|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
29.1.2010 19:24:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 701
   [Brisano sporočilo]
29.1.2010 19:26:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 702
   RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del
29.1.2010 19:29:19   
glugluglu
dober večer,

najprejuser posted image user posted image user posted image za vse bolne julijčke, julijke in njiheve mamice in atije,

user posted image user posted image za govoreče julijke in julijčke

naš še nima takega besednega zaklada, ampak razume in kakšno ušpiči pa že tako, da samo gledamo

tale mraz je pa že ubitačen, pa še kar nadaljevalo se bouser posted image . Navdušenje za sneg in sankanje me je že minilo, jutri gremo v LJ., mogoče se bomo šli pa v nedeljo kaj sankat na naše hribe. Pa zgleda bodo tu zr

stolček trip trap, ki je pri mojih starših je tudi pri nas dal že nekaj generacij čez, moja dva bratranca, Marka, Nino, nečakinji in Tiana.
Je res fajn. Doma imamo pa primma pappa in je tudi ok. Saj itak že hoče kdaj na navadnem stolu sedet, to so mu zdi prav fajn.

Neposredna povezava do sporočila: 703
29.1.2010 19:36:23   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

pa kaj je zdaj z našimi otrocmi, nočeta več spat....ne čez dan, ne ponoči...skoz se nekaj jokata pa kr nekaj no. a je možna taka sitna reakcija na cepljenje???? rite imata oba rdeče.

...da ne govorim o tem kolkrat na dan morem postlo preoblečt irayi, ker se skoz slači, daje pleničko dol in lula po postelji. ne vem če zdrži s plenico v postli 10 minut. user posted image
kaj naj naredim?

naj povem, da spi v pajacu, ne na gumbe, ker tisti so takoj narazen. na zadrgo...ampak si jo odpre, odpre si tudi bodi in plenica že leti po tleh. kakorkoli ji oblečem, probala sem že narobe, ista pesem. Tak dolgo se mota in suče po pižamici, da se sleče...pa to ni res. user posted image

1. možno, da od cepljenja, najbrž je samo faza, ki bo minila, če sta prej stalno lepo spala.

2. FACA  user posted image je  Irayauser posted image ja saj vem, da tebi ni smešnouser posted image   mogoče jo večkrat čez dan daj na kahlico, ali pa na wc z nastavkom, če bi kaj pomagalo, mogoče se začne slačit predno jo prime lulat, bi to bilo že možno?

Neposredna povezava do sporočila: 704
29.1.2010 19:49:42   
metuljcek321
Good evening, ladies!

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

jeeeeeeezuuus, ti pa nisi bolana!!!!!!!

nope, sem pa bolnauser posted image

sem si skuhala fuuul sadnega čaja, dodala kostanjev med + Lekadol +C (OMG, kolk je pa to grenkouser posted image  - ampak potem pa zihr pomagauser posted image ) ... stankala tud plahtico (hja, za ženske zadeve je kar treba skrbetuser posted image ), pa en vanilijev kapučinček (vsake tolk časa me teli kapučini primejo & jih mal konzumiram, se mi zdi tko fajn za pocrkljat - kar une Sparove vzamem)

vzela sem si nekaj časa zase - dooolg tuš (tud nos mi je konkretno odprlouser posted image ), ukvarjanje z lasmi (sem že napisala, da me nekaj zezajo, odkar mi je raven hormonov zletela tja nekam v podrumuser posted image  - sem si pa kupila Tigijev šampon in so far zgleda, da bo res boljšeuser posted image  ... diši pa šampon tko, da se ti zazdi, k da so te porinili v nebesauser posted image ), depilacijo urejanje nohtov in podobne scene ... kar paše, moram rečt ...

sem bla pa cel dan pretty much tiho, ker me grlo tko peče, k da bi mi en kaktuse notri namontiral in jih drgnil sem in tjauser posted image  ... bo minil, bo minil ...

sem pa doživela a big surprise - me prej kliče moj, da je babi (tašča) predlagala, da malečka kar tam prespi (ouje, njen prvi sleepover), da si midva mal opomoreva ... ouki-douki ... so se mi pa kar user posted image usule, k sem (spet) spoznala, kolk hitro odrašča tale naša punca ... ko sem klicala preden je mrknila, je dirjala po stanovanju in ponavljala: "Jedla bo, jedla bo, jedla bo" ... ja, pred spanjem se je treba podkrepčat, ni kaj ... sem vesela, da se apetit vrača ... slowly but steadily ...

prej klicala P za izvide krvi za Anjo po tem, ko sem se konkretno načakala, ker je čudežno izginil njen karton od včeraj, pa da je dr. pregledala še enega dečka, sem koooončno (10 min minimum) izdvedela, da je vse OK, samo Hiconcil poje do konca in VIA VRTECuser posted image  Upam, da nam rata porihtat se do ponedeljka ... Se veseli cela family, da gremo spet nazaj v stare tire ... wiiii ...

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 705
   [Brisano sporočilo]
29.1.2010 19:49:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 706
29.1.2010 19:50:30   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

tale mraz je pa že ubitačen, pa še kar nadaljevalo se bouser posted image .

vidla glih zdele - kar minus 15 ipd.

vau, to je res konkretna zima

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 707
29.1.2010 19:53:35   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

pa kaj je zdaj z našimi otrocmi, nočeta več spat....ne čez dan, ne ponoči...skoz se nekaj jokata pa kr nekaj no. a je možna taka sitna reakcija na cepljenje???? rite imata oba rdeče.

...da ne govorim o tem kolkrat na dan morem postlo preoblečt irayi, ker se skoz slači, daje pleničko dol in lula po postelji. ne vem če zdrži s plenico v postli 10 minut. user posted image
kaj naj naredim?

morda je res zaradi cepljenja ... se bo pokazalo v nekaj dneh

ful smotana situacija, ej ... je to kar naenkrat začela? se spomnim, k si pisala, da si pleničko dol daje, a to z lulanjem se je pa zdaj začelo ... sploh ne vem, kaj bi lahko naredila ... kahlica, berem, se zaenkrat ni najboljš obnesla ... hm, le vkaj bi jo lahko oblekla, da bi zaleglo? da se ne bi mogla slečt, mislim

povprašaj P ali Tanč za ideje

upam, da se kmalu konča tale odisejada puščanja lužic all over the place

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 708
29.1.2010 19:54:50   
Inigo
punce, rabim nasvet!

brinu treba pa zdj res sobico zrihtat... kje ste kuple pohištvo? a bi že kupla velko postlo al ne? kr spal bo še neki časa ukinderpetu, kr mamo 14x70, pa še ograjca gre dol... tk da ga še ma komot kako leto... al ne? kr če je tk, pol je brezveze kupovat komple sobo: omare, pisalna miza, postla... bi pol kupa samo omaro, mizico in stolček ma, postlo pa tut... eh, ka nj? čist sm zmedena!

Neposredna povezava do sporočila: 709
29.1.2010 19:57:15   
metuljcek321
Nama je bil pa včeraj ful všeč Ameriški predsednik - sicer že star, ampak kjut ... se mi je sicer na trenutke zdelo, da sem ga enkrat sto let nazaj že gledala, ampak se nisem prav dosti spomnila, tko da je blo kot prvičuser posted image : KLIKNI

Čeprav Michael Douglas ni glih eden mojih top igralcev zaradi čudnega glasu, pa njegova račja usta me nekak motijo in se ne morem sprostit, k jih gledam (le kako sta se našla s Catherine?) ... anyway ... mi je bil pa njegov lik zelo simpatish, pa Annette mi je bla tud faca (kje je pa ona našla Warrena, ki je "podrl" na tisoče žensk, preden sta prišla skupaj in se je čist umiril? ah, Hollywood, a ne?user posted image )

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 710
29.1.2010 20:00:14   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Nama je bil pa včeraj ful všeč Ameriški predsednik - sicer že star, ampak kjut ... se mi je sicer na trenutke zdelo, da sem ga enkrat sto let nazaj že gledala, ampak se nisem prav dosti spomnila, tko da je blo kot prvičuser posted image : KLIKNI

Čeprav Michael Douglas ni glih eden mojih top igralcev zaradi čudnega glasu, pa njegova račja usta me nekak motijo in se ne morem sprostit, k jih gledam (le kako sta se našla s Catherine?) ... anyway ... mi je bil pa njegov lik zelo simpatish, pa Annette mi je bla tud faca (kje je pa ona našla Warrena, ki je "podrl" na tisoče žensk, preden sta prišla skupaj in se je čist umiril? ah, Hollywood, a ne?user posted image )

opa, nisem pa vedla, da imata kar 4 skupne otročke - prebrala na Wikipediji:

Kathlyn Elizabeth Beatty (born January 8, 1992 in Los Angeles County, California), Benjamin MacLean Beatty (born August 23, 1994 in Los Angeles County, California), Isabel Ira Ashley Beatty (born January 11, 1997) and Ella Corinne Beatty (born April 8, 2000).

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 711
   [Brisano sporočilo]
29.1.2010 20:01:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 712
29.1.2010 20:02:19   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

punce, rabim nasvet!

brinu treba pa zdj res sobico zrihtat... kje ste kuple pohištvo? a bi že kupla velko postlo al ne? kr spal bo še neki časa ukinderpetu, kr mamo 14x70, pa še ograjca gre dol... tk da ga še ma komot kako leto... al ne? kr če je tk, pol je brezveze kupovat komple sobo: omare, pisalna miza, postla... bi pol kupa samo omaro, mizico in stolček ma, postlo pa tut... eh, ka nj? čist sm zmedena!

pri nas se ubadamo z enakim problemom in ne vem, pojma nimam, sem se odločila, da bi samo garderobno omaro in potem nadaljevala s ta večjo posteljo in ostalimi stvarmi, potem pa spet ne vem, katero firmob bi, smo gledali planet od Alplesa, Mali princ, Mavrica pa še nekaj,  pa je drago ko user posted image , razen Mavrica je malo cenejša, no pa bi mogoče še kakšnega mizarja pokliocala, ampak potem moram pa v kompletu zrihtat,... , potem je bila varianta samo ikea,  ma res ne vemo kaj bi. Sva bila tudi že v trgovini in skoraj kupila omaro od Planeta, potem sem zagledala od Malega princa in mi je bila boljša, mah kompliciram sto na uro, tako, da evo, nisi edina zmedenauser posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 713
29.1.2010 20:05:39   
metuljcek321

punce, rabim nasvet!

ne hiti

če je zaenkrat še vse OK in kaže, da bo še nekaj časa dost veliko, potem jaz ne bi že zdaj kupovala vse novo, velike postelje pa zihr še nekaj časa ne, sploh, če imate 140x70, k se mi zdi za kar precej časa za otročka

še to: svakinja ima skoraj 6-letnega sinkota in 3,5-letno punčko: fant je do pred kratkim (do polnih 5-ih let) spal v 140x70 ... čeprav mu je blo že mal na knap, ampak jo je tko oboževal, da se je stežka preselil v večjo ... deklica notri spi na ulala komot ...

tko da: take it slow

(author unknown)

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 714
29.1.2010 20:06:28   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

punce, rabim nasvet!

pri nas se ubadamo z enakim problemom in ne vem, pojma nimam, sem se odločila, da bi samo garderobno omaro in potem nadaljevala s ta večjo posteljo in ostalimi stvarmi, potem pa spet ne vem, katero firmob bi, smo gledali planet od Alplesa, Mali princ, Mavrica pa še nekaj,  pa je drago ko user posted image , razen Mavrica je malo cenejša, no pa bi mogoče še kakšnega mizarja pokliocala, ampak potem moram pa v kompletu zrihtat,... , potem je bila varianta samo ikea,  ma res ne vemo kaj bi. Sva bila tudi že v trgovini in skoraj kupila omaro od Planeta, potem sem zagledala od Malega princa in mi je bila boljša, mah kompliciram sto na uro, tako, da evo, nisi edina zmedenauser posted image

yeeeeeeeeeeeeees! nism edina user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 715
29.1.2010 20:06:46   
metuljcek321
film kliče ... mirno noč ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 716
   [Brisano sporočilo]
29.1.2010 20:08:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 717
   [Brisano sporočilo]
29.1.2010 20:11:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 718
   [Brisano sporočilo]
29.1.2010 20:12:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 719
   [Brisano sporočilo]
29.1.2010 20:14:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 720
   [Brisano sporočilo]
29.1.2010 20:16:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 721
29.1.2010 20:27:44   
Inigo
Inigo - jaz mu ne bi še cele sobe kupovala - postejo 140x70 bo imel še kar par let, tako da bi mu samo kako omaro kupila. Probaj tako pohištvo dobit, da boš lahko kasneje doštukala 

sj bom najbrž res tk nardila... bom kupla kr uno omaro na drsne vrate, pa jo magari pol ko kupmo kompletno sobo, dam v hodnik.

zdj še sam poštudiram kje bi naš miš spal: v vesolju, v akvariju, razmišljam tudi o kmetiji... hmmm! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 722
29.1.2010 20:31:01   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

noro mi je dolgcajt.... cajtnge prelistala, pol neta, delat ne morem, film pogledla.... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kaj je to - dolgcajt ...? user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 723
   [Brisano sporočilo]
29.1.2010 20:31:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 724
   [Brisano sporočilo]
29.1.2010 20:31:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

ime
tinamami

katero ime vam je bolj všeč?

Nika (25%)

Lara (21%)

Tiana (10%)

Tia (15%)

Neli (12%)

Manca (17%)

Število vseh glasov: 474

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!