Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 21:59:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ne morem na davčno L prijavit za vzdrževanega člana. Pa mi je pol odpoti. Mi je pa matcar dovolila odsotnost. Saj naslednjič pa ne spustim kave. aja, škoda Mi smo to že porihtali. Jo je dal T. noterm, ker jo lahko da. Pa še boljšo plačo ima kar se bolj splača
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 22:00:22
|
|
|
|
arabela*
|
nazaj
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 22:00:28
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ne morem na davčno L prijavit za vzdrževanega člana. Pa mi je pol odpoti. Mi je pa matcar dovolila odsotnost. Saj naslednjič pa ne spustim kave. aja, škoda Mi smo to že porihtali. Jo je dal T. noterm, ker jo lahko da. Pa še boljšo plačo ima kar se bolj splača Ja saj ma moj tudi boljšo plačo, samo ne vem komu bi se bolj splačalo te ga bom pa kr jaz dala.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 22:02:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya aja...ne..sem mislil...da se boš na borzo prijavla in ti bojo plačali.... ma, samo na borzi bodo me 3 mesece max. gledali kaj pa pol. Pol pa mi šola ne pomaga, če pa nebom imela nič € v denarnici Zakaj bi te pa gledali samo 3 mesece. v tem času ti dobivaš nadomestilo. Si pa lahko bolj dolgo na borzi oz. dokle si ne najdeš službe. Ko ti bo pa nadomestilo poteklo pa greš zaprosit socialno podporo. Denarno nadomestilo dobiš če si bil zaposljen 1 leto ali več in ti je potekla pogodba ali so te pa odpoustili. Samo ne smeš pa bit kriv za odpust. kako nadomestilo? A če dobiš z borze nadomestilo....ti tud šolanje plačajo? Hmm drage moje..vse to vem sprašujem samo...če dobiš nadomestilo...če ti zavod kljub nadomestilu še šolanje plača?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 22:03:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya sprašujem samo...če dobiš nadomestilo...če ti zavod kljub nadomestilu še šolanje plača?[/color] To pa nebi vedla.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 22:03:53
|
|
|
|
ly117
|
Tasa ZS.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 22:05:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dokler ti službe ne dobiš,si lahko na borzi,pa če je to 3 mesece al pa 2 leti.Moraš pa prošnje pisat in na razgovore hodit.Pa če boš rekla,da bi se šolala,ti bodo sami ponudli,samo odvisno katero smer boš šla.Tako dolgo pa prejemaš DSP na CSD-ju. j, razumem. Če pa odklonim delo pa sem kaj... v veliki p****. Preverjeno s strani moje mami. Ker je bila bolana in ni sprejela službe oz. ni šla na razgovor, na katerega so jo poslali iz borze (jo je vsekalo v križu,da je lahko sam ležala, bruder jo je še na wc noso) je zgubila nadomestilo, do socialne pa ni bila upravičena. Te pa ne vem ali so smo v L. taki kreteni in taka pravila.. če ti plačujejo šolnino.....te ne vodijo več kot iskalca zaposlitve..dokler ne končaš šolanja....samo v kolikor sama želiš
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 22:05:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa ZS. odgovorila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 22:06:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Se pa da tudi zmenit,pa greš tja tolko,da štempl dobiš.Veš kolko folka to dela? Si ne moreš mislit.Jaz sem tudi parkrat to naredla,priznam.Samo to je že leta nazaj. se je dalo zmenit ja, zdaj pa oni kličejo ali kaj, če si res bil tam. To mi je ena enkrat rekla. Ne vem če je res.. ja pa greš tja po štempl..simp ko pasulj
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 22:06:20
|
|
|
|
tasa_m
|
Tak, sem se odločla da do 18. 2 nebom se utrujala z toto šolo ipd. Bom to vse povpršala 19. ko se bom šla prijavit.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 22:07:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja pa greš tja po štempl..simp ko pasulj mah, ne vidim pol smisla. Če sem tam pač opravim še razgovor. Jah, očitno sem res prepoštena.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 22:07:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Za tolko let DD dobiš pri nas 2 leti se mi zdi nadomestilo. v L. pa 3 mesece. to ni možno
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 22:08:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Babike uživajte jutri na čveku, pa da me nebo po mestu metalo. ti nea prideš? in s kom se bo moj otrok igral
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 22:09:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Babike uživajte jutri na čveku, pa da me nebo po mestu metalo. ti nea prideš? Ne morem na davčno L prijavit za vzdrževanega člana. Pa mi je pol odpoti. Mi je pa matcar dovolila odsotnost. Saj naslednjič pa ne spustim kave. se tam pole dobijo? Bi mi vzela eno pliisss?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 22:09:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Za tolko let DD dobiš pri nas 2 leti se mi zdi nadomestilo. v L. pa 3 mesece. to ni možno na veliko žalost je. Zakaj pa misliš da je mami šla se izpisat iz borze in je zdaj doma, brez kakršnega koli dohodka?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 22:10:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ne morem na davčno L prijavit za vzdrževanega člana. Pa mi je pol odpoti. Mi je pa matcar dovolila odsotnost. Saj naslednjič pa ne spustim kave. aja, škoda Mi smo to že porihtali. Jo je dal T. noterm, ker jo lahko da. Pa še boljšo plačo ima kar se bolj splača Ja saj ma moj tudi boljšo plačo, samo ne vem komu bi se bolj splačalo te ga bom pa kr jaz dala. ja če si prijavljena kot SH---itak da moraš ti porihtat
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 22:10:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya in s kom se bo moj otrok igral z igračkami..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 22:11:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja če si prijavljena kot SH---itak da moraš ti porihtat ne rabiš,ker ima otroka ki ima enake pravice kot matera!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 22:11:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja pa greš tja po štempl..simp ko pasulj mah, ne vidim pol smisla. Če sem tam pač opravim še razgovor. Jah, očitno sem res prepoštena. ja saj razgovor imaš..pa rečeš da ne moreš delat >>X>XXX..pač kot hočejo..in da ni varstva....
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 22:12:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya in s kom se bo moj otrok igral z igračkami..
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 22:12:27
|
|
|
|
arabela*
|
tasa...zs
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 22:13:13
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja pa greš tja po štempl..simp ko pasulj mah, ne vidim pol smisla. Če sem tam pač opravim še razgovor. Jah, očitno sem res prepoštena. Ja razgovor itak moreš opravit. ker šempilk tu nena več tak talajo ko včasih.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 22:14:07
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Babike uživajte jutri na čveku, pa da me nebo po mestu metalo. ti nea prideš? in s kom se bo moj otrok igral Ja ne vem. Z mojim se itak nebi mogla. Z marto se zmeni.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 22:15:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tasa...zs nisem nič dobila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 22:15:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Babike uživajte jutri na čveku, pa da me nebo po mestu metalo. ti nea prideš? in s kom se bo moj otrok igral Ja ne vem. Z mojim se itak nebi mogla. Z marto se zmeni. ma....bo mogoče na nogi sedela..in bo mir...
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.