|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
1.2.2010 8:25:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 976
   [Brisano sporočilo]
1.2.2010 8:27:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 977
   [Brisano sporočilo]
1.2.2010 8:28:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 978
   [Brisano sporočilo]
1.2.2010 8:30:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 979
   [Brisano sporočilo]
1.2.2010 8:33:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 980
   RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del
1.2.2010 8:34:24   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Jutro!

Februar je tuuuuu!user posted image

zimska pa komaj čaka ... user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 981
   [Brisano sporočilo]
1.2.2010 8:36:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 982
1.2.2010 8:37:12   
3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

PUCANJE S FIZIOLOŠKO - jaz čisto vsak dan, poleti/pozimi/skoz... - zjutraj pri negi, potem obvezno ko pride iz vrtca (ali kakšne trgovine) in zvečer, preden gre spat.

resno?

3x/dan vsak dan?

a se tega ne da predozirat?

Ne, ko je prehlajen ali pa ima bronhiolitis, zabasan nos... nam je rekla P naj mu pucamo vsaj na vsake pol ure. Pa naš se nič ne upira, je že navajen in lepo pihne vse iz noska ven.

tudi jaz mu pucam tako... sem pa videla, da ste imele debato okoli operila P... meni je pa P svetovala, da mu glede na njegove bronhijo-bolezenske-težave, ob vsakem manjšem prehladu zvečer pred spanjem obvezno špricnem operil...
... enim gredo noskove težave na ušesa, drugim pa na pljučka... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 983
   [Brisano sporočilo]
1.2.2010 8:37:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 984
   [Brisano sporočilo]
1.2.2010 8:39:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 985
1.2.2010 8:40:42   
3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

PUCANJE S FIZIOLOŠKO - jaz čisto vsak dan, poleti/pozimi/skoz... - zjutraj pri negi, potem obvezno ko pride iz vrtca (ali kakšne trgovine) in zvečer, preden gre spat. Špricam na isti način kot v videu, samo jaz uporabljam kar ta veliko injekcijo (šprico) in 100 ml fiziološko (iz nje potegnem z injekcijo). V vsako nosnico mu špricnem 2-3 ml fiziološke, tako da priteče ven, potem pa še sam pihne sluz (če je) v robček.
Sebi isto delam, ko sem prehlajena in mi ful pomaga, prav olajšanje čutiš v nosu.

a res to delaš tak vestno? ej, si pridna. damn, jaz sem pa čist out tukaj. ful neredno sem jima to delala, sebi pa tud nikol...ampak izkušnje te izučijo, res je. bolnica mi je ostala v preveč slabem spominu in vem, da je tukaj krivo tudi to, da mu nisem redno noska čistla. user posted image
zdaj pa delam to in bom še naprej. obljubim.

Meni je to že čista rutina, tako kot plenico zamenjat in rito namazat... Ne vem, če res kaj škoduje na sluznico, se bom pozanimala, samo P nam je rekla naj ne šparamo fiziloške. Če mu ne pucam redno, se mu že začne kaj cmarit v nosku in mu gre na pljuča in pol smo takoj na ventolinu...

3jeMI - kaj pa ti praviš?

user posted image user posted image user posted image  p.s. sem še na 38. strani... pridem... user posted image
.... samo grem prej na kavo...

vam pa lahko povem tole: statistika porabe fiziološke r. v mesecu januarju 2-10 v družini 3jeMi (-1 - očka) je 2 litra... ne šparamo!!!... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 986
   [Brisano sporočilo]
1.2.2010 8:42:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 987
1.2.2010 9:05:45   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: netki

umpa.....nisi edina ki tako razmišlja....tudi jaz včasih razmišljam koliko je sploh ljudi, ki so tesno povezani z mojima sončkoma.....8 jih je z nama vred....vsa ostala žlahta, hm, sploh nimamo stika po večini pa ne po naši krivdi, prijatelji pa imajo svoje in verjamem da ima vsak rad svoje otroke in tud ne pričakujem da vzljubi še moje.....
jaz pravim, da ko bo odrastel si bo sam poiskal prijatelje in to bo to

Jaz pa nisem še nikoli razmišljala na tak način. Imajo naju, ki ga imava rada bolj kot vse na svetu. Babice in dedke ima, za druge mi je vseeno..

sej sem napisala da mi je vseeno, prijatelje si bo itak sam našel, ne da so zdaj to moji kolegi oz. žlahta.....jst sem sam umpi odgovorila...odgovarjala sem pa v stilu v kakšnem stiku je s kom, ne da ga more met zdej kdo rad...

Neposredna povezava do sporočila: 988
1.2.2010 9:21:45   
Inigo
fiziološka - uf, mi to ful uporabljamo. ponavadi mu vedn mal stisnem, ko se previjama. to je pa kr pogosto. ampak nam je do zdj lepo služlo... je mel zdj prvič malo levo uho vneto... pa še to ni blo kj hudo, ker smo meli sam 2x vročino. mamo pa sterimar fizioliško. mi je pa P rekla, da to lahk u neomejenih količinah dajem, da je zdravo in priporočajo. tut sama si tu in tam špricnem... že zaradi centralne, ki ful izsušuje sluznico.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 989
   [Brisano sporočilo]
1.2.2010 9:36:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 990
1.2.2010 9:42:21   
3jeMi
moja ljuba prijateljica me vsak mesec pocrklja z brezplačnikom Skupaj za zdravje človeka in narave... fajn čtivo...

glede "predoziranja" fiziološke...
http://www.zazdravje.net/content/NovicePDF/Novicke_SZZ_december_09_web.pdf

stran 26. čisto spodaj...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 991
1.2.2010 9:47:06   
3jeMi
ok, zdaj pa resno... dobro jutro, najprej...

vsem bolančkom ogromno pikapokic in objemčkov... user posted image

populis... alora, takoj k zdravniku... ne se zezat... user posted image

luna popušča... sneg se pa ne in se ne bo topil user posted image ... "super"... in HB, po metuljckinem izračunu, bo februar tiktak mimo, zimska bo v drugo mama, in marec bo tu... pa upajmo, da se bo kaj otoplilo... user posted image

p.s. zdaj grem pa kaj naredit, ker nisem danes še nič... itak imam user posted image  in sem zoprna, pa še zdi se mi, da sem se prejle med vrtljivimi vrati srečala... a je bil sploh vikend al ne... ne vem če... user posted image

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 1.2.2010 9:48:33 >

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 992
   [Brisano sporočilo]
1.2.2010 10:49:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 993
   [Brisano sporočilo]
1.2.2010 10:54:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 994
   [Brisano sporočilo]
1.2.2010 11:30:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 995
1.2.2010 11:42:15   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Dedki in babice in ostalo varstvo - jaz mislim, da so otroci v prvi vrsti naši in naša skrb in da če je kdo pripravljen pomagat je to super, če pa ne, pa to ni njihova dolžnost.Življenje se z otrokom pač spremeni, iz jaz, ti in midva, rata MI in temu se je treba prilagoditi. Za nujne primere se pa še vedno lahko varuško najame - jaz sem že študirala, da bi Sezam kontaktirala, da vidim kako in kaj.
Zdaj me pa lahko linčate zaradi te izjave

tole si pa glede na svoje zdravstveno stanje (user posted image ) ODLIČNO napisala... se strinjam...
... jaz malega babici in dedku z veseljem dam v varstvo bolj zaradi tega, ker si ga želita imet in vem, da jima s tem polepšam dan... kar zažarita, ko ju vprašam, če ga lahko pripeljem... moja dva itak pravita, da je Lovro lahko skoz pri njima, midva pa hodiva na obisk... user posted image
... ko je bolan mi pa srce ne da, da bi ga dala k njima... jaz sem mama in na meni je, da ga rihtam, poleg tega pa imam občutek, da če bi ga bolanega dala mami v varstvo, bi nego preložila na njo in bi imela slabo vest do malega in tudi do mame, čeprav ona meni drugače... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 996
   [Brisano sporočilo]
1.2.2010 11:43:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 997
   [Brisano sporočilo]
1.2.2010 11:44:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 998
1.2.2010 12:00:06   
Majuska
Hehe ... evo za Aleksandra - nekaj ful drži, nekaj pa sploh ne. Bomo še videli no user posted image

Število imena: 6
Oseba je usklajevelec, ki visoko vrednoti miren dom in družino in ima rad lepe stvari. Je odgovorna oseba.
Število osebnosti: 9
Drugi ljudje ga/jo dojemajo kot graciozno, velikodušno, dobrohotno, vplivno osebo, ki je vedno pripravljena pomagati.
Število srca: 6
Notranja občutja in talenti ga/jo vodijo, da ustvarja harmonično in mirno vzdušje.
Otrok s številom imena: 6
Otrok s številom imena 6, je že kot dojenček izjemno očarljiv. Rad se pestvuje in se s svojim nasmehom prikupi prav vsakemu, ki ga opazi. Dokler so okoliščine mirne ostane otrok veder, ko pa zazna napetost, pa postane razdražljiv. Otrok s številom imena 6 je rad del družine in ima zelo rad svoje sorodnike. Z brati in sestrami ter bratranci in sestričnami rad deli svoje igrače in svojo sobo. Sorodniki so mu pomembni in že v zgodnjem otroštvu z njimi sklene prijateljstva, ki trajajo celo življenje. Med vrstniki je zelo priljubljen in zelo se trudi, da se razume z drugimi. Ker je najbolj srečen doma, je že od malega pravi gostitelj, zato je dobro imeti v hiši kakšno dodatno posteljo, ali pa vsaj spalno vrečo za pogoste »goste za čez noč«. Otrok s številom imena 6 bo storil vse, da bi bil sprejet in da ga ne bi kritizirali, zato pogosto odreže dobro do popolnosti. Doma je mamina desna roka in svoje odgovornosti jemlje zelo resno. Vestno skrbi za domače živali, redno obdeluje svojo gredico na vrtu, pred jedjo pa skrbno pripravi mizo, da je ta videti kot se šika. V šoli se otrok s številom imena 6 pri vseh predmetih zavzema za najvišje ocene. Je nadarjen za glasbo in umetnost in uživa, ko to nadarjenost ljudje hvalijo. Ko je otrok s številom imena 6 malo starejši, mu brez skrbi lahko zaupate varstvo njegovih mlajših bratov ali sester, saj obožuje dojenčke in male otroke. Že zelo zgodaj se mu prebudi starševski nagon. Otrok s številom imena 6 rad pomaga in drugim olajšuje življenje. Zelo težko pa mu je pretrgati družinske vezi, zato ko odide od doma redno kliče domov in domače obiskuje. Nanj lahko računate na vseh družinskih praznovanjih in lahko se zanesete nanj, da bo ob vas, ko ga boste potrebovali.

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 999
1.2.2010 12:07:31   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Majuška  - kapljice za oči - kakšno prepičevanje - žal mu prideva doživega samo z "rokoborbo" - dragi se skoraj uleže na njega, jaz pa z očmi operiram - jaz žal nimam take moči prepričevanja

Šibam do zdravnice!

hja potlej ste na istem kot pri nas ... s to razliko, da ga dragi poleže med svoje noge, jaz ga držim dragi potlej nakapa kapljice.

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Ringarajini blogi
Uredništvo RR

Ali veste, da lahko na Ringaraji ustvarjate tudi svoj blog?

Ja (37%)

Ne (63%)

Število vseh glasov: 202

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!