|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
27.1.2010 19:53:22   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Mc je na potiuser posted image user posted image user posted image Kaj bom jaz jedla. Spet me bo trebuh boleluser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
27.1.2010 19:54:30   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Pri nas bo jutri konjsko meso - taki mesni rezanci s sezsmom. Samo še ne vem ali z rižem ali po Ledenkinem receptu na zeleni solati.

Uh, sem lačna!!!!!!!!Še dobro da sem si že naredila sendvič za večerjo.

user posted image pridem na kosilo user posted image

grem stuširat M in ga dat spat...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
27.1.2010 19:55:35   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy

Punce dejte mi en nasvet,kakol uspavat T. glejte zaspan je se praskaaaa vleče za uho in ga nosimo naokoli pa noče zaspat in je potem siten in splohhhhhh noče zaspat....user posted image user posted image sej drugač je full pridkan pa tko...sam ko je zaspan je štalauser posted image !

J. je isti... čist ma lička razpraskana, tako da mu nohte strižem na 3 dni v nulo. Zdaj je začel še z glavico opletat, ko rata zaspan. Tako da ko zaznam te njegove znake, ga dam v posteljico, nosim ga le redko, če je res izmučen, ker edino takrat takoj zaspi pri meni, drugače se pa razbudi in ni nič.
Če pa je res že ful siten in tuli ga pa pustim, da se zjoka, v posteljici... Nekje vsako rundo po 5 minut, ne več v kosu. Naj se sliši še tako grozno, enostavno nič drugega ne pomaga. Potem se pa le do konca utrudi in zaspi. Ne traja pa to nikoli več kot 15 minut. Drugače se pa matram brezveze.

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
27.1.2010 19:55:39   
Dudica1
Pri nas že spita obauser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
27.1.2010 19:56:25   
ledenka

Mc je na potiuser posted image user posted image user posted image Kaj bom jaz jedla. Spet me bo trebuh boleluser posted image

dober tek user posted image jay bom pa kruh s pašteto... enkrat pol

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
27.1.2010 19:57:51   
FLASK_A
Majana, nimam nobenega duha. Samo prazen trebuhuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
27.1.2010 19:58:29   
Leela
ellyy alergija se lahko različno kaže. Malo pikic pri dojenčku sploh ni nujno alergija. L. ima atopični dermatitis (suha koža, ki srbi), znak/posledica alergij pa so tudi astma, bronhitis, ali črevesne težave: driska, zaprtje, krči...

Jaz si bom za večerjo naredila vročo čokolado.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
27.1.2010 19:59:03   
Leela
pa čestitke obmesečnikom in za osvojene nove veščine user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
27.1.2010 19:59:38   
maja1488

Majana, nimam nobenega duha. Samo prazen trebuhuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Zarja že spi, Maši pa moj bere Pekarno MišMaš

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
27.1.2010 20:00:40   
Tanja_
eelly enkrat sem v knjigi o dojenčkih brala, da ko je otrok zaspan, potrebuje samo to, da se ga odloži v posteljo da zaspi. Da če joka in se ga poskuša potolažit ali animirat, ko že kaže znake zaspanosti, da ga to čist razbudi in ker je utrujen potem ni kos temu in zato joka.Poskusi tako, da ga preprosto odložiš v posteljico. In tako kot je majana rekla, verjetno bo še malo jokal ampak potem zaspal.Men se je tudi parkrat zgodilo, da je H. v naročju tulila, pa sem jo pa okoli nosila, ji pela in ne vem še kaj vse in je blo še slabš. In ponavadi sem jo iz obupa, ker nisem vedla več, kaj naj, odložila v posteljico in je v isti sekundi utihnila in zaspala.Poskusi...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
27.1.2010 20:02:34   
Tanja_
Mi smo pa imeli tako pozno kosilo, da sem še zdaj sita k boben. Mi je kar malo žal, ker bi kaj grešila zdele.user posted image

Dons je pa, vsaj meni, ful dober film na POPu. Sam žalosten...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
27.1.2010 20:03:40   
majana79
jaz sem pa danes ugotavljala, da je naš J. res pikec... sicer po dolžini ima cm, ampak v primerjavi z M. od ledenke in L. od petrezg je pa prav majhen user posted image res da sta onadva nadstandard ampak vseeno user posted image

kdaj se recimo ne pozna več toliko razlika med otroci, ki so mesec, dva ali tri narazen?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
27.1.2010 20:09:52   
Tanja_
majana da nauš užaljena. Pojma nimam prjatlcauser posted image user posted image user posted image

Kaj ste se zmenile glede varstva?A boste tudi meni kaj povedale?Ali je skrivnost?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
27.1.2010 20:14:05   
majana79
hja, zaenkrat se nismo nič (vsaj mi ne), ker je lokacija na bratovševi ploščadi oziroma ena nekje v črnučah, če sem si prav zapomnila

meni je pa to čisto od rok... jim je ena v šiški oziroma kosezah 'ušla' oziroma so jim odpovedali

bila je predstavitev in po povedanem se super sliši, ker je varstvo v stilu vrtca, ne tisto v stilu starih tet...

pa lepo da poveš da nimaš pojma, da se izogneš mojemu taškanju user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
27.1.2010 20:14:43   
lake
Taja se je že trikrat zbudla odkar je šla spat. Pa sm hotla na en drink,ampak očitno ne bo nič iz tega.

Meduzica Jst tud nisem vidla nobenga vozička, sm pa bla od polenih do ene poldveh, pa je res lepo samo z vozičkom ne prideš povsod.
Taji se še velikrat kolca ne glede nato al se smeji al ne.

Stopnice so pa pri nas zelo aktualne, mam še eno knjižno omaro dosegljivo s stopnic, in seveda pol knjig dol zmeče.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
27.1.2010 20:14:45   
maja1488
majana...mislim, da se to pozna šele po enem letu. Ampak samo dokler sedijo in so vsi pri miru. Torej samo po videzu. Jst vidim v vrtcu pri M, so vsi stari 3 leta, pa ko kaj delajo točno vidiš kateri je najstarejši. Sicer vedno manj, se pa opazi.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
27.1.2010 20:25:14   
PapuaNG
čer...

zgleda nas je blo več okoli žal danes user posted image Jst sem tut našega štrumfa peljala, ker je doma itak samo tečnaril. Sem nardila kar turo do obvoznice pa vse okoli in po pst nazaj. Pa je bla ura pa pol. Tamal je cel čas spal (itak, če je pa dopoldne sam pol ure zaležal), jst sem se pa mal svežega zraka naužila.

Zdej se pa sam še pred tv fliknem pa mogoče kaj v želodec vtaknem, da ne bo preveč prazen user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
27.1.2010 20:27:08   
PapuaNG
aja, meduzica-naš tut ful kolca. Ponavadi, ko se nafutra pa pol hitro okol laufat začne. Je pa že kot dojenček res veliko kolcal, praktično po vsakem dojenju,tako da v primerjavi s takrat, ful mal kolca user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
27.1.2010 20:34:22   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Taja se je že trikrat zbudla odkar je šla spat. Pa sm hotla na en drink,ampak očitno ne bo nič iz tega.

prjatlca, ti kar pri nas bodi no, me smo fejst družba user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
27.1.2010 20:36:47   
lake
Ja sej sm že skenslala, čeprov čudežno se od takrat ni več zbudla. Prisluškuje že kot mejhna user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
27.1.2010 20:48:38   
Tanja_

Ja sej sm že skenslala, čeprov čudežno se od takrat ni več zbudla. Prisluškuje že kot mejhna user posted image

user posted image user posted image user posted image

flaska je pa kr zginla. Ne more s polnimi usti tipkatuser posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
27.1.2010 20:50:11   
lake
Mogoče jo pa trebuh boli, ker se je preveč Mc najedla.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
27.1.2010 20:53:36   
majana79

user posted image user posted image

vprašanje kaj vse je dejansko od tam pojedla, ne samo solato user posted image ker jaz sem po solati spet lačna user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
27.1.2010 20:55:24   
ledenka
tkole, pa sem nazaj. moj je spet lost in space... glede na družbo bo dolgo trajalo.

kolcanje - naš tudi dostikrat kolca, pomaga pa nič user posted image včasih je dojenje pomagalo, zdaj pa ne več. ponavadi kolca, ko se smeji, dere ipd.

varstvo - meni je bilo ful luštno, sam lokacija... bratovževa mi je res daleč. bomo videli... se je pa M. spogledoval s pupo, ki je sedela zraven, pa preskušal glasilke... je bil najglasnejši user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
27.1.2010 20:55:54   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

user posted image user posted image

vprašanje kaj vse je dejansko od tam pojedla, ne samo solato user posted image ker jaz sem po solati spet lačna user posted image

od tiste solate se res ne naješ user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kdaj je vaš otrok shodil?
uršula83

pred 9. mesecem (12%)

pri 10. mesecih (15%)

pri 11. mesecih (15%)

pri 12. mesecih (22%)

pri 13. mesecih (15%)

kasneje (21%)

Število vseh glasov: 385

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!