Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PAZITE NA SVOJE OTROKE 20.1.2010 9:50:40
|
|
|
|
ledenaa
|
če se pa tako bojite za svoje otroke pa jim uredite varstvo da jih nekdo pospremi v šolo in nazaj!!
|
|
|
|
RE: PAZITE NA SVOJE OTROKE 20.1.2010 9:50:48
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tedy pa dobr - sj ne rabte bit tok zgrožene nad tem... mogoče je biu pa samo kakšen človek, ki je hotel otroku ustreči, da mu ne bi blo treba jit peš... tud jaz bi kdaj pa kdaj kakšnemu ustavila, da ne bi revež pešačil pa ravno zarad takih zgag ne ustavim. če je kdo tuki kriv, sta kriva starša... in ne nekdo ki je otroka peljal domov. tale tip bi še pa tebe napizdil
|
|
|
|
RE: PAZITE NA SVOJE OTROKE 20.1.2010 9:53:51
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa če se pa tako bojite za svoje otroke pa jim uredite varstvo da jih nekdo pospremi v šolo in nazaj!! Ne moreš biti z otrokom 24 ur na dan.....in če se kaj takega zgodi, je bolje ukrepati prej in ne takrat, ko je že prepozno......
|
|
|
|
RE: PAZITE NA SVOJE OTROKE 20.1.2010 9:54:06
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Kako je zdaj deklica? Pa njena mamica . Hvala, ful je boljša (sem na tisti temi odgovorila).
|
|
RE: PAZITE NA SVOJE OTROKE 20.1.2010 9:54:34
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Kako je zdaj deklica? Pa njena mamica . Hvala, ful je boljša (sem na tisti temi odgovorila). grem čekirat
|
|
RE: PAZITE NA SVOJE OTROKE 20.1.2010 9:54:55
|
|
|
|
ledenaa
|
ja pa ukrepaj prej uredi varstvo- a to ni ukrepanje
< Sporočilo je popravil ledenaa -- 20.1.2010 9:55:26 >
|
|
|
|
RE: PAZITE NA SVOJE OTROKE 20.1.2010 9:56:49
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa ja pa ukrepaj prej uredi varstvo- a to ni ukrepanje Saj.....samo, ker vzgajamo naše otroke k samostojnosti, jih pri 10 ali 12 letih že kdaj pa kdaj pustimo same čakati pred šolo 5 minut......
|
|
|
|
RE: PAZITE NA SVOJE OTROKE 20.1.2010 9:57:50
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa če se pa tako bojite za svoje otroke pa jim uredite varstvo da jih nekdo pospremi v šolo in nazaj!! Včasih stvari v realnem življenju niso tako enostavne, verjemi! Je pa pomembno, da otroke osveščamo, da v našem lepem svetu niso vsi ljudje dobronamerni in da je treba biti previden, kadar je sam. Tudi sama sem že dokaj zgodaj (med 4. in 5. letom) otroku razlagala kje so meje (glede nedotakljivosti telesa, pogovora z neznanci...). Smo skoraj imeli (pa hvala, dobri sreči, da nismo izkusili tega ) negativno izkušnjo v širšem družabnem krogu in od takrat sem pozorna na marsikaj, kar mi pred tem ne bi padlo v oči. Stvari se lahko dogajo najbolj skrbnim staršem pred očmi- pa je možno, da ne bodo vedeli zanje .
< Sporočilo je popravil Rožica I -- 20.1.2010 9:58:30 >
|
|
RE: PAZITE NA SVOJE OTROKE 20.1.2010 9:59:32
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa ja pa ukrepaj prej uredi varstvo- a to ni ukrepanje če bi pa pisala tu gor, kako njen sin hodi vedno s v spremstvu domov, bi ga pa zavijala v vato, namesto da bi ga učila samostojnosti. Ne moremo vedno predvidet kaj se lahko zgodi. če bi lahko, se ne bi nič slabega zgodilo. In HB se njenemu sinu ni
|
|
|
|
RE: PAZITE NA SVOJE OTROKE 20.1.2010 10:01:38
|
|
|
|
Splišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: tedy pa dobr - sj ne rabte bit tok zgrožene nad tem... mogoče je biu pa samo kakšen človek, ki je hotel otroku ustreči, da mu ne bi blo treba jit peš... tud jaz bi kdaj pa kdaj kakšnemu ustavila, da ne bi revež pešačil pa ravno zarad takih zgag ne ustavim. če je kdo tuki kriv, sta kriva starša... in ne nekdo ki je otroka peljal domov. Đizus, pa to ne moreš verjet! Hvala, da si tole napisala, gita, da bomo obnovili lekcijo o neznancih. Pa hvala bogu, da je otrok prišel ven iz avta nedotaknjen.
|
|
|
|
RE: PAZITE NA SVOJE OTROKE 20.1.2010 10:06:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Gita... glede na situacijo lahko mirne duše javno napišeš, za katero šolo gre. Še policija bi ti bila hvaležna, ker brezplačno opozarjaš ljudi. se strinjam
|
|
RE: PAZITE NA SVOJE OTROKE 20.1.2010 10:08:02
|
|
|
|
arabela*
|
Grozno...res...še vredu da se je vse lepo končalo
|
|
RE: PAZITE NA SVOJE OTROKE 20.1.2010 10:13:17
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tedy pa dobr - sj ne rabte bit tok zgrožene nad tem... mogoče je biu pa samo kakšen človek, ki je hotel otroku ustreči, da mu ne bi blo treba jit peš... tud jaz bi kdaj pa kdaj kakšnemu ustavila, da ne bi revež pešačil pa ravno zarad takih zgag ne ustavim. če je kdo tuki kriv, sta kriva starša... in ne nekdo ki je otroka peljal domov. ja kaj pa fali če gre 500m peš eni hodijo več km po šoli prav paše malo rekreacija, da lažje potem doma nalogo delaš a ti nč ne hodiš peš? si se rodila z avtosedežem na riti? drgač pa če bi kaj takega doživela bi drugače gledala na to..... jst sem sama dobla enkrat vabilo, sreči se nisem odzvala, je pa baraba prišel nazaj in nag sedel v avtu odpru vrata in ...... v glavnem sem pobegnala in skoraj 1km letela domov..... Gita HB se je za tvojega sineka dobro izšlo in še bolj HB je tvoj sinek zelo pameten fant in je to povedal in s tem mogoče rešil kakega prjatla/prijateljico..... Upam, da norca dobijo...... sama sem enkrat pobrala enega soseda in ne boste verjele ker sem pobrala enega sem imela naenkrat poln avto otrok hodli so za njim in pred njim in so kr poskakal v avto sej ko so mi povedal od katero so mi je blo bolj jasno ampak drgač pa nisem imela pojma...... so rekli da oni mene poznajo, ko sem jim povedala, da se tujcem v avto ne vseda sej igrala vlogo staršev
|
|
|
|
RE: PAZITE NA SVOJE OTROKE 20.1.2010 10:16:16
|
|
|
|
paulinepu
|
IZVIRNO SPOROČILO: gita10 Včeraj je moj sin šel iz šole in ga je na poti pobral neznanec- miljonkrat smo mu naročili naj se v avto z nikomer ne vsede- vendar je bil neznanec tako prijazen-da mu je ponudil prevoz domov. Ni se zgodilo nič vendar mu je človek naročil naj ne pove mamici in, da bo on še kdaj prišel po njega v šolo. Hvala bogu ni bilo nič , moj sin pa je vseeno povedal babici kaj se je zgodilo. Jaz sem obvestila šolo in policijo naj opazujejo okolico šole. Povejte še enkrat in vsak dan svojim otrokom naj se nikomur ne vsedejo v avto - jaz bi včeraj lahko ostala brez svojega sončka. Najprej, predvsem me veseli, da se je vse srečno končalo. , da si zadevo prijavila v šoli in na policiji. Poznam starše, ki se ne bi tako želeli izpostavljati. Upam, da ga bodo kriminalisti čakali v civilu, ker sicer ga bodo samo preselili. Kot drugo... sploh ni važno pred katero šolo se je to zgodilo in v katerem kraju, kajti takšni ljudje se "selijo". In če jim nekje spodleti, se bodo "preselili". Torej noben, še tako oddaljen kraj ni varen pred njimi, saj imajo navsezadnje avtomobile. Pred dvema letoma se je v okolici Ljubljane zgodilo, da so mladostniki (tam okrog 20 let) ogovarjali deklice na poti iz šole in jih želeli fotografirati. Seveda, policija jih ni našla. Mene že sedaj skoraj pol leta skrbi, ker ima moj desetletnik odhod avtobusa za šolo ob 6.45 in hodi po temi in v megli do avtobusa. In noče, da ga spremljam. K sreči gredo v skupini. Želim si, da bi bilo vse več staršev, ki hodijo po svetu z odprtimi očmi. Naj bodo pozorni, tudi če ne gre za vašega otroka. Zlobneži ravno na našo brezbrižnost računajo.
|
|
|
|
RE: PAZITE NA SVOJE OTROKE 20.1.2010 10:18:32
|
|
|
|
skuštrana
|
če se pa tako bojite za svoje otroke pa jim uredite varstvo da jih nekdo pospremi v šolo in nazaj!! A ti se pa ne bojiš? In bi kar mirno gledala da ti en tujec vzame otroka v avto? Ja, itak da jim je potrebno razložit kako in kaj, ampak otropci so pač otroci, vse živo jim razlagamo pa še včasih naredijo po svoje. Jaz drgač res nisem paničarka, samo ko pa na kaj takšnega pomislim me pa zelo zelo stisne. Pri srcu in v želodcu, ker to se lahko zgodi vsakemu, pa ne samo na poti v in iz šole, tudi pred hišo, blokom,..Kjerkoli. In ne moreš bit otroku vedno za petami ter ga spremljati povsod. Saj ne govorimo o 3 letnikih, ampak o otroku ki že hodi v šolo.
|
|
RE: PAZITE NA SVOJE OTROKE 20.1.2010 10:33:32
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Da ni to isti tip, ki je v Ljubljani pri OŠ (mislim, da pri OŠ Valentin Vodnik, nisem pa 100%-na) poskusil nekaj podobnega lani, pa ga še do danes niso odkrili? Drugače bi bilo pa tole kar sprejemljivo: IZVIRNO SPOROČILO: gita10 če ga pa on dobi v roke,pa sem prepričana, da ne bo več nobenu otroku v nevarnost Ja, pri nas se je to dogajalo. So nas v šoli in vrtcu obveščali po mailih.
|
|
|
|
RE: PAZITE NA SVOJE OTROKE 20.1.2010 10:36:14
|
|
|
|
Anonimen
|
ce bi pa ena napisala, da svojega tretjesolca vsak dan vozi v solo in iz sole. da je vedno, ko je zunaj v spremstvu enega odraslega, na se ne "goni" s prijatelji po vasi, ker to mamico skrbi za sojega otroka, bi jo pa popljuvale, da mu ne daje svobode in da ta otrok ne bo nikoli samostojen. gita, hvala za informacijo. in hvala bogu da se je koncalo kot se je!
|
|
|
|
RE: PAZITE NA SVOJE OTROKE 20.1.2010 10:36:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa če se pa tako bojite za svoje otroke pa jim uredite varstvo da jih nekdo pospremi v šolo in nazaj!! ti nimaš otrok,ne?
|
|
RE: PAZITE NA SVOJE OTROKE 20.1.2010 10:37:34
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Ja, pri nas se je to dogajalo. So nas v šoli in vrtcu obveščali po mailih. A je bil tudi srebrn Golf II?
|
|
|
|
RE: PAZITE NA SVOJE OTROKE 20.1.2010 10:40:19
|
|
|
|
Tejči
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa če se pa tako bojite za svoje otroke pa jim uredite varstvo da jih nekdo pospremi v šolo in nazaj!! Bom, kak dolgo se bo le dalo! Pa drugače nisem paničarka, daleč od tega, a naša je tolk lapasta in tolk zaupa ljudem, da joj..z vsakim je prijazna in kak nepridiprav bi jo lahko že z bonbončkom podkupil. Dokler bo takšna in nam je ne bo uspelo naučit, da niso vsi ljudje dobrohotni, bomo jo pač imeli pod nadzorom..boljše tako, kot da bomo kdaj jokali...
|
|
|
|
RE: PAZITE NA SVOJE OTROKE 20.1.2010 10:41:08
|
|
|
|
Klemy82
|
Gita,sem prebrala in sem zgrožena. Res, groza od ljudi. Tale striček ni neumen, veš. Po moje včeraj tvojemu sinu ni imel namena nič naredit, ker ni neumen. Enkrat, dvakrat ga pelje domov, otrok mu začne zaupat, da je en prijazen stric, potem pa pride še enkrat pa...bi ga peljal na tortico, gledat psa domov...otrok mu zaupa, ker zanj ni več neznanec, in gre... HB, da je tvoj povedal doma, kaj je bilo. Upam, da ga dobijo!
|
|
RE: PAZITE NA SVOJE OTROKE 20.1.2010 10:48:23
|
|
|
|
Anonimen
|
OMG, me je srh spreletel, Gita. Hvala za to opozorilo. S starejšo (3,5 let) sva imeli en pogovor o neznancih ravno kakšen mesec nazaj, ko je en tip, ki smo ga srečale na poti iz vrtca komentiral, da imata punčki lepe očke, da bosta lahko zapeljevali moške.
|
|
|
|
RE: PAZITE NA SVOJE OTROKE 20.1.2010 10:53:07
|
|
|
|
paulinepu
|
IZVIRNO SPOROČILO: tedy mogoče je biu pa samo kakšen človek, ki je hotel otroku ustreči, da mu ne bi blo treba jit peš... tud jaz bi kdaj pa kdaj kakšnemu ustavila, da ne bi revež pešačil pa ravno zarad takih zgag ne ustavim. če je kdo tuki kriv, sta kriva starša... in ne nekdo ki je otroka peljal domov. Joj, kje so bili nekateri, ko so pamet delili.
|
|
|
|
RE: PAZITE NA SVOJE OTROKE 20.1.2010 10:55:02
|
|
|
|
clara23
|
ojoj, gita, me je skoraj kap ko sem prebrala . Še dobro, da je mali povedal in da se mu ni nič hudega zgodilo Upam, da najdejo tega "strica"
|
|
|
|
RE: PAZITE NA SVOJE OTROKE 20.1.2010 10:57:47
|
|
|
|
ZARA
|
Grozljivo, Gita. Mater, jst ob takih situacijah fašem želodčni krč. Jst tudi tamalo non stop opozarjam, samo ona je tak karakter, da se ji jebe. Vem, da jo moram drilat, ker je full družaben in odprt tip otroka in gre z in k vsakemu. Zdaj jo bom šele morila, ubogi otrok. Sem pa vesela, Gita, da se je končalo srečno.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?