ven zmetat....imel je pljučnico, pomanjkanje kisika, tako da je bil priklopljen na kisik in AB dobival v žilo. Po 19 urah so ga odklopili in opazovali, na srečo je šlo na bolje. Začel je jesti in bil malo dlje časa buden.
No zdej se bomo cartali doma. Ati je bil zelo priden, večino časa je bil z nama in me včeraj za 2 uri celo zamenjaluser posted image

Za spremembo od mnogih tukaj pa sem bila jaz z bolnico in osebjem zelo zadovoljna, razen ene izjeme....sestre so se k nam kr hodile mal spihat in pojamrat.....res so mele gužvo, otroc so se menjali kot po tekočem traku, vmes še en hud nujen primer, vse zasedeno, postelj zmanjkalo...sester pa tako malo....je pa res da sem komi čakala da greva domov...

je bila z nama v sobi ena punčka stara 6 mesecev, brez staršev...so jo pustili in šli, pri njej so bili mogoče pol ure na dan....mamica se je mogla kao naspat ker je mela zjutri šiht....punčka pa jokala in jokala....grozno

Ni pa lepšega če veš, da nekdo misli nate....HVALA VAM PUNCE ZA PIKEPOKE IN SKRB

mojcek...tvojega sms-a pa nisem dobila!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1436
   [Brisano sporočilo]
6.2.2010 13:13:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1437
   [Brisano sporočilo]
6.2.2010 13:16:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1438
6.2.2010 14:01:13   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

ja, ježeš marička... almera & populis... user posted image user posted image

tudi od mene user posted image

tudi od nas user posted image

ajej, pa kaj je tem anginam, da nas imajo tolk rade? user posted image

Takole ... skopana sem, kosilo sem skuhala, mali je šel počivat, tako da počasi lahko dvignem sidro in se odpeljem do babi, danes bo varuška. Še prej pa trgovina, da ubijem dve muhi na en mah user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1439
6.2.2010 14:23:44   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

netki - sem ti poslala še 1x sms - daj povej, če si dobila, če mam sploh pravo številko.... ti maš mojo? daj mi napiši nekaj....
sam po moje mam narobe, ker mi skoz piše, da se dostavlja - dostavi pa ne...

sem poslala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1440
6.2.2010 14:28:28   
netki
mojcek......ja punčka je bla sama, ležala je skoz na hrbtu gledala v strop in jokala....pol sva ji midva mal un vrtiljak navijala, pa kako igračkon dala v roke, več pa nisva upala.....pa tolk težko je dihala, res je bla boga...njena mamica je rekla da se je doma 4 noči drla in pol sta jo prnesla v bolnico oni pa so šli domov za jest kuhat pa spat....sej noben ni verjel da je res sama....ampak ne morjo nč....aja in ko njen oči pride jo mal pocrklja in pol uspava in ji reče no dej mal zaspi, pa je komi ustalauser posted image user posted image jst tega ne bi mogla nardit

pa sestre so rekle da so otroc pogosto sami, ampak to niso naši, če razumeš kaj hočem povedat

< Sporočilo je popravil netki -- 6.2.2010 14:30:23 >

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
   [Brisano sporočilo]
6.2.2010 14:41:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1442
   [Brisano sporočilo]
6.2.2010 14:43:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1443
   [Brisano sporočilo]
6.2.2010 14:45:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1444
   [Brisano sporočilo]
6.2.2010 14:51:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1445
   [Brisano sporočilo]
6.2.2010 14:59:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1446
   [Brisano sporočilo]
6.2.2010 15:03:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1447
6.2.2010 15:37:04   
netki

netki, no super da sta doma in, da gre na boljše user posted image user posted image
predvsem pa sem vesela, da je še kje kakšna bolnišnica, kjer so razmere malo boljše.

4 mesečni otrok sam? hm....kakšni so to starši? da ne bi mogel mogel biti vsaj eden tam, pa da se ne bi mogli malo menjat...no comment.

Meni je rekla ena zdravnica, da otroci POTREBUJEJO starši v bolnici in to zelo. Ni nobene obveze, da moraš biti tam, je pa to pravica in skoraj vsak starš jo želi izkoristit, normalno. Je pa bila na oddelku, kjer sem bila jaz tudi ena punčka, ki je bila sama. Sicer že 4 leta stara, pa vseeno. Mama je prišla samo malo na obisk, punčka pa že 3 tedne tam. Iz drugega oddelka, kjer so bili šolajoči otroci, so hodili k njej v sobo, da so jo zvečer uspavali, bili ob njej dokler ni zaspala. A ni to malo žalostno? user posted image

hvala user posted image

ja starši naj bi bili tam da ga tolažijo ko morajo vse skoz dat, pa da se počutijo varne.....nekak se mi zdi da je skor treba bit, pa gre potem hitreje na bolje
ta punčka je bila danes še bolj bolna kot na dan ko je not prišla....glavni razlog pa sta navedla da ji zobki rastejo in da ma ful bolečine in da je boljš da je u bolnic....res se ti otrok smili....po moje jo bo to kr zaznamoval, revčko

Neposredna povezava do sporočila: 1448
6.2.2010 15:38:04   
netki

Aja in to ima prvič....pa kaj vse bomo še mi v tem vrtcu pobrali?? user posted image

vse, na žalost...pol bo pa boljšuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1449
   [Brisano sporočilo]
6.2.2010 15:42:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.