|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
11.3.2010 14:02:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4601
   RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del
11.3.2010 14:45:32   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

aja, zdej pa morva še z levo nogico povadit, z levo pa še vedno pade direkt na čelo... sem prav vesela res... zgleda je res samo hudo v zaostanku in ni nič resnega narobe!

do 2 leta bo normalno hodil kot ostali otročki.
hoja se mu je ful popravila, pada ful manj...

d best! no vidiš... vse bo! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4602
11.3.2010 14:54:18   
3jeMi
evo žabce... kosilo kuhano, zdaj pa po Lovra... wiiii... le kaj bo danes novega... user posted image

p.s. dobila položnico za vrtec... smo en plačilni razred nižje... user posted image ... oh in sploh, si bomo lahko privoščili eno kosilce v oštariji... user posted image

čauči...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
11.3.2010 15:34:43   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

evo žabce... kosilo kuhano, zdaj pa po Lovra... wiiii... le kaj bo danes novega... user posted image

p.s. dobila položnico za vrtec... smo en plačilni razred nižje... user posted image ... oh in sploh, si bomo lahko privoščili eno kosilce v oštariji... user posted image

čauči...

Kako, a si doma? Sem zgrešila, user posted image .

Majuska: hvala.

Umpa: user posted image user posted image Luka!

Sva se načakala k dva norca: skoraj dve uri. Pikica v stegno, pa sva odletela. Sem čakala samo deset minut, ker sva hitela v vrtec na kosilo. BZ, ni hotel. Sem ga odpeljala domov, on bi bil zuuunaj!!! Ga odvlečem gor, mu dam kosilo, nekaj pogloda, ga umijem, via postelja, se igra do onemoglosti in zdaj do onemoglosti spi, dve uri in pol. Zdaj grem pa po Ano, ga bo tale burja naša takoj zbudila. Moram pa napisati, kako me je ena mati razpenila. Njena frklja divja naokoli, vse grabi, vleče...kar naenkrat objame našega, mu pritisne slinastega čez cel obraz, fuj in fej. Sem ga takoj zdrgnila pod vodo. Bljak! Mamici se je zdelo smešno, meni pa tole izmenjavanje sline prav nič. Povsod je imel njeno slino, po ustnicah, licih, na očeh...kot da bi ga polubčkal polž. Ok, grem po naš tornado v vrtec.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
11.3.2010 15:36:02   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Glede tistega plačila rezervacij za vrtec, če je otrok več časa odsoten.....Sem mislila, da je tako, ker po pravilniku naj bi blo in v decembru naša2 v vrtcu nista bila niti en dan in nismo plačali niti 1 €, niti rezervacije, niti nič od nič. Sploh položnice ni blo.

Full čudno? Sicer pa, a ti plačuješ za dva ali za enega? Me spomin rahlo zapušča.

Neposredna povezava do sporočila: 4605
   [Brisano sporočilo]
11.3.2010 15:40:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4606
   [Brisano sporočilo]
11.3.2010 16:17:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4607
   [Brisano sporočilo]
11.3.2010 18:20:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4608
   [Brisano sporočilo]
11.3.2010 18:34:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4609
11.3.2010 18:46:51   
neboglasnica

In ja....ob 14.30 so me klicala iz vrtca, da se je Iraya zbudila z vročino...39,2. user posted image Sem tako že mislila iti po njuju.

Bila je vsa mrzla, premražena. Roke, noge ledene, oblečena je imela 2 bodija na dolgi rokav, pulover, žabice, trenerkico, nogavičke...ona pa vsa mrzla in treslo jo je. user posted image Pa wtf? Je pa rekla, da imajo dans v vtrcu ful mrzlo, da so nehali kurit na polno....A???

Sploh nisem vedela, da te tamale lahko tak zebe, da se tresejo, men s eje zdelo, da ima že čist plava usta. user posted image

Doma sem ji dala svečko, toplega čaja, kakava, jo zadekala, da se mi je ogrela srotika. Saj nisem vedela, jo naj oblečem al slečem, 39 temp. pa čist mrzle okončine.
Ja, baje jim takrat temp. še narašča, ampak kak pol takega otroka gret al kaj?
Saj potem se je hitro ogrela in zarad temp. sva se pol slačli. Uro zatem ji je padla tud temperatura.

Drugače pa je normalno razpoložena, jedla normalno, pila tudi, se igrala, smejala, tekala, trmala,....skratka kot vsak dan. user posted image
Ji pa teče z noska.

Mater je bil pester popoldan.

Zdaj že spita.....pred spanjem je imela spet 38,3.

Ah ja...zgleda, da bomo spet bolančki za vikend. user posted image

Če jo je tak zeblo, je možno, da zaradi vročine. Če ima visoko vročino, jo ne oblači preveč. Ponavadi že sami nakažejo kaj in kako. Upam, da je samo muha enodnevica tale vročina in da boste kmalu zdravi. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4610
11.3.2010 19:30:56   
3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Kako, a si doma? Sem zgrešila, user posted image .

Sva se načakala k dva norca: skoraj dve uri. Pikica v stegno, pa sva odletela. Sem čakala samo deset minut, ker sva hitela v vrtec na kosilo. BZ, ni hotel. Sem ga odpeljala domov, on bi bil zuuunaj!!! Ga odvlečem gor, mu dam kosilo, nekaj pogloda, ga umijem, via postelja, se igra do onemoglosti in zdaj do onemoglosti spi, dve uri in pol. Zdaj grem pa po Ano, ga bo tale burja naša takoj zbudila. Moram pa napisati, kako me je ena mati razpenila. Njena frklja divja naokoli, vse grabi, vleče...kar naenkrat objame našega, mu pritisne slinastega čez cel obraz, fuj in fej. Sem ga takoj zdrgnila pod vodo. Bljak! Mamici se je zdelo smešno, meni pa tole izmenjavanje sline prav nič. Povsod je imel njeno slino, po ustnicah, licih, na očeh...kot da bi ga polubčkal polž. Ok, grem po naš tornado v vrtec.

ad1... sem doma... kje pa čem bit zdele... drugače sem pa dop. v službi... user posted image

ad2... joj, res, samo a teta je kar pustila, da je to naredila, al kaj?... joj, res kolk je folk čudn... user posted image

ad3... kako kaj, se je tornado že umiril... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4611
11.3.2010 19:32:26   
3jeMi
rebeca... tudi jaz upam, da ni nič hujšega... pa user posted image user posted image za pikico malo...

nič, dame... nočko... četrtek je... vas jutri najdem v 5. delu?... user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
   [Brisano sporočilo]
11.3.2010 20:09:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4613
11.3.2010 20:10:38   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

ad1... sem doma... kje pa čem bit zdele... drugače sem pa dop. v službi... user posted image

ad3... kako kaj, se je tornado že umiril... user posted image

ad1) mislim, da si tisti post pisala okoli 14 ure in si imela kosilo skuhano, zato sem sklepala, da si bila doma. Napača.

ad2) jap, zdajle sem jo nagnala proti postelji.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
11.3.2010 20:12:09   
neboglasnica

GR hvala za odg., user posted image saj sem bila res čisto zmedena glede tega, jo naj oblečem al ne.

Saj pri tebi sem pametna,ko pa mene doleti, pa druge kličem, user posted image .

Tamali je čisto naspidiran, popoldne je spal tri ure in še malo. Rekord!!! Zdaj ga pa goni naokrog. Čakam, da se umiri v posteljici in zaspi. Pravzaprav čakam, da zaspijo vsi trije.

Neposredna povezava do sporočila: 4615
   [Brisano sporočilo]
11.3.2010 20:23:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4616
11.3.2010 20:34:58   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Dober večer!

Malček spi, dragi mi dela topel sendvič, potem bom šla pa tudi hitro spat. Jutri pa pičim službeno do nedelje v Portorož - bljak, bljak. Sem danes po mojem zaradi tega že cel dan utrujena in slabe volje

Iraya - user posted image user posted image user posted image user posted image

Neboglasnica - pri nas pa cepljenje nič spalnega efekta ni imelo, pa v roko so ga cepli in ne v nogo

ad1) Mljask, mljask, jaz bi tudi topli sendvič!!!! Daj pošlji tvojega še malo k nam.

ad2) Saj bo hitro minilo. Boš videla, tik tak bo nedelja popoldne. In jaz, ki sem malce čarovnice, ti prerokujem, da boš nedeljsko popoldne preživela v prijetni družbi.

ad3) Očitno je spalni vpliv popustil. Kliče iz postelje, mislim, da celo pleza na ograjo. Grem preverit.

Neposredna povezava do sporočila: 4617
   [Brisano sporočilo]
11.3.2010 20:59:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4618
   [Brisano sporočilo]
11.3.2010 21:02:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4619
   [Brisano sporočilo]
11.3.2010 21:06:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4620
   [Brisano sporočilo]
11.3.2010 21:09:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4621
   [Brisano sporočilo]
11.3.2010 21:10:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4622
   [Brisano sporočilo]
11.3.2010 21:10:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4623
11.3.2010 21:22:12   
neboglasnica
Končno je mali omagal. Upam. Bučko. Ga vzamem k sebi v posteljo, se stisne k meni, da dudo ven iz ust, mi pritisne veeelik poljub na usta, dudo hop v usta, nasmeh in še en stisk. Počasi je zaspal in napol spečega sem ga odnesla v njegovo posteljico. Upam, da bo mirna noč.

Vidim, da tale četrtek ni klepetavo razpoložen, tako da se prestavljam za knjigo.

Nočka,

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4624
   [Brisano sporočilo]
11.3.2010 21:37:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?