|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
27.1.2010 17:08:41   
ivanamdb
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Bili sva zunaj in sva se sončkaliuser posted image
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Še to - FLASKA - jaz bi karton od pice dala v rjavo kanto (moje mnenje)

sem vedela da boš enkaega mnenjauser posted image Ja, jaz kartone tja vržem. Če niso umazani pa v P.

Ivana, super!user posted image Kako lep dan!

da da...idila...pol urce je trajalo.. ze se je zbudila...zdaj se igra...vse igrace po tleh...ampak je pridna (vec al manj)

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
27.1.2010 17:29:54   
Dudica1
MAJA tud jaz sem bla razen iz avto v avto sem šla ene dvakrat user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
27.1.2010 17:38:15   
tubby
Šivilja  res mi okus kus kusa ni odgovarjal... smo se pa smejale na ta račun user posted image user posted image user posted image

sm zamzala kos kruha z marmelado user posted image user posted image user posted image

ma kera idejo za jutri manj kalorično kosilo??? sm jem pa grešim user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
27.1.2010 17:42:04   
lake
tud midve sva izkoristle sonček, sva ble en krog po Žalah ( vem zelo romantično).

Pa Tajina prva beseda je očitno tud psu namenjena, ker kadar naš pes začne lajat obnemi, nakar se začne dret ouou. user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
27.1.2010 17:51:03   
maja1488
Ful so face tile otročki user posted image

Naša se oglaša samo ko sliši mikrovalovko piskat. Ve, da je zanjo in začne delat auauauauaua

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
27.1.2010 18:00:21   
Dudica1
kaj je kobacati se in kaj plaziti se že????

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
27.1.2010 18:15:41   
FLASK_A
Naša je zmešana!!!!!!!!!!

Ona se ob kavču požene u luft da bi vstala. In pol itak butne z glavo ob tla, ker pade. In nič ne joka, ponovi vajo!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Pol pa spleza do mojega, ga prime za prste in se VSTANE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Norc babji!!! Potem ga pa gladko spusti ker hoče hodit. In itak bumf na tlauser posted image user posted image user posted image Pol pa spet- ne joka, ponovi vajouser posted image

BRAVO MOJA MAJAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
27.1.2010 18:30:09   
Dudica1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

u glavnem maj ne plazi več po tleh ampak po vseh štirih user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
27.1.2010 18:43:38   
Tanja_
Bravo Maja in Majuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s.:dudi- kobaca seuser posted image user posted image

Smo spali. H. sem samo odložila in je zaspala v minuti, jaz pa 2 minuti za njo.Mater je sedlo.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
27.1.2010 18:43:59   
ledenka
dudi user posted image user posted image user posted image za Maja!

joj, M. je ugotovil, kako it po stopnicah navzgor... to bo še veselo user posted image HB za čelado.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
27.1.2010 18:46:38   
Tanja_
Aha, zdej sem vidla v kater lokal nas bo majana peljala na tržnici-dobr izgleda!

tubby nimam idej za nizkokalorično kosilo. In lepo te prosim, ne govor traparij, da sam ješ. Oz. če že,se ti pa nikjer ne pozna.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
27.1.2010 19:09:10   
meduzica
mi2 sva bila tudi okoli žal sam nisem nobenga vozička vidla. in je še skor najlepši konc za sprehajat je počiščeno (no kolkor tolkor) pa ne smrdi od avtov

eelyy mal user posted image misel .. da slučajno direktorca RR ne bere ... al pa kdo drug iz firme ... da se tkole šušlja naokol ...

eno vprašanje, ki sem ga že vsaj 100x hotla vam zastavit, pa vedno pozabim. Kadar se naš mali fejst smeje skor 100% začne kolcat. A se še kermu zmajčku to dogaja ???

ledenka. kolk pa mate stopnic?? a ograjc ne boste dal??

čestitke nadobudnim kobacačom !!!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
27.1.2010 19:10:15   
FLASK_A
Meduzica, naši se obvezno začne kolcatuser posted image  user posted image

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
27.1.2010 19:13:35   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Aha, zdej sem vidla v kater lokal nas bo majana peljala na tržnici-dobr izgleda!

tubby nimam idej za nizkokalorično kosilo. In lepo te prosim, ne govor traparij, da sam ješ. Oz. če že,se ti pa nikjer ne pozna.

user posted image

se podpišem pod Tanjo tubby!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
27.1.2010 19:17:35   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: meduzica
ledenka. kolk pa mate stopnic?? a ograjc ne boste dal??

stopnic je 15. ograjico bomo dali, za zgoraj jo imamo, samo montirat jo je treba, spodaj je pa narejeno tako, da ne paše nobena klasična.

tubby, se podpišem pod tanjo in majano

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
27.1.2010 19:19:50   
maja1488
O bravo Maj in Maja user posted image

Tubby, jst bi naredila solato s piščančjimi koščki na žaru, papriko (zeleno, rumeno in rdečo), češnjevcem, koruzo, pa mogoče še mal mocarele zraven.
Ali pa polnozrnate testenine z omako iz paprike in bučk in paradižnika. Hm...piščančji file na žaru, zraven pa rukola z jajčkom.

Ma ful maš variant. Važno, da ne mešaš OH in beljakovin.

Aja tubby...glede na to, da sm vidla tvojo suho rit, me ne morš več farbat, da je treba hujšat.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
27.1.2010 19:20:46   
majana79
kje je pa naša Katmat?user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
27.1.2010 19:22:49   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Očitno še rehabilitira od srečanjauser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
27.1.2010 19:25:48   
majana79

user posted image

sem pojedlo tavelko mc solato, zdej grem pa J. uspavat (čeprou ne zgleda zaspan), gre moj ven user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
27.1.2010 19:26:06   
maja1488

Sam res...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
27.1.2010 19:27:12   
FLASK_A

user posted image
sem pojedlo tavelko mc solato, zdej grem pa J. uspavat (čeprou ne zgleda zaspan), gre moj ven user posted image

user posted image

Zdej bo šel moj v Mc. Si me zrajcalauser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
27.1.2010 19:30:35   
eelyy
Punce dejte mi en nasvet,kakol uspavat T. glejte zaspan je se praskaaaa vleče za uho in ga nosimo naokoli pa noče zaspat in je potem siten in splohhhhhh noče zaspat....user posted image user posted image sej drugač je full pridkan pa tko...sam ko je zaspan je štalauser posted image !

meduzica; ne me sploh nepoznajo in nevedo,da sem gor glede rr se nesekeram,ampak je svakinja(delava v istem podjetju,le na različnih relacijah,da zdej nepišem natančno) verjetno kakšni kolegici povedala in ker se medseboj vsi delavci poznamo...hitro prišlo naokoli in je to to!

flaska; hvala mah.. upam,da se bo dobro isteklo,drugač pa tud če se neuser posted image ..se nesekeram sploh več.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
27.1.2010 19:42:23   
šivilja
tubby -jutri iz kuskus solate ven poberi zelenjavo - zihr nizkokalorično user posted image

Pri nas bo jutri konjsko meso - taki mesni rezanci s sezsmom. Samo še ne vem ali z rižem ali po Ledenkinem receptu na zeleni solati.

Uh, sem lačna!!!!!!!!Še dobro da sem si že naredila sendvič za večerjo.

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
27.1.2010 19:49:55   
FLASK_A
Mc je na potiuser posted image user posted image user posted image Kaj bom jaz jedla. Spet me bo trebuh boleluser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
27.1.2010 19:52:05   
majana79

user posted image

user posted image

Zdej bo šel moj v Mc. Si me zrajcalauser posted image

ah, če imaš pa šibkega duha user posted image user posted image

naj ti tekne! user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?