|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke XI. del
28.1.2010 21:41:04   
arabela*
grem pojest večerjo..ker bo mrzlo....se vrnemuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
28.1.2010 21:41:14   
tasa_m
Ja, ampak nadomestilo pa socialna sta itak minimalna, jaz pa res raje delam pa zaslužim mal več. Imava z T. kar nekaj v mislih, tak da bo mi še vsak € prav prišo user posted image

Pa sama vem,da če bom delala (redno) in hodla v šolo,da bo mi prej ratalo kot pa da bom hodla sam v šolo. Ker bo mi šlo vse druga po glavi.

Saraya...kolk pa je "štipendije"? Lahko po ZS če hočeš.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
28.1.2010 21:42:17   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

aja...ne..sem mislil...da se boš na borzo prijavla in ti bojo plačali....user posted image
ma, samo na borzi bodo me 3 mesece max. gledali kaj pa pol. Pol pa mi šola ne pomaga, če pa nebom imela nič € v denarniciuser posted image user posted image

Zakaj bi te pa gledali samo 3 mesece. v tem času ti dobivaš nadomestilo. Si pa lahko bolj dolgo na borzi oz. dokle si ne najdeš službe. Ko ti bo pa nadomestilo poteklo pa greš zaprosit socialno podporo.

kako nadomestilo?
A če dobiš z borze nadomestilo....ti tud šolanje plačajo? Hmm

Tega ti nisi imela,ker si sama dala odpoved.Tasa pa ne,pa ji pripada 3 mesece nadomestila na borzi,pol pa CSD naprej,če službe ne bo dobila.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
28.1.2010 21:42:40   
ly117

aja...ne..sem mislil...da se boš na borzo prijavla in ti bojo plačali....user posted image
ma, samo na borzi bodo me 3 mesece max. gledali kaj pa pol. Pol pa mi šola ne pomaga, če pa nebom imela nič € v denarniciuser posted image user posted image

Zakaj bi te pa gledali samo 3 mesece. v tem času ti dobivaš nadomestilo. Si pa lahko bolj dolgo na borzi oz. dokle si ne najdeš službe. Ko ti bo pa nadomestilo poteklo pa greš zaprosit socialno podporo.

Denarno nadomestilo dobiš če si bil zaposljen 1 leto ali več in ti je potekla pogodba ali so te pa odpoustili. Samo ne smeš pa bit kriv za odpust.

kako nadomestilo?
A če dobiš z borze nadomestilo....ti tud šolanje plačajo? Hmm

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
28.1.2010 21:43:29   
marta82
Punce grem gledat tv. Nočko.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
28.1.2010 21:44:03   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Dokler ti službe ne dobiš,si lahko na borzi,pa če je to 3 mesece al pa 2 leti.Moraš pa prošnje pisat in na razgovore hodit.Pa če boš rekla,da bi se šolala,ti bodo sami ponudli,samo odvisno katero smer boš šla.Tako dolgo pa prejemaš DSP na CSD-ju.
j, razumem. Če pa odklonim delo pa sem kaj... v veliki p****. Preverjeno s strani moje mami. Ker je bila bolana in ni sprejela službe oz. ni šla na razgovor, na katerega so jo poslali iz borze (jo je vsekalo v križu,da je lahko sam ležala, bruder jo je še na wc noso) je zgubila nadomestilo, do socialne pa ni bila upravičena.

Te pa ne vem ali so smo v L. taki kreteni in taka pravila.. user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
28.1.2010 21:44:07   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Nočko!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
28.1.2010 21:45:20   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

nočko

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
28.1.2010 21:46:25   
ly117

Dokler ti službe ne dobiš,si lahko na borzi,pa če je to 3 mesece al pa 2 leti.Moraš pa prošnje pisat in na razgovore hodit.Pa če boš rekla,da bi se šolala,ti bodo sami ponudli,samo odvisno katero smer boš šla.Tako dolgo pa prejemaš DSP na CSD-ju.
j, razumem. Če pa odklonim delo pa sem kaj... v veliki p****. Preverjeno s strani moje mami. Ker je bila bolana in ni sprejela službe oz. ni šla na razgovor, na katerega so jo poslali iz borze (jo je vsekalo v križu,da je lahko sam ležala, bruder jo je še na wc noso) je zgubila nadomestilo, do socialne pa ni bila upravičena.

Ne, oni so po zakonu naredili prav. Zakaj pa ni šla zdravniku in jim prinesla opravičilo prej bi jih pa še poklicala. Se vse da zmenit.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
28.1.2010 21:46:51   
ly117
Marta nočko.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
28.1.2010 21:46:51   
matcar

Sigurno je bila pri Z.Če je kaka taka stvar,moraš poklicat,pol pa nest potrdilo od zdravnika,al pa izvid,da si bil takrat res tam.Drugače ti vse gre,to pa je res.Se pa da tudi zmenit,pa greš tja tolko,da štempl dobiš.Veš kolko folka to dela? Si ne moreš mislit.Jaz sem tudi parkrat to naredla,priznam.Samo to je že leta nazaj.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
28.1.2010 21:48:20   
tasa_m

Ne, oni so po zakonu naredili prav. Zakaj pa ni šla zdravniku in jim prinesla opravičilo prej bi jih pa še poklicala. Se vse da zmenit.
Ly so ga imeli. Ampak je rekla, da to ni izgovor, da ne more vsaj na razgovor. Veš v L. ima ena oseba vse pod kontrolo in če se njej kdaj zameriš si za vse čase lepo naje*al. Brez veze, zato se je moja mami izpisala iz borze. In za 19,5let delovne dobe, je dobila 3 mesece nadomestila user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
28.1.2010 21:48:34   
ly117

Sigurno je bila pri Z.Če je kaka taka stvar,moraš poklicat,pol pa nest potrdilo od zdravnika,al pa izvid,da si bil takrat res tam.Drugače ti vse gre,to pa je res.Se pa da tudi zmenit,pa greš tja tolko,da štempl dobiš.Veš kolko folka to dela? Si ne moreš mislit.Jaz sem tudi parkrat to naredla,priznam.Samo to je že leta nazaj.

Jaz sem tudi šla na razgovor in sem rekla da službe ne zavračam nebi pa delala to kaj so mi ponudli. In s tem nisem naredila nič narobe. Potrdilo sem dobila ona pa me tudi ni zaposlila.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
28.1.2010 21:49:16   
matcar
Babike,jaz tui grem ležat,ne morem več sedet.Se bomo ju3 še menle v živo o tem.
Pa lahko noč vsem skupaj!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
28.1.2010 21:49:21   
tasa_m
Se pa da tudi zmenit,pa greš tja tolko,da štempl dobiš.Veš kolko folka to dela? Si ne moreš mislit.Jaz sem tudi parkrat to naredla,priznam.Samo to je že leta nazaj.
se je dalo zmenit ja, zdaj pa oni kličejo ali kaj, če si res bil tam. To mi je ena enkrat rekla. Ne vem če je res..user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
28.1.2010 21:49:22   
ly117

Ly so ga imeli. Ampak je rekla, da to ni izgovor, da ne more vsaj na razgovor. Veš v L. ima ena oseba vse pod kontrolo in če se njej kdaj zameriš si za vse čase lepo naje*al. Brez veze, zato se je moja mami izpisala iz borze. In za 19,5let delovne dobe, je dobila 3 mesece nadomestila user posted image user posted image

Ja to je drugo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
28.1.2010 21:50:38   
matcar

Za tolko let DD dobiš pri nas 2 leti se mi zdi nadomestilo.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
28.1.2010 21:50:39   
tasa_m

nočko, se vidimo.

Ne vem če nebom tud okol 9h tam ,ker mi je kolegica obisk odpovedla.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
28.1.2010 21:50:54   
ly117

Se pa da tudi zmenit,pa greš tja tolko,da štempl dobiš.Veš kolko folka to dela? Si ne moreš mislit.Jaz sem tudi parkrat to naredla,priznam.Samo to je že leta nazaj.
se je dalo zmenit ja, zdaj pa oni kličejo ali kaj, če si res bil tam. To mi je ena enkrat rekla. Ne vem če je res..user posted image

Tasa glej greš na razgovor in s otkrita. tak kot sem ti že v prejšnem postu napisala. Pa ti zaradi tega ne morejo vreč ker službe ne zavračaš.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
28.1.2010 21:51:04   
matcar

nočko, se vidimo.

Ne vem če nebom tud okol 9h tam ,ker mi je kolegica obisk odpovedla.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
28.1.2010 21:51:04   
tasa_m

Za tolko let DD dobiš pri nas 2 leti se mi zdi nadomestilo.
v L. pa 3 mesece.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
28.1.2010 21:51:30   
tasa_m

Tasa glej greš na razgovor in s otkrita. tak kot sem ti že v prejšnem postu napisala. Pa ti zaradi tega ne morejo vreč ker službe ne zavračaš.
ja itak!
Saj vas razumem user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
28.1.2010 21:51:55   
ly117
Babike uživajte jutri na čveku, pa da me nebo po mestu metalo. user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
28.1.2010 21:54:29   
tasa_m

Babike uživajte jutri na čveku, pa da me nebo po mestu metalo. user posted image
ti nea prideš?user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
28.1.2010 21:56:41   
ly117

ti nea prideš?user posted image

Ne morem na davčno L prijavit za vzdrževanega člana. Pa mi je pol odpoti. Mi je pa matcar dovolila odsotnost. Saj naslednjič pa ne spustim kave. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.