Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 2.2.2010 11:35:23
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ oblečem ju pa: bodi dolg rokav, debelejši pulover, žabice, nogavičke, podložene hlače (če dam kombinezon, ne dam tak debelih hlač), če ni kombinezon potem čez še bundica in nepremočljive hlače (če gremo na sneg), kapa, šal, rokavičke. to je to. jaz ju ne dekam sto na uro. tako nekako tudi jaz oblačim... saj temperature imamo nekak približno glih, v minusu...
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 2.2.2010 11:45:19
|
|
|
|
Majuska
|
Punce, a bi šla jutri katera z mano gledat v Kolosej The Other Man?
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2010 11:53:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2010 13:01:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 2.2.2010 13:25:27
|
|
|
|
3jeMi
|
a služba, mah ja... kaj pa vem, včasih ja, včasih ne... imam pa zelo rada svoje delo, ker si ga lahko organiziram po svoje, šefinja se mi ne vtika v delo, ker mi zaupa in delo je opravljeno... sediva skupaj v pisarni, če že pi*****, pi***** obe in se zraven smejiva... ostali pa ja, eh, skozi eno uho not, drugo ven... navadila sem se, da službe ne nosim domov in da sem v službi samo v času, ko me nova vrtljiva vrata zjutraj porinejo v stavbo in popoldne pa iz nje, pa čao miki... v naši bajti se pa itak vsake 4 leta glede na politiko zamenja vodstvo in se pač vsakič znova privajamo na nov režim... vedno pravimo: Tolk zaj*****, kot je pa zdaj, pa še nikol ni bilo. A vsi so glih ...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2010 13:55:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2010 14:24:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2010 14:48:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2010 15:50:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2010 15:53:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 2.2.2010 16:36:25
|
|
|
|
netki
|
tilen je iz dneva v dan hujše, danes sva bila pri P in je dobil en sirup ki ga more jemat na 12 ur.....ma vneta ušeska, in neki sliči na bronhitis.... srce se mi para k ga gledam, cele dneve spi al pa počiva, skoz bi se crkljal, nima nobene volje, nč ne je......groza vaši bolančki so bolje?
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 2.2.2010 17:33:04
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Ravno gledam na Travelu oddajo o Toscani - se mi zdi, da bo to naše letošnje majsko potovanje. Samo še avtodom kupimo -ha, ha - stanejo okoli 25.000 do 30.000€. Mogoče drugo leto, leto bo treba avto menjat bi rentali, če bo možno
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2010 18:11:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2010 18:57:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 2.2.2010 19:10:00
|
|
|
|
Inigo
|
hej hej hej! danes sm mela brina doma, kr še ni do konca pojedel antibiotikov, drgač je pa vredi. in sma se mela taaaaaaaaaaaaaaaaak fajn! zjutraj se je 7.15 zbudil, sm ga dala še malo k sebi in sma se cartala in tko do 8.00, pa sm ga odmotala iz vreče in se je igral v spalnici, plezal po meni, jst sm pa še malo podremala do 9.00. pol sma pa vstala, se najedla in šla na sprehod vn. na tak brzinski! sm ga fliknala u vojzek 1000000 let že ni u vojzweku sedel), ga zadekala in sma šla hitro hojo. je tk užival... pisnu ni! sam kazal mi je avte in lučke... hehe! sma prišla domov in šla kuhat. pol je ati prišel domov na kosilo in smo skupaj pojedli, in pol gasa spat. ati je šel nazaj v službo, jst sm si pa tut dol vlegla. ob 14.00 sma ustala, se najedla in šla ven na sončka s sankami. spet okoli jezera. seboj sma vzela še mojo naqjboljšo prjatlco Dejo in smo tako uživali... sma pršla šele 16.15 domov te pa malica in cartanje pri atiju, za večerjo smo si privoščili pomfri te pa kopanje in zdj že spi ko velik! jst pa še tut sam pod tuš, malo TV in bom pomoje kr gagnla frišn uft ful zmatra. skratka preživela sva čudovit dan. in opažam, da ko sva sama je veliiiiiiiiiiiiiiiiiko bolj priden kot če nas je več. danes niti enkrat nisem pouzdignila glasu... nč, gremo pod tuš! lep večer!
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 2.2.2010 19:51:50
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: netki tilen je iz dneva v dan hujše, danes sva bila pri P in je dobil en sirup ki ga more jemat na 12 ur.....ma vneta ušeska, in neki sliči na bronhitis.... srce se mi para k ga gledam, cele dneve spi al pa počiva, skoz bi se crkljal, nima nobene volje, nč ne je......groza vaši bolančki so bolje? božček mali. si ga kr predstavljam, takšen je bil naš tariq cel teden in z vročino 39,40 non stop. no pristala pa sva potem v bolnici zarad ušes. ah, so to ful neprijetne stvari da se čim prej pozdravita, vama pošiljam in vsem ostalim bolančkom tudi sej ne boš verjela, da so pikapoke pomagale...mal je še prespal, pol sva dala še calpol ker se mi zdi da ga je zdelala vročina...in zdej tuki skače in se igra, smeje.....upam da bo šlo zdej na boljše hvala za
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2010 20:04:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2010 20:11:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2010 20:11:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2010 20:15:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2010 20:17:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 2.2.2010 20:37:12
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ kje ste? jaz bi pa malo čvekala dans tuš ... pa upam, da grem takoj po Housu spat, jutri imam silno pester dan
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2010 20:42:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2010 20:46:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2010 20:47:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......