|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del
26.2.2010 20:34:54   
metuljcek321

populis, super rezultati testa za Laro, a way to go, girl!

Kako Lovrovi zobki? Naj bodo hitro OUT. Meni se občasno tud dozdeva, da ji gre kaj ven, vidim že nekaj belega tam down under, ampak I've got a feeling, da bo še trajaloooooooo ...

ilatic, a se kaj boljše počutiš?

populis, ampak sem res ena kumrna prfoksa, veš ... kar pajkice mi visijo od riti, če moreš verjet. Tko mi ni nič pasalo jest zdajle par dni, da sem prav okostenela, dio mio. Vikend bo definitivno namenjen okrepčilu, začenši (a ni mega beseda???user posted image ) z Majuškinim fruštkom tomorrow morninguser posted image  Dej, Majuška, kaj kaloričnega prilepi gor za soboto, a si za?

IZVIRNO SPOROČILO: populis

majuška; Merci pour le petit déjeuner!user posted image

opala, what do I see here?

some French?

well done, p

Aha, neboglasnica, dubila SMS (to misliš tistega o info, da ima zimska dojenčka al si mi še kaj drugega pošiljala ---> ker tega sem komentirala včeraj, se mi zdi - takrat in the middle of the night)

fruškica, kako blo?

IZVIRNO SPOROČILO: petra1984

Berem, da je velik škratov bolanih - tud midva sva prebolela rotavirus (6 dni v bolnici na infuziji).

ojej, ojej, ojej!

user posted image user posted image user posted image

a to non-stop ali kako?

ga niso odpustili, ker ni pridobival na teži, se je slabo počutil, ni prenehala driska, je bruhal?

si bila skoz zraven?

joj, si ne zamišljam, meni je bilo še tistih 5 ur, k sva bili notri, doooolgih

si prespala notri? kje si spala? hrana zate?
Last but not least: inigo - hvala, hvala, hvala za nalepkice Spar - zlata si, I appreciate it! ... se priporočam, če ima še katera ... thanks ...

< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 26.2.2010 20:35:45 >

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 20:39:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3302
26.2.2010 20:41:01   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

user posted image user posted image user posted image user posted image zame, našla uhane...

Med drugim pa: a mora biti vzgoja otrok tako težka??? Da ne govorim o tem, ko ne veš ali ravnaš prav ali ne...

Ja, vzgoja je težka reč - sploh ko se prvič spopadaš s tem user posted image

Pri nas imamo tudi že ornk trmico doma, kar pa ni nič čudnega, saj sta tudi starša taka user posted image   Aleksander še vedno ne prenese besede NE, če nekaj ni po njegovem, užaljen zajoka in išče uteho pri drugem staršu. Zadnjič sem se ful nasmejala, ko mi je pričel lezti v naročje ... v tem primeru ga sicer objamem in potolažim, ko se umiri pa povem isto, kot je prej naredil očka. Vedno sem trdila, da morata starša podpirati en drugega.

Stajico bolj uporablja očka pri nas ... mali namreč tepe, kadar mu kaj ni všeč. Pa ne samo naju, tudi babico včasih, ko se mu zdi, da ni naredila tako, kot je njemu všeč. Večinoma ga oči da v stajico na ohlajanje, pa se potolaži v nekaj minutah. Naš fant ima v isti vreči solze in smeh. Ko se pomiri, mu povem, da ni lepo tepsti in da tudi njemu ne bi bilo všeč, če bi bil tepen (ali brcan, še vedno ful brca).

Takole, z enim učem spremljam Mumijo .... zmatrana sem pa tako, da se mi nič ne ljubi user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 20:45:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3304
26.2.2010 20:46:33   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

user posted image user posted image user posted image , sam zarobantim in že imam poln nabiralnik, user posted image . Pridne ste, pridne user posted image user posted image user posted image . Za vas user posted image .

a sicer boš pa obdržala notri tudi tiste, od katerih podatkov nimaš?

meni se zdi bz, če se nekdo ni javil sto let, da je še notri

če nimaš podatkov za 1 leto & 1 leto in pol - briši

če se kdo pojavi ponovno (WELCOME BACK ABSOLUTNO), ga seveda pripopaš nazaj

al kako se vam to zdi?
je čist mim predlog al ima kaj repa in glave?

(author unknown)

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 20:48:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 3306
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 20:51:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3307
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 20:53:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3308
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 20:53:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3309
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 20:54:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3310
26.2.2010 20:56:00   
metuljcek321
thanks za welcome back, 3jemi, pa info o izividih da traja tako dolgooooo? OMG, potem pa ni čudno, da sestra, ki jo klicarim glede izvida, vedno izbulji oči (jo kar vidim, a veš), ker sem čist preveč hitra

flower, saj bo babica dobr zrihtala, boš videla. Če te pa skrbi, ga pa zdaj med vikendom za par uric pusti, da vidiš, kako bo šlo. Kdaj pa prideš sicer ponavadi iz službe?user posted image  user posted image  za Lana, da bo prej boljše.

rebeca, a veš, da imaš čist prav ... ornk se moram umirit zdajle over the weekend, ker sem prav izčrpana ... še od Anjine bolezni, pa moje (zjutraj me je še kar pregnalo - res ne štekam, zakaj je to potrebno), hud tempo v službi, doma, ... bom bolj na vse 4 os sebe, I promise.

O, Umpa, avatarsko obarvana, hello, hello. Kako Luka? Tista metoda mi ni nič znana, upam, da si uspela najti kaj primernega za lajšanje kašlja. Si ti kaj bolje? Tvoj je zdrav al se tud njega kaj prijemlje? Ojej, malo grizalo na pohodu ... nadležna reč ... kako se je razpletlo? Je ohlajanje poleg tvoje rane uspelo shladit tudi bojeviteža? Hope so.

flower, AB je treba vedno dajat tako kot ti rečejo pri P - al 7 oz. 10 dni ali pa rečejo do konca doze.

mojček, danes pa boš z nami, a ne da?

Lara - kako je kaj maličica?

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

jap jap, potegnil je ene 30 robčkov za brisanje ritke ven iz škatle, pa je pač rabil mir revež user posted image user posted image user posted image

naša je to tud ene parkrat ušpičla - prav enega po enega ga precizno ven vleče & to v popolni tišini ... me je hitro izučilo, da grejo robčki za rito direkcjon v omaro, ko spedenava zadnjo plat

je pa štosno, ne - česa vse se spomnijo naši tamaučki

in TAKOJ si vedla, da ima nekaj za bregom, a ne? tišina je vedno ful sumljiva, se strinjam 100%

a se rotavirus lahko TAKOJ ponovii? da bi ga Anja še 1x dobila preko mene, ki sem ga v osnovi pokasirala od nje? danes je namreč doma 2x kakala tko na meji med normalno in tahitro varianto, vonj je tud IZJEMNO izrazit ... me kar zmrazi, da bi blo to še 1x ... sem klicala P, je rekla, da ni glih ful verjetno, da je najbrž le bolezen v zadnjih vzdihljajih (ona se ni izrazila tko poetično, ofkors) ... tko da srčno upam, da je to res samo to ... živahna je, razpoložena, pije dobro, je tudi ... je rekla, naj pač spremljamo & bomo videli, kaj in kako.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3311
26.2.2010 20:57:16   
metuljcek321
ej, babike

pučaaaaas pište, sem na strani 130 & ogrevam prste ....

be there with U soon, I promiseuser posted image

(author unknown)

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 21:00:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3313
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 21:01:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3314
26.2.2010 21:04:18   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Si grem sam sebi na živce, ker jo non stop opozarjam in razlagam, da se česa ne sme. Zadnje dni ima hudo veselje z pisanjem po pohištvu(HB je temno in se ne vidi dostiuser posted image ), ji povem da ne sme, da ji bom svinčnik vzela in ne bo mogla pisati sploh, če nadaljuje ji svinčnik vzamem še enkrat povem zakaj ja in zakaj ne in da lahko v primeru da bo naprej pisala po pohištvu dobi le magnetno tablico. Tudi če joka vztrajam in po slabi minutki itak neha, ker vidi da je stara vztrajna user posted image
Z negativnimi občutki prti sebi sem se tudi jaz že srečala, najbolj intenzivno je bilo morda takrat ko je prvič iz posteljice zlezla. Ura je bila itak že 23 00 proč jaz zaspana kot zmaj a ona prikoraka v dnevno, pokuka skozi vrata in z nasmehom do ušes reče: daaaaaaaaaaaaaaaan. Ko si iz spomina prikličem sliko nasmejanega in navihanega otroka se smejem ampak takrat sem bila prav jezna in besna in bi najrajši dala eno čez rit. Jezna sem bila v bistvu od skrbi, ker bi lahko padla in se poškodovala.
Takšni so čari materinstva, vedno je kaj na novo in vedno so skrbi tako ali drugače user posted image

zelo lepo si napisala

se popolnoma strinjam s tabo!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3315
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 21:04:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3316
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 21:05:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3317
26.2.2010 21:10:36   
Majuska

Umpa - a nov avatar izbiraš?

že zrihtala!

jaz! user posted image
user posted image

prav lepa Neytiri si user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3318
26.2.2010 21:11:44   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

populis, ampak sem res ena kumrna prfoksa, veš ... kar pajkice mi visijo od riti, če moreš verjet. Tko mi ni nič pasalo jest zdajle par dni, da sem prav okostenela, dio mio. Vikend bo definitivno namenjen okrepčilu, začenši (a ni mega beseda???user posted image ) z Majuškinim fruštkom tomorrow morninguser posted image  Dej, Majuška, kaj kaloričnega prilepi gor za soboto, a si za?

upam da se bom spomnila ... user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3319
26.2.2010 21:12:29   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Majuska, praviš da si slamnata dans...kaj boš počela? user posted image

RR, kak film, mislim da imam King Quattro v zamrzovalniku ... grem pobrskat user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3320
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 21:13:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3321
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 21:14:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3322
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 21:19:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3323
26.2.2010 21:26:09   
metuljcek321
ohlajanje - nisem še testirala, imamo pa stajico, tko da, če se zgodi, plac je ... je pa res, da jo bomo mogli zdaj kmalu vrnit, saj se bo kamlu rodil nov bratranček (konec aprila) ... stajico imamo samo še za dnevno spanje čez vikend ... kje pa vaši spijo takrat? V posteljici?

Sicer pa neprimerno vedenje še kar rešujem tako, da jirečem ne (parkrat, najprej umirjeno, potem malo zvišam ton), razložim, zakaj nečesa ne sme, potem pa pač - tko kot sem napisala - vzamem dotično stvar ali pa Anjo prestavim drugam, jo zamotim ipd. Zaenkrat deluje. Bomo videli, kako bo naprej. Res pa je, da je precej večji izziv, če si z otrokom CEL dan (& če je bolan, potem zboliš pa še ti) - to je kar bomba, priznam. Itak se mi zdi, da je moje potrpljenje zrastlo do neba odkar imam otroka, da sem ful bolj strpna, razumevajoča, fleksibilna kot sem bila prej - to opažam tudi v razredu pri delu z otroki, definitivno. Se mi zdi, da sem postala tud en mal zvita, da jih na tak prefinjen način pripravim, da delajo, poslušajo, sledijo (če je problem v disciplini) ... sem kar skulirana, se mi zdi (dokler me nekdo ornk ne razkuriuser posted image  user posted image ).

lex, imate pri hiši novega hišnega ljubljenčka? Je prišla lama? Hec, hec, brez zamere ... si kar predstavljam - mora se ji zdet fino, k si lahko mal zmisli, kje bi bla, a ne? Itak pa ti tko dobr zrihtaš tvoje škratke, da sem prepričana, da tud tole ne bo problem. Ej, kako hiša napreduje?

Tinky, et tu, Brutus? Tud ti grizeš, al kako? Se te moramo mal bat?user posted image  Si ga pa vrgla na finto, ej ... kam si pa zagrizla? Pa kul, da se počutiš v redu ... le pogumno, pridno počivaj & everything's gonna be alright.

Almera, netipične norice? Tudi to obstaja? Upam, da so taprave, da ne bodo prehude & kmalu za vami. Kje ste jih pobrali? Si že ene parkrat neuspešno kruzala, da bi jih posvojili, a ni ratalo ... kdo je zdaj lucky darovalec?

glugluglu, a veš, da moram prav pogledat, kje sva jutri na Plavcih ... ma, bova šli raje dol - a misliš, da bojo kompliciral? Ker midve ne bi sedeli, ampak peli in plesali tam nekje v 3. vrstiuser posted image  user posted image

leg magic - ste to dejansko kaj uporabljale? Any results?

Majuška, blagor ti, ti si imela med predavanjem DEŽ, mi pa včeraj (k smo bli od 16.30 do 19.30 SONČEK, SONČEK, SONČEK) ... in že ene parkrat se je tko pripetil, da je glih med našo sejo ful lepo vreme.

nanka, jaz sem pa mogla 1 mesec pred njenim dopolnjenim letom in pol poklicat ... raje jih poklič - sigurno so nekje založili karton/cifro ali kaj podobnega.

uhani - ouje, 3x hura za mami neboglasnico (sori, ej, ampak tole tvoje ime me še kar in še vedno asociira na osebo, ki vpije v nebo/nekaj razglaša tja gor, z rokami razširjenimi v zrak ... ti ržca našauser posted image )

populis, a si ujela podelitev Tininega drugega srebra? Prejle je blo po TV - pred slalomom ... sem mal prej vštekala TV & sem vidla, so ponavljali - tako veleslalom kot podelitev ... solzice pa - aha, PLENTY! Kolk dober zvočni zapis, ej - kul, kul, kul.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3324
26.2.2010 21:29:14   
metuljcek321

metuljček me veseli, da je punca dobro speljala, sej ni čudno, pri takšni učiteljici user posted image user posted image user posted image

in kak kjut anja, dej fotkni jo s punčko, me zanima ta nova ljubezen user posted image

hvala, hvala, je res pridno sledila na hospitacijah, opazovala, si zapisovala, .... je pa taka mravljica, moram rečt, pa samozavestna - iz pravega testa .... in danes se je tud smejala (je take bolj resne sorte siceruser posted image )

čakej, eno fotko Lole pa mislim, da res imam

prilepim

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

igranje nagradnih iger
evairena

igrate nagradne igre?

da (52%)

ne (13%)

včasih (35%)

Število vseh glasov: 69

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!