metuljcek321
|
Morning! Mal zatišja v šoli, pa se javljam ... Včeraj je bil dolg dan - pop. so ble še govorilne, tko da je bil kar ornk tempo. Mala je carica, v vrtcu everything OK, živahna, nasmejana, prijetna, le apetit jo še nekaj matra - upam, da se kmalu popravi ... za vse bolančke ... OMG, kako visoka vročina, nanka, grozljivka ... prav vsi se pozdravite asap. zimska, berem, da si že v polpočepu in pripravljena na štart - drži se. babi-dedi: sem brez pripomb, malčico oboji obožujejo, tako dolgo so jo tud oni čakali, da je zdaj prva violina - he, he. populis, fino, da je noga ok! Majuška - men je tud tkooooo všeč Private Practice - prav super - dohtraji, nekaj ljubezenskih reči, meni je to kul. Sem bla nekoč tud ful fenica Urgence - gledala čist vse. Gospodinje - a na POP-iju bo še en del te sezone, I guess? Lynette izgubi enega od dvojčkov - flower, to je zihr že naprej, k gledaš, a ne? Ja, to so pa potem štorije, da se ti odpuli ... k ne vejo več, kaj bi, začnejo čarat in zapletat v nulo. Populis, hja tole z liki sem in tja se pa redno dogaja - probavajo mal kolobarit & potem jim enkrat rata bolj, drugič mal manj. Pa tud posamezniku je določen lik bolj blizu in všeč kot frug. Meni tudi priljubljenost določenega dela v primerjavi s prejšnjimi kar precej niha - eni deli so mi ulala super truper, drugi pa ... hmmm .. what was that all about? hd, great news about the job! Poročaj, kako se boste ujeli, upam, da rata in boš fajn zalaufala. Pišeš, da imaš delavnik od 8h do 16h --> kdo bo pa šel po Kali v vrtec? Al boš šla tolk kasnej? vrtec pick-up: jaz pridem okoli 14.30 - takrat so večinoma vsi prebujeni, previti, jejo malico, se lovijo, igrajo, .. Včeraj je bil moj na bolniški (nič kaj boljše ni - je prav revež s kašljanjem, bolečim grlom, ...) & je šel z mano po Anjo - kolk se ji je odrolalo, k ga je vidla, ej - tako veselje, smeh & hopla k njemu se ovit okoli noge - moj, moj Aja, drgač pa visi na vratih vrtca (pri naši skupini) obvestilo z dne 25. 1. - da ima eden izmed otrok škrlatinko - ojej, ojej. Pa potem kar nekaj info o tem, kako se jo prepozna, kaj je to za ena reč ... moram rečt, da zglea prav zoprno. Srčno upam, da je ne faše naša mala. Lep dan, mraz je, upam, da ste se zavile na ful