metuljcek321
|
pust - don't know yet. favourite animal: Medo (sosedov pes) ... non-stop komentira: "Edo laja, Edo laja, ..." V knjigici ji je pa trenutno najbolj pri srcu krava - se začne tko režat, k jo vidi & zraven delati: "Muuuu, muuuuuu, muuuuu." V avtu pa ji na šipi zraven zicka visi Hello Kitty muca, je pa čist nora nanjo: "Mijav, mijav, mijav" dela s takim visokim glasom, da ti kar ušesa reže populis, zgrožena sem, res - kakšna pacarija - tole z ex-šefom ... ko sem začela brat, sem bla prepričana, da boš dopila poplačano za nazaj, potem pa tkole. Mislim, brez besed. no comment. Kako jih lahko taki packi tkole odnesejo? neboglasnica - jp, davkarija je packarija. Ja, 25% moraš dat državi - kriminal ... tko kot si napisala - pri 200 evrih je to čist preveč! Saj niste obogatele za 10 let naprej in nazaj. nika, lepo se rihtajte še naprej! Veliko veselja z malim! Almera, berem, da laufa sladoled na polno - ga vedno ješ tud pozimi? To se zdi men tko zanimiv - eni ga jemo striktno samo poleti, eni uživajo v hladnih radostih tud pozimi ... sto ljudi, sto čudi trip trap - krasna zadevica, dober nakup, stvar, ki jo uporabljam ful ful - za jest & ko sedi za mizo in kaj riše oz. kot pravi ona: "Babala" - barvala ... Anjina bratranec in sestrična sta stara skoraj 6 in skoraj 4, pa ga imata še vedno za jest - seveda brez varoval. Balonchy, le pogumno, dobr bo zalaufal, boš vidla. Kakšna solzica sem in tja, pa bo. Srečno & javi se še kaj. 3jemi, kako Lovro? FB - pred ene par dnevi sem hotla nekaj komentirat, pa no go. To je blo še taktrat, k je tud hd pisala, da ji nagaja sto na uro, pa se še prtožit ne more gor ... čez nekaj časa sem tud jaz tko razmišljala Slikco sem lahko stisnla "like," ko pa sem hotla oddat kometar, ga pa ni in ni objavilo Je non-stop javljalo napako ... tko da v končni fazi sem lahko le brala in to je blo to - boring. Zdaj sem ga mal skenslala ... bo mene tkole zezal, pacek ti prehladi, zabasani noski, vneta ušeska, angina & podobne nadloge: c'mon, zdaj bi pa RES že bil čas, da odidete!!!! Ajmo, ajmo, gasa do pasa & goodbye ... Lara, Kali, mojček, Aleksander, Brin, Inigo & vsi, k jih karkoli matra: