|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
27.1.2010 15:03:31   
Leela
dudi vidim, da si že klicala. Tukaj pri nas je L. pri 3.letih zob bolel in ga je naročila čez en mesec user posted image  To zdajšno smo dobili po srečnem naključju.

ivana danes sem bila v lekarni in ima tista gospa res dolge lase. saj veš katera.

Sva bila danes z L. pri dermatologu in je test krvi pokazal, da ima alergijo. Zdaj moramo pa še alergologu.

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
27.1.2010 15:09:17   
HM84
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Jaz sm jedla pa paradižnik in feto,mnjami

uh...zdaj sem se pa že vidla poleti nekje ob morju in s to solato v roki... mnjmi

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
27.1.2010 15:12:22   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: HM84

Jaz sm jedla pa paradižnik in feto,mnjami

uh...zdaj sem se pa že vidla poleti nekje ob morju in s to solato v roki... mnjmi

user posted image dobro res,pa ni se mi dalo nič kuhat ker smo samo tko da je blo kr uredu user posted image

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
27.1.2010 15:13:25   
Dudica1
leela ja sm klicala ja samo odločit se moram zdej al čakat al še kam drugam probat

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
27.1.2010 15:23:51   
FLASK_A
No jaz sem si privoščila pečenice in popečeno zelje na masti z ocvirki. Uf!

Moj bo pa zelenjavno župo dobil. Tko kot Majauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
27.1.2010 15:33:00   
Tanja_
Me smo bile pa zunaj....Super je sonce!Odlično!

Zdej pa kuham, pa malo pospravljam. Moram po tleh pomituser posted image Koplanico in wc sem že, pa posesala tud, samo še krpo v roke...

H. je pa prejle prvič našega kužata poklicala, sicer jo je preimenovala-ji je rekla ibi!ampak je bilo definitivno psički namenjeno. Je imela moja mami prav, da bo najprej njo znala poklicatuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
27.1.2010 15:41:28   
Blueeyes
dudi za seznam: 4.2. RA, 9.2. sistematski pregled pri 9 mesecih

(odgovor članu BBAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
27.1.2010 15:44:23   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

No jaz sem si privoščila pečenice in popečeno zelje na masti z ocvirki. Uf!

Moj bo pa zelenjavno župo dobil. Tko kot Majauser posted image

user posted image user posted image user posted image

JSt sem pa sama z obema user posted image

Kolko daleronov lahko spijem? Une vrečke za v čaj imam. Sem imela škatlico, pa je ne najdem...očitno Z kam odnesla, ker včeri je še bla.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
27.1.2010 15:57:15   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

dudi za seznam: 4.2. RA, 9.2. sistematski pregled pri 9 mesecih

madonca...ti samo podatke usekaš in letiš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
27.1.2010 15:57:54   
Dudica1
maja do kdaj si samauser posted image ...dvomim da do 19h kot jaz 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
27.1.2010 15:59:20   
maja1488

maja do kdaj si samauser posted image ...dvomim da do 19h kot jaz 

pojma nimam...dokler ne konča vsega. Glava me boli...komi se premikam...Z se je zbudila, M prepričujem, da bi kako risanko gledala...ah, še en Daleron bom.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
27.1.2010 16:00:28   
eelyy
Mene pa danes kliče direktorica iz službe se javim in me vpraša,če pridem res delat ko zaključim porodniško,ker je baje slišala ene govorice da sem spet noseča.....men je v sekundi,kar slabo ratalo sploh nisem vedela,kaj naj ji odgovorim,tako da sem ji povedala vse po resnici,in bohvedi kaj je odnesla v kadrovsko službo,ker danes v takem času sploh neveš kdo ti je prijatelj in kdo ne...tudi menjajo zakone kot gate,tako da me je prav strah,da nebom kakšne odpovedi dobila,ko bom tisti en mesec na bolniškem dopustu!?

leela;kako veste da je alergija? Pri nas Tian vse papca(ni bilo videti,da bi bil na kaj akergičen) in kar nankrat ima pri obrazu ene rdeče pikice na ličkih enkrat se povečajo drugič zmanjšajo enkrat  sploh niso vidne.

kasija: in kako se pri vas obnese majhna razlika(pri nas bo 14 mes) bo bolj burno,ker bo kvečjemu starejši še dokaj majhen in nebo razumel?Kako sfolgate je veliko ljubosumlja?

dudi: sem brala temo da če si že želiš otroka,da je potem majhna razlika boljša,ker tavečji manjšega zabavlja in,da ponavadi mamice komot skuhajo kosilo in pospravijo...seveda pa moraš otroka učiti,da bo bratec ali sestrica vse lepe misli in stvari...da ni tok ljubosumlja..ampak vse je odvisno od otroka,če mene uprašaš in starševske vzgoje.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
27.1.2010 16:03:43   
FLASK_A
eelyyuser posted image Mislim ej, kr nekiuser posted image Folk res samo šnofa kje bo kaj pikantnega izvedeluser posted image Saj se bo vse rešilo tako da ti bo prav, ne skrbiuser posted image

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
27.1.2010 16:05:00   
ivanamdb
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

ivana danes sem bila v lekarni in ima tista gospa res dolge lase. saj veš katera.

aaah ok a je ta. ma res je prijazna!

user posted image za L.!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
27.1.2010 16:05:08   
FLASK_A
Maja, enga takratkega rukni. Al pa pet. Glave tut čutila ne boš več, pa samo smejalo se ti bo. Tvoj bo samo gledal ko pride domov. Pa tut tamalim ni treba za jest dat. Kar naj tvoj vse boleče trebuhe poštima ko jih dobiuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
27.1.2010 16:08:40   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Maja, enga takratkega rukni. Al pa pet. Glave tut čutila ne boš več, pa samo smejalo se ti bo. Tvoj bo samo gledal ko pride domov. Pa tut tamalim ni treba za jest dat. Kar naj tvoj vse boleče trebuhe poštima ko jih dobiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
27.1.2010 16:09:40   
šivilja
Kje naj začnem.

Bili sva zunaj in sva se sončkaliuser posted image user posted image user posted image

Tanja - mi smo s kolesom začeli tam okrog desetega meseca, samo na začetku krajše proge, pri enem letu pa ni več problema, edino čelada jih malo oviro, kadar zaspijo. Zadnja štiri leta imamo pa itak klesarsko prikolico, tako da ni problema - čim zna sedet, ga ruknemo notri.

Tubby - ni vse za vsazga, mogoče ti pa res kuskus ne odgovarja. Jaz vse naredim bolj v mediteranskem slogu (take začimbe in zelenjava) pa mi je všeč, moj očim bi bil pa pomoje raje lačen, kot da to je. Sem pa prepozno opazila, da ponujaš kosilo, sem se medtem že k mami povabila, ker sem bila ravno v mestu.

Zobozdravnik - še dobro da ste me spomnile, moram H. naročit - mi je patronažna pri petih mesecih še telefonsko prinesla

Otročki - če mi nekdo zagotovi, da bo tako priden kot je H. imam takoj četrtega. Ponoči ravno ne spi celo noč, ampak bomo že. Najina štartna ideja so bili štrije, moj se zdaj nekaj pomišlja, jaz pa te ideje še nisem čisto opustila.

Sem se cel dopoldan potepala in je zdaj bajta v razsulu, ker je nisem dopolda pospravila, dragi ima pa tadolgo, kar pomeni da smo sami do približno šestih.

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
27.1.2010 16:10:52   
šivilja
Še to - FLASKA - jaz bi karton od pice dala v rjavo kanto (moje mnenje)

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
27.1.2010 16:15:04   
ivanamdb
mi smo bli na sprehodcek....2 ure..........tamala je non stop spala, midva pa cez sneg vozicek porivala, ustavli se na kofe, pardon vroca cokolada in torta, pa se casopis prebrali. se do vrtca smo sli vprasat za vpis, pa so rekli da ni gnece in da bodo vpisi konc feb. ali mar.user posted image
prisli domov, D popapala kosilo, ati medtem skuhal nase, pojedli, pa se pokakala user posted image mal protestirala in zaspala....zdaj je mir...moj dela, jaz bom mal zu schlafen...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
27.1.2010 16:17:19   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

mi smo bli na sprehodcek....2 ure..........tamala je non stop spala, midva pa cez sneg vozicek porivala, ustavli se na kofe, pardon vroca cokolada in torta, pa se casopis prebrali. se do vrtca smo sli vprasat za vpis, pa so rekli da ni gnece in da bodo vpisi konc feb. ali mar.user posted image
prisli domov, D popapala kosilo, ati medtem skuhal nase, pojedli, pa se pokakala user posted image mal protestirala in zaspala....zdaj je mir...moj dela, jaz bom mal zu schlafen...

Kakšna idila!

Jaz se pa spravljam pospravljat in pucat, pa mi gre bolj počas ( to spraljanje).

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
27.1.2010 16:43:15   
Dudica1
Tud jaz kao pospravljam...ampak najprej so prišle na vrsto kremšnite,ki sem jih naredila user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
27.1.2010 16:45:39   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy
dudi: sem brala temo da če si že želiš otroka,da je potem majhna razlika boljša,ker tavečji manjšega zabavlja in,da ponavadi mamice komot skuhajo kosilo in pospravijo...seveda pa moraš otroka učiti,da bo bratec ali sestrica vse lepe misli in stvari...da ni tok ljubosumlja..ampak vse je odvisno od otroka,če mene uprašaš in starševske vzgoje.

S tem se ful strinjam...in sigurno razlika ne bo večja kot je zdej...npr jaz sem prej delala kremšnite v kuhinji tamala dva sta se pa sama lepo igrala v dnevni(ju ne vidim iz kuhinje)...in na splošno se dobro razumeta res.

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
27.1.2010 16:49:04   
FLASK_A
Bili sva zunaj in sva se sončkaliuser posted image
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Še to - FLASKA - jaz bi karton od pice dala v rjavo kanto (moje mnenje)

sem vedela da boš enkaega mnenjauser posted image Ja, jaz kartone tja vržem. Če niso umazani pa v P.

Ivana, super!user posted image Kako lep dan!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
27.1.2010 17:04:52   
ledenka
sam da vas pozdravim user posted image sem bila zunaj, na sončku user posted image zdaj pa spet šibava ven.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
27.1.2010 17:06:13   
maja1488
Očitno sem bla sam jst cel dan noter user posted image bljak

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.