|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del
12.3.2010 19:12:47   
neboglasnica
Bemti no... Ančki smo kupili dva dni nazaj igračko hišni ljubljenčki. Se je šla k sosedi igrat in se je vrnila brez njih. Spet. To se redno dogaja. In seveda pri njih kao nič ne vedo. Grrr... Pa 100x sem že rekla Ani, ampak kaj, ko nič ne sliši.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
12.3.2010 19:13:31   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

user posted image       user posted image user posted image     user posted image

hehe, zgleda, da je ornk curnalo na račun user posted image  dej še ti za en bacardi, no user posted image  

Hi hi, niti ne, sem se samo malo izživljala s smeškoti. Če pa je že cel dan mrtvilo tu gori user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4702
   [Brisano sporočilo]
12.3.2010 19:18:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4703
12.3.2010 19:24:26   
3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

user posted image       user posted image user posted image     user posted image

hehe, zgleda, da je ornk curnalo na račun user posted image  dej še ti za en bacardi, no user posted image  

Hi hi, niti ne, sem se samo malo izživljala s smeškoti. Če pa je že cel dan mrtvilo tu gori user posted image .

v vsakem primeru je super... user posted image

ti, a hočeš rečt, da Ani sosedje prav igrače speljujejo? user posted image

... eh, mi smo malega norčka spravili spat, upam, da bo mirno spal... se je pa tako crkljal, je bi pa tudi malo bolj vročičen kot sicer... prvič po 15 mesecih je v mojem naročju spil mleko pred spanjem, vedno jo v posteljici... ah, mi je bilo kar po godu... user posted image ... res pa, da sva se cel dan crkljala in igrala, pa še babi je prišla in je šel zelo blažen in srečen spat user posted image

... ups, moj mož zdajle sosedom s kladivom sporoča, da bi bilo fajn, da naj drugič ropotajo čez dan, ker čisto vedno začnejo ropotat po 19h, 20h uri pa vse do polnoči, enih... prej so tudi doma, samo verjetno počivajo... mogoče so vampirji... ups... user posted image ... no, pa dvomim, da je kaj zaleglo... ker se stvar nadaljuje... no, še malo pa bom jaz v akcijo stopila... user posted image ...

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
12.3.2010 19:26:43   
3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

MA GROZNO..prav suho suho nabija..sploh se ne ustavi..niti za 10min...res ni bilo premora v kašlju niti 10min..tako je zaspana da se kr vleče....pa je b postelci pa kašlja in kašlja...

Panatus si ji dala?

Koliko imate vlage v stanovanju?

moram potrkat, da mi od kar smo nabavili vlažilec in spravili vlago nad 45%, mali ne kašlja več suho, sem in tja zakašlja zaradi sluzi iz nosa, ki se zmuzne v grlo... nosa pa itak ne spravimo k sebi, je mulc tak kot jaz, ko je celo zimo skoz malo nahoden... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4705
12.3.2010 19:52:41   
nanka
Populis vse najboljše za te, vse najboljše za te, vse najboljše draga Populis, vse najboljše za te.user posted image user posted image Naj se ti uresniči vse kar si sama želiš.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
12.3.2010 19:53:39   
nanka
Danes pa ni moj dan, vse gre narobe, še dobro da je jutri nov dan.... grem hitro spat da smolkota stran spravim

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
   [Brisano sporočilo]
12.3.2010 20:13:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4708
12.3.2010 20:14:25   
Inigo

ali je še od katere otrok tako kašljal, da ni niti pol ure minilo da nebi zakašljal..moja kašlja in kr drži se skupaj...ma ne vem če je po 5 min premora da nebi zakašljala..in to popolnoma suho..ima že podočnjake, po mojem jo rebra bolijo in trebušne mišice...

si preverila vlažnost v stanovanju? mogoče mate suh zrak... jst mislim, da če nima nekaj visoke vročine, bi komot šle malo ven. pri kašlju pomaga svež luft, ampak ne sme bit hladno...

Neposredna povezava do sporočila: 4709
12.3.2010 20:16:13   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

ali je še od katere otrok tako kašljal, da ni niti pol ure minilo da nebi zakašljal..moja kašlja in kr drži se skupaj...ma ne vem če je po 5 min premora da nebi zakašljala..in to popolnoma suho..ima že podočnjake, po mojem jo rebra bolijo in trebušne mišice...

si preverila vlažnost v stanovanju? mogoče mate suh zrak... jst mislim, da če nima nekaj visoke vročine, bi komot šle malo ven. pri kašlju pomaga svež luft, ampak ne sme bit hladno...

aha, sm zdjvida,davlažnost ok... hmm... kdaj bi naj primlo to zdravilo?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
12.3.2010 20:21:55   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Danes pa ni moj dan, vse gre narobe, še dobro da je jutri nov dan.... grem hitro spat da smolkota stran spravim

??? Potem pa naj bo mirna noč in jutri nov, srečen dan.

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

ti, a hočeš rečt, da Ani sosedje prav igrače speljujejo?

Ma ja, saj ni prvič. Jezi me, ker sta v kompletu dve igrački in stane v M kar 3,65 €. Ene sem ji jaz kupila za cepljenje, druge si je sama. Na, zdaj je pa brez. Sem klicala babi te punčke, mogoče bodo pa jutri kaj našli. Upanje ostaja.

Drugače sem pa jaz danes kupila karti za Hazard, ju bom dala sestri za rd. Jutri zjutraj greva s Saro na gasilski kviz, Ančka k tej sosedi v varstvo, potem pa baje v kino; Staš pa k eni moji kolegici. Mož ima tekmo. Upam, da se nam bo speljalo vse tako kot je treba.

Pridne bodte in mirno noč,

user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
12.3.2010 21:30:49   
metuljcek321
'Evening!

Kako kaj?

Naša malečka je bolje, danes je šla tudi na zrak (aleluja, pkazalo se je SONCE), je 45 minut hodila naokoli - vau, vau, vau - sem ji pač razložila, da je ne morem nest, ker je pretežka in se mora tudi sama razmigat ... in je čist štekala ---> je govorila: "Ne mo'e" in odkimavala z glavo ter korakala dalje. Cuker moj.

Mal je še kar nos zabasan, fiziološka laufa, tud pihne že včasih smrkelj sama ven. Je frajerka na kvadrat. Se mi zdi, da je tko odrasla v zadnjem tednu, vse razume, ponavlja, opazuje, ... prava baba je žeuser posted image

Dragi je včeraj praznoval rojstni dan, tomorrow pa odhaja za teden v Egipt (prispevek na konferenci + izdatna surfarija po tem s sodelavci - lucky guys, ej).

Ve ste OK?

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
12.3.2010 22:01:56   
metuljcek321
user posted image  Luka za stopnice. Zdaj pa kar čim večkrat gor in dol.

populis, rojstnodnevnica, wie geht's? Zate še ena malenkost - ker je bolj pozno, nekaj sadnega ... lepo, lepo praznuj še naprej, pa vse naj, naj, naj:
user posted image

3jemi, kulsko za vrtec. Lepa novička, pa dober tek. In, aha, prehrana je nekaj manj k 1,50 e/dan.

suhe grinte - he, he ... jaz sem imela zdaj, po rotavirusu 61 kg na 177 (k sem 2 cm zrastla na sistematskem zadnjičuser posted image ) - totalna katastrofa, ne želite si tega ... sem zdaj šla tiste 3 kg nazaj gor - marička, si nisem misnla, da jih bom tolk pogrešalauser posted image

neboglasnica, a francozarji že laufajo v vrtcu al kako? Joj, sodobna mladina oz. otročaduser posted image  Ej, naša tud tko da poljubčka, da se stisne s svojim nosom na tvojega in ti potem pritisne prav konkreten cmok direkt na usta ... me ne čudi, da imamo angino ... hm ... bo mogla omejit stike z vrtičkarji, samo kako ji to razložit??? Any ideas?
rebeca, kako malčica? Ji je padla vročina?user posted image user posted image user posted image Ojej, škrlatinka, da bi znala bit? Ma, zveni zelo smotano. Upam, da ni! Ja, v naši skupini - oz. pri Anji - jo je imela nea deklica, ampak se ni nihče nalezel. Ona je bila teden dni doma, prišla nazaj, bp.

Almera, upam, da ti vseeno ne bo prehudo, da ne bo predivja pijanka down under.

Kako Kali? user posted image user posted image user posted image  Ma, ful neprijetno, tole s kašljem ... a ji je zdravilo kaj prijelo? Zaspala je? Spi ali jo kašelj zbuja, revčko malo? Naj mine ASAP!

hd, ti je ratal dobit bundico? Hope so. Kar nekaj punc je zvestih najboljšemu sosedu, tko da could be, da jo kakšna kje najde.

gr, si bolje? Bolečina izginla? Dobro opravi pri dr.! Kešek prišel - ouje, ouje, oh, happy day, zdaj bo lahko še kakšen ležeren šoping padel, wiiii.

3jemi, dobra vzgojiteljica, take rabmo.

Lovro? user posted image user posted image user posted image

viroza - pri nas so danes učenci podlegali kot muhe - ubogi revčki, zvijalo jih je enega za drugim ... upam, da se ne bo preveč razlezlo tole.

O, nosečka maja, lepo te je brat. Drži se, srečno na pregledu, pa pozdravček Lari.

Umpa, pridna, pridna, mami! Lepo si popucala bajto. Kdaj šibate na lepše?

nanka, tomorrow is another day ... vse bo lepše in boljše, you'll see.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4713
12.3.2010 22:03:24   
metuljcek321
Ekola, lepo pokomentirala, zdaj pa vodoravno. Jutri sem dežurna v šoli - je državno tekmovanje iz kemije & rabijo ful prfoksov, da bomo pazili tekmovalce ... zbor 8.00.

Bye, mirno noč

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
12.3.2010 22:18:03   
glugluglu
populis, vse najboljše!!!!user posted image user posted image user posted image

metuljcek, user posted image za Anjo
kar se tiče nas: ravno prej je Tian celo posteljo pobruhal in čakam kaj se bo iz tega razviilo in, ker njemu ni v navadi, da kar bruha, me skrbi kaj je,  pa še tale skype oz. internet pri dragemu crkuje in naju skoz ven meče, da se ne moreva v miru nič zmenit.

Drugače pa neboglasnica, jaz sem danes bila na pregledu dojk, ravno zato, ker se mi je zdelo, da imam pod pazduho bezgavke povečane (sem nekaj časa nazaj to omenila) in , ker so me bolele tudi dojke, no vse je OK.user posted image A ti greš h ginekologonji ali k splošni?

Drugače sem pa v torek imela sistematski službeni zdravniški pregled (vse živo: sluh, ekg, pljuča, vid, kri, voda, pa še zdravnica pregleda ušesa, grlo, hrbtenico, še psihološki vprašalnik izpolniš), me prav zanima kakšni bodo rezultati. Tako, da sem s temi pregledi za nekaj časa dobrauser posted image .

rebeca, želim ti , da čimprej ozdravi Irayauser posted image user posted image user posted image

Jaz gledam že za dopust, katera je lansko leto dala linke za mobilne hišice, 3jemi, a jih imaš ti, lahko pošlješ? Sicer gledava tudi hotele, ker ne bi rada nič kar po hišnih opravilih diši počelauser posted image , ampak jaz imam rada tudi kampe in, ker se s šotorom še ne bi spravila, razmišljamo tudi o tej varianti.

umpalumpa, ali je flek potem izginil?

Neposredna povezava do sporočila: 4715
   [Brisano sporočilo]
12.3.2010 22:55:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4716
   [Brisano sporočilo]
12.3.2010 23:47:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4717
   [Brisano sporočilo]
12.3.2010 23:48:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4718
13.3.2010 0:35:30   
Majuska
Hej,

še jaz sem pridirkala pred spanjem ... prej sem imela napisan post, da grem v kino, pa sem ga pozabila objavit - kolk sem smotana user posted image

Skratka, s prijateljico sva šli gledat musical Nine, se ne morem odločit, koliko mi je všeč in koliko ne. Lep izbor znanih igralcev, krasna kostumografija, zanimiva kamera ... kar se mene tiče, morda bolj zgodba šepa ... na Penelope me nikakor ne pritegnila, priznam. Je bil pa vseeno fajn ženski večer, to vedno paše.

Kdaj se bomo pa me kaj dobile? user posted image

Ste se že odločile, katera odpira naslednjo čvekalnico? It's time ...

Tako, grem spat ker že komaj gledam. Se beremo enkrat v dopoldanskih urah user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4719
13.3.2010 0:43:57   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Ekola, lepo pokomentirala, zdaj pa vodoravno. Jutri sem dežurna v šoli - je državno tekmovanje iz kemije & rabijo ful prfoksov, da bomo pazili tekmovalce ... zbor 8.00.

Bye, mirno noč

sočustvujem ... user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4720
   [Brisano sporočilo]
13.3.2010 1:09:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4721
   [Brisano sporočilo]
13.3.2010 7:26:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4722
13.3.2010 7:26:56   
Majuska
'jutro,

no, pa smo vsaj malo dlje poležali kot ponavadi ... ob 7h smo imeli auf, takoj da zdaj letam naokoli in grejem mleko. Menda bo danes sonček user posted image

user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4723
   [Brisano sporočilo]
13.3.2010 9:19:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4724
13.3.2010 10:33:38   
Majuska
uh, jest sem tut user posted image dobila včeraj

populis, si ti že na vrsti?

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?