Klemy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 Drugače pa, jst vam priporočam, da svoje otroke stestirate, kako reagirajo ob takileh stričkih in tetah, po moje zna še kakšno, ki misli, kako njen otrok pa ne bi šel, kap. Moja svakinja je poleti to naredila tastarejši in jo je kap na mestu. Zmenite se z enim človekom, ki ga vi poznate, vaš otrok pa ne, da ga na javnem mestu ogovori in napeljuje, da bi šel otrok z njim. Ta čas se umaknite iz otrokovega vidnega polja in opazujte dogajanje. Obstaja ena fora, na katero bo večina otrok šla z neznancem...moja svakinja je to vidla na tv v eni odaji in valda je bla pametna, da njena pa že ne bi šla...pa je šla. Umakneš se iz otrokovega vidnega polja, neznanec pristopi in vpraša kje je mamica? otrok pogleda okoli, mame ne vidi in reče da ne ve, neznanec ji da roko in reče, pejva poiskat mamico.... in je šla. Čeprav ve, da ne sme nikamor z neznanci. Tako da res dejte poučit otroke, da v NOBENEM PRIMERU ne grejo NIKAMOR s ČLOVEKOM, KI GA NE POZNAJO. Kaj pa če se otrok izgubi, pa ga policaj ali varnostnik najde? Če se izgubi otrok in ga najde policist/varnostnik, tudi če otrok ne bo hotel z njim, bodi brez skrbi, da ga ne bo kar tam pustil. Pravzaprav noben odgovoren odrasel, če najde otroka, ki se je izgubil, ga ne bo tam pustil, če bo otrok izjavil, da ne sme z neznanci nikamor. Otrok pa naj bi vedel, da pa so policisti za to, da je on varen in da mu bojo pomagali. Pa ne mi zdej ven pridit z idejo, kaj pa če je pedofil oblečen v policaja? Pol je najbolje, da imate otroke doma, ker smo potem lahko vsi po vrsti potencialni pedofili. Da je pa v svetu čisto preveč paranoje pred pedofili in da ljudje prijavljajo očeta, ki je dal hčerki na plaži lupčka in da na nekaterih letalih samski moški ne smejo sedet zraven otrok, ki niso njihovi, in podobni izumi človeškega uma, je pa tudi že višek.