Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 29.1.2010 11:58:32
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: zimska Neboglasnica - še uporabljate ta stolček trip trap (na sliki sem ga vidla)? Ja, ampak kakšen teden brez zaščite spredaj. Ana ga je uporabljala vse dokler ga ni začel uporabljati Staš, enako prej Sara. svaka čast..moja brez zaščite ..nema šanse..bi kr vstala in krenla dol--ampak ravno dol-- morem pa rečt da je trip trap zakon...je že kali 4 otrok ki ga uporablja in vsi pred njo so ga uporabljali do enega 7 letA STAROSTI..JP JE KAR STAR..AMPAK KO NOV..MALO ZDRAJSAN..ups velike črke...ampak ko nov... prvo ga je imel en družinski prijatelj, potem njegov bratec, potem moja sestrica in sedaj kali...če ga kdo kupuje je to za moje pojme najboljša investicija v nakupu otroške opreme... Aha, vidim, da se pol splača... Samo sem opazila, da imajo kar nekaj variant teh trip-trapov. Enkrat je že bila debate kateri so ok in kateri ne, ker se pravračajo. Katerega pa mi pol svetujete? jz bi ti svetovala original. ceno deliš potem z leti uporabe, pa 2 otroka in bo pri hiši še najmanj 12 let... je praktično neuničljiv. pri moji mami ga imamo od mojega brata, star je stol 20 let in je ko nov. in preverjeno se otrok nikoli ne prevrne. moja se skoz odriva od mize z nogami. je 150€ al kolk, ampak res večen. tut mi mamo original trip trapa. tak zakon da brezveze brin že od začetka not sedi. mi smo dokupli še naslonjalo pa varovalo in ga še zdj uporabljamo, kr čene adijo adijo... bi mi kam pocvirnal med kosilom sam bomo pa počas mogli varovalo odstranit, kr ga včasih že komaj dobim not... velik je, kaj češ!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2010 12:19:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2010 13:10:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2010 13:10:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2010 14:00:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2010 14:01:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 29.1.2010 14:34:33
|
|
|
|
metuljcek321
|
spočila sem se, potem pa akcija ... sesanje, pomivanje po tleh, kuhanje ... stanje zdaj: hiša se sveti, kruhek pečen ... mnjam, kako diši ... juhica kuhana, štrudl tud ready ... komaj čakam, da moja 2 pribrenčita domov nos nič kaj bolje (rdeč kot Rudolfov), iz oči mi lijejo solze, grlo ima tud svoje finte - glas imam čist počen in adijo ... no, je pa 1 dobra novica: vročine ni več ... ja, je treba bit z majhnim zadovoljen, I guess ...
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2010 14:53:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2010 15:01:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2010 15:02:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2010 15:21:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2010 15:32:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2010 15:41:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2010 16:03:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 29.1.2010 16:45:59
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Kava, palačinke, rolada vse & v riti, zdaj pa via služba. Jeee, danes je petek!!! si mogla, a ne? ja, je mogla, ker je zanalašč... , seveda sem mogla, saj sem jaz šele šla proti službi, medtem ko ste bile ve že čez polovico delovnega dne.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2010 16:46:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2010 16:49:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2010 16:51:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2010 17:21:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2010 17:33:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 29.1.2010 18:36:55
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa Pri nas pa tko: Kako ti je ime? kako se pišeš koliko si star? de (dve) čigav princ si? ataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kuk si dobra pri nas..kako ti je ime: daja kako se pišeš ...a se pišeš k... JA kolk si stara..pokaze 5 čigava princeska si? ignore... kako ti je ime? Bini Kako se pišeš? kolk si star? čigav princ si? dodatek: kak mama telefonira? ajo ajo, mako, kje si! (halo halo, marko, kje si!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2010 18:43:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2010 18:47:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2010 19:04:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2010 19:13:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
2. porodksencikako bi opisali 2. porod?isti kot 1. (
27%)
hitrejši in majn boleč kot 1. (
40%)
daljši in bolj boleč kot prvi (
9%)
drugo______________ (
24%)
Število vseh glasov: 238Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!