Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 26.2.2010 21:30:09
|
|
|
|
metuljcek321
|
... predlagam nov naslov strani: Metuljčkovi monologi ... all those in favour ... dvignite roke
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 26.2.2010 21:30:41
|
|
|
|
metuljcek321
|
... damn, pa glih zdaj me je zabrisalo na drugo stran ... no, saj tud to lahko zafilam a probam?
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 26.2.2010 21:32:41
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Metuljček - tebi pa res dogaja ves čas. a ne? tud men se tko dozdeva 10 points za week off!
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2010 21:32:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 26.2.2010 21:35:00
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ Majuska, praviš da si slamnata dans...kaj boš počela? RR, kak film, mislim da imam King Quattro v zamrzovalniku ... grem pobrskat no, no...sem mela v mislih kaj takega hehe, v glavnem UŽIVAJ. jaz tud mažem zraven, ampak samo milko. uh, jest pa milke nikakor ne, samo cukr ... pri meni pali bolj Gorenjka ali Lindt če pa malce zagreni, je pa toliko bolje ... mmm ...
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2010 21:39:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 26.2.2010 21:39:59
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 stajico imamo samo še za dnevno spanje čez vikend ... kje pa vaši spijo takrat? V posteljici? njegova postelja, ja. Itak se mi zdi, da je moje potrpljenje zrastlo do neba odkar imam otroka, da sem ful bolj strpna, razumevajoča, fleksibilna kot sem bila prej Jaz tudi to opažam kot novost pri meni preden sem bila mami, sem prej "ven padla". Zdaj pa se zavestno ustavim in že 5-ič ponovim isto, pa sem še vedno mirna ... prav všeč mi je včasih, kako me Aleksander spreminja kako že pravijo ... vzgoja otroka je tudi vzgoja samega sebe Majuška, blagor ti, ti si imela med predavanjem DEŽ, mi pa včeraj (k smo bli od 16.30 do 19.30 SONČEK, SONČEK, SONČEK) ... in že ene parkrat se je tko pripetil, da je glih med našo sejo ful lepo vreme. Eh verjemi, da v tem tumpastem vremenu tudi ni fajn ... dopoldne se mi je tako spalo, da sem komaj preživela do pavze. Vreme je bilo super za spat, ne pa za poslušanje dekanovega govora
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 26.2.2010 21:40:39
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Takole, z enim učem spremljam Mumijo .... zmatrana sem pa tako, da se mi nič ne ljubi ditto meni je Mumija še vedno tak lušten film, moram priznat pa sem jo gledala že žblj-krat
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 26.2.2010 21:41:24
|
|
|
|
nanka
|
uf ste hitre sem vas komaj ujela. Flower našo ćuva babica pa je stara 75 let in jima gre odlično.Tamala točno ve kaj lahko pri njej in kaj ne. Me je pa kar malo groza če bom tamalo sploh lahko kam dala v vrtec, ker v Ljubljani očitno po novem pravilniku ni šans da noter pride, pri nas pa šele naslednje leto mogoče. Druga enota pri nas je pa oddaljena 10 km v napačno smer.
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 26.2.2010 21:43:31
|
|
|
|
nanka
|
Jaz pa priznam da nisem več tako strpna, dokler o bili mlajši še mogoče zddaj me pa zna naš pubertetnik kar dobro spravit s tira, mater je dober, kakšen dan mu gre odlično ( na mojo žalost)
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 26.2.2010 21:43:57
|
|
|
|
metuljcek321
|
objem - aha, tud naša takoj zraven prilaufa & začne rokice gor stegovat - še jaz, še jaz, še jaz, jo dvignem, se zgnetemo drug do drugega, stisnemo, zavrtimo, potem pa vedno isto zapojemo (ta malo dam na tla) ... ringa, ringa, raja ... še preden je pesmice konec, se Anja ustavi in začne ploskat - VEDNO! ... prav zabavna zadevca, res tko kjut ... ah, ti naši cukri od julijčkov, a ne? a vam povem nekaj dobrega? ste za?
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 26.2.2010 21:44:33
|
|
|
|
nanka
|
povej, čakam...
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 26.2.2010 21:45:10
|
|
|
|
nanka
|
A se vidi da sta moja dva na fuzbalu, punci pa spita?
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 26.2.2010 21:45:36
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Rebeca - Bor tudi včasih kako "nadomestno" mamo najde na igrišču. Pa tudi v končni fazi ni nikoli zadovoljen z rezultatom - mama je le ena so very true
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 26.2.2010 21:45:54
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 a vam povem nekaj dobrega? ste za? vedno
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 26.2.2010 21:45:58
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka A se vidi da sta moja dva na fuzbalu, punci pa spita? nope, zakaj vprašaš? hi, hi
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 26.2.2010 21:47:11
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ haha, ti samo piši, riši, limaj, barvaj....itak te je fajn brat se podpišem
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 26.2.2010 21:48:18
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa in kak kjut anja, dej fotkni jo s punčko, me zanima ta nova ljubezen Lola, lo-lo-lo-lo, Lola, Lo-lo-lo-lo, Lola .... ignoriraj dejstvo, da se ne vidi glave - pa tud punčka sama je najbrž čist premajhna ... sam mal, da dam predogled ... minuto ... no, neka skuštrana frizura se šajna - tolk za feeling bo bom pa ob priliki še kakšno tihožitje z Lolo zrihtala, I promise
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 26.2.2010 21:48:55
|
|
|
|
metuljcek321
|
klasika:
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 26.2.2010 21:49:39
|
|
|
|
nanka
|
naša je pa čisto neumna na miši, samo da je miš pa je srečna, velja tudi računalniška miška.
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 26.2.2010 21:49:57
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ haha, ti samo piši, riši, limaj, barvaj....itak te je fajn brat se podpišem 'vala, 'vala kar mal farbam, priznam
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 26.2.2010 21:51:02
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 a vam povem nekaj dobrega? ste za? vedno še vikend mine, pa je tu .............. ............. .............. ............... MAREC
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 26.2.2010 21:52:22
|
|
|
|
nanka
|
Juhu za pomlad
|
|
|
|
RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del 26.2.2010 21:52:42
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa Umpa, sploh te nisem navajena s tem avatarjem user posted image prejšnji je bil boljši, priznam. joj, že dva takšna komentarja ma dojenčka sem se naveličala, bom neki drugega dala, sam ne dojenčka več. ice, ice pingvin, jaz sem ice, ice pingvin not bad, not bad at all ampak zdaj se bliža pomlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad hitr neki spomladanskega gor pripopat, ajmo
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2010 21:54:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
Starost posvojenega otrokaagnesKoliko starega otroka bi posvojili?Novorojenčka. (
53%)
Do pol leta starosti. (
17%)
Do enega leta starosti. (
13%)
Do treh let starosti. (
8%)
Do petih let starosti. (
5%)
Pet ali več let starega otroka. (
3%)
Število vseh glasov: 347Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!