Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 1.2.2010 12:28:30
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: Almera Dedki in babice in ostalo varstvo - jaz mislim, da so otroci v prvi vrsti naši in naša skrb in da če je kdo pripravljen pomagat je to super, če pa ne, pa to ni njihova dolžnost.Življenje se z otrokom pač spremeni, iz jaz, ti in midva, rata MI in temu se je treba prilagoditi. Za nujne primere se pa še vedno lahko varuško najame - jaz sem že študirala, da bi Sezam kontaktirala, da vidim kako in kaj. Zdaj me pa lahko linčate zaradi te izjave tole si pa glede na svoje zdravstveno stanje ( ) ODLIČNO napisala... se strinjam... ... jaz malega babici in dedku z veseljem dam v varstvo bolj zaradi tega, ker si ga želita imet in vem, da jima s tem polepšam dan... kar zažarita, ko ju vprašam, če ga lahko pripeljem... moja dva itak pravita, da je Lovro lahko skoz pri njima, midva pa hodiva na obisk... ... ko je bolan mi pa srce ne da, da bi ga dala k njima... jaz sem mama in na meni je, da ga rihtam, poleg tega pa imam občutek, da če bi ga bolanega dala mami v varstvo, bi nego preložila na njo in bi imela slabo vest do malega in tudi do mame, čeprav ona meni drugače... sej o tem se govori tuki, da se da otroke babicam ker si tega želijo in ne zarad druzga....tud tega se zavedam da se je življenje spremenilo odkar so otroc tu....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2010 12:34:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 1.2.2010 12:41:36
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa jaz nisem niti z besedo omenila varstva. čeprav bi bilo luštno, ga ne rabim. govorila sem o čustvenem odnosu in o želji videt lukca... sicer pa sem mnenja, da ne glede na to, da so otroci naši, smo pa tudi mi otroci svojih staršev in se mi zdi popolnoma normalno, da starši kdaj kaj pomagajo svojim otrokom, tako pri enih kot pri drugih stvareh kot bomo tudi me nekoč pomagale njim in pa svojim otrokom... tle se ne gre za dolžnost ali pričakovanje, ampak normalen odnos, ki nekje obstaja, nekje pa pač ne. točno to...tudi mi bomo vse naredili za svoje otroke....tudi popazilivnuke če bo treba
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2010 12:48:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2010 12:51:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 1.2.2010 13:18:35
|
|
|
|
3jeMi
|
nič bejbike, grem domov, kjer me čakata ljubimec in njegova priležnica... sesalec in krpa za tla
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2010 14:30:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2010 14:32:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2010 14:57:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2010 15:37:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2010 15:41:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 1.2.2010 17:28:38
|
|
|
|
glugluglu
|
umpalumpa, 10 let nazaj ko je nas enako zadel ta virus bruhanja in driskanja, ko je bil Mrk dojenček, najprej Mark, potem jaz potem Mitja smo boli na istem kot si ti opisala, pa saj sploh nisem nič rekla naj kdo pride pomagat, saj sem že povedala, pri nas so prišli na pomoč večina samo takrat ko smo jih prosili in, prosili smo pa res takrat ko je bilo nujno, drugače bi jaz raje sama vse, ker mi je glupo skoz nekaj prosit. almera, s tabo se čisto strinjam, pa tako kot je flower rekla imaš tudi primere staršev, ki mislijo pa , da je stalna dolžnost od babic in dedkov , da pazijo vnuke in pomagajo.
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 1.2.2010 17:32:55
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa še eno vprašanje prosim... jaz že dolgo nisem nič kaj kupovala, razen kavbojk in kakšne majčke. Če vam rečem, da je cena: dolgo krilo od 15-35 evrov kavbojke od 18-28 evrov krila iz celega od 15-35 evrov topi, tunike, bombažne majičke od 9-35 evrov so vam to poceni, srednje ali drage stvari? tenks! poceni solidno dražje
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2010 19:09:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2010 19:10:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2010 19:12:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 1.2.2010 19:17:14
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis umpa;a je na RR kakšna nagradna igra, pa sem jo spregledala?? Nič ne najdem Hvala Bolančki, kakšno je stanje danes? mi smo že prav ok. u bistvu čist ok. zdj pojemo ab do konca in gas v vrtec.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2010 19:37:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 1.2.2010 19:47:27
|
|
|
|
nanka
|
Midve z Zojo sva od zdravnika. V čakalnici smo čakali več kot uro in ko naju pokliče noter nameri Zoji vročino skoraj 41. Najprej me napizdi zakaj jo vozim s tako visoko vročino in zakaj smo toliko časa čakali v čakalnici. Mi je dvignilo pokrovko, ja halo kaj pa naj, če me sestra ni noter poklicala. Smo jo takoj slekli dve svečki v rito in čakali da vrčina pade. Pa ni 2,5 uri, nikamor, je že imela napotnico za infekcijsko. No v tem času so ji vzeli še kri in vodo in izvidi so vsi super, praktično ji ni nič. Tako da ima eno vrsto viroz, zdravnici ni nič jasno, zdravila nobenega, samo zbijanje vročine in čakati da mine. Paziti moram samo da ji vročine ne zleze na 40. Čist sem gotova, ampak bom zdržala, saj moram. Torej zdaj letam z termometrom vsake pol ure in pazim vročino.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2010 20:00:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2010 20:16:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2010 20:17:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2010 20:21:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2010 20:22:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 1.2.2010 20:28:33
|
|
|
|
glugluglu
|
nanka, ja ti so res čudni no, najprej čakaš kot norc, pred vrati, kjer piše NE TRKAJ, potem pa ti reče zakaj si toliko časa čakal Kaj pa, če ji kri ni nič pokazala, ker so ji predtem ravno dali 2 svečki, baje lahko to tudi popači rezultate. No tako so včasih meni govorili in pridem enkrat k zdravnici z Nino z visoko vročino in so me isto nahrulili zakaj nisem prej kaj dala in so potem sestre dale svečko, tako, da itak ne veš. populis, saj jaz sem milsila bolj za popoldanska varrstva in še to bolj na splošno, pa saj, če se babice in dedki sami ponudijo za vse to, to sploh ni nobene panike, eni res prav uživajo, da pazijo vnuke tudi po cele dneve.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Spolni odnosibinyyKoliko časa traja vaš spolni odnos s partnerjem?od 30 do 60 min (
93%)
od 60 do 90 min (
4%)
od 90 do 120 min (
2%)
več kot 120 min (
1%)
Število vseh glasov: 295Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!