metuljcek321
|
Good evening, ladies! IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 jeeeeeeezuuus, ti pa nisi bolana!!!!!!! nope, sem pa bolna sem si skuhala fuuul sadnega čaja, dodala kostanjev med + Lekadol +C (OMG, kolk je pa to grenko - ampak potem pa zihr pomaga ) ... stankala tud plahtico (hja, za ženske zadeve je kar treba skrbet ), pa en vanilijev kapučinček (vsake tolk časa me teli kapučini primejo & jih mal konzumiram, se mi zdi tko fajn za pocrkljat - kar une Sparove vzamem) vzela sem si nekaj časa zase - dooolg tuš (tud nos mi je konkretno odprlo ), ukvarjanje z lasmi (sem že napisala, da me nekaj zezajo, odkar mi je raven hormonov zletela tja nekam v podrum - sem si pa kupila Tigijev šampon in so far zgleda, da bo res boljše ... diši pa šampon tko, da se ti zazdi, k da so te porinili v nebesa ), depilacijo urejanje nohtov in podobne scene ... kar paše, moram rečt ... sem bla pa cel dan pretty much tiho, ker me grlo tko peče, k da bi mi en kaktuse notri namontiral in jih drgnil sem in tja ... bo minil, bo minil ... sem pa doživela a big surprise - me prej kliče moj, da je babi (tašča) predlagala, da malečka kar tam prespi (ouje, njen prvi sleepover), da si midva mal opomoreva ... ouki-douki ... so se mi pa kar usule, k sem (spet) spoznala, kolk hitro odrašča tale naša punca ... ko sem klicala preden je mrknila, je dirjala po stanovanju in ponavljala: "Jedla bo, jedla bo, jedla bo" ... ja, pred spanjem se je treba podkrepčat, ni kaj ... sem vesela, da se apetit vrača ... slowly but steadily ... prej klicala P za izvide krvi za Anjo po tem, ko sem se konkretno načakala, ker je čudežno izginil njen karton od včeraj, pa da je dr. pregledala še enega dečka, sem koooončno (10 min minimum) izdvedela, da je vse OK, samo Hiconcil poje do konca in VIA VRTEC Upam, da nam rata porihtat se do ponedeljka ... Se veseli cela family, da gremo spet nazaj v stare tire ... wiiii ...