Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 26.2.2010 21:55:07
|
|
|
|
nanka
|
no še pol ure do slaloma, grem hitro pod tuš.
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 26.2.2010 21:56:18
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka naša je pa čisto neumna na miši, samo da je miš pa je srečna, velja tudi računalniška miška. ja & to že kar nekaj časa, a ne? se spomnim, k si pravla, da ste mogli prav še eno miš kupit, da imata Natka in Zoja vsaka svojo a se upate k nam na obisk - mi smo pa mačjefili ... pijav, pijav, pijaaaaaaav (= mijav) je Anjin pozdrav aha, Umpa, presenečanjo tamaučki, srkajo kot gobe, se strinjam ... jaz pa danes pridem po našo v vrtec, steče k meni: "Mami, mami, mami" ... hop v naročje ... me začne božat po šalu in ga občudovat ( ): "Lal, lal, lal," potem me prime za očala (tukaj zmeraj mal zmrznem in otprnem, ker nikol ne vem, a jih bo samo pokazala al spretno v stotinki sekunde zagrabla in z njimi začela mahat) in reče: "Olala" (= očala) - vau, čist nova zadeva ... res fletno ...
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 26.2.2010 21:58:29
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska uh, jest pa milke nikakor ne, samo cukr ... pri meni pali bolj Gorenjka ali Lindt če pa malce zagreni, je pa toliko bolje ... mmm ... ej, meni je pa ta frenda iz Francije poslala take cukre, da ti kar sline tečejo že k jih vidiš, kaj šele, k jih začneš jest ... sem prejle ene mini pite jedla, oblite s čokolado ... oh my, so se mi kar nebesa odprla ... apetit se mi vrača, očitno ... je bil že cajt!
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 26.2.2010 22:01:06
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ marec in.....greš po pingvinčka, ane? wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kak bomo stiskale pesti. aja, to je pa tud res, ja mi je kar mal ušlo ob vsemu džumbusu ta pretekli teden sem tko čist na splošno misnla - KONČNO MAREC, zima mimo, pomlad pred vrati - yes, yes, yes ------------------------------------------------ aha, je mala navihanka in uživačica, tale moja pikica .... tko k vsi julijčki
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 26.2.2010 22:03:32
|
|
|
|
metuljcek321
|
Tkole se je cartala bolnica: mižim in sem čis resna: 1, 2, 3 & že je tu smejka: .... zdaj pa tud jaz pred TV ... slalom bo tik-tak tukaj ... pa tale turban na glavi si moram razmontirat, da se mi pred spanjem čupca posuši ... ... night, night ... naj bo mirna noč ... naša frajlica nekaj pojokava ... upam, da je zgolj slučajno (bad dreams varianta & mine) ... opala, kakšno fajn cifro imam ... sem rajš pršla kar tale post uredit, k da novega odpiram - bi blo škoda zbrkat te 4ke in nule
< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 26.2.2010 22:04:27 >
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 26.2.2010 22:04:20
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka naša je pa čisto neumna na miši, samo da je miš pa je srečna, velja tudi računalniška miška. naš je pa postal nor na kamione ... kolk enega kričanja in vriskanja je, ko se vozimo
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 26.2.2010 22:05:45
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ marec in.....greš po pingvinčka, ane? wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kak bomo stiskale pesti. aja, to je pa tud res, ja mi je kar mal ušlo ob vsemu džumbusu ta pretekli teden sem tko čist na splošno misnla - KONČNO MAREC, zima mimo, pomlad pred vrati - yes, yes, yes ------------------------------------------------ aha, je mala navihanka in uživačica, tale moja pikica .... tko k vsi julijčki jaaa pomlaaaaad prihaajaaaaa
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 26.2.2010 22:06:59
|
|
|
|
Majuska
|
metuljčica, kako luštna kodrčica je Anja!
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2010 22:07:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2010 22:09:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 26.2.2010 22:35:43
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica , sam zarobantim in že imam poln nabiralnik, . Pridne ste, pridne . Za vas . a sicer boš pa obdržala notri tudi tiste, od katerih podatkov nimaš? meni se zdi bz, če se nekdo ni javil sto let, da je še notri če nimaš podatkov za 1 leto & 1 leto in pol - briši če se kdo pojavi ponovno (WELCOME BACK ABSOLUTNO), ga seveda pripopaš nazaj al kako se vam to zdi? je čist mim predlog al ima kaj repa in glave? A se ti ne zdi, da sem jih kar veliko ven zmetala. Edino, če vas Blacky moti: notri sem jo pustila zato, ker se je toliko časa trudila s seznami, da se mi zdi, da ji to nekako dolgujemo. Go go go, Maruša!
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 26.2.2010 22:40:27
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka Jaz pa priznam da nisem več tako strpna, dokler o bili mlajši še mogoče zddaj me pa zna naš pubertetnik kar dobro spravit s tira, mater je dober, kakšen dan mu gre odlično ( na mojo žalost) Enako. HB za Nanko, da nisem osamljen primer. Sicer sem se ji pa itak po telefonu zjokala na rami, tako da Nanka, hvala še enkrat.
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 26.2.2010 22:42:08
|
|
|
|
neboglasnica
|
Meni se pa zdi, da smo šolniki čisto preveč okupirani s temi jajci, kaj naj, kako naj - glede vzgoje mislim. In potem se samo še bolj sekiram, na potenco. BZ, bom nehala... Umpa: tale avatar je boljši kot prejšnji. Nočka in držte pesti!
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 26.2.2010 22:47:34
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: nanka Jaz pa priznam da nisem več tako strpna, dokler o bili mlajši še mogoče zddaj me pa zna naš pubertetnik kar dobro spravit s tira, mater je dober, kakšen dan mu gre odlično ( na mojo žalost) Enako. HB za Nanko, da nisem osamljen primer. Sicer sem se ji pa itak po telefonu zjokala na rami, tako da Nanka, hvala še enkrat. tebe si pa res ne predstavljam jokati ... vedno vse tko lepo obvladaš, usklajuješ tisoč opravkov ...
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2010 22:49:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2010 23:22:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 26.2.2010 23:28:49
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Čer, se javljam iz mojega domačega hriba. Uf sem kr zašvicala in porabila pol baterije na lap topu da sem se skonektala preko dial up-a, prijavila na RR, gmail,FB, pol mi je vse ven vrglo tako da sem ponovila prijavo samo na RR. Kako nam je samoumevno da ko prižgeš komp, internet kr dela, žal ni vedno in povsod tako . Grem probat ene dve strani prebrat, če mi ne bo prej baterije zmanjkalo jaz sem imela doma tudi dial-up ... vmes sem šla pa lahko na kavo, da sem prilezla na moje forume punce, jest komi gledam ... nočko!
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2010 23:48:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.2.2010 7:22:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 27.2.2010 9:20:43
|
|
|
|
glugluglu
|
dobro jutro, nas je pričakal lep močan sonček
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.2.2010 9:59:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 27.2.2010 10:29:42
|
|
|
|
Majuska
|
'jutro, še vedno sem zaspana. Smo imeli budnico ob 6h, tako kot med tednom ... po flaški sem Aleksandra komaj prepričala, da smo še malo spali, najprej se je seveda pol ure valjal po postelji in kriče protestiral, potlej ga je pa končno zmanjkalo. Takole: metuljčica, a je dovolj kalorično?
|
|
[Brisano sporočilo] 27.2.2010 11:16:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 27.2.2010 11:22:38
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Majuška -kaj bi jaz dala, da bi Bora prepričala, da bi zjutraj še malo potegnil. Ampak mislim, da napi malčki še ne vejo kdaj do delavniki in kdaj je vikend. Mi2 sva danes vstala ob 6:10 (glede na to, da smo imeli zdaj nekaj časa vstajanje malo čez 5:00, je bil danes prav luksus) Lep dan vam želim! Mi bomo še kar v izolaciji! Ob 6:10 Aleksander vstane med tednom, danes je vlekel isto uro ... Almera, upam da vam tele norice čim prej minejo in da ne bo prehudo
|
|
[Brisano sporočilo] 27.2.2010 12:22:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
1hruškaKdaj po porodu, če ste polno dojile, ste dobile mesečno perilo?3. mesec ali prej (
39%)
4. mesec (
9%)
5. mesec (
8%)
6. mesec ali kasneje (
36%)
niste dobile, ker ste zanosile (
7%)
Število vseh glasov: 281Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!