metuljcek321
|
Luka za stopnice. Zdaj pa kar čim večkrat gor in dol. populis, rojstnodnevnica, wie geht's? Zate še ena malenkost - ker je bolj pozno, nekaj sadnega ... lepo, lepo praznuj še naprej, pa vse naj, naj, naj: 3jemi, kulsko za vrtec. Lepa novička, pa dober tek. In, aha, prehrana je nekaj manj k 1,50 e/dan. suhe grinte - he, he ... jaz sem imela zdaj, po rotavirusu 61 kg na 177 (k sem 2 cm zrastla na sistematskem zadnjič ) - totalna katastrofa, ne želite si tega ... sem zdaj šla tiste 3 kg nazaj gor - marička, si nisem misnla, da jih bom tolk pogrešala neboglasnica, a francozarji že laufajo v vrtcu al kako? Joj, sodobna mladina oz. otročad Ej, naša tud tko da poljubčka, da se stisne s svojim nosom na tvojega in ti potem pritisne prav konkreten cmok direkt na usta ... me ne čudi, da imamo angino ... hm ... bo mogla omejit stike z vrtičkarji, samo kako ji to razložit??? Any ideas? rebeca, kako malčica? Ji je padla vročina? Ojej, škrlatinka, da bi znala bit? Ma, zveni zelo smotano. Upam, da ni! Ja, v naši skupini - oz. pri Anji - jo je imela nea deklica, ampak se ni nihče nalezel. Ona je bila teden dni doma, prišla nazaj, bp. Almera, upam, da ti vseeno ne bo prehudo, da ne bo predivja pijanka down under. Kako Kali? Ma, ful neprijetno, tole s kašljem ... a ji je zdravilo kaj prijelo? Zaspala je? Spi ali jo kašelj zbuja, revčko malo? Naj mine ASAP! hd, ti je ratal dobit bundico? Hope so. Kar nekaj punc je zvestih najboljšemu sosedu, tko da could be, da jo kakšna kje najde. gr, si bolje? Bolečina izginla? Dobro opravi pri dr.! Kešek prišel - ouje, ouje, oh, happy day, zdaj bo lahko še kakšen ležeren šoping padel, wiiii. 3jemi, dobra vzgojiteljica, take rabmo. Lovro? viroza - pri nas so danes učenci podlegali kot muhe - ubogi revčki, zvijalo jih je enega za drugim ... upam, da se ne bo preveč razlezlo tole. O, nosečka maja, lepo te je brat. Drži se, srečno na pregledu, pa pozdravček Lari. Umpa, pridna, pridna, mami! Lepo si popucala bajto. Kdaj šibate na lepše? nanka, tomorrow is another day ... vse bo lepše in boljše, you'll see.