Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 1.2.2010 20:30:20
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ nanka, za Zojo tud od nas in še vse zgoraj se pridružim za nanko, pa še tebi mojcek in še vsem ostalim
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2010 20:31:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2010 20:32:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2010 20:33:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2010 20:36:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2010 20:36:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 1.2.2010 20:36:57
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Februarke so začele danes rojevat na polno... Grem kar počivat, da bom naspana, če še mene kaj preseneti... kdaj točno imaš ti rok?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2010 20:37:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2010 20:38:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2010 20:39:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 1.2.2010 20:39:06
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška mala od včeraj zvečer brez vročine..razpoložena, nosek teče manj (samo prozorno - nič več zeleno), kašelj..tako tako...še kašlja ampak dost manj kot pa je, na učkah se ji vidi da je ok...jutri gre v vrtec..(pa bomo videli) imam "uvajanje" v službo upam da se bomo zmenili...(trenutno me preverjajo kako sem sposobna, kako se znajdem in če se zaštekamo) naša zdravnica pa vedno pravi, da mora biti otrok 2 dni brez vročine, da gre lahko vrtec držim pesti za službo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2010 20:39:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2010 20:44:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2010 20:48:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 1.2.2010 20:49:07
|
|
|
|
netki
|
umpa...... te čist razumem...
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 1.2.2010 20:49:11
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška mala od včeraj zvečer brez vročine..razpoložena, nosek teče manj (samo prozorno - nič več zeleno), kašelj..tako tako...še kašlja ampak dost manj kot pa je, na učkah se ji vidi da je ok...jutri gre v vrtec..(pa bomo videli) imam "uvajanje" v službo upam da se bomo zmenili...(trenutno me preverjajo kako sem sposobna, kako se znajdem in če se zaštekamo) naša zdravnica pa vedno pravi, da mora biti otrok 2 dni brez vročine, da gre lahko vrtec držim pesti za službo mah jaz ji tiste vročine 37,2 ki jo je imela včeraj ne štejem za vročino..kaj pa vem a je to res vročina al je od tega ko nori po stanovanju..jaz pa vse besede pediarov jemljem z rezervo, ker sama svojo najbolj poznam in jo vidim kdaj jo matra in kda je zdrava..ne mores rečt da je otrok bolan, če se smeji ko počen pisker, se lovi po stanovanju, je normalno, pije normalno in se obnaša normalno.. aja, sem mislila, da je imela več - slabo berem, vse zamešam, saj 37,2 tudi jaz ne jemljem za vročino, če se dobro počuti in je tudi Tian že tako potem naslednji dan šel v vrtec, če se je izboljšalo, saj včasih 37 pride čisto iz kakšnih brezveznih razlogov, malo bolj teče, joka, karkoli...
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 1.2.2010 20:49:20
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška imam "uvajanje" v službo upam da se bomo zmenili...(trenutno me preverjajo kako sem sposobna, kako se znajdem in če se zaštekamo) opala tole pa ni kar tako ... ej, si se na oni razpis tudi prijavila? Nanka - saj ne moreš verjeti, kakšen odnos imajo včasih ... če bi pa stopila na vrata in hotela noter k P, bi te najbrž tudi nadrli, ne? Nikoli ni prav držim pesti, da vročina čimprej pade. zimska - a nimaš ti rok nekje okol 15.2.?? Ekola mali pančka, oči najbrž tudi, jaz kuham za v skrinjo in z enim učem spremljam dogajanje na TV. Malo preveč multi-taskinga, a ne? No, grem malo pretegnit moj križ, danes me kar fajn matra.
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2010 20:51:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2010 20:52:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2010 21:06:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2010 21:10:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2010 21:13:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2010 21:17:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2010 21:24:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2010 21:27:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Družinski sestanek - Družinske novoletne z...S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Zanositevson_čicaAli ste načrtovali zanositev?Načrtovana (
82%)
Nenačrtovana (
18%)
Število vseh glasov: 200Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!