![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 21:41:04
|
|
|
|
arabela*
|
grem pojest večerjo..ker bo mrzlo....se vrnem
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 21:41:14
|
|
|
|
tasa_m
|
Ja, ampak nadomestilo pa socialna sta itak minimalna, jaz pa res raje delam pa zaslužim mal več. Imava z T. kar nekaj v mislih, tak da bo mi še vsak € prav prišo Pa sama vem,da če bom delala (redno) in hodla v šolo,da bo mi prej ratalo kot pa da bom hodla sam v šolo. Ker bo mi šlo vse druga po glavi. Saraya...kolk pa je "štipendije"? Lahko po ZS če hočeš.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 21:42:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya aja...ne..sem mislil...da se boš na borzo prijavla in ti bojo plačali.... ma, samo na borzi bodo me 3 mesece max. gledali kaj pa pol. Pol pa mi šola ne pomaga, če pa nebom imela nič € v denarnici Zakaj bi te pa gledali samo 3 mesece. v tem času ti dobivaš nadomestilo. Si pa lahko bolj dolgo na borzi oz. dokle si ne najdeš službe. Ko ti bo pa nadomestilo poteklo pa greš zaprosit socialno podporo. kako nadomestilo? A če dobiš z borze nadomestilo....ti tud šolanje plačajo? Hmm Tega ti nisi imela,ker si sama dala odpoved.Tasa pa ne,pa ji pripada 3 mesece nadomestila na borzi,pol pa CSD naprej,če službe ne bo dobila.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 21:42:40
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya aja...ne..sem mislil...da se boš na borzo prijavla in ti bojo plačali.... ma, samo na borzi bodo me 3 mesece max. gledali kaj pa pol. Pol pa mi šola ne pomaga, če pa nebom imela nič € v denarnici Zakaj bi te pa gledali samo 3 mesece. v tem času ti dobivaš nadomestilo. Si pa lahko bolj dolgo na borzi oz. dokle si ne najdeš službe. Ko ti bo pa nadomestilo poteklo pa greš zaprosit socialno podporo. Denarno nadomestilo dobiš če si bil zaposljen 1 leto ali več in ti je potekla pogodba ali so te pa odpoustili. Samo ne smeš pa bit kriv za odpust. kako nadomestilo? A če dobiš z borze nadomestilo....ti tud šolanje plačajo? Hmm
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 21:43:29
|
|
|
|
marta82
|
Punce grem gledat tv. Nočko.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 21:44:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dokler ti službe ne dobiš,si lahko na borzi,pa če je to 3 mesece al pa 2 leti.Moraš pa prošnje pisat in na razgovore hodit.Pa če boš rekla,da bi se šolala,ti bodo sami ponudli,samo odvisno katero smer boš šla.Tako dolgo pa prejemaš DSP na CSD-ju. j, razumem. Če pa odklonim delo pa sem kaj... v veliki p****. Preverjeno s strani moje mami. Ker je bila bolana in ni sprejela službe oz. ni šla na razgovor, na katerega so jo poslali iz borze (jo je vsekalo v križu,da je lahko sam ležala, bruder jo je še na wc noso) je zgubila nadomestilo, do socialne pa ni bila upravičena. Te pa ne vem ali so smo v L. taki kreteni in taka pravila..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 21:44:07
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Punce grem gledat tv. Nočko. Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 21:45:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Punce grem gledat tv. Nočko. nočko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 21:46:25
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dokler ti službe ne dobiš,si lahko na borzi,pa če je to 3 mesece al pa 2 leti.Moraš pa prošnje pisat in na razgovore hodit.Pa če boš rekla,da bi se šolala,ti bodo sami ponudli,samo odvisno katero smer boš šla.Tako dolgo pa prejemaš DSP na CSD-ju. j, razumem. Če pa odklonim delo pa sem kaj... v veliki p****. Preverjeno s strani moje mami. Ker je bila bolana in ni sprejela službe oz. ni šla na razgovor, na katerega so jo poslali iz borze (jo je vsekalo v križu,da je lahko sam ležala, bruder jo je še na wc noso) je zgubila nadomestilo, do socialne pa ni bila upravičena. Te pa ne vem ali so smo v L. taki kreteni in taka pravila.. Ne, oni so po zakonu naredili prav. Zakaj pa ni šla zdravniku in jim prinesla opravičilo prej bi jih pa še poklicala. Se vse da zmenit.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 21:46:51
|
|
|
|
ly117
|
Marta nočko.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 21:46:51
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dokler ti službe ne dobiš,si lahko na borzi,pa če je to 3 mesece al pa 2 leti.Moraš pa prošnje pisat in na razgovore hodit.Pa če boš rekla,da bi se šolala,ti bodo sami ponudli,samo odvisno katero smer boš šla.Tako dolgo pa prejemaš DSP na CSD-ju. j, razumem. Če pa odklonim delo pa sem kaj... v veliki p****. Preverjeno s strani moje mami. Ker je bila bolana in ni sprejela službe oz. ni šla na razgovor, na katerega so jo poslali iz borze (jo je vsekalo v križu,da je lahko sam ležala, bruder jo je še na wc noso) je zgubila nadomestilo, do socialne pa ni bila upravičena. Te pa ne vem ali so smo v L. taki kreteni in taka pravila.. Sigurno je bila pri Z.Če je kaka taka stvar,moraš poklicat,pol pa nest potrdilo od zdravnika,al pa izvid,da si bil takrat res tam.Drugače ti vse gre,to pa je res.Se pa da tudi zmenit,pa greš tja tolko,da štempl dobiš.Veš kolko folka to dela? Si ne moreš mislit.Jaz sem tudi parkrat to naredla,priznam.Samo to je že leta nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 21:48:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ne, oni so po zakonu naredili prav. Zakaj pa ni šla zdravniku in jim prinesla opravičilo prej bi jih pa še poklicala. Se vse da zmenit. Ly so ga imeli. Ampak je rekla, da to ni izgovor, da ne more vsaj na razgovor. Veš v L. ima ena oseba vse pod kontrolo in če se njej kdaj zameriš si za vse čase lepo naje*al. Brez veze, zato se je moja mami izpisala iz borze. In za 19,5let delovne dobe, je dobila 3 mesece nadomestila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 21:48:34
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dokler ti službe ne dobiš,si lahko na borzi,pa če je to 3 mesece al pa 2 leti.Moraš pa prošnje pisat in na razgovore hodit.Pa če boš rekla,da bi se šolala,ti bodo sami ponudli,samo odvisno katero smer boš šla.Tako dolgo pa prejemaš DSP na CSD-ju. j, razumem. Če pa odklonim delo pa sem kaj... v veliki p****. Preverjeno s strani moje mami. Ker je bila bolana in ni sprejela službe oz. ni šla na razgovor, na katerega so jo poslali iz borze (jo je vsekalo v križu,da je lahko sam ležala, bruder jo je še na wc noso) je zgubila nadomestilo, do socialne pa ni bila upravičena. Te pa ne vem ali so smo v L. taki kreteni in taka pravila.. Sigurno je bila pri Z.Če je kaka taka stvar,moraš poklicat,pol pa nest potrdilo od zdravnika,al pa izvid,da si bil takrat res tam.Drugače ti vse gre,to pa je res.Se pa da tudi zmenit,pa greš tja tolko,da štempl dobiš.Veš kolko folka to dela? Si ne moreš mislit.Jaz sem tudi parkrat to naredla,priznam.Samo to je že leta nazaj. Jaz sem tudi šla na razgovor in sem rekla da službe ne zavračam nebi pa delala to kaj so mi ponudli. In s tem nisem naredila nič narobe. Potrdilo sem dobila ona pa me tudi ni zaposlila.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 21:49:16
|
|
|
|
matcar
|
Babike,jaz tui grem ležat,ne morem več sedet.Se bomo ju3 še menle v živo o tem. Pa lahko noč vsem skupaj!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 21:49:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Se pa da tudi zmenit,pa greš tja tolko,da štempl dobiš.Veš kolko folka to dela? Si ne moreš mislit.Jaz sem tudi parkrat to naredla,priznam.Samo to je že leta nazaj. se je dalo zmenit ja, zdaj pa oni kličejo ali kaj, če si res bil tam. To mi je ena enkrat rekla. Ne vem če je res..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 21:49:22
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ne, oni so po zakonu naredili prav. Zakaj pa ni šla zdravniku in jim prinesla opravičilo prej bi jih pa še poklicala. Se vse da zmenit. Ly so ga imeli. Ampak je rekla, da to ni izgovor, da ne more vsaj na razgovor. Veš v L. ima ena oseba vse pod kontrolo in če se njej kdaj zameriš si za vse čase lepo naje*al. Brez veze, zato se je moja mami izpisala iz borze. In za 19,5let delovne dobe, je dobila 3 mesece nadomestila Ja to je drugo.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 21:50:38
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ne, oni so po zakonu naredili prav. Zakaj pa ni šla zdravniku in jim prinesla opravičilo prej bi jih pa še poklicala. Se vse da zmenit. Ly so ga imeli. Ampak je rekla, da to ni izgovor, da ne more vsaj na razgovor. Veš v L. ima ena oseba vse pod kontrolo in če se njej kdaj zameriš si za vse čase lepo naje*al. Brez veze, zato se je moja mami izpisala iz borze. In za 19,5let delovne dobe, je dobila 3 mesece nadomestila Za tolko let DD dobiš pri nas 2 leti se mi zdi nadomestilo.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 21:50:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Babike,jaz tui grem ležat,ne morem več sedet.Se bomo ju3 še menle v živo o tem. Pa lahko noč vsem skupaj! nočko, se vidimo. Ne vem če nebom tud okol 9h tam ,ker mi je kolegica obisk odpovedla.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 21:50:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Se pa da tudi zmenit,pa greš tja tolko,da štempl dobiš.Veš kolko folka to dela? Si ne moreš mislit.Jaz sem tudi parkrat to naredla,priznam.Samo to je že leta nazaj. se je dalo zmenit ja, zdaj pa oni kličejo ali kaj, če si res bil tam. To mi je ena enkrat rekla. Ne vem če je res.. Tasa glej greš na razgovor in s otkrita. tak kot sem ti že v prejšnem postu napisala. Pa ti zaradi tega ne morejo vreč ker službe ne zavračaš.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 21:51:04
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Babike,jaz tui grem ležat,ne morem več sedet.Se bomo ju3 še menle v živo o tem. Pa lahko noč vsem skupaj! nočko, se vidimo. Ne vem če nebom tud okol 9h tam ,ker mi je kolegica obisk odpovedla.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 21:51:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Za tolko let DD dobiš pri nas 2 leti se mi zdi nadomestilo. v L. pa 3 mesece.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 21:51:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa glej greš na razgovor in s otkrita. tak kot sem ti že v prejšnem postu napisala. Pa ti zaradi tega ne morejo vreč ker službe ne zavračaš. ja itak! Saj vas razumem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 21:51:55
|
|
|
|
ly117
|
Babike uživajte jutri na čveku, pa da me nebo po mestu metalo.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 21:54:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Babike uživajte jutri na čveku, pa da me nebo po mestu metalo. ti nea prideš?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 21:56:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Babike uživajte jutri na čveku, pa da me nebo po mestu metalo. ti nea prideš? Ne morem na davčno L prijavit za vzdrževanega člana. Pa mi je pol odpoti. Mi je pa matcar dovolila odsotnost. Saj naslednjič pa ne spustim kave.
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.