|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
27.1.2010 14:08:55   
tubby
tak čudn, kisa je kr dost pa tele polnozrnat kus kus ma čudn okus user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
27.1.2010 14:12:34   
majana79
user posted image

jaz bi poskusila s kakim jogurtom ublažit ali pa kislo smetano... načeloma solati dodam vodo, če preveč kisam, tukaj pa ne vem točno kaj bi user posted image

razen da skuhaš še kuskus in vmešaš zraven

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
27.1.2010 14:15:10   
Anonimen
KAKO LEP DAN JE DANES! tole sonce sem pa res pogrešala! sva bila z U.jem okrog bajerja. prelepo! baterije do konca napolnjene! že vidim, kako hudo mi bo, ko bo treba v službo,...

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1628
27.1.2010 14:23:32   
Anonimen
a-ha, vidim, da ste se pogovarjale o "še enem",... je katera na novo noseča?

majana, zbujanje kljub sitosti... to se pri nas dogaja. razlagam si, da se zbuja, ker preverja, če sem še z njim, ker sanja kaj groznega iz prejšnjega življenja,... mine nekje takrat, ko začne s komuniciranjem.

Tanja_ O. je tudi majček in sem ga imela na kolesu, ko je bil kakšnih 10 ali 11m star, se mi zdi,... takoj ko bo toplo in primerno za na kolo, bom dala tudi U.ja. smo kupili en avtosedež v BCju. sicer ima manjši naklon za ležat, a se je vedno zgodilo, da je naslonil glavo na moj križ,... ko je zaspal.
so mi pa scenske prikolice! uporabno za 2 otročka!

nič,... hitim po O.ja, potem pa sonček izkoriščat do konca dneva. lep dan še naprej!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1629
27.1.2010 14:24:19   
HM84
IZVIRNO SPOROČILO:

IZVIRNO SPOROČILO: tubby

Mah zaenkrat sta 2 čisto dovolj. Moj tut pravi, da nebi imel še enega. Itak...sam da skoz vrata stopi mu obe naprtim user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi imamo pa po tanovem šesto bolezen.... user posted image Na srečo to ni nič hujšega, lahko gremo vsaj ven... Upam pa da kmalu mine. Meni se je pa včeraj začel uček solzit...zvečerej je bil že gnojen... ponoči sem ga komaj narazen potegnila, ko sem šla mleko pripravljat, zjutraj je bil pa še ta drug čisto zaliman...
Ampak! Kapljice, vizine in kamilice delajo čudeže... črke vidim, da lahko po rr-ju klofamuser posted image

Za kosilo bo pa kar burekuser posted image Moj bo jedu na šihtu, Alex je imel piščančka krompirček in brokoli...

Junk food rules!user posted image

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.... zaprla sem napačen oknček, ko sem citirala.... po buč se bom ...user posted image user posted image user posted image

Da še enkrat na kratko povzamem... Čestitke Maju in Haniuser posted image GO Dudi, GO Dudi...user posted image user posted image user posted image user posted image
Christiana - dobro opravitauser posted image     Bicikl - še sebe komaj spravim gor...imam raje dvokolesnike s pogonom, da o luxuzu štirihkolesnikov sploh ne govorimuser posted image Sem zelo len tip človeka... user posted image

< Sporočilo je popravil HM84 -- 27.1.2010 14:25:53 >

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
27.1.2010 14:25:00   
HM84
Ja kaj mi je pa zdej ratal ustvarit... eh... grem na ta burek zdej...

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
27.1.2010 14:26:19   
Anonimen
a Dudica je noseča?? kako lepa novička!user posted image

(odgovor članu HM84)
  Neposredna povezava do sporočila: 1632
27.1.2010 14:26:20   
majana79
kako pa izgleda 6. bolezen? user posted image

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
27.1.2010 14:27:14   
Anonimen
vročina pa izpuščaji,...

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1634
27.1.2010 14:27:14   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

majana, zbujanje kljub sitosti... to se pri nas dogaja. razlagam si, da se zbuja, ker preverja, če sem še z njim, ker sanja kaj groznega iz prejšnjega življenja,... mine nekje takrat, ko začne s komuniciranjem.

iz tvojih ust v božja ušesa user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
27.1.2010 14:28:14   
Anonimen
user posted image

zdaj pa res hitim,... bye1

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1636
27.1.2010 14:28:18   
majana79

vročina pa izpuščaji,...

lepa reč user posted image

HM, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za A.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
27.1.2010 14:31:51   
HM84
majana - vročina je že bila, po vročini se pa pojavijo take rdeče lise oz. pikice... Tako da imamo trenutno doma enga Pikota... Ni pa hudo, ker se odlično počuti, tudi aptita ima dovolj...user posted image

Hvala ;)

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
27.1.2010 14:37:38   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: HM84

Ja kaj mi je pa zdej ratal ustvarit... eh... grem na ta burek zdej...

user posted image

Dober tek!

Jaz sem pa spaaaalaaaauser posted image user posted image user posted image Madonca je sedlo. Tamaladva sta pa tudi dolgo potegnila. Ma jaz sem v nebesih. Kosilo je pa tudi skuhano. Dva menija. Zdej se grem odločat kaj bom jedlauser posted image user posted image

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
27.1.2010 14:42:07   
tubby

majana - vročina je že bila, po vročini se pa pojavijo take rdeče lise oz. pikice... Tako da imamo trenutno doma enga Pikota... Ni pa hudo, ker se odlično počuti, tudi aptita ima dovolj...user posted image

Hvala ;)

Mi mamo tud pikice - 6. bolezn pa nč nismo ble skup user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
27.1.2010 14:43:12   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

user posted image

jaz bi poskusila s kakim jogurtom ublažit ali pa kislo smetano... načeloma solati dodam vodo, če preveč kisam, tukaj pa ne vem točno kaj bi user posted image

sej ga je preveč... ne vem ne paše mi okus kus kusa, to ni zame...žal user posted image

celo skledo mam te solate user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
27.1.2010 14:48:19   
FLASK_A
user posted image

sej ga je preveč... ne vem ne paše mi okus kus kusa, to ni zame...žal user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti pa si gurman!

PS- jaz tudi ne kupujem kuskusa. So mi bolj pri srcu italijanske jedi- pica, pašta... user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
27.1.2010 14:50:06   
HM84

Hvala ;)

Mi mamo tud pikice - 6. bolezn pa nč nismo ble skup user posted image user posted image user posted image

Hahaha...upam, da se ne širi prek spleta, da ne bo zdej cel rr zbolel za temi pikamiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
27.1.2010 14:52:24   
Dudica1

NISEEEEEEM....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
27.1.2010 14:52:50   
HM84
..... ŠE!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
27.1.2010 14:53:32   
maja1488

user posted image user posted image user posted image

user posted image

Ja šiviljo pokliči, naj si pride po kosilo. Po mojem bo vesela, ker ne bo treba kuhat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
27.1.2010 14:57:41   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti pa si gurman!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa mam rada kake nove jedi.... si nrdima kake šitake to mi je super, pa solate z rižem in makaroni mam ful rada, sm tale mi pa ni .....user posted image

PS- jaz tudi ne kupujem kuskusa. So mi bolj pri srcu italijanske jedi- pica, pašta... user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
27.1.2010 14:58:00   
Dudica1

..... ŠE!user posted image user posted image user posted image

točno ja... user posted image user posted image

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
27.1.2010 14:58:34   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

user posted image user posted image user posted image

user posted image

Ja šiviljo pokliči, naj si pride po kosilo. Po mojem bo vesela, ker ne bo treba kuhat.

maja
to si pa ne upam, bo itak rekla da ni prov narjena ker bi mogla bit dobra a ne? user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
27.1.2010 14:59:06   
Dudica1
Jaz sm jedla pa paradižnik in feto,mnjami

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.