ljupka
|
Groza ko kaj tacga prebereš! Jaz sem to probala na svoji koži 20let in več nazaj!Moja šola je bila 6km od doma,ker smo bili revni nismo imeli avta,če sem imwla krožek po pouku,sem mogla peš domov in sem bila vsa vesela,če je gdo ustavil in me peljal domov! Ne bom pozabila ,bila sem stara 8 let ,ko je ustavil star stric kakšnih 60let,če ne več in se je pogovarjal,kot bi poznal moje starše!Pol je pa začel ,si že velika punca,lahko bi že kaj vedela o temu ,lahko se ga dotakneš,primeš v roko ,ga poskusiš!Najprej sem zijala,ker nisem vedela o čem govori ,kaj bi rad,ko sem ga pogledala sem pa videla ,da ga drži v rokah!Sem zavpila naj takoj ustavi ,da grem tle ven!Je rekel saj nisi tle doma!Sem rekla da grem k prijateljici!In me je pustil ven!Nikoli več ga nisem videla! Ko sem bila stara 10 let,me je pa šofer avtobusa pobral,zaradi krožka sem ga zamudila!Že 4 leta je vozil avtobus mojo relacijo,vedno je bil prijazen in sem mu zaupala!Kako sem se vsela v ato in sva prišla izven mesta,me je pa konkretno začel šlatat po kolenih in mi je rinil roko med noge,sem ga pa udarla in ga spraskala po obrazu,da me je iz vozečega avta porinil ven,sem prešla čez le z praskami in modricami,lahko bi bilo pa huje! Nočem vas strašit,sam rada bi povedala ,da svojih otrok ne zaupajte nobenmu,naj vam bo še tak prijatelj, sosed ,al pa tudi župnik,z njim je imel moj brat izkušnje!Mene je to hudo zaznamovalo,ne prenesem bližine moških,razen svojega moža,samo opazujem,kako se gdo obnaša v bližini mojih otrok,pa če je sosed,žlahta ,ali tujec.ne zaupam nobenmu!Marsikaj se je dogajalo in se še sedaj,naučite jih,da se bodo znali brant,praskat ,grist,če bi jih gdo napadel,pri meni je delovalo!Takšno iskušnjo je teško prebolet! Upam da vas nisem preveč prestrašla,hotela sem samo da veste da se je to dogajalo in se še dogaja!
|