Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 12.3.2010 12:49:02
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica _rebeca_: ZS nič nisem dobila, nobenega zs-ja nimam pošlji še enkrat. matr sm smotana, imaš e-mail. Poslala sem ti Populisin mail, da bi jo presenetila. Zdaj je pa vse v vodo padlo, ker sem smotka. IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: nosečka maja O 3jemi ....če bodo Lovrove pikece ponorele se bomo pa povabili na obisk. ej, sem včeraj mislila na vas, da bi vas lahko ta vikend obiskali... še vedno pazimo na dedekmrazovo darilo za Laro ... komot pridete, če bi rada imela pikasto Laro, samo ne vem, če je zate to priporočljivo Če je sama preoblela norice, ni panike. Jih je Ana imela, ko sem bila s Stašem, saj so takrat imeli v vrtcu ni da ni.
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 12.3.2010 12:52:48
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: nosečka maja O 3jemi ....če bodo Lovrove pikece ponorele se bomo pa povabili na obisk. ej, sem včeraj mislila na vas, da bi vas lahko ta vikend obiskali... še vedno pazimo na dedekmrazovo darilo za Laro ... komot pridete, če bi rada imela pikasto Laro, samo ne vem, če je zate to priporočljivo Če je sama preoblela norice, ni panike. Jih je Ana imela, ko sem bila s Stašem, saj so takrat imeli v vrtcu ni da ni. no, dobro ... nosečka maja... ste dobrodošli, smo itak skoz doma... samo pospravljeno pa ravno nimamo , ampak bomo že zbrcali par stvari v kot, pa bo...
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 12.3.2010 13:02:51
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi no, dobro ... nosečka maja... ste dobrodošli, smo itak skoz doma... samo pospravljeno pa ravno nimamo , ampak bomo že zbrcali par stvari v kot, pa bo... Važn, da gaz narediš. Lovro pa naj se izogiba soncu. Aja, pa za tako vzgojiteljico. Aja, za tisto z modro pa komentar: kolk ste pa vi čudni, ajajaj . Mi imamo pa kot iz škatlice, vsak dan, žal samo v mojih mislih in pobožnih željah. Sem si danes dala duška in sem šopingirala počasi, sama...sem vse znosila iz avta, pojedla kosilo in sladico: čips + rum kokos bonbone. Ja, čudna sem, vem. HD: v M na Šmartinki nimajo...
< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 12.3.2010 13:04:12 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.3.2010 13:02:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.3.2010 13:03:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 12.3.2010 13:05:45
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ ....zdaj je že kar je. Važen je namen, populis si videla kak je Gr pridna, je hotla dobro delo narest, pa še jaz bi krasno izpadla....pa sem zaj.vse....Tolk skrbi okol Iraye, vrtca, bolezni....nisem gledla mailov.....LOPNI ME enkrat GR. Evo - LOP in to kar obe. Irayo pa kar pusti, saj veš, smeh je pol zdravja, spanec pa druga polovica. Staš je včeraj po cepljenju tudi spal tri ure in še malo, očitno potrebujejo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.3.2010 13:20:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.3.2010 13:20:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 12.3.2010 13:42:28
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi no, dobro ... nosečka maja... ste dobrodošli, smo itak skoz doma... samo pospravljeno pa ravno nimamo , ampak bomo že zbrcali par stvari v kot, pa bo... Važn, da gaz narediš. Lovro pa naj se izogiba soncu. Aja, pa za tako vzgojiteljico. Aja, za tisto z modro pa komentar: kolk ste pa vi čudni, ajajaj . Mi imamo pa kot iz škatlice, vsak dan, žal samo v mojih mislih in pobožnih željah. Sem si danes dala duška in sem šopingirala počasi, sama...sem vse znosila iz avta, pojedla kosilo in sladico: čips + rum kokos bonbone. Ja, čudna sem, vem. HD: v M na Šmartinki nimajo... ma, ja vem... bravo za easy šoping... bolj po redko je tak, bolj ga ceniš umpa... pridna... zdaj pa.... Lovro, gremo!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 12.3.2010 13:55:48
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi ... no, evo naš hrček spi... je pa takole... ... kličem v vrtec... se oglasi naša vzgojiteljica, ma ta je res pravo ... pogovor gre takole: - Živjo, Barbara. - O, živjo. - Barbara, mislim, da imamo norice. - Odlično! So pikice rdeče, mehurčkaste? - So. - Torej ima res norice. Ja, saj od zadnjega, ki jih je imel, je ravno dovolj časa. Pojdite k zdravniku, da vam da Claritin. Kopajte ga z mlačno vodo. Pa nohte mu postrižite, da se ne bo praskal. itd... Pa sporočite kako in kaj je! ... evo, a sploh rabim klicat zdravnika... ... itak, imava popoldan pregled... mehurčkov je pa čedalje več, mali ima temp. okoli 37,5... pojedel je pa... zjutraj en velik kos kruha s pašteto, pa eno banano in za kosilo 3 krožnike enolončnice... ... upam, da bo tak lakotnik še naprej ... evo, sem pa hotela almero na obisk povabit, pa je ravno ta vikend ni... rebeca, kako sta? imaš pa res krasno vzgojiteljico
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 12.3.2010 13:57:18
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi no, dobro ... nosečka maja... ste dobrodošli, smo itak skoz doma... samo pospravljeno pa ravno nimamo , ampak bomo že zbrcali par stvari v kot, pa bo... Važn, da gaz narediš. Lovro pa naj se izogiba soncu. Aja, pa za tako vzgojiteljico. Aja, za tisto z modro pa komentar: kolk ste pa vi čudni, ajajaj . Mi imamo pa kot iz škatlice, vsak dan, žal samo v mojih mislih in pobožnih željah. verjetno prekašamo vse sem ravno včeraj ugotavljala, da se obiski ne bi imeli pri nas kam usesti, ker smo toliko stvari navlekli na sedežno
|
|
[Brisano sporočilo] 12.3.2010 13:59:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 12.3.2010 14:11:03
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa jao sam ste res packe.. kako živite v takem? ... je rekla ena, ki je doma in ma 5939545 cotk na sedežni in čakajo na likanje (kr naj čakajo ) naših nisem štela, ampak ji je za eno celo košaro
|
|
[Brisano sporočilo] 12.3.2010 14:21:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.3.2010 14:40:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 12.3.2010 14:55:03
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa Gr, kak to da te je bolela desna dojka.. a kr tko al maš kake težave? Ma, tale moja leva dojka me boli po teden ali dva, nato bolečina izveni. Zdaj je to že tretjič, zato sem klicla k zdravnici in sem naročena v ponedeljek. Kar iznenada začne boleti, kot da bi se kam udarila, na momente celo peče. Bog ne daj, da se dotaknem, auuuuuuu BTW: , kok si pridna, pridi še k meni, lepo plosiiiiiiiiiiiiiiiim
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.3.2010 15:00:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.3.2010 15:04:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 12.3.2010 16:14:25
|
|
|
|
3jeMi
|
... samo na hitro... morm na pošto pa v štacuno zdej... ... zdaj tudi uradno: SMO NORI ... zdaj pa en teden doma bit...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.3.2010 16:28:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 12.3.2010 17:12:18
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška joj..men se bo zmešalo..zunaj sonček, brez vetra +7 stopinj, mi2 pa notri...a lahk greva ven? ne, ane? vročino ima pa že od ponedeljka 37,7.-jaz ne vem a mi je termometer crknil al kaj Če ima vročino, naj ne bi šli ven, mogoče pa v vozičku. Samo pazi, da je ne oblečeš preveč, da je ne boš dodatno ogrevala. Glu: kje si, te je zasulo??? 3jeMi: čestitam, zdaj ste uradno nori, . Almera: bo za zdržat?
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 12.3.2010 17:16:48
|
|
|
|
neboglasnica
|
otroški dodatki + dodatek za veliko družino
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 12.3.2010 17:23:25
|
|
|
|
neboglasnica
|
< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 12.3.2010 17:26:50 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.3.2010 18:38:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.3.2010 18:40:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?