|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del
12.3.2010 12:49:02   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

_rebeca_: ZS

nič nisem dobila, nobenega zs-ja nimam user posted image

pošlji še enkrat.

matr sm smotana, imaš e-mail. user posted image Poslala sem ti Populisin mail, da bi jo presenetila. Zdaj je pa vse v vodo padlo, ker sem smotka. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: nosečka maja

O 3jemi ....če bodo Lovrove pikece ponorele se bomo pa povabili na obisk.

ej, sem včeraj mislila na vas, da bi vas lahko ta vikend obiskali... še vedno pazimo na dedekmrazovo darilo za Laro ... komot pridete, če bi rada imela pikasto Laro, samo ne vem, če je zate to priporočljivo

Če je sama preoblela norice, ni panike. Jih je Ana imela, ko sem bila s Stašem, saj so takrat imeli v vrtcu ni da ni.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
12.3.2010 12:52:48   
3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: nosečka maja

O 3jemi ....če bodo Lovrove pikece ponorele se bomo pa povabili na obisk.

ej, sem včeraj mislila na vas, da bi vas lahko ta vikend obiskali... še vedno pazimo na dedekmrazovo darilo za Laro ... komot pridete, če bi rada imela pikasto Laro, samo ne vem, če je zate to priporočljivo

Če je sama preoblela norice, ni panike. Jih je Ana imela, ko sem bila s Stašem, saj so takrat imeli v vrtcu ni da ni.

no, dobro user posted image ... nosečka maja... ste dobrodošli, smo itak skoz doma... samo pospravljeno pa ravno nimamo user posted image , ampak bomo že zbrcali par stvari v kot, pa bo... user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
12.3.2010 13:02:51   
neboglasnica
no, dobro user posted image ... nosečka maja... ste dobrodošli, smo itak skoz doma... samo pospravljeno pa ravno nimamo user posted image , ampak bomo že zbrcali par stvari v kot, pa bo... user posted image

Važn, da gaz narediš. user posted image Lovro pa naj se izogiba soncu. Aja, pa user posted image user posted image za tako vzgojiteljico. Aja, za tisto z modro pa komentar: kolk ste pa vi čudni, ajajaj user posted image user posted image . Mi imamo pa kot iz škatlice, vsak dan, žal samo v mojih mislih in pobožnih željah.

Sem si danes dala duška in sem šopingirala počasi, sama...sem vse znosila iz avta, pojedla kosilo in sladico: čips + rum kokos bonbone. Ja, čudna sem, vem.

HD: v M na Šmartinki nimajo... user posted image

< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 12.3.2010 13:04:12 >

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
   [Brisano sporočilo]
12.3.2010 13:02:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4679
   [Brisano sporočilo]
12.3.2010 13:03:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4680
12.3.2010 13:05:45   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

....zdaj je že kar je. Važen je namen, populis si videla kak je Gr pridna, je hotla dobro delo narest, pa še jaz bi krasno izpadla....pa sem zaj.vse....Tolk skrbi okol Iraye, vrtca, bolezni....nisem gledla mailov.....LOPNI ME enkrat GR. user posted image

Evo - LOP in to kar obe. user posted image user posted image

Irayo pa kar pusti, saj veš, smeh je pol zdravja, spanec pa druga polovica. Staš je včeraj po cepljenju tudi spal tri ure in še malo, očitno potrebujejo. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4681
   [Brisano sporočilo]
12.3.2010 13:20:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4682
   [Brisano sporočilo]
12.3.2010 13:20:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4683
12.3.2010 13:42:28   
3jeMi

Važn, da gaz narediš. user posted image Lovro pa naj se izogiba soncu. Aja, pa user posted image user posted image za tako vzgojiteljico. Aja, za tisto z modro pa komentar: kolk ste pa vi čudni, ajajaj user posted image user posted image . Mi imamo pa kot iz škatlice, vsak dan, žal samo v mojih mislih in pobožnih željah.

Sem si danes dala duška in sem šopingirala počasi, sama...sem vse znosila iz avta, pojedla kosilo in sladico: čips + rum kokos bonbone. Ja, čudna sem, vem.

HD: v M na Šmartinki nimajo... user posted image

ma, ja vem... user posted image user posted image

bravo za easy šoping... bolj po redko je tak, bolj ga ceniš user posted image

umpa... pridna...user posted image

zdaj pa.... Lovro, gremo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4684
12.3.2010 13:55:48   
Majuska

... no, evo naš hrček spi...

je pa takole...
... kličem v vrtec... se oglasi naša vzgojiteljica, ma ta je res pravo user posted image ... pogovor gre takole:
- Živjo, Barbara.
- O, živjo.
- Barbara, mislim, da imamo norice. user posted image
- Odlično! So pikice rdeče, mehurčkaste?
- So.
- Torej ima res norice. Ja, saj od zadnjega, ki jih je imel, je ravno dovolj časa. Pojdite k zdravniku, da vam da Claritin. Kopajte ga z mlačno vodo. Pa nohte mu postrižite, da se ne bo praskal. itd... Pa sporočite kako in kaj je!

... evo, a sploh rabim klicat zdravnika... user posted image

... itak, imava popoldan pregled... mehurčkov je pa čedalje več, mali ima temp. okoli 37,5... pojedel je pa... zjutraj en velik kos kruha s pašteto, pa eno banano in za kosilo 3 krožnike enolončnice... user posted image ... upam, da bo tak lakotnik še naprej user posted image

... evo, sem pa hotela almero na obisk povabit, pa je ravno ta vikend ni... user posted image

rebeca, kako sta?

imaš pa res krasno vzgojiteljico user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
12.3.2010 13:57:18   
Majuska

verjetno prekašamo vse user posted image   sem ravno včeraj ugotavljala, da se obiski ne bi imeli pri nas kam usesti, ker smo toliko stvari navlekli na sedežno user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4686
   [Brisano sporočilo]
12.3.2010 13:59:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4687
12.3.2010 14:11:03   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

jao sam ste res packe..

kako živite v takem? user posted image user posted image user posted image

... je rekla ena, ki je doma in ma 5939545 cotk na sedežni in čakajo na likanje (kr naj čakajo user posted image user posted image )

naših nisem štela, ampak ji je za eno celo košaro  user posted image user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4688
   [Brisano sporočilo]
12.3.2010 14:21:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4689
   [Brisano sporočilo]
12.3.2010 14:40:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4690
12.3.2010 14:55:03   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

Gr, kak to da te je bolela desna dojka.. a kr tko al maš kake težave?

Ma, tale moja leva dojka me boli po teden ali dva, nato bolečina izveni. Zdaj je to že tretjič, zato sem klicla k zdravnici in sem naročena v ponedeljek. Kar iznenada začne boleti, kot da bi se kam udarila, na momente celo peče. user posted image Bog ne daj, da se dotaknem, auuuuuuu

BTW: user posted image user posted image , kok si pridna, pridi še k meni, lepo plosiiiiiiiiiiiiiiiim

Neposredna povezava do sporočila: 4691
   [Brisano sporočilo]
12.3.2010 15:00:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4692
   [Brisano sporočilo]
12.3.2010 15:04:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4693
12.3.2010 16:14:25   
3jeMi
... samo na hitro... morm na pošto pa v štacuno zdej...

... zdaj tudi uradno: SMO NORI user posted image ... zdaj pa en teden doma bit... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4694
   [Brisano sporočilo]
12.3.2010 16:28:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4695
12.3.2010 17:12:18   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

joj..men se bo zmešalo..zunaj sonček, brez vetra +7 stopinj, mi2 pa notri...a lahk greva ven? ne, ane?  

vročino ima pa že od ponedeljka 37,7.-jaz ne vem a mi je termometer crknil al kajuser posted image user posted image

Če ima vročino, naj ne bi šli ven, mogoče pa v vozičku. Samo pazi, da je ne oblečeš preveč, da je ne boš dodatno ogrevala.

Glu: kje si, te je zasulo???

3jeMi: čestitam, zdaj ste uradno nori, user posted image user posted image .

Almera: bo za zdržat?

Neposredna povezava do sporočila: 4696
12.3.2010 17:16:48   
neboglasnica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

otroški dodatki + dodatek za veliko družino

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4697
12.3.2010 17:23:25   
neboglasnica
user posted image       user posted image user posted image     user posted image

< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 12.3.2010 17:26:50 >

Neposredna povezava do sporočila: 4698
   [Brisano sporočilo]
12.3.2010 18:38:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4699
   [Brisano sporočilo]
12.3.2010 18:40:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?